fifa ve pes kasıyormuş bu makinada...oha...acer alalım o zaman...:S
bu lafına gülerim işte
quote:
Orijinalden alıntı: stabwound
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
fifa ve pes kasıyormuş bu makinada...oha...acer alalım o zaman...:S
bu lafına gülerim işte
hemen acer al o zaman ^^.Fifa 295 gtx getir gene kasar oyunda birtakım hatalar var kör sultan duydu be.Pes kasmıyor ayrıca kim sölediyse kıskandığından söylemştir
Fifayı zaten PC de oynayacaksanız bile oynamayın. PS3 versiyonunun çook gerisinde.
Hafta sonu pek çok oyun denedim R522 - XS08TR de. Gayet iyi. Şu çalışmıyo,bu çalışmıyo diye bilip bilmeden konuşmayalım lütfen. İşlemci belli,ekran kartı belli. Çalıştıramıyosanız sizde sorun vardır.
Ayrıca uzun bir uğraşıdan sonra Win Vista Ultimate 64bit kurdum. 3dmark2006 sonucum 100 puan arttı. 6456 oldu. Windows7 ye şu an geçmeyi düşünmüyorum.
İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo İşlemci Hızı 2.1 Ghz İşlemci Veri yolu hızı 800 Mhz İşlemci ön belleği 2 MB İşlemci Modeli T6500 Bellek Hızı DDR2 800 Mhz Bellek miktarı 4 GB Ekran boyutu 15.6 inç Ekran Tipi WXGA (HD) Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 px Grafik Kartı ATI Mobility Radeon HD 4570 Grafik Bellek 512 MB Grafik Kartı tipi Harici Ati İşletim sistemi Windows Vista Home Premium Hdd Kapasitesi 320 GB Hdd Rpm 5400 rpm Hdd tipi SATA Optik sürücü tipi DVD Yazıcı (Super Multi) Modem - Ethernet 10/100 Mbps Kablosuz Ağ 802.11 A/B/G/N Bluetooth Bluetooth V2.1+EDR 3G - Diğer Bağlantılar - DVI Çıkışı - Kızılötesi - HDMI Çıkışı 1 IEEE 1394 - Kart girişi 1 x Express Card Monitör Çıkışı 1 x VGA ses Bağlantıları - Tv-Out - USB 2 E-SATA 1 Ses Kartı Dahili ses kartı Hoparlör Dahili hoparlör Touchpad Var Klavye Türkçe Q Klavye + Nümerik Tuş Takımı Kart okuyucu 5-in-1 card reader Kamera 0.3 Megapiksel Web Kamerası Parmak izi Okuyucu Var Pil lityum-iyon Genişlik 383 mm derinlik 259 mm Yükseklik 37 mm Ağırlık 2.720 Kg Garanti süresi 2 yıl uluslar arası garanti
bu siteden notebook ekrankartı testlerine bakabilirsin. yazdığın sistemin ekran kartı crysisi lowda 45 fps ile çalıştırıyor. Samsung r522 s08 ise highda 30 fps ile çalıştırıyor. Aradaki fark açık, ben tamamen oyun açısından bakıyorum çünkü ben de bu labtobu alan çoğu arkadaş gibi ekran kartı yüzünden aldım.
şuanda cod5 oynuyorum ve 40 fps ile açık ayarlarda çok ama çok rahatım.
oyundan bir ss. En ufak bir takılma yok, en yakın zamanda crysis ve gta4ü de deneyeceğim.
benim söyleyeceklerim bunlar.
yazmayı unutmuşum ben samsung r522 s08 kullanıyorum. Ayrıca crysisi highda 30 fps, lowda 95 fps ile çalıştırıyor. Şimdi fark açık =P bu arada çift mesaj için özür dilerim, edite izin vermiyor.
arkadaşlar ben de bugün pcdepodan 1190 liraya aldım inşallah bi problem çıkmaz. iki gün içinde elimde olacakmış
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Bu arada şunu söyleyeyim; bilgisayar çok ama çok sessiz. Gece downloada bırakıyorum, fan sesini duymak için kafamı bilgisayara dayamam gerekiyor. İnternette gezinirken falan en ufak bir ısınma yok, yine çok sessiz.
Oyun oynarken yine çok sesiz ama çok sıcak =) Cidden oyunlarda ısı baya artıyor. Cooler pad aldım, Laptobun alt tarafını baya soğutuyor ama işlemci ısısına çok etki edemiyor. Tavsiyem bu labtopta oyun oynarken cooler pad kullanmanız yönünde olacaktır, ısı çok düşmese de donanımı bir derece koruyor. Uzun vadede ömrünü 1 yıl uzatsa yine iyidir.
teşekkür ederim hem dileğin hem de tavsiyelerin için. kimse ısınmıyo diyor ama ben inanmıyordum zaten. makinenin ekran kartı güçlü laptoplarda da soğutma zayıf olunca oyunlarda ısınması normal zaten. bu özelliklerdeki her laptp ısınır oyun anında. ben kastıracak oyunlar oynamıcam warcraft III ve pes 2009 o kadar
Çok iyi fiyat. Güle güle kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: mnedim1
arkadaşlar ben de bugün pcdepodan 1190 liraya aldım inşallah bi problem çıkmaz. iki gün içinde elimde olacakmış
İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo İşlemci Hızı 2.1 Ghz İşlemci Veri yolu hızı 800 Mhz İşlemci ön belleği 2 MB İşlemci Modeli T6500 Bellek Hızı DDR2 800 Mhz Bellek miktarı 4 GB Ekran boyutu 15.6 inç Ekran Tipi WXGA (HD) Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 px Grafik Kartı ATI Mobility Radeon HD 4570 Grafik Bellek 512 MB Grafik Kartı tipi Harici Ati İşletim sistemi Windows Vista Home Premium Hdd Kapasitesi 320 GB Hdd Rpm 5400 rpm Hdd tipi SATA Optik sürücü tipi DVD Yazıcı (Super Multi) Modem - Ethernet 10/100 Mbps Kablosuz Ağ 802.11 A/B/G/N Bluetooth Bluetooth V2.1+EDR 3G - Diğer Bağlantılar - DVI Çıkışı - Kızılötesi - HDMI Çıkışı 1 IEEE 1394 - Kart girişi 1 x Express Card Monitör Çıkışı 1 x VGA ses Bağlantıları - Tv-Out - USB 2 E-SATA 1 Ses Kartı Dahili ses kartı Hoparlör Dahili hoparlör Touchpad Var Klavye Türkçe Q Klavye + Nümerik Tuş Takımı Kart okuyucu 5-in-1 card reader Kamera 0.3 Megapiksel Web Kamerası Parmak izi Okuyucu Var Pil lityum-iyon Genişlik 383 mm derinlik 259 mm Yükseklik 37 mm Ağırlık 2.720 Kg Garanti süresi 2 yıl uluslar arası garanti
fiyat : 1375 tl
birisi bişey desinnn
MErhaba Arkadaşlar,
İki hafta önce bu laptopu almıştım, sesin çok düşük olduğundan şikayet etmiştim. Ayrıca harici kulaklık girişi çalımamaya başmamıştı. Sonradan gördümki normalde ses düşük değilmiş. Aldığım yer bana hemen yeni bir laptop verdi. Bunda bir problem yok.
Alacak arkadaşlara tavsiyem aldığınız yerde açıp mutlaka deneyin, benim kadar şanslı olamayabilirsiniz.
Hocam kim ne desin artık?
Kendinde yazıyosun özellikleri işte yanıt çok basit değilmi.
fiyat : 1375 tl
birisi bişey desinnn
teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: charnel
Çok iyi fiyat. Güle güle kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: mnedim1