Şimdi Ara

Samsung R540 Ekran Kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar laptop yere düştü. Dış arka ve ön yüzeyi sağlam ekranın; yerinden de çıkmadı. Ama içten gitmiş, açınca beyaz harita gibi duruyor ekran.

1. Şimdi ben bunu Bimeksten almıştım; ek ücret ödeyerek Bimeks konfor garanti yaptırdım. Bu kırılma konfor garanti içine giriyor mu yoksa onun esprisi sadece cihaz tamir olana kadar kullanabileceğim bir cihaz vermeleri mi?

2. Bu laptopa uyumlu panel alıp kendim montaj yapsam; cihaz garanti dışı kalır mı yoksa kasayla ilgisi olmadığı için kasa garantisi devam eder mi?

3. Ve tam olarak uyumlu paneli nasıl öğrenebilirim sadece marka model yeterli mi?

Teşekkür ederim, yardımınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stackhouse -- 13 Mayıs 2012; 16:21:50 >

• bu olan olay zaten garanti dışıdır.kırılmalar herhangi bir firmanın garantisi içine girmediği gibi bimeks garantisinede girmez sonuçta oda aracı olup samsung servisine yaptıracak ama yine bir sorun zannetmiyorum kabul edilsin.leptop işinin ehli biri anlaştırmayacak şekilde kendi panelini takarsa garnti dışına çıkmayabilir anlaşılırsa garanti dışı olur zaten serviste para karşılığı yaptırayım derseniz 250-300 tl başlar.panel için marka model yeterlidir orjinal olmasında yarar vardır.http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/samsung-r520-ekran-hemen-kargo-50178302
  • Kasa ile ilgisi olmadığı için kasa açılmayacak; anlaşılır mı yine de? Anlaşılsa bile kasa garantisi devam eder mi acaba?

Bir de verdiğin linkteki ekran kartı orijinal samsung değil sanırım; r520 ye "uyumlu" diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stackhouse -- 13 Mayıs 2012; 2:35:58 >
  • orjinali en sağlam servisinden elde edersin sormanda sakınca yok ara bir sor ne kadara yaparlar dediğim fiyata olur normalde 100 tl olmaz zaten pahalı olur.
  • Yarın soracağım zaten. Ben ucuza gelsin istiyorum da garantisi gider diye tedirginim; yoksa sağlam yaptırabilirm 2 sene garanti veren yerler var.
  • Beyler ucuz ve sağlam yaptırabileceğim yerler var mı? İstanbul dışındayım kargoyla yaptırabilirim ancak; güvenilir olmalı.
  • Bu teknik serviste zamanında staj yapmıstım her türlü chip değişimininden tut ekran anakart ram hdd aklına ne geliyorsa tamiri yapılacaksa tamirini değişimi yapılacaksa değişimini yapıyorlar.
    İstanbul avrupa yakasında bulunuyor iş yeri.
    adres ve telefon vereyim görüş.

Servis Adı
    SAMUR BİLGİSAYAR - VOLKAN SAMUR

Adresi : ÇINAR MAH. 5/2 SK.NO:4/B BAĞCILAR/İST.
    İl İSTANBUL-AVRUPA İlçe: BAĞCILAR
    Telefonu : 0212 435 37 00

e-mail : info@samurbilgisayar.com

Ara burayı. Aradıgında forumdan recep yönlendirdi dersen , sana fiyatta uygun bir şeyler yaparlar severler ben sağolsunlar :)
    Sitesi dehttp://casperservis.com.tr sitesinden de hertürlü soruyu sorabilirsin. Mailine cevap gelir.
    Ayrıca Mng kargo ile anlaşmalıdır ucuza yollayabilirsin. Kodu da 95013686

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 13 Mayıs 2012; 21:41:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Leptop Ekran Kayması
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.