Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya senin dediğinde evet doğru birşey olabilir ama bu sefer başka renklerde karışıklık yaşamayayım.
    Bugün samsung'a da gittim ordaki samsung laptoplara baktım hep aynı ayarlar ama benim masaüstü bilgisayarımda da samsung lcd monitör var ve renkler onda düzgün olması gerektiği gibi yani baskıdaki renkleri veriyor.
    galiba geri vereceğim kaç ay olursa olsun geri alacak ben zarara uğradım onların renkleri yüzünden. Mac alacakken Samsung sattılar (Fiyat bakımından da mac'e göre çok daha uygundu atladım bende ama keşke bildiğimi alsaydım). belki 2bin daha fazla verecektim ama mavi renklendirmesi uyguluyorsam çalışmam da mavi olacağını bilecektim. Ya çok moralim bozuldu benim bu durumdan. Ton farkı değil ki, renk farkı. yardımlarınız için teşekkürler ama samsungla konuşacağım bu durumu ya değiştirdiğim kaçıncı laptop ya:(
  • ben öneride bulundum deneyip bakarsınız farkı masaüstünde bile anlayacaksınız zaten olmadı derseniz varsayılan ayara dönersiniz tekrar
  • arkadaşlar pazartesı samsung r620 sıparısı vermeyı dusunuyorum....hayır mı olur şer mı ne dersınız

son tavsıyenız nedır..
  • Arkadaşlar bir kaç gündür forumda yokum bizim teyzeoğlunun yanındaydım onun laptopını inceledim HP marka, inanınki 10 dakika dizimin üzerinde tutamadım o kadarki ısındı alet. Bizim bilgisayar onun yanında resmen uzay mekiği gibi kalıyor, kıymetini bilelim makinemizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp1010

arkadaşlar pazartesı samsung r620 sıparısı vermeyı dusunuyorum....hayır mı olur şer mı ne dersınız

son tavsıyenız nedır..

arkadaşım renklerle alakam yok dersen performans süper ötesi ama yok ben renkleri olduğu gibi göreceğim dersen tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

ben öneride bulundum deneyip bakarsınız farkı masaüstünde bile anlayacaksınız zaten olmadı derseniz varsayılan ayara dönersiniz tekrar

teşekkür ederim dediklerini de denedim ama ben onlarla uğraşamam ki maviyi renkgi ayarladım diyelim bu sefer sarı da kayma yaşıroum ben hepsiyle tek tek uğraşmam anlayacağın çok fena taktım kafama samsung görüntü kalitesi hep hoşuma gitmişti evdeki lcd tvden monitörlere kadar hep samsung ama bunda o performans yok

resim ekledim

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi)

• beyler ürün 5+1 desteklemior ancak 4+1 i destekliyor demi ?

ona gre ses sitemi alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

beyler ürün 5+1 desteklemior ancak 4+1 i destekliyor demi ?

Tek jack çıkışlı 5+1 kullanabilirsiniz. Ben 5+1 kullanıyorum ses güzel
  • @440cdx

İşlemci değerlendirmen için teşekkür ederim.Bu durumda bir aksilik çıkmazsa yarın js01tr modelini alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

beyler ürün 5+1 desteklemior ancak 4+1 i destekliyor demi ?

Tek jack çıkışlı 5+1 kullanabilirsiniz. Ben 5+1 kullanıyorum ses güzel

teşşekürler cvp için ses sitemini deiştirmeye gerek yok o zaman tek çıkışlı benimkide
  • Ati yılın ilk sürücüsü olan 10.1i yayınlamış bilginize
  • yanlışlık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19CARSIBJK03 -- 30 Ocak 2010; 0:53:17 >
  • quote:

Arkadaşlar bir kaç gündür forumda yokum bizim teyzeoğlunun yanındaydım onun laptopını inceledim HP marka, inanınki 10 dakika dizimin üzerinde tutamadım o kadarki ısındı alet. Bizim bilgisayar onun yanında resmen uzay mekiği gibi kalıyor, kıymetini bilelim makinemizin

Yahu hp bu makinayı ne diye kıyaslıyorsun.
    Şahinle opeli kıyaslamak bu.Tabi o zaman insana opel olur bmw normal bu.Asus la kıyasla biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: porcelain

quote:

ben öneride bulundum deneyip bakarsınız farkı masaüstünde bile anlayacaksınız zaten olmadı derseniz varsayılan ayara dönersiniz tekrar

teşekkür ederim dediklerini de denedim ama ben onlarla uğraşamam ki maviyi renkgi ayarladım diyelim bu sefer sarı da kayma yaşıroum ben hepsiyle tek tek uğraşmam anlayacağın çok fena taktım kafama samsung görüntü kalitesi hep hoşuma gitmişti evdeki lcd tvden monitörlere kadar hep samsung ama bunda o performans yok

resim ekledim

Üstat geçmiş olsun öncelikle.Evet doğru monitörlerde ve lcd lerde renklerde sıkıntı yok bende monitör vardı samsung renkler çok netti ve belirgindi gerçi sonunda monitör bozuldu yukardan aşağıya ip gibi bir şey indi.
    ama lap top ta bu kalite yok malesef ne kadar ayar yapılırsa yapılsın fabrika çıkışı o kadar iyi değil.Gerçi diğer markalarda da fark edilir şekilde bazı renk tonları ağırlıkta dellde de biraz mavi tonu fazla sanki ama görüntü samsungtan iyi sony ve asusların görüntü ve renk kalitesi çok dah iyi.

• quote:

ATI 10.1 Driver
    http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx

ATI 10.1 Hotfix
    DOWNLOAD

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/force-Anti-Aliasing-support-in-Crossfire.aspx

Hot fixte mass efect 2 ye gönderme var bu oyunda atilerin çok performanslı olduğu söyleniyor oyun 4 dvd ve söylenenlere göre süpermiş bende pazar alıcam inşallah bakalım nasıl?

• oyunu oynadıktan sonra geri bildirim yaparsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

quote:

Arkadaşlar bir kaç gündür forumda yokum bizim teyzeoğlunun yanındaydım onun laptopını inceledim HP marka, inanınki 10 dakika dizimin üzerinde tutamadım o kadarki ısındı alet. Bizim bilgisayar onun yanında resmen uzay mekiği gibi kalıyor, kıymetini bilelim makinemizin

Yahu hp bu makinayı ne diye kıyaslıyorsun.
    Şahinle opeli kıyaslamak bu.Tabi o zaman insana opel olur bmw normal bu.Asus la kıyasla biraz.

Yahu usta sen de naptın HP yi attın çöpe

• An itibari ile yeni sürüm yüklendi.Paylaşım için teşekkürler.
  • Arkadaşlar oyun içi görüntü fps değerlerini nasıl alıyoruz?
    Hangi programı tavsiye edersiniz?
    Bir karşılaştırma yapalım merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.