Şimdi Ara

samsung r522 yardim lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung r522 model laptopum var arkadaslar ekrani cizik cizik oluyodu actgimda ve bilgisayar acilmadan tekrar kapaniyodu. Bende servise getirdim ve 586 tl fiyat cikardilar bana. Anakartin degismesi gerekli dediler. Ben kabul etmedim biraz pahali geldi. Ben anakart degissin ama daha dusuk ozellikte bir anakart takilsa daha uyguna gelse olmaz mi diye sordum olumsuz yanit aldim.Bunu cozmenin baska yolu var midir ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendin değiştirebilirsen anakart al piyasada 280 tl - 300 tl civarı en ucuzu böyle olur.
  • Geçmiş olsun. Çizgi sebebi ekran kartından kaynaklıdır o da dolayısıyla anakarta entegre. 5 yıllık notebook dolayısıyla sıfır parça bulmak çok çok zor 586 tl ondan pahalı olabilir. Fikir olarak siz başka bir bilgisayarcıya götürün derim. Son olarak R522 nin ikinci el ederi 400 TL civarında.
  • Teşekkür ederim. Peki ana kartı değiştirmek istesem her anakarta uyumlu olurmu?nasıl bir seçim yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dardanadam D kullanıcısına yanıt
    Her anakart olmaz tabiki samsung r522 anakart diyeceksin. Aslında bga rework cihazı olan teknik servis ekran kartı tamirini yapabilir aklında bulunsun.. Ben yaptırdım çünkü. Benim laptopta r522 ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnverYigit -- 31 Ekim 2014; 14:52:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Garanti Yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.