Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ikiyol

Yukarıda bilgisayarın ısındığını söyleyen arkadaşa katılıyorum. hiç kimse sanmasın bilgisayar buz gibi olacak. illaki ısınıryor tabi bunu etkileyen en önemli şeylerin başında ortam sıcaklığı bilgisayarın fanının kapanması gibi durumlar söz konusu. benim bir sorum var kullanıcı arkadaşlara bilgisayar özellikle exeleri açarken çok kasılıyor gibi geliyor bana bunun nedeni sanırım mccafee virüs programı diye tahmin ediyorum ama sizdende yorum bekliyorum mcaffeyi kaldırınca bilgisayar performansı fark ediyormu? hangi virüs programını tavsihye edersiniz?

öncelikle bilgisayarınıza bakım yapmanızı öneririm disk temizleme disk birleştirme ve ccleaner tarzı bir ücretsiz proglam ile güzelce temizleyin ardından hala devam ediyorsa mccafee'den derseniz silebilirsiniz tavsiyem internet security'lerden yana olur.bunlarda da kis 2010 ve norton 2010 en iyi anlık korumayı sağlayan programlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 4 Şubat 2010; 17:13:07 >

• quote:

www.teknolojix.com a bakın ben 12 taksit 1670 e almıştım şimdi biraz daha ucuz...

Alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim.
    Axess ile özel fiyatına 12 taksit (%2 indirim) 12x138,09 TL1.657,11 TL

incehesap.com'da

http://www.incehesap.com/samsung_r620_notebook_js01tr-762-11434.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

@k_salliK
    2 Hafta içerisinde hazır hale getirmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsaSizin gibi ilgili arkadaşları görmekten mutluluk duyarım

Estğ.. Asıl biz sizin gibi arkadaşların deneyimlerini ve bilgilerini bizimle paylaşmasından dolayı memnuniyet duyuyoruz.. Saolasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

quote:

Orijinalden alıntı: revo432

merhabalar , birçok kişi gibi asus n61 ile bu model arasında kaldım asus alacaktım ama stokta olanların fiyatı cık yuksek bu r620 nin de 2.53 işlemcilisi 1710 lira.bu fiyat normalmidir ilk sayfalarda arkadaslar 1500 lerden bahsediyor ilk sayfalar ağustos ayına ait 6 ay evvel bu fiyat nasıl daha düşük oluyor

Hocam geçen eylül ayına kadar %10luk bir kdv indirim kampanyası yaptığı için devlet arkadaşlar 1500-1400 lira gibi fiyatlardan aldılar

bende dün 1771 liraya aldım

Hayırlı olsun ancak sanki biraz pahalı oldu. Güle güle kullan !!!!

• quote:

quote:

Yukarıda bilgisayarın ısındığını söyleyen arkadaşa katılıyorum. hiç kimse sanmasın bilgisayar buz gibi olacak. illaki ısınıryor tabi bunu etkileyen en önemli şeylerin başında ortam sıcaklığı bilgisayarın fanının kapanması gibi durumlar söz konusu. benim bir sorum var kullanıcı arkadaşlara bilgisayar özellikle exeleri açarken çok kasılıyor gibi geliyor bana bunun nedeni sanırım mccafee virüs programı diye tahmin ediyorum ama sizdende yorum bekliyorum mcaffeyi kaldırınca bilgisayar performansı fark ediyormu? hangi virüs programını tavsihye edersiniz?

öncelikle bilgisayarınıza bakım yapmanızı öneririm disk temizleme disk birleştirme ve ccleaner tarzı bir ücretsiz proglam ile güzelce temizleyin ardından hala devam ediyorsa mccafee'den derseniz silebilirsiniz tavsiyem internet security'lerden yana olur.bunlarda da kis 2010 ve norton 2010 en iyi anlık korumayı sağlayan programlardır

Bende kullanıyorum, ucuz bir soğutucu da var. özellike PES2010 çok oynuyorum. (Become a Legand) o tuşları o kadar kullanıyorum ancak ısınma hiç olmuyor.

• Arkadaşlar laptop sabah geldi kullanıyorum şuan ayarlar güncelleştirme felan yanlız fn+f8 yapınca sadece normal ve silent mode seçiliyor speed mode seçilmiyor bir hatamı var acaba?

Birde Hangi yazılımları kaldıralım.Çok geç açılıyor sistem Gelir gelmez mcafeeyi sildim zaten kasper kurdum başka yapılabilcekleri yazabilirsiniz yada msnden söyleyebilirsiniz

Saygılar.
  • quote:

quote:

Norton tavsiye etmem arkadaşlar. Startup inanılmaz uzun sürüyor. Açılırken kapanırken yıl geçiyor. Virus programları birden çok exe kullanır ancak Norton 10 veya 20'den çok .exe dosyası kullandığı için çok fazla bellek harcıyor. Arkadaşın dediği gibi Kis veya Eset Smart öneriyorum.

Bu arada artık eminim Advanced System Care adlı program Samsung Driverlarınıda siliyor. Kendimininkinden hariç 4 veya 5 tane Samsung'ta denedim aynı şey oldu. Ccleaner Forever!!!

• Advanced hangi driverları sildi ben pro sürümünü kullanıyorum ve şimdilik öyle bir sorunla karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

Arkadaşlar laptop sabah geldi kullanıyorum şuan ayarlar güncelleştirme felan yanlız fn+f8 yapınca sadece normal ve silent mode seçiliyor speed mode seçilmiyor bir hatamı var acaba?

Birde Hangi yazılımları kaldıralım.Çok geç açılıyor sistem Gelir gelmez mcafeeyi sildim zaten kasper kurdum başka yapılabilcekleri yazabilirsiniz yada msnden söyleyebilirsiniz

Saygılar.

Öncelikle açılışta çalışan programları kapatın.Tavsiyem güvenlik yazılımları dısındakileri kapatmanızdır(başalangıştaki ihtiyacınız doğrultusunda tabi)
    bunun için başlat>çalıştır ardından msconfig yazıp enter yapın daha sonra gelen pencereden başlatma sekmesine geçip başlangıçta açılmasını istemediğiniz programların yanındaki işaretleri kaldırıp uygulayın ardından yeniden başlatmanız istenecektir bu işlemi yaparsınız
    son olarak fn+f8 için bir pencere açık olmalı mesela oyuna girdiniz açıldı daha sonra alt+tab tusu kombınasyonu ile oyunu sımge durumuna getırır ardında speed moda alır ve tekrar oyunu sımge durumundan tıklayıp devam edersiniz

• quote:

Öncelikle açılışta çalışan programları kapatın.Tavsiyem güvenlik yazılımları dısındakileri kapatmanızdır(başalangıştaki ihtiyacınız doğrultusunda tabi)
    bunun için başlat>çalıştır ardından msconfig yazıp enter yapın daha sonra gelen pencereden başlatma sekmesine geçip başlangıçta açılmasını istemediğiniz programların yanındaki işaretleri kaldırıp uygulayın ardından yeniden başlatmanız istenecektir bu işlemi yaparsınız
    son olarak fn+f8 için bir pencere açık olmalı mesela oyuna girdiniz açıldı daha sonra alt+tab tusu kombınasyonu ile oyunu sımge durumuna getırır ardında speed moda alır ve tekrar oyunu sımge durumundan tıklayıp devam edersiniz

Çok sağolasın peerless_1 msconfigi felan biliomda siz tecrübelisiniz işe yaramayan programları söleseniz iyi olur gerçi hepsini kaldırdım nerdeyse (samsungun kendi programları hariç)

Speed modu bilmiodum yanlız öle olcanı masaüstünde boşboş yapmaya çalışıodumTeşekkürler tekrar

• ekran görüntüsünü alıp buraya koyarsanız daha sağlıklı yardımcı olabilirdimayrıca birşey değil umarım sorun yoktur şimdilik
  • yanlış anlaşılma oldu hani msconfig deki başlama sekmesi için demiştim ben onu
  • Beni de kulebe ekleyebilirsiniz. Bugün R620'mi aldım.

Ben bilgisayara Deamon tools'u kuramadım ne zaman kurup bilgisayarı yeniden başlatsam recovery ekranı geliyor ve deamon tools siliniyor acaba bu sorunu başka yaşayan, çözümü bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeV1lMayCry

Beni de kulebe ekleyebilirsiniz. Bugün R620'mi aldım.

Ben bilgisayara Deamon tools'u kuramadım ne zaman kurup bilgisayarı yeniden başlatsam recovery ekranı geliyor ve deamon tools siliniyor acaba bu sorunu başka yaşayan, çözümü bilen var mı ?

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Daha önce bahsettiğiniz tarz sorunu hiç yaşamadım doğrusu hangi sürümü kurulu bilmiyorum ama dt lite versiyonu deneyebilirsiniz olmadı poweriso da işinizi görür diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 4 Şubat 2010; 21:10:45 >
  • Teşekkür ederim. Şarjı dolsun tekrar denerim olmazsa tekrar buraya yazarım
  • arkadaşlar içinde hazır gelen win7'yi mecburiyetten silip win xp sp2 kurdum. fakat bilgisayarımdan özellliklere girince makine 3 GB ram görüyor bu normalmi bir sorun varsa nasıl düzeltebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonyblack

arkadaşlar içinde hazır gelen win7'yi mecburiyetten silip win xp sp2 kurdum. fakat bilgisayarımdan özellliklere girince makine 3 GB ram görüyor bu normalmi bir sorun varsa nasıl düzeltebiliriz.

nomaldir çünkü 32bit işletim sistemleri rami max 3gb görür 4gb görmesini istiyorsanız 64bit kurmalısın
  • OcEloTT

Norton tavsiye etmem arkadaşlar. Startup inanılmaz uzun sürüyor. Açılırken kapanırken yıl geçiyor. Virus programları birden çok exe kullanır ancak Norton 10 veya 20'den çok .exe dosyası kullandığı için çok fazla bellek harcıyor. Arkadaşın dediği gibi Kis veya Eset Smart öneriyorum.

Bu arada artık eminim Advanced System Care adlı program Samsung Driverlarınıda siliyor. Kendimininkinden hariç 4 veya 5 tane Samsung'ta denedim aynı şey oldu. Ccleaner Forever!!!

Bana göre de norton oldukça kasıyor Eset Smart sanki daha az yoruyor sistemi Advanced System Care ve CC cleaner gibi programlara gelince ben oldum olası sevmedim çünkü ayarların kontrolum dışında düzenlenmesi pek mantıklı gelmiyor bana. Bunun yerine Temiz bir format ve sonrasında sisteme kurup tekrar kaldırmak istedigimiz programları kaldırırken iyi bir Uninstaller programı kullanmak ve sistemden tüm dosya atıkklarını regedit kayıtlarını görerek silmek daha iyi bence

• benim forumda yorum yapmam yasak mı
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.