Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmtslk

arkadaşlar ufak bir sorunum var yardımcı olmanızı isticem...Mcafee yi kaldırayım dedim bugün ekle kaldırdan kaldırdım kaspersky kurmak istiyorum ama kuramıyorum bir türlü Mcafee den dosya kaldığını belirtiyo ama onlarıda ne c de nede ekle kaldırda göremiyorum lütfen yardım!!!!!

Kasperskyı kurarken Mccafeden dosya kaldığını belirttiği yerde çözüm için bi adres veriyo ordan kblık bi program indiriyon o hallediyo.Adresi vermiyosa kasperskyın sitesinde bulursun heralde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maxser

quote:

arkadaşlar ufak bir sorunum var yardımcı olmanızı isticem...Mcafee yi kaldırayım dedim bugün ekle kaldırdan kaldırdım kaspersky kurmak istiyorum ama kuramıyorum bir türlü Mcafee den dosya kaldığını belirtiyo ama onlarıda ne c de nede ekle kaldırda göremiyorum lütfen yardım!!!!!

Arkadaşım ekle kaldır ile silinen bir çok program arkasında bazı dosyalar ve regedit kayıtları bırakır. eger sildigim programdan hiç bir iz kalması diyorsan iyi bir Uninstaller programı kullanman gerekir. Başka bir çözüm ise başlattaki arama bölümüne regedit yaz ara
    oradan şuraya gel:
    HKEY_CURRENT_USER/
    software/
    Classes/
    Local Setting/
    Software/
    Microsoft/
    Windows/
    Shell/
    MuiCache
    MuiCache üzerine tıkla,sağ tarafta silinecek proğramın ismini bul.sil.
    daha sonra ise HKEY_CURRENT_USER / SOFTWARE ve HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE deki Mcafee yi ait tüm dosyalır sil işlem tamam dır

maxser çok teşekkürler peki iyi bir uninstaller programı söyleyebilirmisiniz bana..

Ben Advanced Uninstaller PRO programını kullanıyorum Program Ekle-Kaldır aracı kullanılarak sistemden kaldırılamayan yazılımları sorunsuzca kaldırabilmenizi ve daha birçok sistem düzenlemesi yapabilmenizi sağlayan bir araçtır. Ana menüsü üzerindeki Genel Araçlar(General Tools) bölümünde Yazılım Kaldırma(Uninstall Programs) yanında "Güçlü Kaldırma"(Forced Removal) seçeneği ile mutlaka istediğiniz her yazılımı kaldırabilirsiniz.
    Programın Yazılım kaldırma işlevinin yanı sıra sistem açılışında kendiliğinden çalışan uygulamaları düzenlemenize, gereksiz olanları başlangıçtan kaldırıp yeni başlangıç uygulamaları eklemenize yarayan bir Başlangıç Yöneticisine sahiptir. Bir diğer araç sisteminizdeki çift dosyaları bularak bunlardan kurtulmanıza yarayan İkili Dosya bulma aracıdır. Bu sayede boş yere sabit diskinizden alan kaplayan veriler silinip sistem performansınız artacaktır. Sistem performansınızı arttırmanıza yarayacak olan bir diğer işlev ise kayıt defterinizi temizleyip iyileştirebilmenizdir. Dahili kayıt defteri araçlarına sahip olan yazılım özellikle sisteme kurulup kaldırılan yazılımlardan sonra düzeni bozulan kayıt defterini eski haline getirmenizi sağlamaktadır. Yazılım bunların dışındada bir çok araca sahiptir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

quote:

Orijinalden alıntı: cyber_warrior

Merhaba arkadaşlar bende r620 fs03tr modeli var üstünde vista 32 bit ile geldi ben bunu win7 64 bit yapmak istiyorum. C ye format atıp win7 64 bit yükleyeceğim fakat c ye format atınca recovery bölümü de silinecek mi ? Bilgisayar başlarken F4 tuşuna basınca win7 yüklenmiş ilk haline dönmesini nasıl ayarlayabilirim ?

Bildiğim kadarı ile recovery bölümü gizli bölüm yani ayrı format atarken c: d: gibi recovery oluyo onu silmessen bişi olmaz

C ye format atmakla recovery bölümü silinmez şunu da söyleyim madem format atacaksın format atmadan önce yeni sürüm driverleri indir onları d ye yedekle sonra format at. Böylece CD deki eski sürüm driverlerin yerine yenisini kurmuş olursun

dediğin gibi yapacağım zaten peki bilgisayar başlarken F4 tuşuna basınca win7 64 bit yüklenmiş ilk haline dönmesini nasıl ayarlayabilirim yani üzerinde gelen vista 32 bit e dönmesini istemiyorum

• quote:

Hardware monitor Intel Mobile Core 2 Duo P8700
    Temperature 0 63°C (145°F) [0x25] (Core #0)
    Temperature 1 64°C (147°F) [0x24] (Core #1)

Hardware monitor ST950032 5AS
    Temperature 0 35°C (94°F) [0x23] (Assembly)
    Temperature 2 35°C (94°F) [0x23] (Air Flow)

İşlemci sıcaklığı süper, Harddisk hiç ısınmamış bile..

Benim eski Toshiba 160 Gig.Laptop harddiski bile normalde 50-55 dereceden aşağı inmez..
  • Evet.Bu r620 fs03tr modelini forumda ilk alanlardandıım.sadece 3 kişiden fikir alabilmiştim forumda.Ama alırken hiç tedirgin olmadı ve memnunum hem fiyatı aynı özelliklerdeki modele göre 500 liraya kadar çıkabiliryordu.Şimdi hiç bakmadım fiyatlara alırken öyleydi.

şimdi ufak bi rpblem var.Windows 7 64 bir kurdum ve yanndaki kurulum dvd/cd sini taktım ve çalıştırdım.FN tuşu ile çalışan kısayolları yükledim ama en çok işime yarayanı F8 çalışmıyor.Hıgh speed moda alacağm alamıyorum.Bu konu hakkında bi fikri olan varmı.

Not:şühelendiğim bişey var.O kurulum dvd/cd sinin içnde bu fn+F8 tuşunun görevini yapan ama adını unuttuğum bi yazılım vardı.Kurarken onu da seçtim.Ondan kaynaklı olabilir mi acaba.Ve o programın exesini hiç bi yerde de bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsa*

Evet.Bu r620 fs03tr modelini forumda ilk alanlardandıım.sadece 3 kişiden fikir alabilmiştim forumda.Ama alırken hiç tedirgin olmadı ve memnunum hem fiyatı aynı özelliklerdeki modele göre 500 liraya kadar çıkabiliryordu.Şimdi hiç bakmadım fiyatlara alırken öyleydi.

şimdi ufak bi rpblem var.Windows 7 64 bir kurdum ve yanndaki kurulum dvd/cd sini taktım ve çalıştırdım.FN tuşu ile çalışan kısayolları yükledim ama en çok işime yarayanı F8 çalışmıyor.Hıgh speed moda alacağm alamıyorum.Bu konu hakkında bi fikri olan varmı.

Not:şühelendiğim bişey var.O kurulum dvd/cd sinin içnde bu fn+F8 tuşunun görevini yapan ama adını unuttuğum bi yazılım vardı.Kurarken onu da seçtim.Ondan kaynaklı olabilir mi acaba.Ve o programın exesini hiç bi yerde de bulamadım.

Samsung'un sitesinden Easy Display Manager ve Easy Speedup Manager yüklerseniz sorununuz kalmayacakProfilimde sitesimevcut isterseniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar bende r620 fs03tr modeli var üstünde vista 32 bit ile geldi ben bunu win7 64 bit yapmak istiyorum. C ye format atıp win7 64 bit yükleyeceğim fakat c ye format atınca recovery bölümü de silinecek mi ? Bilgisayar başlarken F4 tuşuna basınca win7 yüklenmiş ilk haline dönmesini nasıl ayarlayabilirim ?

Bildiğim kadarı ile recovery bölümü gizli bölüm yani ayrı format atarken c: d: gibi recovery oluyo onu silmessen bişi olmaz

C ye format atmakla recovery bölümü silinmez şunu da söyleyim madem format atacaksın format atmadan önce yeni sürüm driverleri indir onları d ye yedekle sonra format at. Böylece CD deki eski sürüm driverlerin yerine yenisini kurmuş olursun

dediğin gibi yapacağım zaten peki bilgisayar başlarken F4 tuşuna basınca win7 64 bit yüklenmiş ilk haline dönmesini nasıl ayarlayabilirim yani üzerinde gelen vista 32 bit e dönmesini istemiyorum

bilen yok mu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bilen yok mu ?

Oyle yapamazsın malesef, recovery bölümüne sadece ilk geldigi işletim sistemi kurulu kalabilir. Sen bu bölümü silebilirsin fakat yeni bir işletim sistemi kuramazsın o kısıma

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım ekle kaldır ile silinen bir çok program arkasında bazı dosyalar ve regedit kayıtları bırakır. eger sildigim programdan hiç bir iz kalması diyorsan iyi bir Uninstaller programı kullanman gerekir. Başka bir çözüm ise başlattaki arama bölümüne regedit yaz ara
    oradan şuraya gel:
    HKEY_CURRENT_USER/
    software/
    Classes/
    Local Setting/
    Software/
    Microsoft/
    Windows/
    Shell/
    MuiCache
    MuiCache üzerine tıkla,sağ tarafta silinecek proğramın ismini bul.sil.
    daha sonra ise HKEY_CURRENT_USER / SOFTWARE ve HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE deki Mcafee yi ait tüm dosyalır sil işlem tamam dır

maxser çok teşekkürler peki iyi bir uninstaller programı söyleyebilirmisiniz bana..

Ben Advanced Uninstaller PRO programını kullanıyorum Program Ekle-Kaldır aracı kullanılarak sistemden kaldırılamayan yazılımları sorunsuzca kaldırabilmenizi ve daha birçok sistem düzenlemesi yapabilmenizi sağlayan bir araçtır. Ana menüsü üzerindeki Genel Araçlar(General Tools) bölümünde Yazılım Kaldırma(Uninstall Programs) yanında "Güçlü Kaldırma"(Forced Removal) seçeneği ile mutlaka istediğiniz her yazılımı kaldırabilirsiniz.
    Programın Yazılım kaldırma işlevinin yanı sıra sistem açılışında kendiliğinden çalışan uygulamaları düzenlemenize, gereksiz olanları başlangıçtan kaldırıp yeni başlangıç uygulamaları eklemenize yarayan bir Başlangıç Yöneticisine sahiptir. Bir diğer araç sisteminizdeki çift dosyaları bularak bunlardan kurtulmanıza yarayan İkili Dosya bulma aracıdır. Bu sayede boş yere sabit diskinizden alan kaplayan veriler silinip sistem performansınız artacaktır. Sistem performansınızı arttırmanıza yarayacak olan bir diğer işlev ise kayıt defterinizi temizleyip iyileştirebilmenizdir. Dahili kayıt defteri araçlarına sahip olan yazılım özellikle sisteme kurulup kaldırılan yazılımlardan sonra düzeni bozulan kayıt defterini eski haline getirmenizi sağlamaktadır. Yazılım bunların dışındada bir çok araca sahiptir

arkadaşlar kafayı yemek üzereyim yardımlarınız için çok teşekkür ederim yalnız bütün dediklerinizi yaptığım halde McAfee illetindedn hala kurtulamadım kaspersky i de kuramadım artık inat haline geldi olay başka yardımlarınız varsa alabilirim

• sayın arkadaşlar 7 home premium yüklü ama aygıt yöneticisinde Bluetooth Çevre Aygıtı donanımı eksik gözüküyor bluetooth driverınıda yükledim neden olabilir acaba?
  • Bende kaspersky i yüklerken boyle bir sorun yaşadım ama çözemedim esetnod32 kurdum
  • @ahmtslk
    en kısa zamanda senin için mccafe uninstaller upload edicem bir yere onunla denersin ben onun sayesınde kurtuldum o illetten
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlander

sayın arkadaşlar 7 home premium yüklü ama aygıt yöneticisinde Bluetooth Çevre Aygıtı donanımı eksik gözüküyor bluetooth driverınıda yükledim neden olabilir acaba?

Driverı kurup tekrar kaldırmayı deneyin bakalım sorun düzelecek mi
  • @cyber_warrior

şu an için yapabileceğin tek şey pc.deki recovery bölümünü formatlayıp işletim sistemini kurduktan sonra tekrar recovery almayı denemek ama tabi bu riskli bir iş onu da biliyorsundur umarım olmazsa sorumluluk kabul etmemEğer denemek istersen bu yöntemi DVD'ye recovery almayı ihmal etme
  • Arkadaşlar her şey için çok çok teşekkürler sonunda kaldırabildim Mcafee illetini çabalarınız için ayrıyetten teşekkürler...
  • quote:

Arkadaşlar her şey için çok çok teşekkürler sonunda kaldırabildim Mcafee illetini çabalarınız için ayrıyetten teşekkürler...

Arkadaşım sorununu hallettigine sevindim. ama forumların amacı bilgiyi paylaşmak ve yeni bilgiler ögrenmek burda anlatılanlardan farklı bir yol izlediysen nasıl hallettigini anlatsaydın keşke Belki aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlarda faydalanırdı
  • Mccafe kaldırmada sorun yaşayanlar için kendi çıkardığı uninstaller T I K L A Y I N
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

@cyber_warrior

şu an için yapabileceğin tek şey pc.deki recovery bölümünü formatlayıp işletim sistemini kurduktan sonra tekrar recovery almayı denemek ama tabi bu riskli bir iş onu da biliyorsundur umarım olmazsa sorumluluk kabul etmemEğer denemek istersen bu yöntemi DVD'ye recovery almayı ihmal etme

malasef olmadı.
    allah allah neden olmuyor çözemedim.
  • http://support-us.samsung.com/windows7/

arkadaşlar vistadan windows 7ye yükseltme çıkmış galiba bi inceleyebilirmisiiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bt_expert

http://support-us.samsung.com/windows7/

arkadaşlar vistadan windows 7ye yükseltme çıkmış galiba bi inceleyebilirmisiiniz?

bu önceden de vardı TR için değil yani modellere bakarsanız anlayacaksınız

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.