Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar capslok basınca sağ altta on-off yazardı. bu yazı kayboldu. capslock acıkmı degilmi yazarak anlıyorum. win7 kullanıyorum. diğer tuşlar uyarısı görüntülü oluyor. sadece capslock görüntülü uyarı vermiyor. sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozden61

Arkadaşlar capslok basınca sağ altta on-off yazardı. bu yazı kayboldu. capslock acıkmı degilmi yazarak anlıyorum. win7 kullanıyorum. diğer tuşlar uyarısı görüntülü oluyor. sadece capslock görüntülü uyarı vermiyor. sebebi nedir?

easyspeedup manager i kur istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

quote:

Arkadaşlar capslok basınca sağ altta on-off yazardı. bu yazı kayboldu. capslock acıkmı degilmi yazarak anlıyorum. win7 kullanıyorum. diğer tuşlar uyarısı görüntülü oluyor. sadece capslock görüntülü uyarı vermiyor. sebebi nedir?

hocam easy display diyecektin sanırım speedup fn+f8 için geçerli
  • Arkadaşlar bilgisayarı televizyona nasıl bağlıyabiliriz ? Televizyon biraz eski hatta baya eski sayılır Scart grişi var. Hem ses hemde görüntünün tv ye aktarılması için hangi kablo kullanılmalı ? Küçük kutu gibi birşey vardı elektrikçide 2-3 kablo ile ona baglayıp onuda televizyona takıyorsun ama bana pekde güvenli gibi gelmedi cok dandik duruyordu cunku.
  • valla şöyle bir ürün var ama Türkiye'de tahminen çok zor bulunur..

Scart to HDMI

ve tabii ne kadar düzgün işlev göstereceği de biraz şüpheli..HDMI dijital sinyali düzgün işleyip analog sinyale düzgün çevirecek bir devre olması lazım ki görüntü idare eder olsun.

Eğer yüksek kaliteli filmleri filan TV de scarttan izlerim diye düşünüyorsanız bu konuda fazla umutlanmayın..

Böyle çetrefilli ve sonucu şüpheli bir yol yerine Harddiskli bir TV üstü media player donanımı alın daha rahat edersiniz.

Western Digital HD Media Player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 26 Şubat 2010; 1:22:22 >

• arkadaslar bu urunu ben nerden alabilirim internetten olmiyacak ama ben izmitte oturuyorum izmitte nerde bulabilirim
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşıyorum. Windows un kendi disk bölme olayını kullammak gibi bi gaflete düşüp diskimi "dinamik disk" e dönüştürmüş oldum. Bu işlemi yaparken de şuna benzer bi uyarı verdi tam hatırlayamıyorum:" İşleme devam ederseniz ,bu hard disk üzerinde şu anda yüklü olan işletim sistemi haricinde hiçbir işletim sistemi başlatılayamacaktır. " onun gibi bişeydi işte
    Sonuç olarak bu olaydan sonra ben de aynı hatayı aldım. Google da arama yaptım fakat orda da bi sonuca ulaşamadım. İşin kötü yanı DVD ye recovery mi yedek almamıştım.
    Yardım edebilecek birisi yok mu??

Dert etmeyin çözüm zor değil...

Ancak 2 konuda karara varmanız lazım..

Sisteminizde önemli verileriniz var ve kurtarmak mı istiyorsunuz yoksa silip temiz bir sistem kurmaya razı mısınız ?

Buna göre bir çözüm yolundan gideriz..

Panoya gün içinde arada bakarım..

Benim bilgisayarım şu an sorunsuz çalışıyor ve önemli bilgiler D de. Şu an sadece recovery bölümünü düzeltmeye çalışıyorum. C yi silmem bi problem oluşturmaz.
    Teşekkürler.

Bu arada hard diskde recovery klasörüne eriştim ve winclon klasörü manager1.exe dosyası orda duruyor??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous67 -- 27 Şubat 2010; 21:41:14 >

• arkadaşlar fişe takılı kullanmak pil ömrünü azaltıyordu.pili çıkarmadan bu sorunu halletmek bir çözüm ayarına denk geldim. alltan uyarı çıktı öyle ayarladım. pili sadece %80 e kadar dolduruyor. ancak %100 dolu pile ihtiycım olduğu zamanlarda oluyor. bu ayarı birdaha göremedim. bilen varsa ayara nerden ulaşacağıma yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim.
  • ayrıca klavye antibakteriyelmiş yeni öğredim paylaşayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LPW

arkadaşlar fişe takılı kullanmak pil ömrünü azaltıyordu.pili çıkarmadan bu sorunu halletmek bir çözüm ayarına denk geldim. alltan uyarı çıktı öyle ayarladım. pili sadece %80 e kadar dolduruyor. ancak %100 dolu pile ihtiycım olduğu zamanlarda oluyor. bu ayarı birdaha göremedim. bilen varsa ayara nerden ulaşacağıma yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim.

BatteryLifeExtender den değiştirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

quote:

hocam easy display diyecektin sanırım speedup fn+f8 için geçerli

evet pardon

• saol kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LPW -- 27 Şubat 2010; 23:19:13 >
  • Arkadaşlar 53 sayfayı okuyamadım kusura bakmayın.
    Size bir sorum olacak.
    Ben bu Laptop'u bir teknoloji mağazasında kullandım.
    Kolay kolay Laptop'a yanaşmam ama, bu laptop'un özellikleri filan çok hoşuma gitti.Aynı fiyata daha kötü özellikleri olan laptoplar (mesela Casperın aynı fiyattaki laptopunda GT220M konmuş ekran kartı olarak)
    Touchpad'i,klavyesi filan gayet rahat.
    İnternetten yorumlara filan da baktım,kimse olumsuz bir yorum yapmamış fazla.
    Size de soruyorum: Bu Laptop'un önemli bir eksiği filan var mı gözünüze çarpan?

Yani bu Laptop'u alma çünkü... diyebileceğiniz bir sebep var mı? Mesela pil ömrü kısa gibi.Yani sonradan düzeltilemeyecek/Düzeltmesi zor olan şeyler.

Laptop güzel ama alırken ... olduğu aklında bulunsun diyebileceğiniz bir şey varsa alırım.Mesela İşletim sisteminin 32 Bit olması gibi (Benim mağazada baktığım 32 Bitti.64 Bit kurarım ama, o kadar da büyük bir sorun değil bu yüzden)

Bir de, Laptop'un yanında kurtarma DVD'si filan veriliyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: XRacer

Arkadaşlar 53 sayfayı okuyamadım kusura bakmayın.
    Size bir sorum olacak.
    Ben bu Laptop'u bir teknoloji mağazasında kullandım.
    Kolay kolay Laptop'a yanaşmam ama, bu laptop'un özellikleri filan çok hoşuma gitti.Aynı fiyata daha kötü özellikleri olan laptoplar (mesela Casperın aynı fiyattaki laptopunda GT220M konmuş ekran kartı olarak)
    Touchpad'i,klavyesi filan gayet rahat.
    İnternetten yorumlara filan da baktım,kimse olumsuz bir yorum yapmamış fazla.
    Size de soruyorum: Bu Laptop'un önemli bir eksiği filan var mı gözünüze çarpan?

Yani bu Laptop'u alma çünkü... diyebileceğiniz bir sebep var mı? Mesela pil ömrü kısa gibi.Yani sonradan düzeltilemeyecek/Düzeltmesi zor olan şeyler.

Laptop güzel ama alırken ... olduğu aklında bulunsun diyebileceğiniz bir şey varsa alırım.Mesela İşletim sisteminin 32 Bit olması gibi (Benim mağazada baktığım 32 Bitti.64 Bit kurarım ama, o kadar da büyük bir sorun değil bu yüzden)

Bir de, Laptop'un yanında kurtarma DVD'si filan veriliyor mu acaba?

Kardeş bu laptopı alma diyebileceğim büyük bir neden yok. Kurtarma dvd si gelmiyor dandik bir dvd geliyor ne oldugunu bende bilmiyorum.
    32 bit gelmesi dezavantaj. Sesi ise diğer laptoplara göre biraz daha düşük
    Artılarını saymama gerek yok diğer her şeyi artı olarak kabul edebilirsin. Mesela benım gecen sephadan çat diye yere düştü maşallah hiç bir şey olmadı. Ekran kartı süper, dizayn güzel sade ve hoş. Klavye yumusak ben begendim + numerik tuşlar da var.
    Yani kısacası bugün olsa yine bu laptopu alırım..

• Arkadaşlar sizce Samsung R620 modelini mi almalıyım yoksa aşağıdaki linkteki pcyi mi?Casperın çok daha hızlı olacağını biliyorum fakat nedense gönlüm hiç casper tarafına gitmiyor.Ne dersiniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti720d-core-i7-720qm--1.6ghz-4096mb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt240-1.3cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=41391
  • Bende bu laptopun T9600 işlemcili modelini aldım.Umarım pişman olmam.Beni 2 sene idare etsin yeter.
  • Casper'ın laptop'u Core i7 - 1.6 işlemcisiyle tabii Samsung R620'yi 2'ye katlar...Ekran kartı da %5 gibi daha düşük performanslı ancak bu fark o kadar ciddi hissedilmez oyun FPS sinde filan..

Samsung mu..Casper mı denseydi..tabii performans adına Casper olurdu tercihim bugün..

Ama bu her zaman böyle oldu...Bugünün en fiyat performans sistemi 6 ay sonra ortalama bir sistem olabilir..

Önemli olan ihtiyaçlara göre en uygun sistemi saptamak...
  • Samsung R620 kullanıcılarının dikkatine..

Bugün Microsoftun Windows 7 güncellemesinde Atheros Kablosuz Network Adaptörü için bir güncelleme yapıldı.. (01-03-2010)

Ancak bu güncellemeden sonra sistemi kapatıp açtığımda kablosuz adaptör doğru düzgün çalışmadı ve internete bağlanamadım..

Sorunu düzeltmek için Aygıt Yöneticisinden sürücüyü tamamen kaldırttırdım ve bu mesajımın birkaç mesaj üstünde verdiğim Samsung'un kendi otomatik sürücü yükleyen programıyla
    yüklenen sürücüyü yükledim sorun tamamen ortadan kalktı.

Micro"c"ortun her nanesine güvenmeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 1 Mart 2010; 21:33:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Samsung R620 kullanıcılarının dikkatine..

Bugün Microsoftun Windows 7 güncellemesinde Atheros Kablosuz Network Adaptörü için bir güncelleme yapıldı.. (01-03-2010)

Ancak bu güncellemeden sonra sistemi kapatıp açtığımda kablosuz adaptör doğru düzgün çalışmadı ve internete bağlanamadım..

Sorunu düzeltmek için Aygıt Yöneticisinden sürücüyü tamamen kaldırttırdım ve bu mesajımın birkaç mesaj üstünde verdiğim Samsung'un kendi otomatik sürücü yükleyen programıyla
    yüklenen sürücüyü yükledim sorun tamamen ortadan kalktı.

Micro"c"ortun her nanesine güvenmeyin..

Bende de o güncellemeyi yaptı fakat sorun cıkmadı başka bi sebep olabilir

• valla sistemden de olabilir biraz şişkin aslında..

artık mecburen silip baştan kuracağım herhalde..
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.