Şimdi Ara

Samsung R560'cılar Kulübü -- Paylaşımlar, Puanlar --- OC skorları (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.646
Cevap
4
Favori
212.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok rahatsız etmesede, bendede ölü pixel mevcut 2 yerde. Garanti bitti. Acaba ne kadar sürede ve kaç liraya yaparlar Karşıyakadaki servise götürsem? Bilginiz var mı?
  • Valla o kadar abartmana gerel yok. Garantiye girmesi için en az 4 tane ölü piksel olması gerekiyor zaten. Bu demek oluyor ki 2 taneden hiçbirşey olmaz. Fabrika bile bu boyuttaki ekranlar için 3 taneyi normal görebiliyor.
  • Teşekkürler
  • dönemedi gitti civanım şimdi bu laptobun dengi sanırım cevirme yaparsak 510 f ooluyor...
  • Valla dostum. Model numarası 560 tan küçük olan ve performans grubunda olmayan bir alet vermeye kalkarlarsa direkt olarak paranı iste!.. Git Core i7' li bir makina al ve keyfine bak!
  • ewet bende ondan tırsıyorum hala ses çıkmadı laptop degişseler ne olcak bilmiyorum dengi bi makina yok dönüşüm yapıldıgında ellerinde vatana baktım bi bu var
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-rf510-s04tr-rf510-i7-720qm-1.60ghz-6gb-640gb-2048mb-gt420m-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49039

hani buda denk gelmez ya aslında neyse benim gözüm şuan asus g51jlerde :D :D başkada i7 laptopları yok dedigim gibi i5ler vsde bence denk gelir ne olur bilmiyorum burası Türkiye malum severler tüketiciye geçirmeyi bende şimdiden kendimi ücret iadesi isteyebilirmiyim diye kanunları aramaya hazırlamaya başladım nan ne biçim cümle olduysa bu laptopsuzluk işte böyle kafa yapıyor...

• arkadaşlar samsung tteknik servisinin birşey bildiğinden şüphe etmeye başladım.Laptobumdan görüntü gelmiyordu açılmıyordu.Bunun için servise verdiğimde anakart oksitlenmiş olayını tekrar ettiler fakat anakartın oksitlenme kısmı sadece sol touch pad tuşunda.Yazıcıoğluna götürdüm yaparlar mı diye adam 1-2 saat sonra beni aradı.Ramleri yerinden oynamış çkartıp taktım sorun yok dedi.Samsung 2 hafta boyunca bu işlemi yapmadı :D garip

Benim başka bir soru menteşedeki kırıklar aşırı ısınma ve alt kasa kısmı benm kaymış.Bunlar garanti kapsamında değerlendirilir mi ? Yani demek istediğim anakartım sadece garanti dışında kaldı değil mi ? Geri kalan kısımların garantisi devam ediyor mu ?
  • Öncelikle, şuan için bilgisayarın açılıyor mu? Rahat bir kullanım söz konusu mu? Touchpad' deki bir oksitlenme nasıl olurda anakarta ulaşabilir? İkisinin de çakıştığı bir nokta yok! Sanırım İ;stanbul' dasın başka bir servisten aleti giriş yaptırmanı ve sonuca göre önceki servisi şikayet etmeni tavsiye ediyorum. Şans eseri sorun geçici olarak düzelmiş gibi de olabilir, bunu da unutmamak lazım.

Bununla ilgili ilk servise verdiğinde kasadaki sorunlar var mıydı yoksa Yazıcıoğlu' ndaki elemanlar mı buna sebep oldu (özellikle alt kısmın kayık olmasıyla ilgili)? Bunlarda servisten sonra oluşan bi durum yoksa sanırım biraz da bu yönde bastırmayla sorununu garanti kapsamında halledebilirsin. Hiç olmadı aynı servise gidip, bakın alet çalışıyor RAM' leri oturtunca sorun düzeldi bu nasıl iş vs diye bastırman ve müşteri hizmetlerinde bu konuyu dillendirmen garantiden aleti halletmeni sağlayabilir.

Bu arada İstanbul' daki hangi servis?

• Bakırköydeki.Evet yazıcıoğluna götürmeden önceki.Gayet rahat kullanıyorum.Windows7 yükledim ve süpürge ile fanı temizledim ısınma sorununu da çözdüm bir nevi.Bastıracağım da laptopsuz bir süre kalmak can sıkıcı.Alternatifini bulur bulmaz vereceğim laptobu.Sizin önerebileceğin bir servis noktası var mıdır ? Touchpadin temas ettiği kısım oksitlenmiş.Hatta ben ilk verdiğim zaman kamera çalışıyordu daha sonra kamera da çalışmamaya başladı.Bunu da oksitlenmeye bağladılar anlamadım gitti.Ne görseler oksitliyorlar
    quote:

Orijinalden alıntı: Fe-cI

Öncelikle, şuan için bilgisayarın açılıyor mu? Rahat bir kullanım söz konusu mu? Touchpad' deki bir oksitlenme nasıl olurda anakarta ulaşabilir? İkisinin de çakıştığı bir nokta yok! Sanırım İ;stanbul' dasın başka bir servisten aleti giriş yaptırmanı ve sonuca göre önceki servisi şikayet etmeni tavsiye ediyorum. Şans eseri sorun geçici olarak düzelmiş gibi de olabilir, bunu da unutmamak lazım.

Bununla ilgili ilk servise verdiğinde kasadaki sorunlar var mıydı yoksa Yazıcıoğlu' ndaki elemanlar mı buna sebep oldu (özellikle alt kısmın kayık olmasıyla ilgili)? Bunlarda servisten sonra oluşan bi durum yoksa sanırım biraz da bu yönde bastırmayla sorununu garanti kapsamında halledebilirsin. Hiç olmadı aynı servise gidip, bakın alet çalışıyor RAM' leri oturtunca sorun düzeldi bu nasıl iş vs diye bastırman ve müşteri hizmetlerinde bu konuyu dillendirmen garantiden aleti halletmeni sağlayabilir.

Bu arada İstanbul' daki hangi servis?

• Valla bana yakın olduğundan bende orayı kullanmıştım. Tamir işlerine bakan kişi Ercan Bey' di o zaman. Sanırım hala o var orada. Çerçevenin arka kapağı için bana saçma şeyler söylemişti. Yok oraya takılan bir usb filan zarar vermiştir bilmem ne. Temas ettiği nokta nasıl oksitlenebilir ki? O da kablo ile klavyenin orta kısmına denk geliyor. Terle filan olabilecek bir iş değil. Tuşun olduğu yerdeyse de o oksitlenmenin anakarta ulaşması nerdeyse imkansız(su dökülmemişse).

Zaman kaybetme derim az para vermedik şu alete!..
  • benimki teknik servisten geldi anakart ve hdd değişmiş durumdaperformansını bilmemama hddye gene 320lik samsung HD II yada benzeri bişiler takmışlar ana karda bakmadım ama bi döniyim okuldan onuda budaki ilk sayfadakiyle kıyaslicam toplam tamirat tutarı çok ucuk kaçık bi mebla yazmıyor hdd değişimi olmasına ragmen...şu an gayet iyi gibi ilk günlerdeki gibi fazla ısınma yok ses yok arada 1 2 kere dondu ama olur o kadar diyorum..bakalım hadi hayırlısı...
  • ya arkadaşlar bende r620 var şarja takınca ekran parlaklığı artıyor çıkarınca matlaşıyor parlaklığı düşüyor bi iki kez format attım olmadı parlaklığı nasıl arttırabilirim
  • şarjdan çekince laptop sadece bataryadan çalıştığı için güç tasarrufu yapıyor.format atmana gerek yoktu.sağ alt köşedeki simgelerden batarya simgesine tıklayıp ayarları aç.ordan güç tasarrufu seçeneği yerine diğer seçeneği seç ama batarya daha çabuk bitecektir.
    quote:

Orijinalden alıntı: kenan82

ya arkadaşlar bende r620 var şarja takınca ekran parlaklığı artıyor çıkarınca matlaşıyor parlaklığı düşüyor bi iki kez format attım olmadı parlaklığı nasıl arttırabilirim
  • ya denedim olmadı bende ki güç ölçerde öyle bir alan yok.
  • Fn+Yukarı Ok tuş kombinasyonunu kullan. Sizin klavyenin tuş dizilimine baktım. Bu iki tuş yan yana mevcut. İstersen klavyenin en solundaki Fn tuşunu da kullanabilirsin. Tamamen sana kalmış.

Formatı kendi kafana göre attıysan (başka bir DVD' den) bunları unut ve Samsung' un sitesinden alete ait tüm sürücü ve uygulama dosyalarını indirerek kurulumunu gerçekleştir. Kolay gelsin. Kurulumu bitirdikten sonra üstteki bahsettiğimi deneyebilirsin. Çalışıyorsa BRAVO, yaptın demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fe-cI -- 27 Kasım 2010; 2:08:56 >
  • benimki gene olmamış bi daha teknige of of ...
  • Olmamış derken?
  • hala donuyor ayrıca iki kerede mavi ekran aldım düzeltememişler yani...
  • Demek ki sorun anakarttan değil! Üzerine ayretten takılan bir bileşenle ilgili (işlemci, ekran kartı, RAM,vb,..) yenileselerdi daha ucuza gelirdi sanırım. Bende de haftasonu alet kendiliğinden ekranı uçurma işlemi yaptı. Hemde yakın zamanlarda ve 2 kere. Sistem kayıtlarına baktığımda ACPI ile ilgili bir problem olduğunu gördüm. Bu da BIOS' a işaret eder gibime geliyor. Sonraki ise tam olarak bu şekilde olmasa da ekran bu sefer direkt olarak karardı ve düzelmedi. Bunun sebebi de HDD ile ilgili bir sorun gibiydi. Gerçi üstünde geleni değiştirmiştim. 7200RPM lik başka bir tane var üstünde. Win7 kullandığımdan şöyle düşünmekteyim: BIOS 2008 yılına ait ve Win7 desteği tam olarak yok. Bu da bu tarz sorunlar yaşamamıza sebep olmakta. Yeni bir BIOS için bastırsak bile alet Vista ile geliyor diyecekler ve bizi sallamayacaklar. Bunun için oldukça fazla kişi bulmak lazım. Buradaki herkesi face grubuna bekliyorum! Durmakla olmaz bu işler.

• ewet biosla ilgili olabilir işin kötü yanı biosu güncelledigimizden dolayı makinenin diğer parçalarınıda bozuyor olabilir grupla bizi kimsenin ipleyecegini sanmıyorum acaba diger makinelerin bioslarınımı yüklesek??
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.