Şimdi Ara

Samsung R580 JS01TR mi Acer Aspire AS5820TG-434G50 [YARDIM] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emptychat2

http://forum.donanimhaber.com/m_42599996/tm.htm konuya bakarsan gt330 un hd4650 den bile ne kadar daha kötü olduğunu görürsün dağlar kadar farkı bir r522 nin sırf ekran kartı sayesinde ne kadar onde oldugunu r580den bence sen bu işten anlamıyorsun anlıyor olsan nvıda kartlı bır laptopu tercih etmezdin zaten hele hele birde gt serisinden bir kartı

Arkadaşım gt330m hd4650den kötü bir kart değil daha iyi bir karttır.GT330M in yeni üretim bir kart olması bile onu alınılabilir yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emptychat2

http://forum.donanimhaber.com/m_42599996/tm.htm konuya bakarsan gt330 un hd4650 den bile ne kadar daha kötü olduğunu görürsün dağlar kadar farkı bir r522 nin sırf ekran kartı sayesinde ne kadar onde oldugunu r580den bence sen bu işten anlamıyorsun anlıyor olsan nvıda kartlı bır laptopu tercih etmezdin zaten hele hele birde gt serisinden bir kartı

dün soruyordu bugün usta olmuş sen daha ne alacağını bile bilmiyorsun güle güle sana
  • Forumdaki ATI taraftarları yüzünden adım nVIDIA cıya çıkacak
    Millet google a benchmark yazıp neüdüğü belirsiz sistemler üzerinden kartların hangi ayarlarda hangi yüklerde test edildiğini bilmeden, sanki 40 yıllık ürün testi geçmişleri,donanım bilgileri varmış gibi konuşuyorlar.Ben bu elemanlara klavye delikanlısı diyorum.Bu konudaki arkadaşları tenzih ederim,lafım direk onlara değil.
    Ancak donanım bilgisi yetersiz olan kişilerin belli model ve markaların arkasından gözü kapalı bu kadar gitmesini anlayamıyorum. Varsa tek farkları GT 330M ve 5650 lık ekrankartı aynı özellikte iki dizüstünüz aynı şartlarda buyrun test edin kartları bu forumda bu imkana sahip birinin olduğuna inanmamakla birlikte bu testi yapan insanları da yukarıdaki ithamlarımdan tenzih ederim..

Konuyu açan arkadaş bilgisayarını almışmıdır almamışmıdır bilmiyorum, ben ona sadece forumda R580'in kapsamlı bi konusu olduğunu, şuanki oyunların %95'ini high ayarda takılmadan oynayabildiğimizi söyleyip köşeme çekiliyorum...:)

• acer al karar sen bilirsin yinede kara senin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.