Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Immune

Sonunda R620-JS01TR'ye kavuştum.Yalnız bir şey soracağım.İlk Solution programı çalıştığında toplam hard disk alanı 465 GB olarak göründü bunda herhangi bir yanlışlık var mı?

Yanlışlık yok bende de oyledi
  • İlk şarj işlemi bittikten sonra DVD'ye yedekleme yapacağım.Şu an ilk geldiği haliyle mi yapayım yoksa bazı Samsung programlarını silip mi yapayım? Çünkü şu an kurulu çok gereksiz program var gibi geldi bana.
  • quote:

İlk şarj işlemi bittikten sonra DVD'ye yedekleme yapacağım.Şu an ilk geldiği haliyle mi yapayım yoksa bazı Samsung programlarını silip mi yapayım? Çünkü şu an kurulu çok gereksiz program var gibi geldi bana.

programlar fazla yer kaplamaz durabilir ama yine de karar size aitayrıca pc'ye yedek aldın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcUbE_

arkadaşlar arkadaşım dün r620-js01tr alarak aranıza katıldı ben de ona bir bir sırt çantası almak istiyorum ve Belkin 15.6" Notebook Çantası F8N116EADNA çantayı beğendim ama alet 16 inç çanta 15.6. emin olamıyorum mesela logitech in kinetik 15.6 olan a rahat 16 inç sığıyor ama bu da öyle mi bilmiyorum açıkçası yardımcı olursanız sevinirim. (arkadaşım bayan onun için bir şeyler önerirseniz de bu çanta gibi kibar bir şeyler önerirseniz sevinirim =)

galiba bu arada kaynadı bir kere daha şansımı deneyim =)
  • Heh Peerless bana sen lazımdın.Valla ilk kez laptop kullanacağım için soruya net cevap veremiyorum.İlk önce bir disk bölümleme ekranı geldi onu ayarladıktan sonra yeniden başlayıp 10 dakika kadar süren bir işlem yaptı ama onun recovery olup olmadığından emin değilim.
  • quote:

Heh Peerless bana sen lazımdın.Valla ilk kez laptop kullanacağım için soruya net cevap veremiyorum.İlk önce bir disk bölümleme ekranı geldi onu ayarladıktan sonra yeniden başlayıp 10 dakika kadar süren bir işlem yaptı ama onun recovery olup olmadığından emin değilim.

yetiştim hızır gibialmış olma yüksek ama isterseniz siz bir daha alın

şimdi aklıma geldi şu şekilde bir kontrol yapalım bakalım oluşmuş mubilgisayar>sistem özellikleri >gelişmiş sistem ayarları>açılan pencereden sistem korumasına tıklayın altta bir liste olacak c d recovery şeklinde
    kesin emin olmak için ise açılışta f4 yaparak bir menüye girersiniz yazanlara bakarsınız sonra işlemi iptal edip çıkarsınız

edit:birazcık ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 30 Ocak 2010; 23:53:53 >

• Eğer almışsa C'de ya da D'de Recovery adında bir klasör olması lazım sanırım değil mi?Eğer öyleyse kontrol ederim.

Bir de soruları parça parça sormamak için şunu da ekleyeyim.Ölü piksel testini yaptın mı yaptıysan nasıl yaptın?Önerebileceğin program var mı?
  • quote:

Eğer almışsa C'de ya da D'de Recovery adında bir klasör olması lazım sanırım değil mi?Eğer öyleyse kontrol ederim.

Bir de soruları parça parça sormamak için şunu da ekleyeyim.Ölü piksel testini yaptın mı yaptıysan nasıl yaptın?Önerebileceğin program var mı?

o klasör gizli görünmüyor ben göremedim ancak format atarken görüyorumayrıca ölü pixel için dead buddy pixel yazılımı kullanabilirsiniz.kurulum filan gerektirmez çeşitli renkler var içerisinde sırasıyla deneyip bakarsınız

• @UcUbE_
    15.6 lık çantalara uyuyor olması lazım ayrıca sırt çantası olarak değil de marka olarak 1-2 seçenek sunabilirim size.
    SWISS ve Targus markalarına bakabilirsin
  • @Peerless_1

Teşekkürler ben biraz inceleyim buradan anladığım kadarıyla 15.6" lik olan çantaların çoğuna sığıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcUbE_

@Peerless_1

Teşekkürler ben biraz inceleyim buradan anladığım kadarıyla 15.6" lik olan çantaların çoğuna sığıyor

birşey değil umarım yardımım dokundukac TL'ye kadar limit var ayrıca istenen belli başlı bir özellik var mı?ben araştırıp yeni şeyler bulursam paylaşırım ona göre tekrar
  • Konuyla dolaylı olarak ilgili diye yazayım :

Yavaş yavaş R620'de demode olmaya başlayacak ama bir süre rahat rahat götürür ayrı...

Packard Bell Laptop - Vatan Computer

Core i5 2.26 işlemci + ATI Radeon 5650 Ekran kartı...

Yanlız Packard Bell'in malzeme kalitesi ve işçiliği eskiden kalitesizdi..Şu anda nasıl bilmem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 31 Ocak 2010; 2:00:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Konuyla dolaylı olarak ilgili diye yazayım :

Yavaş yavaş R620'de demode olmaya başlayacak ama bir süre rahat rahat götürür ayrı...

Yanlız Packard Bell'in malzeme kalitesi ve işçiliği eskiden kalitesizdi..Şu anda nasıl bilmem..

samsung da çıkarıyor buna benzer bir model T I K L A Y I N

• 20 ocakta yeni 07LL firmware ı çıkmış. ne gibi yenilikle içeriyor ben de bilmiyorum. İsteyenler buradan almanca oalrak indirebilir:
    http://www.samsung.de/de/support/detail.aspx?aguid=542c03ee-bf1b-444c-8251-4b4930dda24b&dl=firmware

veya ingilizce:
    http://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP00&prd_ia_cd=05010400&prd_mdl_cd=NP-R620-FS03UK&prd_mdl_name=NP-R620E&prd_ia_sub_class_cd=P

Her ne kadar ikisi de aynı firmware olsa da büyük olaslıkla, ben almancasını indirmenizi öneriyorum. Çünkü almanyadaki r620 nın özellikleri tr dekiyle aynıyken ingilterede satılan r620 nin özellkleri farklı.

• samsung zaten ne gibi yenilik olduğunu belirtmiyor bios güncellemelerinde ben yükledim pek bir fark göremedim açıkçası.zaten görmeyide beklemiyordum çünkü bios güncellemeleri genellikle normal ev kullanıcılarının fark edemeyeceği küçük ince ayarlar içeriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Konuyla dolaylı olarak ilgili diye yazayım :

Evet ben de gördüm bu modeli, ben iki ay once 1700 liraya samsung aldım fakat şu anda bahsettiğin model 1660 lira üstelik 5650 ve 6gb ddr3 ram var. Üzülmemek gerekiyor cunku teknoloji boyle bişey, geliştikçe gelişiyor. Bizim makineler bizi 3 sene götürür diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

Arkadaşlar laptoplarda ekran kartı değişimi oluyor mu? Mesela 1 sene sonra ekran kartı değişmek istesem garanti dışında kalır mı

Bu arada sorum güme gitmiş. Bilgisi olan var mı bu konuda?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar laptoplarda ekran kartı değişimi oluyor mu? Mesela 1 sene sonra ekran kartı değişmek istesem garanti dışında kalır mı

değişim olsa bile uyumu yakalamanın zor olacağını düşünüyorum.ayrıca yapacağınız her donanımsal müdahele garantiyi etkiler hele hele Türkiye'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

quote:

quote:

değişim olsa bile uyumu yakalamanın zor olacağını düşünüyorum.ayrıca yapacağınız her donanımsal müdahele garantiyi etkiler hele hele Türkiye'de

Şimdi ben 2 sene sonra garanti bittikten sonra ekran kartını masaüstündeki gibi değiştiremem mi? Ne gibi bir uyum anlamadım

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.