Şimdi Ara

Samsung R560'cılar Kulübü -- Paylaşımlar, Puanlar --- OC skorları (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.646
Cevap
4
Favori
212.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağolasın fe-cı haklısın bugün arayacam müsteri hizmetlerini biraz bastıralım bakalım ne çıkacak
  • Yalnız onlar robotlaşmış bir zihniyetle konuşurlar. Birşeyi tekrarlamaya başladılar mı bir faydası yok. Daha etkili bir şekilde bastırman lazım. Hatta, mahkemeye vermen bile gerekebilir. Çok pahalı birşey değilse uğraşmayabilirsin de. Bu arada nerde oturuyorsun? İstanbul daysa git Bakırköy servise aleti teslim et. Ercan Bey bunu bilen biridir. Garantisi bitti ama çerçevemin ücretsiz değiştirilmesini istiyorum. Kronik bir sorun olduğundan bahset ve zorlarlarsa Ercen Bey i iste. O zamanında bana alet başka bir sebeple gelmiş olsa bile çerçeveyi sormadan değiştirdiklerinden bahsetmişti. Yani bu yapılması gereken bir işlem ve sana uygulanmamış. Başka yerdeysende önce bu işlemi uygula ve hiç olmadı bir fiyat al.
    Bir ihtimal servistekilerin ağzından senin lehine birşey çıkar ve sonra onuda müşteri hizmetlerinin laflarına karşılık kullanırsın. Önemli olan savunulacak birşeyin olması yoksa zaten kabul etmezler direkt olarak.

• kardeş aradım bastırdım anlat anlat olmaz diyor garantin bbitmiş diyor. tmm böyle bir kronik çerçeve sorunu var kabul ediyorum diyor ama olmaz diyor.
    sonra beni bekletti birine sordu galiba sonra siz bir servise yollayın falan dedi bakacağız artık.
    göz göre göre 2 bin tl verdiğim makinenin çerçevesi çatır çaatır çatladı olacak iş değil.
  • Bu kadarını bile dedilerse yapılır bence. Sonucuna görede artık diğer arkadaşlar seni örnek gösterirler. İnş olur...
  • sökme videosunu sabırsızlıkla bekliyorum.ayırca o termal macununa da detaylı değinirseniz güzel olur.ısınma açısından önemli bir nokta bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

sökme videosunu sabırsızlıkla bekliyorum.ayırca o termal macununa da detaylı değinirseniz güzel olur.ısınma açısından önemli bir nokta bence...

valla sökme videosu youtube da var. samsung r560 yazınca çıkıyo. bende ona bakarak söktüm. eğer benim çekmemi bekliyorsan şu anda mümkün değil. çünkü tıkır tıkır çalışıyo makine ve heralde 2 seneden öncede pek sökme ihtiyacı duyacağımı sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ondeer26 -- 27 Ocak 2011; 21:17:06 >
  • Fırsatını bulursam ben çekip koyarım bir yerlere. Yalnız yazı beklemeniz gerekebilir. Bir projede çalışacağım ve PC de çok lazım olacak.
  • Windows 7 Sürücülerinin Listesi(Önemli güncellemeler mevcuttur):https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B3lYJDiHaReWMjUwN2Y3ZDctMDdjZC00ZWM1LWI1MTItYTgwYjFhNGZhMjkz&hl=en&authkey=COSokIoE

Güncelleme: Sonraki sayfada daha güncel sürücüleri içeren yeni bir dosya eklenmiştir. Lütfen onu dikkate alınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fe-cI -- 10 Mart 2011; 22:55:04 >

• bu gün vatandaki indiirimden 7200 rpm hdd aliyim diyorum ama seagatemi wd mi karar weremedim sorun cıkarmı cıkmazmı oda ayrı bi soru...
  • Bende Seagate var. Isınma ya da başka bir surum söz konusu değil. Bi ara tak tak ses yapıyordu fakat yakın zamanda o da kesildi.Belki son çıkan chipset güncellemesi işe yaramıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fe-cI

Bende Seagate var. Isınma ya da başka bir surum söz konusu değil. Bi ara tak tak ses yapıyordu fakat yakın zamanda o da kesildi.Belki son çıkan chipset güncellemesi işe yaramıştır.

500 gb 7200 rpm lik olandanmı ona herkez çok gürültü uğultu yapıyor demiş performansda ne kadar fark yapıyor...
  • Ben aldığımda 320GB olanlar modaydı. Ona bir şey diyemem. Boyut arttıkça gürültü artabilir tabi. Açılış süresi ve program kurulum süreleri filan etkileniyor ama özellikle bir ölçüm yapmadım. Benzer pclerden daha hızlı kurulum yaptığını biliyorum. Format süresinede etkiyor bariz şekilde.
  • R560 as03tr ikinci el kaça gider??arkadaş 900 tl peşin diyor.
  • Arkadaşlar merhaba, ben r560-as03tr laptopum için hiçbiryerde güncel bir bios upgrade bulamadım :/ lütfen birisi yardımcı olabilir mi ? Win7 x64 kurduğumda ekran kartı hatası alıyorum sürekli yeniden başlıyor bilgisayar, bu yüzden eski versiyon vistayı tekrar kurdum ve düzeltmek için bios upgrade yapıp sonra win7 x64 kurmam gerekiyormuş fakat 2 gündür hiçbiryerde bulamadım bir bios :/ lütfen birisi yardımcı olabilir mis ?
  • Nasıl bulamadın yaa!.. Önceki sayfalara bile baksan ben daha önceden vermiştim. Buyur:http://www.samsung.com/tr/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP00&prd_ia_cd=&prd_mdl_cd=NP-R560-AS03TR&prd_mdl_name=NP-R560&srchword=NP-R560-AS03TR

NOT: Açılan sayfada sürüm yazan yere tıklayıp oradaki dosyayı indirmen gerekecek. Bu işlemi yaparken şarja takılı ve gereksiz tüm uygulamaların kapalı olması gerekmektedir. Ayrıca işlem başladıktan sonra kesinlikle alete müdehalede bulunmayacaksın ve otomatik olarak yeniden başladıktan sonra ekranda başarılı bir şekilde işlemin sonlandığı yazısını görene kadar alete dokunmayacaksın. Benden söylemesi...

Hem unutma ki bu tarz bir dosyayı kendi sitesi dışında bulsan dahi indirmemelisin!.. Ayrıca benim oluşturduğum en güncel win7 sürücüleri listesine bir önceki sayfadaki mesajımdan ya da imzamdaki facebook grubuna girerek ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fe-cI -- 12 Şubat 2011; 20:32:53 >

• @huzyin67 - Valla arkadaş 2 taksit olsun ama 1000tl den aşağıya olmasın! O kadar para verdik aşağısına satmak için 1 yıl daha geçsin derim. Hatta ne satcam evde sunucu görevi bile görür rahatça.
  • @Fe-CI - çok teşekkür ederim üstadım gerçekten bu konuyuda 30 sayfa filan incelemiştim ama görememiştim :) çok teşekkür ederim tekrardan zahmet verdim kusra bakma. BIOS u yapıp win7 kurup senin imzandaki facebook sayfasından driverları alıcam sonucu tekrar bildiririm, inşallah büyük ölçüde performans farkı yaratıyordurda 1 haftadır uğraştığım şu işlere değer :)
  • Rica ederim. Mümkünse 64Bit kur ki 4GB RAM kullanabilesin.
  • bendeki ramler Nanya marka samsung marka olması gerekmezmiydi, son olarak 8 gb.a yükseltebilen arkadaşlar varmı mümkünmüdür, satın alırken max 4gb yazıyodu diye hatırlıyorum.
  • Nanya markasını senden duydum ama varmış cidden. Şansına küs dicem de gecikme değerleri nasıl acaba belki sendeki daha iyidir. 4-4 taksan bile 4GB tan fazlasını görmez alet çünkü bios maksimum 4GB RAM kabul ediyor. Ha belki RAM lerde olduğu gibi bir istisna olabilir herhangi birinde ama düzgün çalışma garantisi yok ve denemesi hiçte ucuz olmayacak bir işlem.
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.