Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Casper kullanan arkadaşlarım önermiyor Casperi. Şahsen önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonball

Selamlar...

Makina'nın ısınmadığını söyleyen arkadaşlara ithafen ;

Oyun oynarken özellikle qwrasd tuşların orası hissedilir biçimde ısınmaktadır. Benim tahminimce buz gibi diyen arkadaşlar Mario oyununda filan test ettiler galiba sistemi :)

Isı performans kaybına yol açıyormu?
    Hayır ilerde ne gibi sorunlar verdirir bilinmez hoş 3-5 aydır kullanan kullancılardan herhangi bir şikayet yok.

Cihazı satın aldıktan sonra yahu hani bu ısınmıyordu filan deyip tribe girmeyin diye bu bilgiyi aktarıyorum. Bu sorun soğutucuyla aşılabilir.

+1
    Ben bu söylediklerinizi yeni lacak arkadaşlara anlattım.Bu yazdıklarım bazı arkadaşların işine gelmedi.Sizide objektif yorumunuzdan ötürü tebrik ederim.Alan kişiler gereksiz yüksek beklenti içine giriyor bu buz gibi ısınma yok gibi laflarla.

• quote:

Orijinalden alıntı: dvrN

Casper kullanan arkadaşlarım önermiyor Casperi. Şahsen önermem.

Bende casperı önermiyorum kullananan arkadaşlar sürekli servise gittiğini söyledim sağlam değil deniliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Konuyla dolaylı olarak ilgili diye yazayım :

Yavaş yavaş R620'de demode olmaya başlayacak ama bir süre rahat rahat götürür ayrı...

Packard Bell Laptop - Vatan Computer

Core i5 2.26 işlemci + ATI Radeon 5650 Ekran kartı...

Yanlız Packard Bell'in malzeme kalitesi ve işçiliği eskiden kalitesizdi..Şu anda nasıl bilmem..

Packard bell için kullanan arkadaş sesin iyi çıkmadığını söyledi onun dışında bir sıkıntı yokmuş üründe bende kullanmadım o nedenle çok yorum yapmam doğru olmaz.

• Ne zamandır aklımda recodan tekrar kurulum yaparken c yi tam yükleme yapıp siliyoruz peki d yi nasıl siliyoruz yada ben cye 100 gb yer bırakıp herşeyi dye kurucam oyun program vesaire şimdi de öyle yapıyorum c şişmesin diye fakat kurulu aldık kuran arkadaşa 250 gb 250gb bölmüş.
  • @tomacco

Objektif olmayıp'ta napıcaksın yalanmı söyliyelim ben ısındığını zaten biliyordum almadan gittim 2 saat test ettim makinayı hoş çoğu alıcak arkadaşın böyle bir sanşı yok. Bizde ufak ufak bir hastalık oluşmaya başladı kim hangi ürünü alıyorsa süper harika hiç bir kusuru yok aldıkları makinayı eleştiremeyen arkadaşlar çok var aramızda.

Genel anlamda çok iyi bir cihaz ama rica ediyorum eksi noktalarınıda yazmaktan çekinmeyin.

He samsungtan ekstra prim filan alıyorsanız artı yönlerinden bahsetmeye devam edin :)
  • Ürün ısınıyor diyen arkadaşlara şunu belirtmek isterim..

Daha dün 13.3" Macbook'ta yine bu konunun önceki sayfalarında belirttiğim işlemciyi ve sistemi tam performansta sürekli yüklenme testi yaptım..

ve ne oldu biliyormusunuz ?

Macbook az daha yanıyordu son anda testi durdurdum...

Macbook 13.3" sistemde işlemci, fan sürekli tam kapasitesi çalışmasına rağmen 94 dereceyi gördü..

Samsung R620 ise tamamen aynı testler uyguladığımda 69 dereceyi gıdım geçmedi ve sabitlendi...ve üstelik fan Macbook'taki gibi deli gibi ses çıkarmıyordu..

Samsung R620 laptop belki görebileceğiniz en az ısınan laptoptur...

Tam yük altında sürekli çalışan hiçbir laptopun soğuk kalmasını boşuna beklemeyin hayatta mümkün değildir.
  • Arkadaşlar ısı konusuna fazla takıldınız gibime geliyor. Samsung ısı dengesi konusunda bence çok başarılı. Hiç bir laptop için ısınmıyor şeklinde yorum yapmak abes olacaktır. Bence arkadaşların belirttiği aynı şartlar altında diğer markalara nazaran daha az ısındığıdır. Yoksa hiç ısınmayan laptop icat edildi de bizim mi haberimiz yok ?

Gördüğüm eksiklikleri yada beğenmediğim özellikleri daha önce karşılaştırmalı olarak bende belirtmiştim. Samsung için buz gibi, ısınmıyor vs. diyenler abartmıştır ancak ısı konusu bu laptop için kesinlikle eksi bir özellik değildir.
  • Arkadaşlar bilgisayarın sağ tarafından gelen hafif sürtünme tarzı cızırtı herkesde var mı?İlk başlar çok sorun etmiyordum ama bu ara biraz gıcık etmeye başladıSanıyorum hard disk kaynaklı.

Bir de daha önce de sormuştum güme gitti sanırım yineleyeyim: 3dMark 06 testini hangi çözünürlük ve ayarlarda yapıyorsunuz? Ona göre karşılaştırma yapmam daha kolay olacak çünkü.
  • fikrr arkadaşım olayı çok net özetlemişsin
  • 440cdx ve fikrr

Bizim bahsettiğimiz mevzu size değil arkadaşlar

Buz gibidir diyenlere diyede belirtmiştim zaten .
  • Evet benim aldığım maks değerler bunlar normal midir?
    Hardware monitor ACPI
    Temperature 0 72°C (161°F) [0xD7C] (TZ00)
    Temperature 1 72°C (161°F) [0xD7C] (TZ01)

Hardware monitor Intel Mobile Core 2 Duo P8700
    Temperature 0 63°C (145°F) [0x25] (Core #0)
    Temperature 1 64°C (147°F) [0x24] (Core #1)

Hardware monitor ST950032 5AS
    Temperature 0 35°C (94°F) [0x23] (Assembly)
    Temperature 2 35°C (94°F) [0x23] (Air Flow)
  • arkadaşlar ufak bir sorunum var yardımcı olmanızı isticem...Mcafee yi kaldırayım dedim bugün ekle kaldırdan kaldırdım kaspersky kurmak istiyorum ama kuramıyorum bir türlü Mcafee den dosya kaldığını belirtiyo ama onlarıda ne c de nede ekle kaldırda göremiyorum lütfen yardım!!!!!
  • Merhaba arkadaşlar bende R620-JS03TR modelini iki gün önce aldım, benide klübe eklerseniz sevinirim.

Birkaç sorum olacak. Bu benim ilk dizüstü bilgisayarım ve pil ömrini uzatmak için ne tür programlar kullanıp bilgisayara nasıl bakmalıyım bilmiyorum. Bana nasıl önerilerde

bulunursunuz? Gelir gelmez windows 7 ultimate kurdum şu ana gayet düzgün çalışıyor fakat FN tuşu çalışmıyor. Bu tuşun çalışması için bir program mı gerekli?

Sorularım bu kadar. Herkese şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Ürün ısınıyor diyen arkadaşlara şunu belirtmek isterim..

Daha dün 13.3" Macbook'ta yine bu konunun önceki sayfalarında belirttiğim işlemciyi ve sistemi tam performansta sürekli yüklenme testi yaptım..

ve ne oldu biliyormusunuz ?

Macbook az daha yanıyordu son anda testi durdurdum...

Macbook 13.3" sistemde işlemci, fan sürekli tam kapasitesi çalışmasına rağmen 94 dereceyi gördü..

Samsung R620 ise tamamen aynı testler uyguladığımda 69 dereceyi gıdım geçmedi ve sabitlendi...ve üstelik fan Macbook'taki gibi deli gibi ses çıkarmıyordu..

Samsung R620 laptop belki görebileceğiniz en az ısınan laptoptur...
    Katılıyorum Samsung un ısı konusunda pek rakibi oldugunu düşünmüyorum. Bende kaç saat Cod6 yı oynadım maximum 80-82 yi gordum. Hp ve bazı markalar makine boştayken 70-75 Leri görüyor

Tam yük altında sürekli çalışan hiçbir laptopun soğuk kalmasını boşuna beklemeyin hayatta mümkün değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtslk

arkadaşlar ufak bir sorunum var yardımcı olmanızı isticem...Mcafee yi kaldırayım dedim bugün ekle kaldırdan kaldırdım kaspersky kurmak istiyorum ama kuramıyorum bir türlü Mcafee den dosya kaldığını belirtiyo ama onlarıda ne c de nede ekle kaldırda göremiyorum lütfen yardım!!!!!

Arkadaşım ekle kaldır ile silinen bir çok program arkasında bazı dosyalar ve regedit kayıtları bırakır. eger sildigim programdan hiç bir iz kalması diyorsan iyi bir Uninstaller programı kullanman gerekir. Başka bir çözüm ise başlattaki arama bölümüne regedit yaz ara
    oradan şuraya gel:
    HKEY_CURRENT_USER/
    software/
    Classes/
    Local Setting/
    Software/
    Microsoft/
    Windows/
    Shell/
    MuiCache
    MuiCache üzerine tıkla,sağ tarafta silinecek proğramın ismini bul.sil.
    daha sonra ise HKEY_CURRENT_USER / SOFTWARE ve HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE deki Mcafee yi ait tüm dosyalır sil işlem tamam dır

• quote:

Orijinalden alıntı: Usbehci

Merhaba arkadaşlar bende R620-JS03TR modelini iki gün önce aldım, benide klübe eklerseniz sevinirim.

Birkaç sorum olacak. Bu benim ilk dizüstü bilgisayarım ve pil ömrini uzatmak için ne tür programlar kullanıp bilgisayara nasıl bakmalıyım bilmiyorum. Bana nasıl önerilerde

bulunursunuz? Gelir gelmez windows 7 ultimate kurdum şu ana gayet düzgün çalışıyor fakat FN tuşu çalışmıyor. Bu tuşun çalışması için bir program mı gerekli?

Sorularım bu kadar. Herkese şimdiden teşekkürler.

arkadaşım aşagıdaki siteden Easy Display Manager adlı programı kur FN tuşları çalışır pil e gelince Easy Battery Manager adlı programı kur ve pilin şarjını %80 e ayarla
    http://www.samsung.com/uk/consumer/pc-peripherals/notebook-computers/r-series/NP-R620-FS03UK/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxser -- 8 Şubat 2010; 23:30:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maxser

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtslk

arkadaşlar ufak bir sorunum var yardımcı olmanızı isticem...Mcafee yi kaldırayım dedim bugün ekle kaldırdan kaldırdım kaspersky kurmak istiyorum ama kuramıyorum bir türlü Mcafee den dosya kaldığını belirtiyo ama onlarıda ne c de nede ekle kaldırda göremiyorum lütfen yardım!!!!!

Arkadaşım ekle kaldır ile silinen bir çok program arkasında bazı dosyalar ve regedit kayıtları bırakır. eger sildigim programdan hiç bir iz kalması diyorsan iyi bir Uninstaller programı kullanman gerekir. Başka bir çözüm ise başlattaki arama bölümüne regedit yaz ara
    oradan şuraya gel:
    HKEY_CURRENT_USER/
    software/
    Classes/
    Local Setting/
    Software/
    Microsoft/
    Windows/
    Shell/
    MuiCache
    MuiCache üzerine tıkla,sağ tarafta silinecek proğramın ismini bul.sil.
    daha sonra ise HKEY_CURRENT_USER / SOFTWARE ve HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE deki Mcafee yi ait tüm dosyalır sil işlem tamam dır

maxser çok teşekkürler peki iyi bir uninstaller programı söyleyebilirmisiniz bana..

• Revouninstaller tavsiye ederim.
  • @ahmtslk
    "Your Unin-staller!" adlı program tam anlaıyla işini görecektir.Ayrıca Ccleaner tarzı ücretsiz küçük bir program başka artıkları da temizleyecektir
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.