Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet size bişey sorucam samsung R620 03 ile R522 05 arasında kaldım kullanıcı arkadaşlar bilgi verirse sevinirim hangisi alsam ve ekran kalitesi nasıl hd led diye biliyorum fakat bazı arkadaşlar beğenmemiş ekran netliğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

Arkadaşlar kablosuz modem alıcam bizim makinlar 25-30 metre koridor olan yerlerde iyi sinyal alırmı ya da siz hangi marka kablosuz modemi bizim makinalarda kullanıyorusunuz.
    Şimdi alıcam bir tane benim makinada sinyali az alıcak download falan yapıyorum kardeşimde kullanıcak diğer odalarda hangisini tavsiye edersiniz.

Airties Air 6271 yada arkadaşın dediği gibi RT serisi 205-206 işini rahat görürü diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdd1907

millet size bişey sorucam samsung R620 03 ile R522 05 arasında kaldım kullanıcı arkadaşlar bilgi verirse sevinirim hangisi alsam ve ekran kalitesi nasıl hd led diye biliyorum fakat bazı arkadaşlar beğenmemiş ekran netliğini

Ben R620 JS01 kullanıorum sanıorum JS03te farklı değildir. Ekran kalitesi bence iyi.Kafanda soru işareti kalmasın. özellikle peerless arkadaşımızın paylaştığı ayarlarla daha net hale gelebiliyor.Ayrıca HD ekran ama led deil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hangontight

quote:

Orijinalden alıntı: k_salliK

quote:

Orijinalden alıntı: drelanteS

Daha önceden masaüstüme yapmıştım ama hiç laptop da bu olayı denemedim.Performanstan memnunum ama insanın yapası geliyor seytah yap diyor işteAma haklısın laptoplarda teklikeli olabilir overclock.Peki ekran kartına önermiyormusun 3-4 fps demissin ama crisis gibi performans avcısı oyunlarda 3-4 fps hiç fena olmas.

Bence de hiç deneme, notebook pcden daha fazla ısınan bir alet, değmez diye düşünüyorum...

crysis demişken halen çözüm bulamadım son bölümde takılıor ve oyun donuyor. bi daha oyunu açıp oynamaya kalktığımda ise mavi ekran hatası veriyor. forumda oyunu sorunsuz oynadım dienler vardı ama nedense hiçbirinden çözüm gelmedi bu konuda

Çözüm gelmemesi normal atış serbest çünkü.Atamaya para almıyorlar ya nasılsa atan tutan bol 50 sayfa içinde.Ben bitirdim oyunu direk sildim sinir olmamak için.
    Oyundan kaynaklıda malasef eng3 motoru üzerine crysis 2 gelecek bu sene içinde umarım onda böyle şeyler olmaz.

kesinlikle dediğin gibi çözüm buldum, sorunsuz oynadım dien arkadaşlara pm de attım ama hikaye cevap bile gelmedi.
    crysis bu işi abartıyor bence bu kadar da özellik istenmesi saçmalık yani bizim aletler de böle kasıyorsa millet ne yapsın
    crysis 2 de bu işi düzeltmeliler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtslk

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F_u_R_K_a_N

quote:

Orijinalden alıntı: T.Sawada

Arkadaşlar bugün başlayan bi problemim var bilgisayarın tarafından tık tık gibi ilginç bi ses geliyo hni nasıl desem hdd nin yazma sesi dicem şimdiye kadar okuduğum ufak bi bilgiyle ama blmıyorum bile gerçi hdd ordamı başka bi yerdemi hiç bu kadar kulağıma gelicek şekilde olmamıştı canımı sıktıda varmı böyle bişey yaşayan?

Not: Bugün bilgisayarı biraz yordum ama ilgisi varmıdırki yani normal bişey sabahtan beri açık müzik dinliyorum prototype oynuyorum falan ama normal değilmi bunlar .

aynı sorun bendede var...sessiz ortamdayken geliyor ses(duyabiliyorsunuz) bunla ilgili bilgisi olan varmı baslıga arada göz atıyorum ama göremedim bu konuyla ilgili bişey ? yoksa bizmi kuruntu yapıyoruz

Sorun değil arkadaşlar normal bu.Makina sesiz çalışınca hardiskin sesi özellikle geceleri hissediliyor.İlk aldığımda bu sesler daha az dı onuda söylemek isterim sanki biraz zorlanınca akşam hissedilir oldu.

harddiskten gelen sesten farklı bi seste mevcut. bi kaç saat çalıştıktan sonra internet sayfalarında, wordde filan alt sayfalara doğru gittikçe ayrı bi cızırtı gelior.
    özellikle dikkat ettim eğer sayfada çizim filan varsa ses artıyor

arkadaşım aynı ses sorunu bende var sanıyordum hardisk sanki biryere sürtüyormuş gibi bi ses geliyodu bilgisayar uzmanı bi arkadaşa gösterdim korkulacak bişi olmadığını gayet normal olduğunu söyledi bi program verdi bana HD tune pro program hardiskte mekanik bir sorun olup olmadığını söylüyo sana isterseniz sizede atabilirim...

iyi olur dostum bi kontrol edeyim bende

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Daha önceden masaüstüme yapmıştım ama hiç laptop da bu olayı denemedim.Performanstan memnunum ama insanın yapası geliyor seytah yap diyor işteAma haklısın laptoplarda teklikeli olabilir overclock.Peki ekran kartına önermiyormusun 3-4 fps demissin ama crisis gibi performans avcısı oyunlarda 3-4 fps hiç fena olmas.

Bence de hiç deneme, notebook pcden daha fazla ısınan bir alet, değmez diye düşünüyorum...

crysis demişken halen çözüm bulamadım son bölümde takılıor ve oyun donuyor. bi daha oyunu açıp oynamaya kalktığımda ise mavi ekran hatası veriyor. forumda oyunu sorunsuz oynadım dienler vardı ama nedense hiçbirinden çözüm gelmedi bu konuda

Çözüm gelmemesi normal atış serbest çünkü.Atamaya para almıyorlar ya nasılsa atan tutan bol 50 sayfa içinde.Ben bitirdim oyunu direk sildim sinir olmamak için.
    Oyundan kaynaklıda malasef eng3 motoru üzerine crysis 2 gelecek bu sene içinde umarım onda böyle şeyler olmaz.

kesinlikle dediğin gibi çözüm buldum, sorunsuz oynadım dien arkadaşlara pm de attım ama hikaye cevap bile gelmedi.
    crysis bu işi abartıyor bence bu kadar da özellik istenmesi saçmalık yani bizim aletler de böle kasıyorsa millet ne yapsın

Bence Crysis 2'de daha da fazla abartacaklar.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cdd1907

millet size bişey sorucam samsung R620 03 ile R522 05 arasında kaldım kullanıcı arkadaşlar bilgi verirse sevinirim hangisi alsam ve ekran kalitesi nasıl hd led diye biliyorum fakat bazı arkadaşlar beğenmemiş ekran netliğini

Ben R620 JS01 kullanıorum sanıorum JS03te farklı değildir. Ekran kalitesi bence iyi.Kafanda soru işareti kalmasın. özellikle peerless arkadaşımızın paylaştığı ayarlarla daha net hale gelebiliyor.Ayrıca HD ekran ama led deil

Led aydınlatmalı deniyordu sanırım.Ama çoğu yerde bu özellik Hd Led diye yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 28 Ocak 2010; 16:33:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

• Arkadaşlar merhaba samsung r620 ile ilgili ne zaman bir sorunum olsa kendimi bu forumda buluyorum. şimdi de benden bir sorun sizlere arkadaşlar. ben r620yi grafik işlerim için kullanıyorum. ama daha çok web ile uğraştığım için baskı renklerinde yaşayabileceğim sorunun farkında değildim.

İşte bugün sorunu yaşadım bir işi baskıya yolladım ve gelen sonuçla birlikte felaket çanları yankılandı kulaklarımda maviler yeşil yeşiller sarımtıraktı.
    Hemen ilk olarak monitör renk ayarlarına baktım fakat hiçbir değişiklik yoktu yine de hepsini varsayılanlara döndürdüm ama yine de aynı görünüyordu. ekran kartı yüzünden mi dedim onu da burada paylaştığınız tüm güncellemeleri yaparak belki düzeltirim dedim yok. (Masaüstü bilg. ekran kartından da renk ayarları vardı. ama bunda yok).

Aynı dosyayı masaüstü bilgisayarımda ve mac bilgisayarda açınca da baskıdaki yakın renkleri yakalıyorum (yani onda da maviler yeşil yeşiller sarımtırak). Çünkü onlar bana yakın renkleri vermişler. Ama samsungda ben ekranda mavi yaptığımı zannederken o baskıda yeşile dönüşüyor tam bir felaket.

Olmadı olmadı olmadı. en sonunda samsung çağrı merkezini aradım. telefonunuzu alalım biz sizi ararız dediler onları bekleyecek vaktim zira işlerim yoğun ve önümüzdeki 5ay baskı yapılacak işlerim var. Renkler oturmadan hiçbirşeye başlayamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: porcelain

Arkadaşlar merhaba samsung r620 ile ilgili ne zaman bir sorunum olsa kendimi bu forumda buluyorum. şimdi de benden bir sorun sizlere arkadaşlar. ben r620yi grafik işlerim için kullanıyorum. ama daha çok web ile uğraştığım için baskı renklerinde yaşayabileceğim sorunun farkında değildim.

İşte bugün sorunu yaşadım bir işi baskıya yolladım ve gelen sonuçla birlikte felaket çanları yankılandı kulaklarımda maviler yeşil yeşiller sarımtıraktı.
    Hemen ilk olarak monitör renk ayarlarına baktım fakat hiçbir değişiklik yoktu yine de hepsini varsayılanlara döndürdüm ama yine de aynı görünüyordu. ekran kartı yüzünden mi dedim onu da burada paylaştığınız tüm güncellemeleri yaparak belki düzeltirim dedim yok. (Masaüstü bilg. ekran kartından da renk ayarları vardı. ama bunda yok).

Aynı dosyayı masaüstü bilgisayarımda ve mac bilgisayarda açınca da baskıdaki yakın renkleri yakalıyorum (yani onda da maviler yeşil yeşiller sarımtırak). Çünkü onlar bana yakın renkleri vermişler. Ama samsungda ben ekranda mavi yaptığımı zannederken o baskıda yeşile dönüşüyor tam bir felaket.

Olmadı olmadı olmadı. en sonunda samsung çağrı merkezini aradım. telefonunuzu alalım biz sizi ararız dediler onları bekleyecek vaktim zira işlerim yoğun ve önümüzdeki 5ay baskı yapılacak işlerim var. Renkler oturmadan hiçbirşeye başlayamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

önceki sayfalarda verdiğim bir ayar vardı ati ccc üzerinden yapılan bir onu yapıp bakarmısınız?

• ekran renklerinin solukluğundan şikayeti olan arkadaşlar aşağıdaki adımları yapabilir.kendim buldum bunu

ati ccc açılır>sol üstteki grafikler yazan kısımdan masaüstü&ekranları sekmesi seçilir>ardından sol altta bulunan laptop simgesine sağ tıklanır ve yapılandır denir>daha sonra çıkan pencereden avivo rengi sekmesine gelinir>burda da doygunluk kısmını 130-140a getirin>uygula>tamam diyip çıkış yapabilirsiniz bu ayar bana yeterli geldi daha yükseklerde renk çok iyi olmuyor gibi geldi ama herkesin bakış açısı farklı o yüzden kendinize göre ayarlabilirsiniz ben ortalama değeri paylaştım

bahsettiğim ayar bu

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 28 Ocak 2010; 18:57:45 >
  • Arkadaşlar bilgisayarımda 5-10 dk arayla bir donmalar oluyo..yaklaşık 3-4 saniyelik bir donma. fare kitleniyo müzik falan varsa donuyo..neden olabilir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_none84

Arkadaşlar bilgisayarımda 5-10 dk arayla bir donmalar oluyo..yaklaşık 3-4 saniyelik bir donma. fare kitleniyo müzik falan varsa donuyo..neden olabilir acaba?

bilgisayarınıza bakım yapmayı denediniz mi acaba?
  • Arkadaşlar konu baya çorba oldu sanırım açan arkadaşta meşgul pek ilgilenemiyor sizde fark etmişsinizdir Peerles hepimize yardımcı oluyo konuda 50 küsür sayfa oldu arayan hani zor bulur aradığını kendimden biliyorum bende Peerles e önerdim hani sen toplarmısın diye oda olabilir dedi sizcede yeni bi başlık açılsınmı ?
  • quote:

Arkadaşlar konu baya çorba oldu sanırım açan arkadaşta meşgul pek ilgilenemiyor sizde fark etmişsinizdir Peerles hepimize yardımcı oluyo konuda 50 küsür sayfa oldu arayan hani zor bulur aradığını kendimden biliyorum bende Peerles e önerdim hani sen toplarmısın diye oda olabilir dedi sizcede yeni bi başlık açılsınmı ?

bencede yeni sayfa düzenlensin. bilgisayarı pazaryesi günü alıyorum bende yardımcı olurum hertürlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

quote:

Arkadaşlar konu baya çorba oldu sanırım açan arkadaşta meşgul pek ilgilenemiyor sizde fark etmişsinizdir Peerles hepimize yardımcı oluyo konuda 50 küsür sayfa oldu arayan hani zor bulur aradığını kendimden biliyorum bende Peerles e önerdim hani sen toplarmısın diye oda olabilir dedi sizcede yeni bi başlık açılsınmı ?

bencede yeni sayfa düzenlensin. bilgisayarı pazaryesi günü alıyorum bende yardımcı olurum hertürlü

Hayırlısı olsun çok memnun kalıcaksın bence İmzanı yakında değişebilirsin

• ben her türlü öneriye ve fikre açığım siz arkadaşlar nasıl rahat edecekseniz nasıl rahat sorularınızı sorup paylaşım olacaksa ben hepsine uyarım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

quote:

Hayırlısı olsun çok memnun kalıcaksın bence İmzanı yakında değişebilirsin

tekerlekli sandelyeden inecez uçağa binecez inşallah pazartesi günü

• quote:

Kullananlar ısınma durumunu ve T9600 işlemcinin performansını değerlendirirse çok iyi olur.Eğer kullananlar memnunsa js03tr modelini alacağım.Hiç mi yok js03tr kullanıcısı ya

konu o kadar kalabalık bir hale geldiki artık yüzlerce meraklının soru ve cevapları herhalde Samsung R620 Britannica Ansiklopedisi oluşturur.

işlemci konusuna gelince ham performans verilerine göre P8700 (2.53 Ghz. 3 Meg. L2 Cache) T9600 ( 2.80 Ghz. 6 Meg. L2 Cache) arasında ki fark %5 gibidir.

2. bellek ve işlemci frekansı kağıt üzerinde ne kadar yüksekmiş gibi görünsede gerçek hayatta o kadar ciddi bir fark yaratmamakta..

ilgili linkte piyasadaki her türlü CPU ham performans testleri ve sonuçları vardır..CPU Benchmark List

Eğer ciddi bir işlemci performansı istiyorsanız bu saatten sonra Intel Core i7 720QM @ 1.60GHz işlemcili bir laptop ideal seçim olur..

Core i7 1.60 Ghz. işlemcinin P8700 (2.53 Ghz.) işlemcinin tam 2 katı performans verir..

Sonuçta ortaya günümüzde şu çıkıyor..

İşlemci Frekansı herşey demek değildir hatta günümüzde işlemci frekansına fazla takılmamak gerekir..

İşlemcinin tasarım mimarisi önceliklidir..

• Bu arada bu konuda önceki sayfalarda 2 gün önce Samsung R620 ile ilgili en yüksek performans nasıl elde edilir şeklinde bir konu yazmıştım..

1-2 gündü deniyorum ve özellikle performans olumlu yönde ciddi etkilendi..

Özellikle tasarım ve mühendislik programları gibi matematiksel hesap ağırlıklı programlar bu durumdan çok olumlu yönde etkileniyor..(AutoCAD vb..)

harddisk performansı olumlu yönde etkileniyor..

merak edenler 2-3 sayfa önceki mesajımda işlemleri okuyup uygulayabilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Bu arada bu konuda önceki sayfalarda 2 gün önce Samsung R620 ile ilgili en yüksek performans nasıl elde edilir şeklinde bir konu yazmıştım..

1-2 gündü deniyorum ve özellikle performans olumlu yönde ciddi etkilendi..

Özellikle tasarım ve mühendislik programları gibi matematiksel hesap ağırlıklı programlar bu durumdan çok olumlu yönde etkileniyor..(AutoCAD vb..)

harddisk performansı olumlu yönde etkileniyor..

merak edenler 2-3 sayfa önceki mesajımda işlemleri okuyup uygulayabilirler...

İşte bu gibi önemli bilgileri yeni konu olursa ilk sayfada toparlarsak daha iyi olur .

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.