http://forum.donanimhaber.com/m_42599996/tm.htm konuya bakarsan gt330 un hd4650 den bile ne kadar daha kötü olduğunu görürsün dağlar kadar farkı bir r522 nin sırf ekran kartı sayesinde ne kadar onde oldugunu r580den bence sen bu işten anlamıyorsun anlıyor olsan nvıda kartlı bır laptopu tercih etmezdin zaten hele hele birde gt serisinden bir kartı
Arkadaşım gt330m hd4650den kötü bir kart değil daha iyi bir karttır.GT330M in yeni üretim bir kart olması bile onu alınılabilir yapar.
quote:
Orijinalden alıntı: emptychat2
http://forum.donanimhaber.com/m_42599996/tm.htm konuya bakarsan gt330 un hd4650 den bile ne kadar daha kötü olduğunu görürsün dağlar kadar farkı bir r522 nin sırf ekran kartı sayesinde ne kadar onde oldugunu r580den bence sen bu işten anlamıyorsun anlıyor olsan nvıda kartlı bır laptopu tercih etmezdin zaten hele hele birde gt serisinden bir kartı
dün soruyordu bugün usta olmuş sen daha ne alacağını bile bilmiyorsun güle güle sana
Forumdaki ATI taraftarları yüzünden adım nVIDIA cıya çıkacak Millet google a benchmark yazıp neüdüğü belirsiz sistemler üzerinden kartların hangi ayarlarda hangi yüklerde test edildiğini bilmeden, sanki 40 yıllık ürün testi geçmişleri,donanım bilgileri varmış gibi konuşuyorlar.Ben bu elemanlara klavye delikanlısı diyorum.Bu konudaki arkadaşları tenzih ederim,lafım direk onlara değil. Ancak donanım bilgisi yetersiz olan kişilerin belli model ve markaların arkasından gözü kapalı bu kadar gitmesini anlayamıyorum. Varsa tek farkları GT 330M ve 5650 lık ekrankartı aynı özellikte iki dizüstünüz aynı şartlarda buyrun test edin kartları bu forumda bu imkana sahip birinin olduğuna inanmamakla birlikte bu testi yapan insanları da yukarıdaki ithamlarımdan tenzih ederim..
Konuyu açan arkadaş bilgisayarını almışmıdır almamışmıdır bilmiyorum, ben ona sadece forumda R580'in kapsamlı bi konusu olduğunu, şuanki oyunların %95'ini high ayarda takılmadan oynayabildiğimizi söyleyip köşeme çekiliyorum...:)
acer al karar sen bilirsin yinede kara senin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme