Şimdi Ara

Samsung R522-XS08TR inceLeme (Resimlerle) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
787
Cevap
4
Favori
77.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bundan bir tane almayı düşünüyorum. Yalnız birkaç ay sonra ancak alabileceğim. Acaba piyasada bulabilir miyim?
  • pcdepoda bulunur büyük ihtimalle. 1-2 aya yen modeller de çıkabilir
  • 1-2 aya hem sansungun hem de başka markaların yeni modelleri çıkar büyük ihtimalle. Arkadaş çok doğru söylemiş. Bu da güzel ama yeni model alırsın =)
  • ARkadaşlar merhabalar bende 2 gün önce aldım samsung notebook umu yanlız bende şöyle bir sorun var sayfayı aşağı doğru kaydırdığım zaman bir cırt cırt diye ses geliyor, sanki mousun scrollunu çevirirsinizde gelir ya onun gibi mousdan gelmiyor touch padden denedim yine aynı anlıyamadım sorunu, :s birde ben protatypef diye bir oyun yükledim biraz oynadım sabah açtığımda samsungun update programı, ekran kartının bir driverini buldu ve yükledi ondan sonra oyunu hiç açamaz oldum açıyorum fakat menü bölümüne geldiğinde herşey iç içe giriyor bir şekilde oyuna giriyorum yine aynı oyuna girdiğimdede kare kare değişik renkler oluyor bu konu hakkında yardımcı olabilecek warmı ? oyunu kaldırdım yükledim.
    [img=http://img233.imageshack.us/img233/403/adszstp.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 11 Ağustos 2009; 20:27:28 >

• güncelleme işini o programa bırakma samsungun sitesinden kendin indir öyle dene veya oyunun crackını değiştir ..
  • arkadaşlar şimdi vista ultimate 64 bit yüklemeye çalışıyorum fkat çok yavaş yüklüyor yükleyen varmı daha önce performans ve bu yükleme hızı nasıl?
  • 1 saat sürmemişti benim sanırım. Biraz daha uzun sürüyo XP ye göre kurması.

İlaç işini umarım halledersin. Ben biraz zorlanmıştım. hatta ilk seferinde kurmamla göçertmem bir olmuştu.

quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

arkadaşlar şimdi vista ultimate 64 bit yüklemeye çalışıyorum fkat çok yavaş yüklüyor yükleyen varmı daha önce performans ve bu yükleme hızı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

1 saat sürmemişti benim sanırım. Biraz daha uzun sürüyo XP ye göre kurması.

İlaç işini umarım halledersin. Ben biraz zorlanmıştım. hatta ilk seferinde kurmamla göçertmem bir olmuştu.

quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

arkadaşlar şimdi vista ultimate 64 bit yüklemeye çalışıyorum fkat çok yavaş yüklüyor yükleyen varmı daha önce performans ve bu yükleme hızı nasıl?

bir kurabilsem ilacını halledecemde kuramıyorumki windows loading file ekranına geliyor orada en başta çok az bir beyaz ilerliyor sonra kalıyor öyle :S
  • bekle biraz 1 saat kadar kurulur sonunda ultimate 64bit sp2 cok iyi sonrasında hemen vista activator ile crackla tamamdır sonra tum guncellestirmeleri yaparsın

fakat bir sorum olacak bu laptopta mkv formatındaki hd bluray filmleri izlemek için ne kullanmak lazım vede 1920x1020 1080dip filmler izlenebilrim acaba takılmadan 720dip lerde sorun olmaz ama daha yukarısı için mumkunmudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

bekle biraz 1 saat kadar kurulur sonunda ultimate 64bit sp2 cok iyi sonrasında hemen vista activator ile crackla tamamdır sonra tum guncellestirmeleri yaparsın

fakat bir sorum olacak bu laptopta mkv formatındaki hd bluray filmleri izlemek için ne kullanmak lazım vede 1920x1020 1080dip filmler izlenebilrim acaba takılmadan 720dip lerde sorun olmaz ama daha yukarısı için mumkunmudur

ilk aldığım gün arkadaş yanında olan hd filmleri izledi takılma felanda olmadı normal kodek yükledik bsplayerde izeleyebildik 1080dip içinde izlersin herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

bekle biraz 1 saat kadar kurulur sonunda ultimate 64bit sp2 cok iyi sonrasında hemen vista activator ile crackla tamamdır sonra tum guncellestirmeleri yaparsın

Bu donanımla takılırsa artık, ne demeli Uygun bir codec paketi ile sorun olmaz.

Bu arada bir arkadaşa alacağım bu bilgisayarı, firmalar fiyat olayının bokunu çıkardılar, 1190 falan alanlar çok iyi almış şu an peşinde 1300 sınırında

• arkadaşlar bugün bilgisyar elime geçti. herşey güzel gibi duruyor ama şu bi kesin gerçek ki ses acayip dandik!! sese önem veren varsa kesinlikle tavsiye etmem çünkü hayal kırıklığı yaratır sizde. 2+1 de bas namına birşey yok o derece yani! aceba ayarları falan mı var yardımcı olabilcek birileri var mı arkadaşlar:((
  • yani takılmadan 1080p izlenir diyosunuz pki 64bite hangi codec kullanalım hangi playerile
  • XS07TR 1280 TL PEŞİN.Fiyat/ Performans olarak XSO8TR ile Yarışabilirmi ? Ve bu fiyata almak makulmü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earth_Dreams -- 12 Ağustos 2009; 22:17:17 >
  • R520 FS02TR ile R522 XS04TR ikisi donanım olarak aynı (T6600 2.2GHz, 4GB ram, 1GB 4650ekran kartı, 320GB hdd vs.), R520 FS02TR Home Premiumla geliyor, kasası gri-siyah ve biraz daha pahalı.

R522 XS08TRnin işlemcisinin P7350 2.0 GHz olması dışında bir farkı yok ve içlerinde en yeni ve en ucuzu. İşlemci olarak fark edilmeyecek seviyede T6600 daha hızlı ancak P7350 daha az elektrik tüketiyor ve muhtemelen daha az ısınıyor.

R522 XS07TR ve XS03TR ekran kartı 4330 olduğu için bunlarla hiç kıyaslamayın.

Toshiba Satellite L500 L500-13T ü soran arkadaş, oyun oynamak için alıyorsan Radeon 4650 baya üstün kalır 4570 e göre gerek çipset gerekse 1GB-512 MB farkından dolayı. Ancak o kadar da önemli değil benim için diyorsan donanım olarak eksiği yok fazlası var r522 XS08TRye göre bir de Home Premium var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kensai-X -- 13 Ağustos 2009; 0:11:22 >
  •  Samsung R522-XS08TR inceLeme (Resimlerle)

sony bravia'da full hd gta keyfi :)

Samsung R522-XS08TR inceLeme (Resimlerle)

çok hafif !

stickerlar

bir başka sticker

ekran ve 100 watt'lık ampül... gece ekrana tam parlaklıkta bakmak imkansız!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

ben yaklaşık 1 hafta önce hepsiburada'dan aldım izlenimlerim şöyle:

+++ ARTILARI +++

+ ucuz.
    + performansı inanılmaz..
    + 3dmark 06 puanı 6890.
    + hp,asus ve toshiba ile karşılaştırıldığında hiiiç ısınımıyor.
    + hafif.
    + orjinal xp driverları kendi resmi sitesinde mevcut.
    + bütünleşik ses sistemi anlatıldığı kadar kötü değil. tizleri ve sesi genel olarak temiz ve güçlü veriyor.

--- EKSİLERİ ---

- belki tasarımı herkese hitap etmiyor olabilir.
    - ekranda renk sorunu var gibi. biraz yukarıdan bakıldığında kırmızı renkler pembe gözüküyor.
    - düzenli olarak xp kullanan birisi için vista performansı hala yavaş geliyor. ben yine xp'ye döndüm.

!!!! PERFORMANS !!!!

bütün oyunlar için bütün ayarlar olabilecek en yüksek düzeye getirilmiş şekilde:

GTA IV : FULL HD (1920X1080) ~15fps --- kendi ekranında (1366x768) ~20-25fps zaman zaman 35-40 :)
    COD 5 : kendi ekranında ~37-38 fps
    Crysis Warhead : kendi ekranında ~15-20 fps (gölgeleri düşürünce 25-30 fps'ye çıkıyor)
    Grid : kendi ekranında ~50-60 fps
    Sims 3 : kendi ekranında ~40 fps

adobe aftereffects kullanıyorum, live preview'ler eski aletime göre çok daha hızlı...

son olarak şunu söyleyebilirim. bu aleti süper kılan ekran kartı. hd4650 ekran kartı olmayan benzer modelleri almanız gereksiz derim..

saygılar, sevgiler!

bu arada kişisel bir not: gta iv süpeer :P

bir de bu aletle oynadığım oyunlardan performansını gösteren birkaç video kaydettim ve birleştirdim. nereye upload etmemi önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muscol -- 13 Ağustos 2009; 0:25:04 >

• bu hız modlarında silent ve normal var ama sağdakine geçmiyor ? kısayol seçeneklerinde ?
  • slm arkadaşlar;

2-3 sorum olacak. cevaplar paylaşırsanız sevinriim.

1) %10 ötv indirimi nezamna kadar devame decek.eylül sonumu yoksa ağustos sonumu(eylül başı)
    2) Samsung R522-XS08TR modeli kullanan bi dolu arkdaş var acaba b-g oalrak belirtilen WFİ çekim gücü (ndraft yok) nasıl yeterlimi -başka notebooklarla aynı yerde karşılaştırma fırsatı olan varmı. ?

3) 1190 lı fiyatlar dolar 1450 gibi fiyatlardaykenm iböyleydi yoksa kampanya mıydı.. yani arada 100lira bi external disk farkı var..
    4)hd için HDMİ çıkışı var ancak ses çıkışını yanı kalitede alan vrmı? yada hangi yolla çözüm buldunuz? 5+1 çıkışı yok yada dijital çıkışı yok değilmi??
    herekse teşekkürler
  • n-draft destekleyen modemin yoksa bir şey farketmez zaten onu destekleyip desteklememesi ancak senin modeminde varsa n-draft destekli bir laptop almayı düşünmen iyi olacaktır. Ben burda henüz internetle ilgili şikayet duymadım. Muhtemelen böyle bir sorun yoktur ama aklıma millet oyun oynamaktan interneti detaylı denemeye fırsat bulamamış olabilir diye gelmiyor değil :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kensai-X -- 13 Ağustos 2009; 9:23:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barış

bu hız modlarında silent ve normal var ama sağdakine geçmiyor ? kısayol seçeneklerinde ?

diğer mod sadece bir yazılım açıldığında seçilebiliyor. örneğin bir oyunu açın ve performans moduna geçin. bu oyun sonraki açışlarınızdada kendiliğinde performans modunda açılacaktır.

pilde büyük tasarruf sağlayacağı kesin bir özellik ama xp'de yok.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.