Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 Hafta içerisinde hazır hale getirmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsaSizin gibi ilgili arkadaşları görmekten mutluluk duyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: meorman

Cumartesi günü mediamarkt tan 1659 liraya aldım.Yanında çanta da hediye ettiler iyi oldu valla.Şu ana kadar memmunum.Ama bazen i7li almadık yeni nesili kaçırdık gibi geliyo ama neyse...
    Bide ben alır almaz taktım şarjı direk kullanmaya başladım.Elektriğe bağlı olarak tabi.Bu laptop şarjlarının ömrü ne kadar oluyor?benim şarjın ömrü kısalmaz de mi?

Hayırlı olsun, güle güle kullan... Çantayı samsung kendi veriyor zaten. Onlar hediye etmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: k_salliK

quote:

Cumartesi günü mediamarkt tan 1659 liraya aldım.Yanında çanta da hediye ettiler iyi oldu valla.Şu ana kadar memmunum.Ama bazen i7li almadık yeni nesili kaçırdık gibi geliyo ama neyse...
    Bide ben alır almaz taktım şarjı direk kullanmaya başladım.Elektriğe bağlı olarak tabi.Bu laptop şarjlarının ömrü ne kadar oluyor?benim şarjın ömrü kısalmaz de mi?

Hayırlı olsun, güle güle kullan... Çantayı samsung kendi veriyor zaten. Onlar hediye etmedi

Yok benim aldığım yerdede çantayı samsung vermedi .

• quote:

Hayırlı olsun kardeş çok fazla takma i5 miş i7 imiş, teknolojiye ayak uydurmaya çalışırsak 2 ayda bir laptop değiştirmemiz gerek. Çoğunun sayısal testlerde üstün çıkmaktan başka bir önemi yok, örneğin i5 bile bizim p8700 ayarında, laptopun keyfini çıkar takılma bunlara

• quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

quote:

Hayırlı olsun kardeş çok fazla takma i5 miş i7 imiş, teknolojiye ayak uydurmaya çalışırsak 2 ayda bir laptop değiştirmemiz gerek. Çoğunun sayısal testlerde üstün çıkmaktan başka bir önemi yok, örneğin i5 bile bizim p8700 ayarında, laptopun keyfini çıkar takılma bunlara

Ya ben laptoptan son derece memnunum ne bi kasma ne başka bi problem sıkıntım yok yani ama şimdi biz bunu aldık i5 ler i7 ler havada uçuşuyo bizimkinin değeri çok düşer mi ? Ayrıca şu 8 gb ram destekleme konusu bi açıklığa kavuşabildimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: T.Sawada

Ya ben laptoptan son derece memnunum ne bi kasma ne başka bi problem sıkıntım yok yani ama şimdi biz bunu aldık i5 ler i7 ler havada uçuşuyo bizimkinin değeri çok düşer mi ? Ayrıca şu 8 gb ram destekleme konusu bi açıklığa kavuşabildimi ?

Bence dert edilcek birşey değil. Bence 4 gb ram yetersiz gelip yükseltmek istediğiniz zaman makinayı komple değiştirmek daha iyi olur, örneğin 2 yıl sonra mı ram takviyesine ihtiyac duydunuz o zaman işlemcide eskimiş olacak zorlanıyor olacak, ekran kartıda sadece ram takviyesi ile olacak iş değil yani zamanı gelince ihtiyaç duyuyorsanız 2.el olarak satıp üstüne ekleyerek yeni bir tane alabilirsiniz...

quote:

Orijinalden alıntı: k_salliK

Samsung bu modelde çantayı hediye vermiyor. Notebook yanında verilen çanta eğer samsungsa ellerindeki fazla çantayı veriyorlardır değilse şirketin hediyesidir ( onlarada ya beleşe yada çok ucuza geliyordur zaten )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 2 Şubat 2010; 16:19:07 >

• Beyler Ürünü hızlıal dan alan oldumu?

10dakika Önce şipariş verdim kaç günde gelcek bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

Beyler Ürünü hızlıal dan alan oldumu?

ilk çıktığı zamanlar alan olmuştu yanlış hatıtlamıyorsam sipariş onaylandıysa en geç 3-4 içinde gelir diye düşünüyorum.
    bu arada hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

quote:

Beyler Ürünü hızlıal dan alan oldumu?

ilk çıktığı zamanlar alan olmuştu yanlış hatıtlamıyorsam sipariş onaylandıysa en geç 3-4 içinde gelir diye düşünüyorum.
    bu arada hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Sağolasın hocam

• merhabalar , birçok kişi gibi asus n61 ile bu model arasında kaldım asus alacaktım ama stokta olanların fiyatı cık yuksek bu r620 nin de 2.53 işlemcilisi 1710 lira.bu fiyat normalmidir ilk sayfalarda arkadaslar 1500 lerden bahsediyor ilk sayfalar ağustos ayına ait 6 ay evvel bu fiyat nasıl daha düşük oluyor
  • arkadaşlar mereba.ben pc yi geçen hafta vatandan aldm.ilk açtığımda şarj göstergesi kendi kafasına göre 2 saat 8 saat gösteriyodu yani göstergeyi açp kapattığmda her defasnda farklı bişe gösteriodu,geri götürdm ve 2 gün sonre şarj aletnde sorun war diye başka mağzadan yenisini werdiler fakat aynı sorun bu pcde de çktı.ltfen bi bilgsi olan warsa yardım etsn.
    yardımlar için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: revo432

merhabalar , birçok kişi gibi asus n61 ile bu model arasında kaldım asus alacaktım ama stokta olanların fiyatı cık yuksek bu r620 nin de 2.53 işlemcilisi 1710 lira.bu fiyat normalmidir ilk sayfalarda arkadaslar 1500 lerden bahsediyor ilk sayfalar ağustos ayına ait 6 ay evvel bu fiyat nasıl daha düşük oluyor

Hocam geçen eylül ayına kadar %10luk bir kdv indirim kampanyası yaptığı için devlet arkadaşlar 1500-1400 lira gibi fiyatlardan aldılar

bende dün 1771 liraya aldım
  • quote:

quote:

merhabalar , birçok kişi gibi asus n61 ile bu model arasında kaldım asus alacaktım ama stokta olanların fiyatı cık yuksek bu r620 nin de 2.53 işlemcilisi 1710 lira.bu fiyat normalmidir ilk sayfalarda arkadaslar 1500 lerden bahsediyor ilk sayfalar ağustos ayına ait 6 ay evvel bu fiyat nasıl daha düşük oluyor

Hocam geçen eylül ayına kadar %10luk bir kdv indirim kampanyası yaptığı için devlet arkadaşlar 1500-1400 lira gibi fiyatlardan aldılar

Arkadaşlar bir kaç gündür siteye uğrayamadım da siz neden fazla para vermişsinizki şu sitelerden neden almadınız
    http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/samsung-r620-js01tr-intel-core-2-duo-p8700-2-53ghz-4gb-500gb-16-tasinabilir-bilgisayar_30.001.1271.0037.htm 1675 lira
    http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=2270 1649 lira(ben burdan almıstım)
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=25302 1593 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19CARSIBJK03 -- 3 Şubat 2010; 17:11:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T.Sawada

quote:

quote:

Kardes altın değilki değeri yükselsin, teknoloji ilerledikçe yenileri çıkıkça tabiki değeri düşer sen buna kafayı takma.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bir kaç gündür siteye uğrayamadım da siz neden fazla para vermişsinizki şu sitelerden neden almadınız
    http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/samsung-r620-js01tr-intel-core-2-duo-p8700-2-53ghz-4gb-500gb-16-tasinabilir-bilgisayar_30.001.1271.0037.htm 1675 lira
    http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=2270 1649 lira(ben burdan almıstım)
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=25302 1593 lira

zaten hızlıaldan aldım bende.ama 12taksit yaptık 1771 liraya denk geldi buda iyi

• Neyse hayırlı olsun gülegüle kullanın
  • www.teknolojix.com a bakın ben 12 taksit 1670 e almıştım şimdi biraz daha ucuz...
  • yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı olsunsorunsuz kullanırsınız umarım
  • Selamlar...

Makina'nın ısınmadığını söyleyen arkadaşlara ithafen ;

Oyun oynarken özellikle qwrasd tuşların orası hissedilir biçimde ısınmaktadır. Benim tahminimce buz gibi diyen arkadaşlar Mario oyununda filan test ettiler galiba sistemi :)

Isı performans kaybına yol açıyormu?
    Hayır ilerde ne gibi sorunlar verdirir bilinmez hoş 3-5 aydır kullanan kullancılardan herhangi bir şikayet yok.

Cihazı satın aldıktan sonra yahu hani bu ısınmıyordu filan deyip tribe girmeyin diye bu bilgiyi aktarıyorum. Bu sorun soğutucuyla aşılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonball -- 4 Şubat 2010; 16:21:10 >
  • Yukarıda bilgisayarın ısındığını söyleyen arkadaşa katılıyorum. hiç kimse sanmasın bilgisayar buz gibi olacak. illaki ısınıryor tabi bunu etkileyen en önemli şeylerin başında ortam sıcaklığı bilgisayarın fanının kapanması gibi durumlar söz konusu. benim bir sorum var kullanıcı arkadaşlara bilgisayar özellikle exeleri açarken çok kasılıyor gibi geliyor bana bunun nedeni sanırım mccafee virüs programı diye tahmin ediyorum ama sizdende yorum bekliyorum mcaffeyi kaldırınca bilgisayar performansı fark ediyormu? hangi virüs programını tavsihye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.