Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorumlara cevap vermeye çalışırken buna yetkim olmadığı veya bunun kapalı olduğu yazıyor. bu genel bi uygulama mıdır bana mı özel
  • alıntı yapıp cevap veremiyorum kendimi dışlanmış hissettim
  • Beyler Bios güncellerken kaspersky varsa kapatın ben unutmuşum kapamayı pc gidiodu

Usb masuse iki kere çıkarıp takınca çalıştı yapabildim güncellemeyi
  • Arkadaşlar bios güncellemesi yaparken hiçbir programı mouse'u klavyeyi kullanmayın yönetici olarak çalıştır diyip bırakın gerisini kendisi yapsın arka planda çalışan pencere program açık bırakmamaya gayret edin
  • Bu laptopdan arkadasa aldık.16" ekran bile yeter,ever i5 i7 lerin cıkması 2. elini dusurecektir.Ama kullanım olarak kesinlikle onlardan assagı bir laptop degildir.Zaten P8700 İ5 520 civarında bir islemcidir.İ7 lerden de olsa olsa %15-20 dusuktur.Amd lansmanında 5650 4650 ye gore cok yuksek gostermis ama bence arasında pek fark yok.Zaten 3D06 skorları ikisinide 7000 civarında en fazla birkac Dx11 efekti farkeder.Sonuc olarak hic kafaya takacak bisey yok bence teknik ozellikleri,16" ekranı kesinlikle 15.6" olan PB,Acer ve digerlerinden cok daha iyi benim icin 1. oncelik ekranın cozunurlugu ve boyutu,2. ekran kartı,3. olarak islemci ve sonra digerleri gelir.Eger 9600GT ve uzeri ekran kartı varsa zaten kafaya takacak bisey yok.9600GT,9700GT,9800GS-GTS,GT240,4650,5650 hepsi iyidir.
  • 3dMark 06 testi yapan arkadaşlar testi hangi çözünürlük ve ayarlarda yapıyorsunuz?Ona göre daha sağlıklı bir karşılaştırma yapmak istiyorum.1280*768'de 7180,1366*768'de 6565 puan aldım.
  • sesle ilgili alternatif olarak aimp2 eklentili DFX 9 yükleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amashadov

sesle ilgili alternatif olarak aimp2 eklentili DFX 9 yükleyebilirsiniz.

bunu biraz daha açmanız mümkün mü?bu eklenti nedir ve ne işe yarar?
  • beyler rahatsız ediyorum sizi ama bu win7 de oyunun klasörletini atınca çalışmıyormu?

eski pcde dosyadan çalışan san andreası açmıyor arkadaştan aldığım crysisi felanda açmıo?kurulumda yok yarın cafeden alayım bari bi kaç oyun
  • aimp winamp tarzı bir mp3 player dfx ise gelişmiş bir ekolayzır diyebilirim google amcadan dfx for aimp diye aratırsanız bulursunuz linki şimdi bulamadım.aimp ten DSP yöneticisi olarak dfx i atayıp kullanabilirsiniz
  • http://rapidshare.com/files/269655688/aimp_2.51.330.MayoneZ-Okan90.rar.html link bu olmalı kurup dsp yöneticisi olarak dfx atamalısınız . kesin işe yarar demiyorum ben kurup kullanıyorum denemeye değer
  • özür dilerim ben aimp2 kullandığım için ona uyumlu dfx in nasıl indireleceğini aktarmaya çalıştım. dfx yazıp aratırsanız direk winamp uyumlu indirip kullanabilirsiniz
  • Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ama hiç dizüstü kullanmadım. Benim masaüstü bilgisayarımda kablolu modemim var, dizüstünde kablolu bağlantıyla internete girmek için ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeV1lMayCry

Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ama hiç dizüstü kullanmadım. Benim masaüstü bilgisayarımda kablolu modemim var, dizüstünde kablolu bağlantıyla internete girmek için ne yapmam lazım ?

modemden gelen kabloyu direkt laptpun solunda bulunan sokete takın bağlantıyı görecektir
  • Sonunda bende aranıza girebildim. Bugün itibariyle aldım Samsung R620 laptopumu Gerçekten sağlam bilgisayar. Windows 7 değerlendirmesi 5.8.. zorlasak 7.9 u görecez yahu :D
  • c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson_SG -- 7 Aralık 2010; 16:21:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REGeRock

arkadşlar acaba casper ın i5 işlemcili laptopunu mu lasam yoksa samsung r 620 mi??

Casperi sevemedim gitti
  • Merhaba arkadaşlar bende r620 fs03tr modeli var üstünde vista 32 bit ile geldi ben bunu win7 64 bit yapmak istiyorum. C ye format atıp win7 64 bit yükleyeceğim fakat c ye format atınca recovery bölümü de silinecek mi ? Bilgisayar başlarken F4 tuşuna basınca win7 yüklenmiş ilk haline dönmesini nasıl ayarlayabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber_warrior

Merhaba arkadaşlar bende r620 fs03tr modeli var üstünde vista 32 bit ile geldi ben bunu win7 64 bit yapmak istiyorum. C ye format atıp win7 64 bit yükleyeceğim fakat c ye format atınca recovery bölümü de silinecek mi ? Bilgisayar başlarken F4 tuşuna basınca win7 yüklenmiş ilk haline dönmesini nasıl ayarlayabilirim ?

Bildiğim kadarı ile recovery bölümü gizli bölüm yani ayrı format atarken c: d: gibi recovery oluyo onu silmessen bişi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 7 Şubat 2010; 14:57:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

quote:

Orijinalden alıntı: cyber_warrior

Merhaba arkadaşlar bende r620 fs03tr modeli var üstünde vista 32 bit ile geldi ben bunu win7 64 bit yapmak istiyorum. C ye format atıp win7 64 bit yükleyeceğim fakat c ye format atınca recovery bölümü de silinecek mi ? Bilgisayar başlarken F4 tuşuna basınca win7 yüklenmiş ilk haline dönmesini nasıl ayarlayabilirim ?

Bildiğim kadarı ile recovery bölümü gizli bölüm yani ayrı format atarken c: d: gibi recovery oluyo onu silmessen bişi olmaz

C ye format atmakla recovery bölümü silinmez şunu da söyleyim madem format atacaksın format atmadan önce yeni sürüm driverleri indir onları d ye yedekle sonra format at. Böylece CD deki eski sürüm driverlerin yerine yenisini kurmuş olursun

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.