Şimdi Ara

Samsung R522-XS08TR inceLeme (Resimlerle) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
4
Favori
77.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünün Warhammer Online performansı hakkında bir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duncan Idaho

Ürünün Warhammer Online performansı hakkında bir bilgisi olan var mı?

warhammer 9600m gt'lerde bile çok çok rahat çalışıyor bu bilgisayara süpermario gibi gelir :)
  • ses olayını çözemedik.ben karşı apartmandaki kablosuzdan çekiyorum arada 100 metre var hiç kopma olmadı.ama bağlantı yapsam ethernetten bağlarım nede olsa 1000 lik var.kablosuzu kıran çok bi de kotalıysa yandım allah yandım :)

ses olayını çözemedik.optik kablo aldım dediğim gibi 3.5 jack dönüştürücüsüyle ama bir yerde yanlış yaptım galiba zaten ses tıklayınca 2 seçenek olarak hdmi dijital ses aygıı çıkıyor seçeneklerde ?
  • Orijinalden alıntı: muscol

sony bravia'da full hd gta keyfi :)

çok hafif !

stickerlar

bir başka sticker

Samsung R522-XS08TR inceLeme (Resimlerle)

ekran ve 100 watt'lık ampül... gece ekrana tam parlaklıkta bakmak imkansız!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

ben yaklaşık 1 hafta önce hepsiburada'dan aldım izlenimlerim şöyle:

kardeşim de de parlaklığını azalt alla alla

• samsung update plus calıstırayım dedim surekli 25% de kalıyor
  • Üründe XP driver desteği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muscol

bir de bu aletle oynadığım oyunlardan performansını gösteren birkaç video kaydettim ve birleştirdim. nereye upload etmemi önerirsiniz ?

LCD TV de her oyunda perfomansı iyi mi, akıcı oynanıyor mu ve en en onemlisi saatlerce oynanbiliyor mu yoksa ısınma var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

samsung update plus calıstırayım dedim surekli 25% de kalıyor

2, 3 saat bekle en sonunda oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

bir de bu aletle oynadığım oyunlardan performansını gösteren birkaç video kaydettim ve birleştirdim. nereye upload etmemi önerirsiniz ?

LCD TV de her oyunda perfomansı iyi mi, akıcı oynanıyor mu ve en en onemlisi saatlerce oynanbiliyor mu yoksa ısınma var mı ?

lcd'de gta iv, sims3 ve gears of war'ı oynadım. gta iv ye saatlerce oynadık. w,a,s,d, tuşlarının olduğu yer biraz ısınıyor tabii. ama normal düzeyde ;)

• 802.11b/g arkadaşlar n yi desteklemiyor mu bu model çok sorun olur mu olmaması...
  • Orijinalden alıntı: mnedim1

-----------------------------------------------------------------------------------------------

dostum ben onu ekranın parlaklığını övmek amacıyla yazmıştım. elbette parlaklığı kısmak mümkün :P
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi bilgisayarın ses kalitesi kötü malesef:( aceba hdmi den 2+1 e kaliteli ses çıkışı yapılabiliyor mu böyle bi cihaz var mı? ya da kaliteli müzik dinlemek için nasıl bi ses kartı almalıyım cevaplarınızı bekliyorum
  • genelde şikayetci millet de onun için yazmıştım

Orijinalden alıntı: mnedim1

dostum ben onu ekranın parlaklığını övmek amacıyla yazmıştım. elbette parlaklığı kısmak mümkün :P

• R522 'im var. Everest 'te algılayıcı ilk yüklediğimde çalışıyordu. Şimdi veri alamıyorum. Ekranda hiç bi veri olmuyor. Yani bu sıcaklıkları takip etmek istediğim için gerekli. Sizce neden olabilir.
  • lisansı bitmiş olmasın
    quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

R522 'im var. Everest 'te algılayıcı ilk yüklediğimde çalışıyordu. Şimdi veri alamıyorum. Ekranda hiç bi veri olmuyor. Yani bu sıcaklıkları takip etmek istediğim için gerekli. Sizce neden olabilir.

• Ya diğer her bir şey çalışıyor. Sadece algılayıcıda veri yok. Ekran çok hafif mavileşiyor. Sanki beklemede kalıyor.
  • hmm. başka birşey gelmiyor aklıma dostum.:(
  •  Samsung R522-XS08TR inceLeme (Resimlerle)

birazda crysis warhead..

herşeyi full'eyince 12-13 fps'ye kadar düşüyor. oyuncu seviyesine aldığımızda ise 18 fps civarı (full hd)

bu arada gta için patch yükledim ve görüntü inanılmaz güzelleşti! birde bu son patch'ten sonra çözemediğim bir ilginçlik var, oyun 1920x1080'de oynarken 1024x768 gibi düşük çözünürlüklere göre daha akıcı oluyor :) 25 fps civarı !

• quote:

birazda crysis warhead..

herşeyi full'eyince 12-13 fps'ye kadar düşüyor. oyuncu seviyesine aldığımızda ise 18 fps civarı (full hd)

bu arada gta için patch yükledim ve görüntü inanılmaz güzelleşti! birde bu son patch'ten sonra çözemediğim bir ilginçlik var, oyun 1920x1080'de oynarken 1024x768 gibi düşük çözünürlüklere göre daha akıcı oluyor :) 25 fps civarı !

hangi patch bilgi verir misin?
  • arkadaşlar internet bağlantısı ile ilgili bir ayar yapmaya gerek var mı? evimdeki kablosuz ağa bağlanamıyorum. modemi görüyor ama bağlanmıyor, hata veriyor. ayar yapmam gerekir mi?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.