Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x-TRail*

cevap verdiğiniz için teşekkürler takılma falan olursa ki zaten oyun için alıyorum hoş olmaz artan parayla da soğutucu, harici disk falan alırım herhalde. önceki sayfalarda cevap verdiniz ss filan attınız biliyorum fakat genede sormak istiyorum GTA IV de en yüksek hangi ayarlarda oynayabiliyorsunuz gördüğünüz en düşük FPS ve en yüksek SICAKLIK kaç derece ? çünkü sırf GTA IV için alıyorum gibi birşey olacak..

GTA4 için ekran kartı biraz daha yuksek bir model tercih edebilirsin ama bu biraz pahalıya patlar, gerçi acerin 5650 li modeli var ama bu da ancak 5-8 arası fps ancak farkeder. GTA4 ü araştırdıgım kadarı ile orta ayarlarda 30-35 fps ile oynuyorlar ben kendim kurmadım oyunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Sawada

Laptop u temizleme bezi tek yetmiyo sanki ekranı falan silerken lekeler kalıyo siz ne kullanıyosunuz yada bez size yetiyomu?

Ben hala o mavi bezi kullanıyorum leke bırakmıyor iyi silince
  • Arkadaşlar makineyi overclock yapmayı planlıyorum önerirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drelanteS

Arkadaşlar makineyi overclock yapmayı planlıyorum önerirmisiniz?

ekran kartı için yapacaksan bence değmezben denedim oyunlarda max. 3-4 fps artış anca sağlıyor o yüzden boşu boşuna makinayı kasmanın ısıtmanın anlamı yok ama yine de deneyip görmek istersen senin bileceğin şey.yalnız dikkat et yakma birşeyleri
  • Ekran kartını deil ama işlemciyi yapmayı düşünüyorum bi zararı olurmu? faydası ne kadar olur?
  • quote:

Ekran kartını deil ama işlemciyi yapmayı düşünüyorum bi zararı olurmu? faydası ne kadar olur?

bu konuda fazla bilgin yoksa ben hiç girme bence ama illa yapıcam diyorsan araştır
    şahsi fikrim laptoplarda böyle işlerle fazla uğraşılmaması çünkü soğutma yapmak kasalı bilgisayarlara oranla daha zor o yüzden anakartı yakmaya kadar varan sonuçlar doğurabilir yanlış uygulamalarda.
    performansından memnun değilmisin ki o/c yapmayı düşünüyorsun?

• Daha önceden masaüstüme yapmıştım ama hiç laptop da bu olayı denemedim.Performanstan memnunum ama insanın yapası geliyor seytah yap diyor işteAma haklısın laptoplarda teklikeli olabilir overclock.Peki ekran kartına önermiyormusun 3-4 fps demissin ama crisis gibi performans avcısı oyunlarda 3-4 fps hiç fena olmas.
  • madem memnunsun hiç uğraşma şeytana uymaekran kartı içinde önermiyorum neden diyeceksin ; bugün o/c yaptın farzedelim oyunlarda da 3-4 fps artacak ama ya ekran kartının ömrü ne olacak?normalde 5 yılsa olacak 3 yıl o yüzden hiç gerek yok bence
  • söylemeyi unuttum bizim samsungların ekran kartı o/c'li gibi geliyor zaten bunu da aynı model ekran kartı kullanan hp kullanıcıları ile karşılaştırdığımda öğrendim bizim defult ayarlar 600 / 800 de gelirken onların daha düşük geliyor.

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 26 Ocak 2010; 22:14:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

söylemeyi unuttum bizim samsungların ekran kartı o/c'li gibi geliyor zaten bunu da aynı model ekran kartı kullanan hp kullanıcıları ile karşılaştırdığımda öğrendim bizim defult ayarlar 600 / 800 de gelirken onların daha düşük geliyor.

edit:imla hatası

Evet doğru bunu bende okumustum
  • Teşşekürler hocam bilgilendirmeler için bir sorum daha olucaktı.Sistemi yedekledikten sonra hdd de 67 gb alan kapladı bu normalmi yoksa bende mi bi tuhaflık var?
  • quote:

Teşşekürler hocam bilgilendirmeler için bir sorum daha olucaktı.Sistemi yedekledikten sonra hdd de 67 gb alan kapladı bu normalmi yoksa bende mi bi tuhaflık var?

şöyle diyeyim ben onu şu an kullanmıyorum ama bir ara 45-50gb yer tutmuştu o yüzden kapattım onu.eğer sistemin program vs. bakımından yüklü ise normaldir
  • dostum bu puanları nasıl aldın? Bir çok kişi puanlarını paylaştı ama hiç kimsede bu kadar fazla görmemiştim
    quote:

Orijinalden alıntı: k_salliK

quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

Buda performans değeri bu nasıl uygun mu?
     SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi)

Benim performans değerleri sırası ile

6,2
    6,2
    6,8
    6,8
    6,1

Wın 7 ultimate 64-bit kullanıyorum....

• quote:

Arkadaşlar bugün başlayan bi problemim var bilgisayarın tarafından tık tık gibi ilginç bi ses geliyo hni nasıl desem hdd nin yazma sesi dicem şimdiye kadar okuduğum ufak bi bilgiyle ama blmıyorum bile gerçi hdd ordamı başka bi yerdemi hiç bu kadar kulağıma gelicek şekilde olmamıştı canımı sıktıda varmı böyle bişey yaşayan?

Not: Bugün bilgisayarı biraz yordum ama ilgisi varmıdırki yani normal bişey sabahtan beri açık müzik dinliyorum prototype oynuyorum falan ama normal değilmi bunlar .

aynı sorun bendede var...sessiz ortamdayken geliyor ses(duyabiliyorsunuz) bunla ilgili bilgisi olan varmı baslıga arada göz atıyorum ama göremedim bu konuyla ilgili bişey ? yoksa bizmi kuruntu yapıyoruz

• hard diskin iğnesinin çıkardığı ses o. hdd ışığı yandıkça sessiz ortamda o sesi duyabilirsin normal bir şey.(çık çık çık diye)
    aleti açıkken elinde çok gezdirirsen ya da etrafında şifresiz ağlar varsa onlara bağlanabilmek için aletle çeşitli atraksiyonlar yaparsanız sağa sola eğmek ters çevirmek gibi o ses artabilir.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar birşeyi merak ettim.
    Harici diskimi kaldır deyince şu hatayı alıyorum.Yukarıda yazdım açık olan programlarımı virüs taraması yaptım oda temiz neden kaynaklanıyordur çözümü varsa alayım.

USB Yazıcı bağlımı ?? Onun programından olabilir.

yazıcı değil hardisk okumadan yamışsınız yine iletiyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: F_u_R_K_a_N

quote:

Arkadaşlar bugün başlayan bi problemim var bilgisayarın tarafından tık tık gibi ilginç bi ses geliyo hni nasıl desem hdd nin yazma sesi dicem şimdiye kadar okuduğum ufak bi bilgiyle ama blmıyorum bile gerçi hdd ordamı başka bi yerdemi hiç bu kadar kulağıma gelicek şekilde olmamıştı canımı sıktıda varmı böyle bişey yaşayan?

Not: Bugün bilgisayarı biraz yordum ama ilgisi varmıdırki yani normal bişey sabahtan beri açık müzik dinliyorum prototype oynuyorum falan ama normal değilmi bunlar .

aynı sorun bendede var...sessiz ortamdayken geliyor ses(duyabiliyorsunuz) bunla ilgili bilgisi olan varmı baslıga arada göz atıyorum ama göremedim bu konuyla ilgili bişey ? yoksa bizmi kuruntu yapıyoruz

Sorun değil arkadaşlar normal bu.Makina sesiz çalışınca hardiskin sesi özellikle geceleri hissediliyor.İlk aldığımda bu sesler daha az dı onuda söylemek isterim sanki biraz zorlanınca akşam hissedilir oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hangontight

dostum bu puanları nasıl aldın? Bir çok kişi puanlarını paylaştı ama hiç kimsede bu kadar fazla görmemiştim
    quote:

quote:

Buda performans değeri bu nasıl uygun mu?

Benim performans değerleri sırası ile

6,2
    6,2
    6,8
    6,8
    6,1

Wın 7 ultimate 64-bit kullanıyorum....

Bende görmedim 64 bitte, bir kere hardiskin puanı nasıl yükselir onu anlamadım.Çünkü 5400rpm değişmedikten sorna 7200rpm olmadıktan sonra değişmez.Yükselebilecek mantıklı iki donanım var ram ve işlemci.

• quote:

Daha önceden masaüstüme yapmıştım ama hiç laptop da bu olayı denemedim.Performanstan memnunum ama insanın yapası geliyor seytah yap diyor işteAma haklısın laptoplarda teklikeli olabilir overclock.Peki ekran kartına önermiyormusun 3-4 fps demissin ama crisis gibi performans avcısı oyunlarda 3-4 fps hiç fena olmas.

Makinayı iyi soğutabilirim diyorsan yap.Yanlız şunu unutma en ufak enerji dalgalanmalarına karşı sistem daha az güvenli olacaktır.Birde doğal olarak makinanın ömrü azalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonball

620!im dün gece soğukta 30 dk beklememe değecek bir şekilde elime ulaştı :) hatta beklerken need for speed shift ve dirt 2 nin hayalini kurmam biraz olsada ayaklarımı ısıttı :)

gelir gelmez sarj marj dinlemeden recovery işlemlerini yaptıktan sonra oyunları bir bir yüklemeye başladım need for speed performansı gayet iyi dirt 2 ye zaman kalmadı baktım saat gece 1 :)

merak ettiğiniz oyunlar varsa yazın haftasonuna kadar hepsini denim ufak ufak

Kişisel görüşüm zorlanacağı hiç bir oyun yok gibi denedikçe resimleriyle fps ile atıcam bu topiğe .

He bu arada servisinden sikayetçi olmuş bazı arkadaşlar benim için sorun yok servis bana gelsin ;)
    Ülkemizde malesef doğru düzgün servis sayısı bir elin parmağı kadar filandır hadi bilemedin iki el :)

Saygılar

Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.