Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drelanteS

Teşşekürler hocam bilgilendirmeler için bir sorum daha olucaktı.Sistemi yedekledikten sonra hdd de 67 gb alan kapladı bu normalmi yoksa bende mi bi tuhaflık var?

Bende sistem yedeği 140 gb gözüktü bende yedeklemedim.
  • Bende sildim ooh be sistem rahatladı marım lazım olmaz
  • quote:

Bende sildim ooh be sistem rahatladı marım lazım olmaz

Sistem yedeği dediğiniz recovery alanı mı? Eğer oysa en fazla 11 gb yer kaplıyor. 45-50 gb nasıl oluyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

quote:

Bende sildim ooh be sistem rahatladı marım lazım olmaz

Sistem yedeği dediğiniz recovery alanı mı? Eğer oysa en fazla 11 gb yer kaplıyor. 45-50 gb nasıl oluyor anlamadım

yok hocam bu windowsun kendi geri yükleme diye aldığıisteyen olursa onu tamamen kapatmanın yolunu da anlatabilirim

• İyi olur hocam.Bide benim d diskinde 8 gb lık bir dosya var ama kullanılan alan 37 gb diyo?
  • ses konusundaki yorumlar için teşekkürler artık içim rahat

yedekleme konusuna gelince sadece windows 7 8gb dvd ye atabiliyormuyuz daha hiç denemedimde elimde dvd yok ona göre alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangontight

dostum bu puanları nasıl aldın? Bir çok kişi puanlarını paylaştı ama hiç kimsede bu kadar fazla görmemiştim
    quote:

Orijinalden alıntı: k_salliK

quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

Buda performans değeri bu nasıl uygun mu?
     SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi)

Benim performans değerleri sırası ile

6,2
    6,2
    6,8
    6,8
    6,1

Wın 7 ultimate 64-bit kullanıyorum....

Valla ben sadece ultimate 64-bit yükledim. recovery'i de sildim. ben öyle çok fazla program falan yükleyen biri değilim. Sistemde sadece Office 2007, oyunlar var bide ıvır zıvır programlar var. ama bunu verdi bana. Ultimate'den kaynaklanabilir mi??

• quote:

Daha önceden masaüstüme yapmıştım ama hiç laptop da bu olayı denemedim.Performanstan memnunum ama insanın yapası geliyor seytah yap diyor işteAma haklısın laptoplarda teklikeli olabilir overclock.Peki ekran kartına önermiyormusun 3-4 fps demissin ama crisis gibi performans avcısı oyunlarda 3-4 fps hiç fena olmas.

Bence de hiç deneme, notebook pcden daha fazla ısınan bir alet, değmez diye düşünüyorum...
  • quote:

quote:

dostum bu puanları nasıl aldın? Bir çok kişi puanlarını paylaştı ama hiç kimsede bu kadar fazla görmemiştim
    quote:

quote:

6,2
    6,2
    6,8
    6,8
    6,1

Bende görmedim 64 bitte, bir kere hardiskin puanı nasıl yükselir onu anlamadım.Çünkü 5400rpm değişmedikten sorna 7200rpm olmadıktan sonra değişmez.Yükselebilecek mantıklı iki donanım var ram ve işlemci.

Ddediğim gibi bende bilmiyorum ancak girebilirsem akşam nete atayım prtscr buraya...

• Laptop'u 64Bit Windows XP ile deneyen oldu mu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

6,2
    6,2
    6,8
    6,8
    6,1

Bende görmedim 64 bitte, bir kere hardiskin puanı nasıl yükselir onu anlamadım.Çünkü 5400rpm değişmedikten sorna 7200rpm olmadıktan sonra değişmez.Yükselebilecek mantıklı iki donanım var ram ve işlemci.

Ddediğim gibi bende bilmiyorum ancak girebilirsem akşam nete atayım prtscr buraya...

sanmıorum ultimate kullanan da paylaşmıştı yanlış hatırlamıorsam. ama cidden harddisk puanı 5,8-5,9 arasında değişior kesinlikle 6 nın üstüne çıkanı duymamıştım

• quote:

quote:

Daha önceden masaüstüme yapmıştım ama hiç laptop da bu olayı denemedim.Performanstan memnunum ama insanın yapası geliyor seytah yap diyor işteAma haklısın laptoplarda teklikeli olabilir overclock.Peki ekran kartına önermiyormusun 3-4 fps demissin ama crisis gibi performans avcısı oyunlarda 3-4 fps hiç fena olmas.

Bence de hiç deneme, notebook pcden daha fazla ısınan bir alet, değmez diye düşünüyorum...

crysis demişken halen çözüm bulamadım son bölümde takılıor ve oyun donuyor. bi daha oyunu açıp oynamaya kalktığımda ise mavi ekran hatası veriyor. forumda oyunu sorunsuz oynadım dienler vardı ama nedense hiçbirinden çözüm gelmedi bu konuda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F_u_R_K_a_N

quote:

Orijinalden alıntı: T.Sawada

Arkadaşlar bugün başlayan bi problemim var bilgisayarın tarafından tık tık gibi ilginç bi ses geliyo hni nasıl desem hdd nin yazma sesi dicem şimdiye kadar okuduğum ufak bi bilgiyle ama blmıyorum bile gerçi hdd ordamı başka bi yerdemi hiç bu kadar kulağıma gelicek şekilde olmamıştı canımı sıktıda varmı böyle bişey yaşayan?

Not: Bugün bilgisayarı biraz yordum ama ilgisi varmıdırki yani normal bişey sabahtan beri açık müzik dinliyorum prototype oynuyorum falan ama normal değilmi bunlar .

aynı sorun bendede var...sessiz ortamdayken geliyor ses(duyabiliyorsunuz) bunla ilgili bilgisi olan varmı baslıga arada göz atıyorum ama göremedim bu konuyla ilgili bişey ? yoksa bizmi kuruntu yapıyoruz

Sorun değil arkadaşlar normal bu.Makina sesiz çalışınca hardiskin sesi özellikle geceleri hissediliyor.İlk aldığımda bu sesler daha az dı onuda söylemek isterim sanki biraz zorlanınca akşam hissedilir oldu.

harddiskten gelen sesten farklı bi seste mevcut. bi kaç saat çalıştıktan sonra internet sayfalarında, wordde filan alt sayfalara doğru gittikçe ayrı bi cızırtı gelior.
    özellikle dikkat ettim eğer sayfada çizim filan varsa ses artıyor

• aaa
  • Cevaplama seçeneğini nedense kullanamıyorum.Üstteki mesaj da Hızlı Cevap seçeneğinde bir denemeydi.Silinebilir.

Daha önce de değinmiştim bir daha belirteyim.Bu Pazar gününe kadar js03tr ya da js01tr alacağım.Ve acilen ufak bir js03tr incelemesine ihtiyacım var.Kullananlar ısınma durumunu ve T9600 işlemcinin performansını değerlendirirse çok iyi olur.Eğer kullananlar memnunsa js03tr modelini alacağım.Hiç mi yok js03tr kullanıcısı ya
  • quote:

quote:

quote:

crysis demişken halen çözüm bulamadım son bölümde takılıor ve oyun donuyor. bi daha oyunu açıp oynamaya kalktığımda ise mavi ekran hatası veriyor. forumda oyunu sorunsuz oynadım dienler vardı ama nedense hiçbirinden çözüm gelmedi bu konuda

Çözüm gelmemesi normal atış serbest çünkü.Atamaya para almıyorlar ya nasılsa atan tutan bol 50 sayfa içinde.Ben bitirdim oyunu direk sildim sinir olmamak için.
    Oyundan kaynaklıda malasef eng3 motoru üzerine crysis 2 gelecek bu sene içinde umarım onda böyle şeyler olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bugün başlayan bi problemim var bilgisayarın tarafından tık tık gibi ilginç bi ses geliyo hni nasıl desem hdd nin yazma sesi dicem şimdiye kadar okuduğum ufak bi bilgiyle ama blmıyorum bile gerçi hdd ordamı başka bi yerdemi hiç bu kadar kulağıma gelicek şekilde olmamıştı canımı sıktıda varmı böyle bişey yaşayan?

Not: Bugün bilgisayarı biraz yordum ama ilgisi varmıdırki yani normal bişey sabahtan beri açık müzik dinliyorum prototype oynuyorum falan ama normal değilmi bunlar .

aynı sorun bendede var...sessiz ortamdayken geliyor ses(duyabiliyorsunuz) bunla ilgili bilgisi olan varmı baslıga arada göz atıyorum ama göremedim bu konuyla ilgili bişey ? yoksa bizmi kuruntu yapıyoruz

Sorun değil arkadaşlar normal bu.Makina sesiz çalışınca hardiskin sesi özellikle geceleri hissediliyor.İlk aldığımda bu sesler daha az dı onuda söylemek isterim sanki biraz zorlanınca akşam hissedilir oldu.

harddiskten gelen sesten farklı bi seste mevcut. bi kaç saat çalıştıktan sonra internet sayfalarında, wordde filan alt sayfalara doğru gittikçe ayrı bi cızırtı gelior.

Bunu ilk defa duydum.

• Arkadaşlar kablosuz modem alıcam bizim makinlar 25-30 metre koridor olan yerlerde iyi sinyal alırmı ya da siz hangi marka kablosuz modemi bizim makinalarda kullanıyorusunuz.
    Şimdi alıcam bir tane benim makinada sinyali az alıcak download falan yapıyorum kardeşimde kullanıcak diğer odalarda hangisini tavsiye edersiniz.
  • quote:

Arkadaşlar kablosuz modem alıcam bizim makinlar 25-30 metre koridor olan yerlerde iyi sinyal alırmı ya da siz hangi marka kablosuz modemi bizim makinalarda kullanıyorusunuz.
    Şimdi alıcam bir tane benim makinada sinyali az alıcak download falan yapıyorum kardeşimde kullanıcak diğer odalarda hangisini tavsiye edersiniz.

hocam bizim modem ''airties RT 205 '' kiracıyla ortak kullanıyoruz ve modem onun evinde ben bi üst kattayım ve sorunsuz full çekiyo tavsiye ederim ayrıca şu forumdan daha detaylı bi bilgi alabilirsin http://forum.donanimhaber.com/m_22714331/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtslk -- 28 Ocak 2010; 13:58:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım aynı ses sorunu bende var sanıyordum hardisk sanki biryere sürtüyormuş gibi bi ses geliyodu bilgisayar uzmanı bi arkadaşa gösterdim korkulacak bişi olmadığını gayet normal olduğunu söyledi bi program verdi bana HD tune pro program hardiskte mekanik bir sorun olup olmadığını söylüyo sana isterseniz sizede atabilirim...

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.