Şimdi Ara

Samsung R580 JS01TR mi Acer Aspire AS5820TG-434G50 [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşletim sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium (32 b)
    İşlemci Intel® Core™ i5 Processor 520 M (2,40 GHz, 3 MB)
    Chipset Intel HM55
    Sistem Belleği 4 GB (DDR3 / 2 GB x 2)
    LCD 15,6" LED HD (1 366 x 768) 16:9 Gloss
    Görüntü İşlemci NVIDIA GeForce GT 330M 1 GB gDDR3 (Harici Grafik)
    Ses HD (Yüksek Tanımlı) Ses
    Ses Etkisi Mikrofon Gürültüsü Önleme SRS 3D Ses Efekti
    Hoparlör 3 watts Stereo Hoparlör (1,5 watts x 2)
    Dahili Kamera 1,3 MP Web Kamerası
    Sabit Disk 500 GB (5 400 rpm S-ATA)
    Optik Disk Sürücü Super Multi Dual Layer (S-ATA)
    Kablosuz Yerel Ağ Bağdaştırıcı 802.11 bg/n Uyumlu
    Bluetooth Bluetooth 2.1 + EDR*
    VGA Var
    S-Video (TV Çıkışı) Yok
    HDMI Var
    Kulaklık Çıkışı Kulaklık çıkışı
    Mikrofon Girişi Var
    Dahili Mikrofon Var
    USB (Şarj Özellikli USB dahil eSATA + 3x USB 2.0)
    Çoklu Kart Yuvası 3'ü 1 arada (SD, SDHC, MMC)
    X-Dock Portu Yok
    RJ45 - LAN Var
    Standart Pil 6 Hücreli
    Ölçüleri (En x derinlik x Yükseklik) 379,8 x 255,5 x 30,3 ~ 36,7 mm
    Ağırlık 2,6 kg
    Yüklü Yazılımlar Adobe Acrobat Reader
    Easy Battery Manager
    Easy Display Manger
    Easy Network Manager
    Easy SpeedUp Manager
    Samsung Destek Merkezi
    Samsung Update Plus
    Anti-Virus Yazılımı McAfee Virus Scan
    Security BIOS Önyükleme Parolası
    HDD Parolası
    Kilit Kensington Kilit Bağlantı Noktası
    Recovery Var

Acer Aspire AS5820TG-434G50 Özellikler

INTEL i5-430M,
    4G RAM,
    500GB HDD,
    ATI HD5650 1024MB,
    15.6'', W7P,
    İşlemci Intel® Core i5-430M işlemci (3 MB L3 cache, 2.26 GHz Turbo Boost 2.53 GHz'e kadar , DDR3 1066 MHz)
    Yongaseti Mobile Intel® HM55 Express Chipset
    Sistem Belleği 4 GB DDR3
    Ekran Kartı 1 GB ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Harici Ekran Kartı
    Ses Dolby® Home Theater®8 v3 audio enhancement, High-definition audio desteği
    Sabit Disk Kapasitesi 500 GB
    Optik Sürücü DVD-Super Multi
    Batarya 6-cell Li-ion, 8 saat pil ömrü
    Klavye nümerik tuş takımı
    Ekran 15.6" HD 1366 x 768 piksel çözünürlük , parlak (200-nit) Acer CineCrystal™ LED-backlit TFT LCD, süper ince tasarım
    İşletim Sistemi Windows® 7 Home Premium
    Boyutlar 379 (W) x 250 (D) x 24/31.4 (H) mm, 2.4 kg
    Geliştirilmiş Portlar 4x USB 2.0, 1x HDMI™, 1x VGA
    Kablosuz Haberleşme Acer InviLink™ Nplify™ 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™, Bluetooth® 2.1+EDR
    Bellek Kart Yuvası Secure Digital™ (SD), MultiMediaCard (MMC), Memory Stick® (MS), Memory Stick PRO™ (MS PRO), xD-Picture Card™ (xD)
    Açıklama Acer Crystal Eye high-def webcam

sizce hangisi daha ii ??

• hadi beyler yardım edin biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhcskn -- 9 Eylül 2010; 23:08:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhcskn

hadi beyler yardım edin biraz
    33 kişi bakmış hiç yorum yok
  • quote:

Alıntıları Göster
    pek fark yok gibi bu durumda ben şekile ve multimedya tuşları vs bakarım öyle alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

pek fark yok gibi bu durumda ben şekile ve multimedya tuşları vs bakarım öyle alırım

Alıntıları Göster
    samsung R580 JS01TR modeli hakkında cok ii şeyler söylüyorlar 1500 liraya buldum sence ii mi ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bayramın mübarek olsun öncelikle.Bence Acer Aspire AS5820TG-434G50

i5 520M ile i5-430M arasındaki farkı pek fazla hissedeceğinizi zannetmiyorum.AMA GT 330M ile HD 5650 arasındaki farkı oyunlarda hissedersin

• quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

Bayramın mübarek olsun öncelikle.Bence Acer Aspire AS5820TG-434G50

i5 520M ile i5-430M arasındaki farkı pek fazla hissedeceğinizi zannetmiyorum.AMA GT 330M ile HD 5650 arasındaki farkı oyunlarda hissedersin

Alıntıları Göster
    hd5650 nin tek farkı directx 11 olması onun dısında bi fark göremedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oyunlarda daha fazla fps alırsınız.
  • quote:

Burdan farkı görebilirsin

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Bu saatten sonra DirectX 10 kartlara para verilmez Yazık günah

• quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

quote:

Burdan farkı görebilirsin

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Bu saatten sonra DirectX 10 kartlara para verilmez Yazık günah

Alıntıları Göster
    i5 520 ile 430 arasındaki tek fark ghz ama ekran kartları arasındaki fark ise dağlar kada testlerdede görürsün ztn hagi teste bakarsan bak bu boyledır laptopda ati 2-3 adım daha önde gidiyor tabiki marka olarakta düşünmek lazım bende samsung kullandım hemde bir çok modelini samsungun soğutması gerçekten çok iyi hiç fps düşüşü yaşatmıyor uzun surelı oynanan oyunlarda fiyatları söylersen daha iyi olur yonlendırmemız açısından

• quote:

Orijinalden alıntı: emptychat2

i5 520 ile 430 arasındaki tek fark ghz ama ekran kartları arasındaki fark ise dağlar kada testlerdede görürsün ztn hagi teste bakarsan bak bu boyledır laptopda ati 2-3 adım daha önde gidiyor tabiki marka olarakta düşünmek lazım bende samsung kullandım hemde bir çok modelini samsungun soğutması gerçekten çok iyi hiç fps düşüşü yaşatmıyor uzun surelı oynanan oyunlarda fiyatları söylersen daha iyi olur yonlendırmemız açısından

abartmayın dağlar kadar fark mı güleyim bari

yukarıdaki sistemlerde aynı oyunlar aynı ayarlar ile fpsleriyle caps yayınlada görelim nasıl dağlar kadar fark varmış

dostum bunlara kulak asma fazla fark yok aralarında 5650 bir adım önde sadece...

yukarıdaki testlerde de 3DMark05 de GT330 daha iyi puan almış 3DMarks06 da ise 5650

Saat hızlarında ise GT330 daha iyi 5650 directX 11 destekliyor GT330 ise directX 10.1 ikiside 128 bit

dağlar kadar fark ne kadar çokmuş meğer....

Bence samsung al işlemcisi daha hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 12 Eylül 2010; 18:38:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

quote:

abartmayın dağlar kadar fark mı güleyim bari

yukarıdaki sistemlerde aynı oyunlar aynı ayarlar ile fpsleriyle caps yayınlada görelim nasıl dağlar kadar fark varmış

dostum bunlara kulak asma fazla fark yok aralarında 5650 bir adım önde sadece...

yukarıdaki testlerde de 3DMark05 de GT330 daha iyi puan almış 3DMarks06 da ise 5650

Saat hızlarında ise GT330 daha iyi 5650 directX 11 destekliyor GT330 ise directX 10.1 ikiside 128 bit

dağlar kadar fark ne kadar çokmuş meğer....

Bence samsung al işlemcisi daha hızlı

Alıntıları Göster
    dostum testlere bakarsan testlerde hd4650 bile daha güçlü nasıl dağlar kadar fark yok testlere bakarsan bu hangı test olursa olsun aralarında 15 sıra fark vardır hd5650 ile gt330 asla bir tutulmaz sende gt330 olduğu için duygusal olarak bakıyorsun gibi gelıyor bana

• quote:

dostum testlere bakarsan testlerde hd4650 bile daha güçlü nasıl dağlar kadar fark yok testlere bakarsan bu hangı test olursa olsun aralarında 15 sıra fark vardır hd5650 ile gt330 asla bir tutulmaz sende gt330 olduğu için duygusal olarak bakıyorsun gibi gelıyor bana

15 sıra varmış test puanlarını karşılaştır. oyunlardaki aynı ayarlardaki fps lere bak ben ne duygusal takılacam ben üretmiyorum ben satmıyorum ama donanımdan anlıyorum arada çok az bir fark var ama az da olsa 5650 iyi en büyük artısı directX 11 desteği

bana aynı donanım özelliklerinde aynı ayarlarda aynı oyunlarda fps farklarını caps ile gösterde görelim ikna olalım yoksa testte arada 15 sıra varmış gibi hiçbir anlamı olmayan pc den anlamayan kişilerin yapacağı yorumla cevap verme arkadaş...

fps birinde 35 se diğerinde en fazla 38-39 olur

İspat etmeni bekliyorum DAĞLAR kadar farkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 12 Eylül 2010; 22:55:45 >

• quote:

quote:

15 sıra varmış test puanlarını karşılaştır. oyunlardaki aynı ayarlardaki fps lere bak ben ne duygusal takılacam ben üretmiyorum ben satmıyorum ama donanımdan anlıyorum arada çok az bir fark var ama az da olsa 5650 iyi en büyük artısı directX 11 desteği

bana aynı donanım özelliklerinde aynı ayarlarda aynı oyunlarda fps farklarını caps ile gösterde görelim ikna olalım yoksa testte arada 15 sıra varmış gibi hiçbir anlamı olmayan pc den anlamayan kişilerin yapacağı yorumla cevap verme arkadaş...

fps birinde 35 se diğerinde en fazla 38-39 olur

İspat etmeni bekliyorum DAĞLAR kadar farkı

Alıntıları Göster
    notebookcheck sitesindeki testler pek gerçeği yansıtmıyor.Oraları iyice kurcalamıştım yaklaşık 2 3 ay önce sitede nvidia kartlarda şu düşük güç tüketen işlemciler varya onlardan kullanılıp onlarla testler yapılmış haliyle puanlar daha düşük çıkmış.Zaten ordaki oyun fpslerine bakarsanız sizin bilgisayarınızda çıkan fpslerden çok çok daha düşüktür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

notebookcheck sitesindeki testler pek gerçeği yansıtmıyor.Oraları iyice kurcalamıştım yaklaşık 2 3 ay önce sitede nvidia kartlarda şu düşük güç tüketen işlemciler varya onlardan kullanılıp onlarla testler yapılmış haliyle puanlar daha düşük çıkmış.Zaten ordaki oyun fpslerine bakarsanız sizin bilgisayarınızda çıkan fpslerden çok çok daha düşüktür.

Alıntıları Göster
    peki ben napmalıyım :D hala karar veremedim farklı modellere baktım stoklarda tükenmiş r580 var suan ama aklımı karıstıran sey ekran kartı

• quote:

peki ben napmalıyım :D hala karar veremedim farklı modellere baktım stoklarda tükenmiş r580 var suan ama aklımı karıstıran sey ekran kartı

Alıntıları Göster
    bence sen r580 i al aralarında 5-6 fps gıbı bır fark var bu buyuk bır fark bence ama r580 alırsan daha memnun kalırsın kalıte olarak ve soğutması gerçekten ıyı oyunlarda sıkıntı yaşamazsınBirde bu arada kendı ağızınla söylemişsin zaten dağlar kadar farkı 5 fps büyük bir fark bence sen bir oyunu bir 25 fps de oyna bir de 30 fps de oyna o zaman anlamış olursun farkı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptychat2 -- 13 Eylül 2010; 14:38:57 >

• quote:

bence sen r580 i al aralarında 5-6 fps gıbı bır fark var bu buyuk bır fark bence ama r580 alırsan daha memnun kalırsın kalıte olarak ve soğutması gerçekten ıyı oyunlarda sıkıntı yaşamazsınBirde bu arada kendı ağızınla söylemişsin zaten dağlar kadar farkı 5 fps büyük bir fark bence sen bir oyunu bir 25 fps de oyna bir de 30 fps de oyna o zaman anlamış olursun farkı...

Ek bilgi olarak vermek gerekirse;
    25 fps ile 30 yada 130 fps arasında insan gözünün görebileceği bir fark yoktur.
    İnsan gözü saniyede maksimum 25 kare görür

• quote:

Orijinalden alıntı: samtual

quote:

Ek bilgi olarak vermek gerekirse;
    25 fps ile 30 yada 130 fps arasında insan gözünün görebileceği bir fark yoktur.
    İnsan gözü saniyede maksimum 25 kare görür

Alıntıları Göster
    sen şimdi 20 ile 25 fps arasındaki farkı göremediğinimi söylüyorsun

• quote:

Fazla zorlama bu işten anlamıyorsun öğrenmekde istemiyorsun insanların aklını karıştırma..

Sen ne istiyorsan onu al ve bilimsel olmayan görüşlerini kendine sakla bence....
  • quote:

quote:

Fazla zorlama bu işten anlamıyorsun öğrenmekde istemiyorsun insanların aklını karıştırma..

Sen ne istiyorsan onu al ve bilimsel olmayan görüşlerini kendine sakla bence....

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_42599996/tm.htm konuya bakarsan gt330 un hd4650 den bile ne kadar daha kötü olduğunu görürsün dağlar kadar farkı bir r522 nin sırf ekran kartı sayesinde ne kadar onde oldugunu r580den bence sen bu işten anlamıyorsun anlıyor olsan nvıda kartlı bır laptopu tercih etmezdin zaten hele hele birde gt serisinden bir kartı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.