Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ikiyol

dün itibari ile bende r620 kullanıcısıyım.. windows 7 puanlamasında bende sabit disk aktarım hızı 5.8 çıktı ama o sırada bişiler kurcalıyordum onun etkisimi oldu acaba? 64 bit puanlamada pek fark yaratmammış ama genel olarak nasıl hızlanma varmı?

Hayırlı olsun, 5.8 veya 5.9 pek farketmez dedğin gibi harddisk kurcalamasından olabilir. 64 bitte ise fark edilebilir derecede hızlanma var cunku 1 Gb ram fazladan kullanıyorsun
  • Gerçekten iyi performansı var. Akşam zamanım yeterse xp 64 bit yükliycem bakalım napıyo ne ediyor :)

@19CARSIBJK03
    Hayırlı olsun, oyunlarda sorun çıkartmaz merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonball -- 26 Ocak 2010; 15:40:00 >
  • Peerless 64 bitte şu an itibarı ile nasıl bir sorun çıktı mı? ekran kartı felan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

Peerless 64 bitte şu an itibarı ile nasıl bir sorun çıktı mı? ekran kartı felan?

ben döndüm 32bite tekrarya benim bir türlü yıldızım barışmadı 64 bit ilesanki çok fark olmadı gibi bende bu kez hakikaten servis pack bekleyeceğimsorun çıkarmadı ama pek fark da göremedim açıkçasıhem ekran kartı da 9.9 kalınca canım sıkıldı döndüm 32ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 26 Ocak 2010; 16:35:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

quote:

Peerless 64 bitte şu an itibarı ile nasıl bir sorun çıktı mı? ekran kartı felan?

ben döndüm 32bite tekrarya benim bir türlü yıldızım barışmadı 64 bit ilesanki çok fark olmadı gibi bende bu kez hakikaten servis pack bekleyecimsorun çıkarmadı ama pek fark da göremedim açıkçasıhem ekran kartı da 9.9 kalınca canım sıkıldı döndüm 32ye

Anladım neyse ben de 32 bitte kalayım simdilik

• arkadslar bende samsungun r620 sını alcaktım ancak acerın atı 5650 lı modelı cıktı benımde kafam karıstı.ne yapsam bılmıyorum.bıraz beklemelı mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp1010

arkadslar bende samsungun r620 sını alcaktım ancak acerın atı 5650 lı modelı cıktı benımde kafam karıstı.ne yapsam bılmıyorum.bıraz beklemelı mı acaba

Sabredebiliyorsan bekle, dediğin modelin ekran kartı ve ramların ddr3 farkı var. İşlemci konusunda pek fark oldugunu düşünmüyorum zira işemciler fazla geliştirilemiyor. Yani i3 bizim makinenin işlemcisinden iyi değil hatta i5 bile bizim işlemciyle aynı sayılabilir. Dolayısı ile fark ddr3 ve ekran kartı. Gerisi sana kalmıs.
  • Acer alma dostum o modelin işlemcisinin ne olduğu belli değil yani pek kullanan yok piyasada tabi aynı modelden bahsediyorsak bir modelini yazda teyit edelim.
  • acerın onerılern laptopu su

http://www.teknolojialani.com/urun/as5740g-ci5-430m-1gb-notebook.aspx?ttype=Details#pt

ne dersınız alınırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp1010

acerın onerılern laptopu su

http://www.teknolojialani.com/urun/as5740g-ci5-430m-1gb-notebook.aspx?ttype=Details#pt

ne dersınız alınırmı

bu ürünler piyasada daha yeni özellikle işlemcisi hakkında kullanıcı görüşlerini bilmek gerekir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 26 Ocak 2010; 17:43:22 >

• yaklaşık 20 gün sonra r620 JS03TR T9600 işlemcili modeli almayı düşünüyorum samsung konusunda karar kıldım zaten şu ana kadar gözüme en sorunsuz gözükenr620, r522 düşünürken forumda yazılan şikayetler gözümü korkuttu açıkçası birde söyle bir konu olmuş T serisi işlemciler daha fazla ısınır diye bu konu hakkında biraz bilgi alabilirmiyim daha önce hiç notebook kullanmadım bunun günlük kullanıma etkisi nedir bilgilendirebilirmisiniz biraz. şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKa -- 26 Ocak 2010; 18:56:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

Bu başlık altında detaylı olarak paylaşmıştım soğutucu önerisini.
    Merak eden arkadaşlar için tekrardan anlatıyorum.
    Zalman kesinlikle başka markalara bakma hiç çok fark var aralarında.

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi)

Birde nc2000 var bende 16'' lap top var üzerine nc2000 tam oturuyor ve yanlarında birazda boşluk kaldığından daha stabil oluyor diğer markalarda lap top büyük olduğu için soğutucu üzerinden taşıp hem kötü bir görüntü yaratıyor hemde masaüstünde kullanırken sağlam durmuyor.Ayar kısmından oyun ve normal kullanım için fan hızını ayarlayıp istediğin gibi sessiz kullanabilirisin.Alüminyum zaten buz gibi oluyor.Teşhirde bakın isterseniz çok fark göreceksiniz diğer modellere göre.
    Lap topunun en boy oranını ölçün hangisine tam oturuyorsa onu alın başka markalara bakmayın boşuna aralarında çok fark var.
    Biraz ağır fakat plastik olmadığı için buda normal lap top gibi soğutucu her yere taşınmaz zaten amaç masaüstü uzun kullanımda makinanın ömrünü uzatmak performanslı ve konforlu kullanabilmek.
    NC1000
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=14410

NC1500
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=24840

NC2000 benim tavsiyem ve kullandığım.
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=13514

Çok pahalı değil mi ama yaw ???

• quote:

Buda performans değeri bu nasıl uygun mu?

Benim performans değerleri sırası ile

6,2
    6,2
    6,8
    6,8
    6,1

Wın 7 ultimate 64-bit kullanıyorum....
  • quote:

Arkadaşlar birşeyi merak ettim.
    Harici diskimi kaldır deyince şu hatayı alıyorum.Yukarıda yazdım açık olan programlarımı virüs taraması yaptım oda temiz neden kaynaklanıyordur çözümü varsa alayım.

USB Yazıcı bağlımı ?? Onun programından olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonball

620!im dün gece soğukta 30 dk beklememe değecek bir şekilde elime ulaştı :) hatta beklerken need for speed shift ve dirt 2 nin hayalini kurmam biraz olsada ayaklarımı ısıttı :)

gelir gelmez sarj marj dinlemeden recovery işlemlerini yaptıktan sonra oyunları bir bir yüklemeye başladım need for speed performansı gayet iyi dirt 2 ye zaman kalmadı baktım saat gece 1 :)

merak ettiğiniz oyunlar varsa yazın haftasonuna kadar hepsini denim ufak ufak

Kişisel görüşüm zorlanacağı hiç bir oyun yok gibi denedikçe resimleriyle fps ile atıcam bu topiğe .

He bu arada servisinden sikayetçi olmuş bazı arkadaşlar benim için sorun yok servis bana gelsin ;)
    Ülkemizde malesef doğru düzgün servis sayısı bir elin parmağı kadar filandır hadi bilemedin iki el :)

Saygılar

Hayırlı olsun kardeş, güle güle kullan...

• quote:

Orijinalden alıntı: hamese

en son pcdepoda ucuzdu... ya arkadaşlar r620 nin js01 mi yoksa js03 modelini mi önerirsiniz aradaki fiyat farkına degermi ?

Bende JS03TR almayı düşündüm bi an hatta siparişi de onu veriyordum. ancak sadece işlemci farkı var. Bence değmez o kadar farka. JS01TR al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

quote:

ben döndüm 32bite tekrarya benim bir türlü yıldızım barışmadı 64 bit ilesanki çok fark olmadı gibi bende bu kez hakikaten servis pack bekleyeceğimsorun çıkarmadı ama pek fark da göremedim açıkçasıhem ekran kartı da 9.9 kalınca canım sıkıldı döndüm 32ye

Ben 64-bit kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı. tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: x-TRail*

yaklaşık 20 gün sonra r620 JS03TR T9600 işlemcili modeli almayı düşünüyorum samsung konusunda karar kıldım zaten şu ana kadar gözüme en sorunsuz gözükenr620, r522 düşünürken forumda yazılan şikayetler gözümü korkuttu açıkçası birde söyle bir konu olmuş T serisi işlemciler daha fazla ısınır diye bu konu hakkında biraz bilgi alabilirmiyim daha önce hiç notebook kullanmadım bunun günlük kullanıma etkisi nedir bilgilendirebilirmisiniz biraz. şimdiden teşekkürler

T serisi doğruymuş ısınmada problem yapıyrmuş. Ancak günlük kullanımda ne fark eder dersen. takılma felan olur. Bence JS01TR modelini al derim ben kardeş...
  • Laptop u temizleme bezi tek yetmiyo sanki ekranı falan silerken lekeler kalıyo siz ne kullanıyosunuz yada bez size yetiyomu?
  • cevap verdiğiniz için teşekkürler takılma falan olursa ki zaten oyun için alıyorum hoş olmaz artan parayla da soğutucu, harici disk falan alırım herhalde. önceki sayfalarda cevap verdiniz ss filan attınız biliyorum fakat genede sormak istiyorum GTA IV de en yüksek hangi ayarlarda oynayabiliyorsunuz gördüğünüz en düşük FPS ve en yüksek SICAKLIK kaç derece ? çünkü sırf GTA IV için alıyorum gibi birşey olacak..
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.