Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayrıca oyun fps almak için Fraps programı en uygundur google.da ufak bir arama yaparak bulabilirsiniz.
  • arkadaşlar arkadaşım dün r620-js01tr alarak aranıza katıldı ben de ona bir bir sırt çantası almak istiyorum ve Belkin 15.6" Notebook Çantası F8N116EADNA çantayı beğendim ama alet 16 inç çanta 15.6. emin olamıyorum mesela logitech in kinetik 15.6 olan a rahat 16 inç sığıyor ama bu da öyle mi bilmiyorum açıkçası yardımcı olursanız sevinirim. (arkadaşım bayan onun için bir şeyler önerirseniz de bu çanta gibi kibar bir şeyler önerirseniz sevinirim =)
  • arkadslar bugun r620-js01tr sıparısı verıyorum.bende artık aranızdayım ...urunun hayırlı dayanıklı sorunsuz cıkması dılegıyle..
  • @UcUbE_
    hayır olsun iyi günlerde sorunsuz kullanmanız dileğiyle

@alp1010
    sana da hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.Sorunsuz kullanman dileğiyle
  • Peerless_1
    eyvallh artık bunda sonra kafanızı daha cok sısırım
  • @alp1010
    her zaman kafana takılanı sorabilirsin yeterki küçük aşılacak sorunlar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp1010

arkadslar bugun r620-js01tr sıparısı verıyorum.bende artık aranızdayım ...urunun hayırlı dayanıklı sorunsuz cıkması dılegıyle..

Hayırlı olsun ürün fabrika çıkışı sorunsuz olursa beğeneceğinden şüphem yok
  • arkadalslr altta rreklam var 3d bılgısayar nasıl oluyor bana anlatabılrımsınız..
    bu 620 modelınde goruntude mavı renk falan fılan dendı bu konu cok goze batacak kadar kotumu yoksa profesyonellerımı dıkkatını cekıyorsadece..
    klavye takımı ıcınde yorumlarınızı beklıyormmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx500

arkadalslr altta rreklam var 3d bılgısayar nasıl oluyor bana anlatabılrımsınız..
    bu 620 modelınde goruntude mavı renk falan fılan dendı bu konu cok goze batacak kadar kotumu yoksa profesyonellerımı dıkkatını cekıyorsadece..
    klavye takımı ıcınde yorumlarınızı beklıyormmm

Görüntüde mavi ekran felan yok, ben ekranını çok beğeniyorum lcd hd ekran var orjinal samsung üretimi. Klavye de kullanışlı bence yumusak ve güzel, önceki sayfalarda klavye yorumları var bakarsın.
  • ekrandan memnun olmayan arkadaş baskı işleriyle meşguldü ve renklerin baskıda aynı çıkmadığını söyledi bunu da anlamadım tam olarak neden böyle birşey olduonun dışında bende ekran ve klavye.den memnunum şimdilik bir sorun yaşadığım söylenemez.sadece ilk başlarda gerekli ayarlar yapılmadığından renklerdeki canlılık azdı ama şu an paylaştığım ayarla istediğim düzeye geldi.
  • ayarları yapan arkadaşlara daha önce 130-140 civarının yeterli olduğunu belirtmiştim şu an için tekrar kurcaladım 160'a kadar çektim daha da güzel oldufikir sahibi olmanız açısından masaüstümü koyayım diyeceğim ama kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 30 Ocak 2010; 15:53:25 >
  • Paylaş hadi bu benimki
     SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi)
  • buyrun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

buyrun

Güzel

• teşekkür ederimbir ara sizin wallpaperı da kullandım ama o güneş çok dikkatimi çekiyodu
  • Bu da benimki...

• Güzel resim sanırım GRID oyunundan
  • Simgeler solda mı bana mı ters geldi
  • Arkadaşlar laptoplarda ekran kartı değişimi oluyor mu? Mesela 1 sene sonra ekran kartı değişmek istesem garanti dışında kalır mı
  • Sonunda R620-JS01TR'ye kavuştum.Yalnız bir şey soracağım.İlk Solution programı çalıştığında toplam hard disk alanı 465 GB olarak göründü bunda herhangi bir yanlışlık var mı?
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.