Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diş macunu

samsung r620 alacaklar bunu okusun!!!!

samsung r620 diziüstü bilgisayar 4 aylık , şuan 20 ay garantisi var , daha önce herhangi bir sorunu olmadı,bu ilk sorunu

1)pc nin harddiskindeki divx,mp4,avi gibi video dosyalarını oynatırken takılıyor,ekran donuyor 2-3 saniye aynı zamanda ses te takılıyor
    bu nu mp3 dinlerken de yapıyor ,mp3 ün bir kısmında takılıyor ve 2-3 saniye sonra kaldığı yerden dewam ediyor
    ayrıca dvd vcd oynatırken (film) filmde aynen takılmalar oluyor ve aynı zmanda ses takılıyor

2)dvd veri dosyası oluşturuken 350 mblık 12bölüm attığımızı düşünelim , ilk 10 veya part düzgün calısıyor dvdde son 2 part herzaman sorunlu 5dvd bosuna yakılıdı
    nero programında dvd yakarken yakılma esnasında yüzde 80ni gectiğinde son yüzde 20lik bölümde biryerde illaki takılıyor, eğer durdurulmasa saatlerce aynı seviyede dvd yazmadan program acık kalacak ,dvd yi durdurup calısıp calısmadıını kontrol edildiğinde dvd tamamen yazılmamıs illaki hatalı bölümler içeriyor 5-6 dvd boşa gitti

3)pc nin ilk 3 ayında birr veri dvd si max15 dakika iken suan 30dakkaya cıktıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangontight -- 11 Nisan 2010; 19:39:59 >

• quote:

2)dvd veri dosyası oluşturuken 350 mblık 12bölüm attığımızı düşünelim , ilk 10 veya part düzgün calısıyor dvdde son 2 part herzaman sorunlu 5dvd bosuna yakılıdı
    nero programında dvd yakarken yakılma esnasında yüzde 80ni gectiğinde son yüzde 20lik bölümde biryerde illaki takılıyor, eğer durdurulmasa saatlerce aynı seviyede dvd yazmadan program acık kalacak ,dvd yi durdurup calısıp calısmadıını kontrol edildiğinde dvd tamamen yazılmamıs illaki hatalı bölümler içeriyor 5-6 dvd boşa gitti

Kullandığınız medya'yı hiç belirtmemişsiniz. Forumda son 2-3 sayfadır yazılabilir medya testlerini yayınlıyorum..

DVD-R medyalar bu cihaz için pek uygun değil. Veri kaydetmek için DVD+R medya ve kaliteli olanları kullanmanız lazım.

Piyasadaki ucuz fiyatlı medyalardan ve bu cihazla uyumlu olmayan medyayı alıp sonra Samsung 'un DVD Yazıcısına kabahat bulmayın hemen.

Her medya her cihazla düzgün çalışacaktır şeklinde bir durum yok.Hiç bir zamanda öyle bir durum olmadı.

Kullandığınız medyayı Maxell DVD+R veya Verbatim DVD+R ile değiştirip tekrar deneyin.

ve birde en son firmware'i yüklü değilse yükleyin. Şimdilik en güncel firmware eğer sizdeki DVD Yazıcı : TSST CorpTS-L633B ise SC01 dir.

quote:

1)pc nin harddiskindeki divx,mp4,avi gibi video dosyalarını oynatırken takılıyor,ekran donuyor 2-3 saniye aynı zamanda ses te takılıyor
    bu nu mp3 dinlerken de yapıyor ,mp3 ün bir kısmında takılıyor ve 2-3 saniye sonra kaldığı yerden dewam ediyor
    ayrıca dvd vcd oynatırken (film) filmde aynen takılmalar oluyor ve aynı zmanda ses takılıyor

Samsung R620 ile gelen sistem bir takım extra uygulamalarla son derece yüklü olarak gelmektedir.Özellikle McAfee Antivirus başta olmak üzere bir takım eklentiler sistemi şişirmektedir ve performansı düşürmektedir.

Bu tür bir durumla bende karşılaştığım için sildim ve temiz bir Windows 7 Home Premium kurarak manuel aktivasyon yaptım.

Size takılma vb. gibi sorunlarla karşılaşmamanız için temiz Windows 7 kurmanızı öneririm.Aktivasyon konusu yine konunun önceki sayfalarında anlatılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 11 Nisan 2010; 19:29:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

DVD Testlerini kendi Samsung R620 'imde ben yapıyorum ve sonuçları yayınlıyorum.

Bugün yaptığım testler ve sonuçları :

Maxell DVD-R Medya ile yapılan test ve sonucu :

Memorex DVD-R Medya ile yapılan test ve sonucu :

Samsung R620'de bulunan DVD Yazıcısı (TSST CorpTS-L633B Firmware : SC01) DVD-R medyalarla pek iyi anlaşamıyor.

Bu cihazla veri kaydetmek için en ideal medyalar şu anda :

Verbatim DVD+R ve Maxell DVD+R 'dır.

Eğer evlerde bulunan DVD Oynatıcı cihazlarda en yüksek uyumluluk modu ile DVD-Video kaydetmek istiyorsanız : Maxell DVD+R medyaya DVD-ROM Bitsetting ayarı
    ile hiç sorunsuz yazabilirsiniz.

Paylaşım için teşekkürler.. hatlar karıştı biraz önce

• İyi akşamlar arkadaşlar.

Eylül ayından beri bu makinayı kullanmaktayım ilk zamanlar ısınma konusunda muhteşem olan pc son zamanlar aynı oyunları oynamama rağmen ısınma konusunda problem yaratmaya başladı.Makinanın içini açıp fanları temizlemek baya zormuş sanırsam fanlar anakartın altında kalıyormuş filan.Makinanın fanlarını nasıl temizleyebilirim?Servise götürsem garanti kapsamında temizlik yaparlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diş macunu

samsung r620 alacaklar bunu okusun!!!!

samsung r620 diziüstü bilgisayar 4 aylık , şuan 20 ay garantisi var , daha önce herhangi bir sorunu olmadı,bu ilk sorunu

3)pc nin ilk 3 ayında birr veri dvd si max15 dakika iken suan 30dakkaya cıktıı

dvd markası -philips- ilk 3 ay sorunsuz 60-70 dvd cekti , 4. ayında dvd cekerken sorun yaratmaya başladı,
    ayrıca dvd leri 15-20 dakika arası cekerken şuan 30+ dakikada sonlandırmıyor,takılıyor, iptal edilese saatlerce sürer.

• Arkadaşlar Hp Dv6 ile yanyana bikaç fotoğraf çektim merak eden varsa diye ama ekran görüntüleri aynı deil arkadaştan alınca aynı resimler ile çekip koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 12 Nisan 2010; 23:35:03 >

• quote:

dvd markası -philips- ilk 3 ay sorunsuz 60-70 dvd cekti , 4. ayında dvd cekerken sorun yaratmaya başladı,
    ayrıca dvd leri 15-20 dakika arası cekerken şuan 30+ dakikada sonlandırmıyor,takılıyor, iptal edilese saatlerce sürer.

şimdiye kadar 20-25 adet Verbatim DVD+R medya yazdım...normalde mükemmel kalitede kayıt edilmesine rağmen 2 adet Verbatim DVD+R medya yazıldıktan sonra okunamaz durumdaydı.Samsung R620'nin kendi sürücüsü bile okuyamadı bir yerden sonra.

Şöyle bir durum var..Medyaların arasında fabrikasyon üretim sebeplerinden ötürü hatalı üretim yazılabilir medya çıkabiliyor.

Birde Aynı marka olmasına rağmen aynı markanın medyaları aynı fabrikada üretilmiyor.Verbatim örneğin kendi fabrikası dışında da fason üretime izin veriyor ancak fason üretilenlerin kalitesi asıl fabrikada üretilenle 1:1 aynı olmayabiliyor.

Ayrıca şunu da belirtmek isterim Philips 'in DVD medyaları en son test ettiğimde o kadar da kaliteli sonuçlar vermiyordu.Philips medyayı övene de pek rastlamadım kalite bazında..

Şu an için Maxell DVD+R hem DVD-ROM bitsetting ayarları ile hemde kendi fiziksel formatında en ideal medya TssT Corp L633B için.

Bir de laptopların Dvd sürücülerinin normalden çok daha ufak bir hacme sığdırılmış mekanik ve optik tasarımı sürekli çoğaltma işlemleri yapmak için uygun değildir.

Seri üretim gibi medya kaydetmek gerekirse o zaman masaüstü bilgisayarlarda kullanılan 3.5" lik DVD kayıt cihazlarını kullanmak gerekir.

• ya arkadaşlar alalı 6-7 ay oldu şuan makineden ufak bir ses geliyor sanırım HDD'den geliyor. çok büyük bir ses degil ama sanki 3-4 senelik bir makinenin HDD'sinden ses geliyormuş gibi. ilk aldıgımda bu olay yoktu. sizdede aynı problem varmı ?
  • üst mesajlarda bir harddisk bakım test programı linki var.programı çekip harddiskinizi test edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar bu akşam donanımhaberde gezerken birden mavi ekran çıktı ne yazdığını okuyamadan pc kendini resetledi ve windows açılmıyor.Windows 7 açılış ekranı geliyor hoşgeldinizden önceki ekran,ama hoşgeldiniz ekranı gelmeden pc tekrar resetliyor.

İşletim sistemim Win7 64 bit.Onarım seçenekleri filan var denedim ama onlardan da bi sonuç çıkmadı.HDD 3 e bölünmüş durumda C de win 7 kurulu D de önemli dosyalarım var bir de recoveryi bölümü var.Şimdi ben PC açılırken F4 e bassam direk pc ilk günkü halinemi dönecek.Özellikle merak ettiğim konu D bölümüde silinecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerymz

Arkadaşlar bu akşam donanımhaberde gezerken birden mavi ekran çıktı ne yazdığını okuyamadan pc kendini resetledi ve windows açılmıyor.Windows 7 açılış ekranı geliyor hoşgeldinizden önceki ekran,ama hoşgeldiniz ekranı gelmeden pc tekrar resetliyor.

İşletim sistemim Win7 64 bit.Onarım seçenekleri filan var denedim ama onlardan da bi sonuç çıkmadı.HDD 3 e bölünmüş durumda C de win 7 kurulu D de önemli dosyalarım var bir de recoveryi bölümü var.Şimdi ben PC açılırken F4 e bassam direk pc ilk günkü halinemi dönecek.Özellikle merak ettiğim konu D bölümüde silinecek mi?

f4 ile recovery yaparsanız bilgisayarınız ilk aldığınız güne döner fakat d'deki veriler aynen korunur.Sadece C formatlanmış olur

• Arkadaşlar kullanıp da önerdiğiniz bir bakım onarım programı var mı? Arkadaş 2 sene once aldı laptopu hala ilk günkü sistemi kullanıyor ben iki de bir format atıyorum, iki program kullanıyor arada bir çalıştırıyormuş ama adını unuttum. Ben şuan Ccleaner kullanıyorum sizin öneriniz ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

Orijinalden alıntı: sezerymz

Arkadaşlar bu akşam donanımhaberde gezerken birden mavi ekran çıktı ne yazdığını okuyamadan pc kendini resetledi ve windows açılmıyor.Windows 7 açılış ekranı geliyor hoşgeldinizden önceki ekran,ama hoşgeldiniz ekranı gelmeden pc tekrar resetliyor.

f4 ile recovery yaparsanız bilgisayarınız ilk aldığınız güne döner fakat d'deki veriler aynen korunur.Sadece C formatlanmış olur

Öncelikle teşekkür ederim fakat bilgisayar alındığında C ve D ikiye ayrılmış değilse D de silinir diye okudum bir yerde.Bizim pcler hatırladığım kadarıyla C ve D ayrı şekilde gelmemişti.

Ama Win 7 başlangıç onarma şeysiyle sorunumu hallettim baya uzun sürdü ama Pc tekrar açıldı Win 7 nin nimeti desem yanlış olmaz sanırım.Win 7 bir kez daha gözüme girdi:D

• quote:

Orijinalden alıntı: jonyblack

ya arkadaşlar alalı 6-7 ay oldu şuan makineden ufak bir ses geliyor sanırım HDD'den geliyor. çok büyük bir ses degil ama sanki 3-4 senelik bir makinenin HDD'sinden ses geliyormuş gibi. ilk aldıgımda bu olay yoktu. sizdede aynı problem varmı ?

bende de bi ses var ama harddiskten gelenden farklı mesela internette sayfalarda gezerken değişik bi ses gelior ve o sayfalarda şekil gibi daha karmaşık bişey varsa daha çok gelior ama her zaman olmuor bunu forumda da ilk zamanlar paylaşmıştım ama bi cvp gelmemişti.ayrıca oyun oynarken de problemler çıkarıor ekran kartıyla ilgili bi sorun olabilir mi?( bu arada harddisk testini yaptım bi sorun çıkmamıştı)

• quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

Arkadaşlar kullanıp da önerdiğiniz bir bakım onarım programı var mı? Arkadaş 2 sene once aldı laptopu hala ilk günkü sistemi kullanıyor ben iki de bir format atıyorum, iki program kullanıyor arada bir çalıştırıyormuş ama adını unuttum. Ben şuan Ccleaner kullanıyorum sizin öneriniz ne olur?

Advanced SystemCare veya Glary Utilities bir program kullanabilirsin hocam.Bende yeni format atıcam bu sefer acronis tarzı bir program ile bakup almayı düşünüyorum.Gerekli programları herşeyi yükleyip yedek alacağım böylece format atıp durmaktan kurtulacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangontight

quote:

ya arkadaşlar alalı 6-7 ay oldu şuan makineden ufak bir ses geliyor sanırım HDD'den geliyor. çok büyük bir ses degil ama sanki 3-4 senelik bir makinenin HDD'sinden ses geliyormuş gibi. ilk aldıgımda bu olay yoktu. sizdede aynı problem varmı ?

bende de bi ses var ama harddiskten gelenden farklı mesela internette sayfalarda gezerken değişik bi ses gelior ve o sayfalarda şekil gibi daha karmaşık bişey varsa daha çok gelior ama her zaman olmuor bunu forumda da ilk zamanlar paylaşmıştım ama bi cvp gelmemişti.ayrıca oyun oynarken de problemler çıkarıor ekran kartıyla ilgili bi sorun olabilir mi?( bu arada harddisk testini yaptım bi sorun çıkmamıştı)

dostum sol alt taraftanmı geliyor ses bendede yüksek grafik gerektiren program ve oyunlarda sol alt taraf cızırdıyor.İnternetten araştırdım ekran kartındaki kapasitorlerden geliyormuş sesler bilgisayar azcık eskisin garantiye göndercem değişşin.Şimdilik rahatsız etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

Arkadaşlar kullanıp da önerdiğiniz bir bakım onarım programı var mı? Arkadaş 2 sene once aldı laptopu hala ilk günkü sistemi kullanıyor ben iki de bir format atıyorum, iki program kullanıyor arada bir çalıştırıyormuş ama adını unuttum. Ben şuan Ccleaner kullanıyorum sizin öneriniz ne olur?

Advanced SystemCare veya Glary Utilities bir program kullanabilirsin hocam.Bende yeni format atıcam bu sefer acronis tarzı bir program ile bakup almayı düşünüyorum.Gerekli programları herşeyi yükleyip yedek alacağım böylece format atıp durmaktan kurtulacağım

ilk dediğini kullandım güzel bişey teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

quote:

quote:

dostum sol alt taraftanmı geliyor ses bendede yüksek grafik gerektiren program ve oyunlarda sol alt taraf cızırdıyor.İnternetten araştırdım ekran kartındaki kapasitorlerden geliyormuş sesler bilgisayar azcık eskisin garantiye göndercem değişşin.Şimdilik rahatsız etmiyor

aynen öle hocam benden daha iyi tarif ettin olayı :D
    oyunlarda da etkili oluor hatta crysis da sürekli atıordu ve ne yaptımsa düzelmedi
    emin misin peki değişeceğine?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

quote:

quote:

aynen öle hocam benden daha iyi tarif ettin olayı :D
    oyunlarda da etkili oluor hatta crysis da sürekli atıordu ve ne yaptımsa düzelmedi
    emin misin peki değişeceğine?

En azından ekran kartını değiştirirler.olmassa yani pc gönderirler heralde
    Ayrıca yeni sürücüyü yükleyince ses birazcık azaldı.

Edit: Crysisi bende oynuyorum oyundan atma yaşamadım yeni oyunların çoğunu oynuyorum ısınmada söz konusu deil sadece cızırtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 14 Nisan 2010; 23:34:12 >

• Arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum bende R620 kullanıcısıyım bir ara arkadaşlar tarafından windows vista home premium olarak gelen windows yazılımımızı ücretsiz olarak windows 7 ye yükseltebileceğimiz haberi ortaya atılmıştı ne oldu yapabilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.