Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wish26

quote:

Orijinalden alıntı: k_salliK

quote:

R522-JS05TR su an kurulumu tamamladım. almadan once test ettıqımde hıcbır ısınma yoktu teshir ürününde ama sol alt kosede baya bir ısınma sorunu var sizdede var mi? ne olur yardım edin 15 qun surem var qidip asusla deqişim talebinde bulunayım :(

Bence Asus ile değiştirmeyi düşünme. Aldığın yere getir ısınma problemi var de. Değişttirmeye çalış. İade edecem felan de. O şekil halletmeye çalış.

işlem yapmaya başladıqında belli bi ısınma oluyor. yuk altında olmadıqında biraz daha normale dönüyor. kullanan varsa ne kadar ısındığını belirtirse normal mi yoksa sorunlumu olduğunu anlıyalım :D 15 qun iade süresi var ztn mediamarket'ten aldm (:

sıcaklık değerlerini paylaşırsan daha iyi yardımcı oluruztavsiyem HWMonitor adlı program hem kullanımı kolay hemde çok küçük ama işlevselNormal kullanımda ve oyun oynarken yada yüklü bir işlem yaparken ölçer buraya ss koyarsın ona göre yorum yaparız daha sağlıklı olur

• evet haklısın bakalım biraz yükleniyim değerleri yazıyım :)
  • En azından fikir sahibi olman açısından 2gece önce aldığım ss koyayım min ve max olarak göreceğin sıcaklıklar normal kullanım ve yük altındaki kullanımı göstermekte

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi)
  • oyunlarda maksimum görmesi gereken sıcaklık değeri 80 derece bunun üzerine çıkış varsa sıkıntı olabilir.Forumlarda yazılan mak görülen değer bu yani.
    Normal kullanımda yük altında kalmadan görülen değerler 45-50 bu değerler zaten normal işlemci değerleri.
    Bu aralık dışında çok fark varsa senin makinanda o zaman sıkıntı olabilr.
    Bunun dşında 3-5 derce fark çevre koşulları kullandığın programlara bağlı olarak değişkenlik gösterebilir normaldir.
    Ben everest ile almıştım sen de yaz değerlerini bir baksın herkes.
  • Bu da benim şimdi aldığım değerler.Normal kullanımda yani birkaç program ve emule açık download yapıp sabahtan beride nette geziniyor makina.
  • ss alıyorum su an fm yüklüyorum müzik ve 2 proqram daha kullanımda 44 derece seviyesinde seninkiyle aynı. hanqi oyunda deniyim sence? ydeğerler fazla yükselir birde öle yük altına sokıyım ?
  • quote:

ss alıyorum su an fm yüklüyorum müzik ve 2 proqram daha kullanımda 44 derece seviyesinde seninkiyle aynı. hanqi oyunda deniyim sence? ydeğerler fazla yükselir birde öle yük altına sokıyım ?

şu an için normal dediğine göre bencelaptopun alt kısmı ısınıyorsa o normaldir zaten özellikle sol üst taraf için bu normaldir çünkü fan çıkşları o kısımdaDirt 2 nfs shift tarzı oyunlar deneyerek ölçebilirsin yüksek seviyelerdekini de

• cok saol bu yardımlarından dolayı bnde bilişimciyim ama laptop olunca işler değişio alışık deilim hep masaüstü pc'lerle uğraştığım için az önce fm'de dier proqramlarda açık 49'u qördüm. Sana özel bir sorum bunu alıp asus almamakla hata yapmadım öle değil mi ?
  • Arkadaşlar görev yöneticisinde gereksiz çalışan program var mı diye merak ettim imageini koyuyorum.Boşuna ramden ve işlemciden yemeyelim.

Sizde de aynı mı?Ekstradan gereksiz çalışan program var mı?
    Varsa nasıl kapatalım her açlışta açılmasın?

• quote:

cok saol bu yardımlarından dolayı bnde bilişimciyim ama laptop olunca işler değişio alışık deilim hep masaüstü pc'lerle uğraştığım için az önce fm'de dier proqramlarda açık 49'u qördüm. Sana özel bir sorum bunu alıp asus almamakla hata yapmadım öle değil mi ?

önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu banaayrıca sıcaklık değerlerin gayet iyi görünüyor şu an içinşimdi asus'un özelliklerine bakıcam buna bakmadan önce daha dün akşamki bir muhabbeti anlatayım.arkadaşlarımdan birisi asus almış hemen hemen benimle aynı tarihte(yaz sonu) ve ekranda dalgalanmalar titremeler başlamış benden yardım istedi ilk olarak aklıma gelen ekran kartı güncellemesi oldu onu yaptırdım bir yandan da kendim Asus F50sv modeli hakkında araştırma yapmaya başladım özellikleri gayet iyi görünüyordu fakat bu sorunla karşılaşan başka kişilerde görünce sorunun donanımsal olabileceğini gördüm.Yani sadece arkadşıma özgü bir durum değildi.O yüzden servise verecek sanırım.Burda markayı kötüleme gibi bir durumum olamaz ama aynı sorun birçok kişide varsa dikkat etmek gerekirSanırm senin baktığın model şu T9600lü model, birçok arkadaş sordu bunu daha önce de aynı işlemcili samsung da mevcut hangisi tercih edilmeli diye bence bu makinaların en büyük artısı 6MB cache bellek olması bu gerçekten önemli bir özellik.Gelelim diğer yanlarına işlemci farkını normal ev kullanıcılarının pek farkedeceğini düşünmüyorum eğer mühendislik tarzı programlar kullanmıyorsanızTxxxx serisi işlemcilerin hem fazla enerji tükettiği ki doğal olarak pil süresi etkilenecek hem de daha fazla ısındığı bilinen bir gerçek.Yani şu an için tercihin doğru gibi görünüyor ama tabi bunlar benim düşüncelerim herhangi birisi farklı bir düşünceye sahipse ona da saygı duyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 25 Ocak 2010; 14:39:01 >

• calışan proqramların su an normal qörünüyor
  • @tomacco
    Görev yöneticisinden fazla müdahelede bulunmanızı tavsiye etmem yanlış bir işlem bilgisayarı çökertmeye kadar gidebilir.Şu an için öyle çok ram yiyen bir program da görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

quote:

cok saol bu yardımlarından dolayı bnde bilişimciyim ama laptop olunca işler değişio alışık deilim hep masaüstü pc'lerle uğraştığım için az önce fm'de dier proqramlarda açık 49'u qördüm. Sana özel bir sorum bunu alıp asus almamakla hata yapmadım öle değil mi ?

önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu banaayrıca sıcaklık değerlerin gayet iyi görünüyor şu an içinşimdi asus'un özelliklerine bakıcam buna bakmadan önce daha dün akşamki bir muhabbeti anlatayım.arkadaşlarımdan birisi asus almış hemen hemen benimle aynı tarihte(yaz sonu) ve ekranda dalgalanmalar titremeler başlamış benden yardım istedi ilk olarak aklıma gelen ekran kartı güncellemesi oldu onu yaptırdım bir yandan da kendim Asus F50sv modeli hakkında araştırma yapmaya başladım özellikleri gayet iyi görünüyordu fakat bu sorunla karşılaşan başka kişilerde görünce sorunun donanımsal olabileceğini gördüm.Yani sadece arkadşıma özgü bir durum değildi.O yüzden servise verecek sanırım.Burda markayı kötüleme gibi bir durumum olamaz ama aynı sorun birçok kişide varsa dikkat etmek gerekirSanırm senin baktığın model şu T9600lü model, birçok arkadaş sordu bunu daha önce de aynı işlemcili samsung da mevcut hangisi tercih edilmeli diye bence bu makinaların en büyük artısı 6MB cache bellek olması bu gerçekten önemli bir özellik.Gelelim diğer yanlarına işlemci farkını normal ev kullanıcılarının pek farkedeceğini düşünmüyorum eğer mühendislik tarzı programlar kullanmıyorsanızTxxxx serisi işlemcilerin hem fazla enerji tükettiği ki doğal olarak pil süresi etkilenecek hem de daha fazla ısındığı bilinen bir gerçek.Yani şu an için tercihin doğru gibi görünüyor ama tabi bunlar benim düşüncelerim herhangi birisi farklı bir düşünceye sahipse ona da saygı duyarım

Çok kararsız kaldım bende. Samsung hiç aklımda yoktu arkadaştan telefon geldi bir düşük modelini kullanıyor samsungun f/p oranı çok iyi dedi asus'a fark ödeme al samsung sıkıntı çıkartcağını sanmıyorum dediği için asus almaktan vazgeçtim.dediğin gibi marka genellemesi yapmak doğru olmaz 2side aynı seviyede işte tek sorunum samsung'a qüvenememek :) dedidim model n61vn280bd. inşallah sorun çıkartmaz ve bana keşke dedirtmez :) hiç program yüklememiştim geri veririm diye fakat vazgeçtim iyi bi yüklenme yapıyım sorun cıkarsa iade verim öle deil mi :)

• @tomacco
    başlat>çalıştır>msconfig yazıp enter'a basın ardından açılan penceren başlatma sekmesine gelin ve açılışta istemediğiniz programların yanındaki tick işaretini kaldırın uygula diyip çıkın.tekrar başlatmanızı isteyecektir bunu da yapın tamamdır.
    not:özellikle antivirüs tarzı programları kapatmamanız önerilir.
  • Buda performans değeri bu nasıl uygun mu?
  • @wish26
    dediğin gibi makinayı güzel bir teste tabi tut bak bakalım herşey stabil çalışıyor mu ona göre bakarsın bu arada iade süresini iyi öğren ben bir hafta diye biliyorum ola ki problem çıkar değiştirmek vermek istersen sorun çıkmasınhem şimdi ne istiyosan yükle sorun olursa recovery yapar ilk aldığın ana dönersin
  • quote:

@tomacco
    başlat>çalıştır>msconfig yazıp enter'a basın ardından açılan penceren başlatma sekmesine gelin ve açılışta istemediğiniz programların yanındaki tick işaretini kaldırın uygula diyip çıkın.tekrar başlatmanızı isteyecektir bunu da yapın tamamdır.
    not:özellikle antivirüs tarzı programları kapatmamanız önerilir.

• @tomacco
    şu an için normal görünüyor benimde aynı değerlerde
  • quote:

@wish26
    dediğin gibi makinayı güzel bir teste tabi tut bak bakalım herşey stabil çalışıyor mu ona göre bakarsın bu arada iade süresini iyi öğren ben bir hafta diye biliyorum ola ki problem çıkar değiştirmek vermek istersen sorun çıkmasınhem şimdi ne istiyosan yükle sorun olursa recovery yapar ilk aldığın ana dönersin

yok 15 qun media markette ztn sorumlular çalışan arkadaşlarım hallederiz bir yoluyla (:
  • Baktım başlangıç daha önce ayarladığım gibi.Açılışta ve kapanışta makina hızlansın diye birkaç işlem yapmak istiyorum.Sanki win7 biraz geç açılıyor birde açılış süresine bakarım herkeste ne oranda ona göre bir temizlik olmadı reco yapacağız.
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.