Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sanırım ekranında siyah bant kalıyor bazı kısımlarda, öncelikle ati ccc bak derim sonrada masaüstünde sağ tıklayıp ekran çözünürlüğü kısmına bak derim.
    ilk aklıma gelenler bunlar şimdilik
  • @Peerless_1
    Cevap için teşekkürler dostum. Sorunu çözdüm. Aynı şekilde sorun yaşayan veya yaşayacak arkadaşlar için çözümü yazacak olursam;

Ati catalyst control center' e giriyoruz, sol üst taraftaki sekmeden masaüstü ve ekranlarını seçtiğimizde ( bu arada hdmi kablo tv ve laptopa takılı olmalı) açılan açılan pencerenin hemen altında lcd simgesini göreceksiniz üzerinde sağ tuşa basıp "yapılandır" ı seçiyoruz. raporlama aralığıyla oynayarak televizyonumuza tam ekran olarak sığmasını sağlıyoruz. Hepsi bu kadar

iyi akşamlar
  • birşey değil sorunun çözülmesine sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naib
    @Peerless_1
    Cevap için teşekkürler dostum. Sorunu çözdüm. Aynı şekilde sorun yaşayan veya yaşayacak arkadaşlar için çözümü yazacak olursam;

Ati catalyst control center' e giriyoruz, sol üst taraftaki sekmeden masaüstü ve ekranlarını seçtiğimizde ( bu arada hdmi kablo tv ve laptopa takılı olmalı) açılan açılan pencerenin hemen altında lcd simgesini göreceksiniz üzerinde sağ tuşa basıp "yapılandır" ı seçiyoruz. raporlama aralığıyla oynayarak televizyonumuza tam ekran olarak sığmasını sağlıyoruz. Hepsi bu kadar

iyi akşamlar

Daha önce tv-laptop bağlantısını denemiş ancak ekran uyuşmazlığını umursamamıştım. Belirtilen şekilde ayarlardan yapılandırı seçince nitelikler ve avivo rengi seçeneklerinin olduğu bir sayfa açılıyor. Raporlama aralığı diye bir ayar bulamadım. Acaba nerde hata yapıyorum ?

• arkadaşlar biri grafik kartı sürücüsünü yüklemeyi anlatabilir mi. atinin sitesinden 10.2 sürücüsünü yükledim. aygıt yöneticisinden eski sürücüyü kaldırdım. şu anda hd 4650 wddm 1.1 kurulu gözüküyor. yeni sürücüyü yüklemeyi başaramadım sürücüyü güncelle deyip C:\ATI\Support\10-2_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu\Packages\Drivers\Display\W7_INF\B_95228 gösterince sürücü zaten güncel diyor yeni sürücüyü bir türlü tanıtamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bur0X

arkadaşlar biri grafik kartı sürücüsünü yüklemeyi anlatabilir mi. atinin sitesinden 10.2 sürücüsünü yükledim. aygıt yöneticisinden eski sürücüyü kaldırdım. şu anda hd 4650 wddm 1.1 kurulu gözüküyor. yeni sürücüyü yüklemeyi başaramadım sürücüyü güncelle deyip C:\ATI\Support\10-2_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu\Packages\Drivers\Display\W7_INF\B_95228 gösterince sürücü zaten güncel diyor yeni sürücüyü bir türlü tanıtamadım

profilimdeki ati başlığının son sayfalarında 10.3 beta sürücü var.bu sürücü mobility destekli o yüzden direkt kurulum yapıp güncelleyebilirsiniz.10-15 gün içerisinde de tam sürümü yayınlanır başlığı takip edip bu gelişmeden de haberdar olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 5 Mart 2010; 20:42:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

quote:

Orijinalden alıntı: Bur0X

arkadaşlar biri grafik kartı sürücüsünü yüklemeyi anlatabilir mi. atinin sitesinden 10.2 sürücüsünü yükledim. aygıt yöneticisinden eski sürücüyü kaldırdım. şu anda hd 4650 wddm 1.1 kurulu gözüküyor. yeni sürücüyü yüklemeyi başaramadım sürücüyü güncelle deyip C:\ATI\Support\10-2_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu\Packages\Drivers\Display\W7_INF\B_95228 gösterince sürücü zaten güncel diyor yeni sürücüyü bir türlü tanıtamadım

profilimdeki ati başlığının son sayfalarında 10.3 beta sürücü var.bu sürücü mobility destekli o yüzden direkt kurulum yapıp güncelleyebilirsiniz.10-15 gün içerisinde de tam sürümü yayınlanır başlığı takip edip bu gelişmeden de haberdar olabilirsiniz

çok teşekkürler. işe yaradı

• evet çok makbule geçti
  • yararlı olmasına sevindim.o başlığı takip ederek en güncel driverı her zaman öğrenebilirsiniz arkadaşlar
  • Herkese Selam
    makinaya söylnecek söz yok on numara. tüm sayfaları okuyamadım bu tür bi sorun yaşayan var mı bilmiyorum.
    ama win7 kullanıyorum msnde webcam açınca wireless bağlantısını kesiyor. internet kopuyor.
    bilgisayar mühendisi bir arkadaşa sordum bu modeller için kronik dedi. Bios güncellemesinden sonra düzelir dedi.
    bunun bi çözüm yolu var mı. yoksa servise mi göndercez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreglayn

Herkese Selam
    makinaya söylnecek söz yok on numara. tüm sayfaları okuyamadım bu tür bi sorun yaşayan var mı bilmiyorum.
    ama win7 kullanıyorum msnde webcam açınca wireless bağlantısını kesiyor. internet kopuyor.
    bilgisayar mühendisi bir arkadaşa sordum bu modeller için kronik dedi. Bios güncellemesinden sonra düzelir dedi.
    bunun bi çözüm yolu var mı. yoksa servise mi göndercez.

Kronik olmaması lazım. olsa idi bende de olurdu. Daha önce böyle bir sorun yaşayan var ise bilmem ama en azından ben yaşamadım...
  • Selamlar

Daha geçen gün hem Skype hemde MSN ile görüntülü görüşme yaptım hiç sorun olmadı.

Size laptopumdaki sorunsuz çalışan (en azından bende) ayarları Youtube videosu olarak sunuyorum burada.

Yanlız forumda video boyutu ufak kalıyor ve yüksek çözünürlüklü videolar pek anlaşılmıyor.Videonun üzerine tıklayıp videoyu Youtube'da izleyin.

Eğer üstteki ayarların aynısını yaptığınız halde bahsettiğiniz garip durum ortaya çıkıyorsa o zaman Windows'ta bazı düzensizlikler olmuş olabilir.

Bu durumda yedeklerinizi alıp Samsung'un fabrikasyon ayarlarına geri dönüp tekrar deneyin.

Bir de bütün Windows güncellemelerinizi yapmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 13 Mart 2010; 14:39:46 >

• ATi Catalyst 10.3a performans sürücüsü gün içerisinde yayınlanacaktır ilgilenenlerhttp://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx adresinden takip edip sürücüyü yükleyebilir.Sürücü mobility desteği de barındırdığı için (direkt) normal kurulum yapılacaktır.
  • Selamlar.
    Bütün sayfalara bakamadım, daha önce bu sıkıntı oldu mu bilemiyorum onun için olduysa kusura bakmayın.

Geçen gün bilgisayara recovery solution uyguladım. Gayet güzel düzeldi, ancak C ile D nin kapasiteleri farklı oldu. Anlayamadım sorunu. Yani C sürücüsü 40 gb a düştü. Bunun nedeni nedir ve nasıl düzelebilir ?
    Teşekkürler.
  • Bu arada Samsung R620'nin DVD yazıcısı en son güncel firmware üzerinde olmasına rağmen DVD film kaydettiğim Verbatim DVD+R (ki şimdiye kadar hiç sorun yaşamadığım bir DVD+R Medyadır.) evdeki Pioneer DVD Player tarafından okunamadı.

DVD medyayı test ettim maalesef medyanın son %80 'lik kısmı tamamen okunamaz halde..Veri kurtarma programlarından da bir sonuç çıkmadı..

Şimdilik gözlemlediğim kadarıyla Samsung R620'nin galiba tek bir dezavantajı var.O da DVD yazıcısının o kadar kaliteli olmaması.

Samsung R620'nin DVD yazıcısıyla yazdığınız medyaları baştan sona bir tarama yapın bakalım sizde ne sonuç çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Bu arada Samsung R620'nin DVD yazıcısı en son güncel firmware üzerinde olmasına rağmen DVD film kaydettiğim Verbatim DVD+R (ki şimdiye kadar hiç sorun yaşamadığım bir DVD+R Medyadır.) evdeki Pioneer DVD Player tarafından okunamadı.

DVD medyayı test ettim maalesef medyanın son %80 'lik kısmı tamamen okunamaz halde..Veri kurtarma programlarından da bir sonuç çıkmadı..

Şimdilik gözlemlediğim kadarıyla Samsung R620'nin galiba tek bir dezavantajı var.O da DVD yazıcısının o kadar kaliteli olmaması.

Samsung R620'nin DVD yazıcısıyla yazdığınız medyaları baştan sona bir tarama yapın bakalım sizde ne sonuç çıkacak.

Boşuna test yapmaya gerek yok cünkü dvd yazıcısı cok dandik, tek kusuru bu oldu benim için..

• arkadaşlar bu laptop gözüme ilişti acaba windows 7 puanlarını koyabilirmi kullanan biri rica etsem
  • Arkadaşlar çantayı yenilemenin zamanı geldi diye düşünüyorum, 16'' lik bir öneriniz var mı şöyle fiyatı 50 lirayı gecmeyecek kadar.
    Ben şunu beğendim bir bakınhttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=676&Productid=bs0719
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastradamus

arkadaşlar bu laptop gözüme ilişti acaba windows 7 puanlarını koyabilirmi kullanan biri rica etsem

6,2
    6,2
    6,7
    6,7
    5,9

windows7 ultimate 64 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

Arkadaşlar çantayı yenilemenin zamanı geldi diye düşünüyorum, 16'' lik bir öneriniz var mı şöyle fiyatı 50 lirayı gecmeyecek kadar.
    Ben şunu beğendim bir bakınhttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=676&Productid=bs0719

Tavsiyesi olan yok mu
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.