Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkerc86

quote:

Orijinalden alıntı: Big.Brother
    Merhabalar, bir ay önce Eksen Bilgisayar'dan Kont Bilişim aracılığı ile 1750 liraya 6 taksitle Samsung r620 js01tr modelini almış bulunmaktayım, benide klubünüze kabul eder misiniz..
    Bir kaç sorum olacak bir aydır bu cihazı kullanıyorum ve yaşadığım problemleri aktarmak istiyorum;

1)Az önce yaşadığım bir problem: Foruma bu mesajı hazırlıyordum ve bir an için görüntü gitti sonra tekrar geldi sağ aşağıdan şu uyarıyı aldım "ATI Radeon görüntü vermeyi kesti ve bu durumdan başarıyla kurtuldu" sebebi ne olabilir
    2)Windows Media Player'dan müzik dinlerken 1 saniyeliğine şarkı duraksıyor ,ses kesiliyor ve daha sonra kaldığı yerden devam ediyor
    3)Zaman zaman Windows Media Player'dan ve ya internet üzerinden müzik dinlerken seste aniden bir uzama,takılma ve milisaniyelik kısımı tekrarlama oluyor daha sonra müzik kaldığı yerden olağan şekliyle devam ediyor..
    4)Yine (WMP ile) müzik dinlerken seste bir dalgalanmaoluşuyor, forumdan SBS ayarlarını yaptıktan sonra sürekli yaşadığım bu sorun kırk yılda bir yaşanmaya başladı ama yinede nedenini merak ediyorum..
    5)Bilgisayarımın alt yüzeyinde yazan Windows Aktivasyon Kodu hatalı.. Bu sorunu nasıl çözebilirim ayrıca bu kod ile birlikte Windows Office programlarını ne kadar süre ile kullanabilirim.. Şuan Powerpoint i kullanmak zorunda olduğum için geçici bir aktivasyon kodu edindim ve Office programlarını 60 gün deneme süresi içerisinde kullanıyorum.. Yanlış olan aktivasyon kodumu (geçici aktivasyon kodu edindiğim halde) değiştirebilir miyim..
    6)Messenger üzerinden webcami kullanmak istediğimde sürekli messengerdan düşüyorum,bunun sebebi ne olabilir bu sorunu nasıl giderebilirim.. karşı taraf bana cam açabilirken ben hiçbir şekilde cam açamıyorum..

Bu sorularımın yanıtları belki başlık altında mevcuttur ancak başlığı tarayacak vakit bulamadım, eğer yanıtları önceden verilmişse özür dilerim sizleri zahmete sokacağım için..

Usta moralini bozmak istemem ama eski notebook'umda ekran kartim yanmadan önce ayni uyariyi bende almistim sonra bikac kere daha öyle kararma oldu uyari verdi en sonunda ekran renk renk nokta nokta karlandi ve yeniden baslattigimda bir daha görüntü alamadim..gerci hp'nin o serisinin anakartlarinda genel bir sorun oldugunu söylemişti servis..umarim seninki daha basit bir sorundur..ki tahminimce ekran kartinda sorun olsa bile eski notebooklardaki gibi anakarti komple degistirme durumu yok bu yeni notebooklarda...esklilerin ekran karti on board oluyordu ama bunlarda harici ekran karti var..yanlişim varsa düzeltin lütfen..

2 ve 3 te bahsettiğin sorun bende de var arkadaşım.. normalde seste hiç bi sorunum yok.. ama oyun oynarken (tawla ve poker) oyun sesi geldiğinde playerda çalan müziğin sesinde anlık bi azalma oluyor.. ((www.gammonempire.com www.truemoneygames.com)) ses ayarlarında mı sorun var yoksa hoparlörlerde mi anlayamadım :S 3 hafta falan oldu pc yi alalı.. ilk günden beri bu sorun mevcut.. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

birşey değil sorunun çözülmesine sevindim

alakasız biyere yazıyorum sanırım ama kusura bakmayın.. r620 kullanıyorum bende..3 hafta oldu yaklaşık pc yi alalı..normalde seste hiç bi sorunum yok.. ama oyun oynarken (tawla ve poker) oyun sesi geldiğinde playerda çalan müziğin sesinde anlık bi azalma oluyor.. ((www.gammonempire.comwww.truemoneygames.com)) ses ayarlarında mı sorun var, hoparlörlerde mi yoksa programlardan mı kaynaklanıyor acaba.. ev arkadaşımda samsung kullanıyor ondada win7 var ama aynı programlarda bi sorun yaşanmıyor seste.. 3 hafta falan oldu pc yi alalı..eğer ayarlardaysa ne şekilde ayar yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz.. ilk günden beri bu sorun mevcut.. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. iyi günler..

• quote:

Orijinalden alıntı: hipotalamuz

quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

birşey değil sorunun çözülmesine sevindim

alakasız biyere yazıyorum sanırım ama kusura bakmayın.. r620 kullanıyorum bende..3 hafta oldu yaklaşık pc yi alalı..normalde seste hiç bi sorunum yok.. ama oyun oynarken (tawla ve poker) oyun sesi geldiğinde playerda çalan müziğin sesinde anlık bi azalma oluyor.. ((www.gammonempire.comwww.truemoneygames.com)) ses ayarlarında mı sorun var, hoparlörlerde mi yoksa programlardan mı kaynaklanıyor acaba.. ev arkadaşımda samsung kullanıyor ondada win7 var ama aynı programlarda bi sorun yaşanmıyor seste.. 3 hafta falan oldu pc yi alalı..eğer ayarlardaysa ne şekilde ayar yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz.. ilk günden beri bu sorun mevcut.. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. iyi günler..

Sağ alt köşedeki hoperlor simgesine tıklayınca açılan ses düzeninde yukardaki hoperlore çift tıklayın özellikler açılır, sonra SRS sekmesine gelin ve SRS Space i kısın

• Selamlar,

R620'nin DVD sürücüsüyle birkaç test yaptım cihazda yazma konusunda bir sorun olup olmadığını anlamak için.

DVD+R medyaya yine kendi formatında yapılan kayıt sonucu :

DVD+R medyaya DVD-ROM modundaki kayıt testi kalitesi :

Benim daha önce yaşadığım sorun Verbatim medyadan kaynaklanıyormuş arkadaşlar..Verbatim DVD+R medyaya DVD-ROM modunda yazmayın çünkü cihazla bu medyanın bu
    formatta uyumsuzluğu var.

Bu cihaz en mükemmel uyumu Maxell DVD+R medya ile DVD-ROM yazılırken elde ediyor elimdeki verilere göre.

Verilerinizin güvende olması için :

- Verbatim DVD+R alırsanız yine bitsetting değiştirmeden DVD+R olarak kayıt yapın.
    - Maxell DVD+R medya alırsanız ister DVD+R kaydedin ister DVD-ROM modunda ancak DVD-ROM modu en mükemmel kayıt kalitesine ulaşılan mod.

Gelişmeler devam ettikçe yeni sonuçları bildiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 24 Mart 2010; 12:34:11 >

• ve bugün son Verbatim DVD+R testinde gördüğüm gelmiş geçmiş en mükemmel yazım kalitesini gördüm :

Böyle bir kaliteyi fabrikasyon baskı cdlerinde bile görmemiştim.

TSSTcorp L633B ile en uyumlu ürün olarak Verbatim DVD+R kullanmanızı öneririm.

Bu arada bu cihazın en güncel firmware'i SC01 'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 24 Mart 2010; 22:41:18 >
  • Güzel bir inceleme olmuş hocam elinize kolunuza sağlık, CD-DVD sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olacaktır bu.
  • Hangi yazılımı kullandınız acaba nerden indirebiliriz.
  • Hangi yazılım derken ?

DVD medyayı test için resimlerde görebilirsiniz. Optidrive Control 1.47. Google'dan aratırsanız hemen çıkar.

Ama ben Nero Burning ROM a alıştığım için onunla kaydettim sonra Optidrive ile CD Quality kısmına gidip yazılan medyayı yine aynı sürücü ile test ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 26 Mart 2010; 22:57:11 >
  • Arkadaşlar ben Win7 64 bit kurucam ama bunu recovery i silmeden nasıl yapabilirim ?
  • az kaldı , aranıza katılcam inşallah, performans olarak guzel alet, 2 yıl kadar sonra catlayıp kırılmasın, tusları bozulmasın yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Sawada

Arkadaşlar ben Win7 64 bit kurucam ama bunu recovery i silmeden nasıl yapabilirim ?

Aynı soruyu ben de soruyorum.

Bir de ikinci bir sorum (sorunum) var: Bazen cihazdan böyle sürekli tık - tık - tık - tık ... (saniyede 3-4 tık, sanki kapıyı tıklıyormuş gibi) geliyor. Bazen bu esnada sistem donuyor, bazen donmuyor. Donunca da bazen düzeliyor, bazen de hiç düzelmiyor, power düğmesine basılı tutarak restart atıyorum. Sorun nedir? Önceki sayfaları pek okumadım çok fazla zaten, orda yazıldıysa kusura bakmayın.
  • Alttaki linkten Ariolic Disk Scanner 1.2 yi çekin ve harddiskinizi tarayın.

Bir ihtimal harddiskinizde bad sector oluşmuş olma ihtimali var.

Eğer bad sector varsa ve garanti kapsamındaysa sisteminiz, servise gönderin yenisiyle değiştirsinler.

Garanti kapsamında değilsede yeni harddisk almadan o bad sectorlerin okunmasını iptal ederek yeniden partisyon işlemleri ile durumu kurtarabilirsiniz.

Ariolic Disk Scanner 1.2
  • Tamam şu an taratıyorum. Sonucu yazarım. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoglu
    Tamam şu an taratıyorum. Sonucu yazarım. Teşekkürler.

Bad sector yok diye çıktı sonuç. Başka öneriler var mı?
  • Win7 64 bit kuran arkadaşlar recovery i silmeden nasıl yaptığınızı söylerseniz sevinirim geçicem ama bunun cevabını bekliyorum
  • quote:

Bad sector yok diye çıktı sonuç. Başka öneriler var mı?

Sisteminizde Kaspersky ile virus taraması yapın bakalım..Belki virus vardır.

Kaspersky Ücretsiz Antivirus Tarama

Arka planda çalışan hangi programlar var acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx
    Sisteminizde Kaspersky ile virus taraması yapın bakalım..Belki virus vardır.

Kaspersky Ücretsiz Antivirus Tarama

Arka planda çalışan hangi programlar var acaba ?

Arka planda çalışan onlarca şey var ya, mesela antivirus (avast), ajanda/notlar programı, itunes, samsunga ait programlar, fare ile ilgili bir program ve böyle gidiyor. Hİç bir program açık değilken, yani sadece arka plan programları çalışıyorken RAM'de 1.44 GB kullanılıyor. Vista Home P.

Neyse şu virus taramasını bir deniyim.

• ok.durumu şimdi anladım.

Samsung'un zilyon tane programıyla kurulu olan Win 7 sistemi kullanıyorsunuz.

Çözüm basit..Windows 7 TR Premium OEM bir yerden bulun.ve sisteminize onu kurun.

Temiz Windows 7 aktivasyon işlemleri :

Samsung R620 - Temiz Windows 7 OEM Aktivasyon işlemleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

ok.durumu şimdi anladım.

Samsung'un zilyon tane programıyla kurulu olan Win 7 sistemi kullanıyorsunuz.

Çözüm basit..Windows 7 TR Premium OEM bir yerden bulun.ve sisteminize onu kurun.

Temiz Windows 7 aktivasyon işlemleri :

Samsung R620 - Temiz Windows 7 OEM Aktivasyon işlemleri.

Peki. Bir ara vaktim olunca deneyeceğim. Teşekkürler desteğinizz için.

• slm arkadaşlar
    ben dvd ye recovery yapmadım d sürücüsüne yapmıştım ve samsung recovery dosyası içinde use1... şeklince 3 dosya var ve bu recovery dosyası 5,19 gb dan oluşuor forumu tarıyordum da 13 gb civarı bahsedilmiş
    bilgisayar cok yavasladı ve bi temizleme zamanı geldi die düşünüorum. ayrıca recovery dvdsini de bu şekilde almak istemediğimden fabrika ayarlarına dönmek istiorum. böylelikle temiz bi recovery alayım diorum. bu şekilde format atarsam bi sorun olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.