Şimdi Ara

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ (3Dmark06 Skoru Eklendi) (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.481
Cevap
14
Favori
256.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4 aydır kullandığım r620 ekranında enine doğru kesen bir çizgi oluştu. donanımsal bi problem mi servise göndermem gereklim mi ne dersiniz. ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Samsung R620 kullanıcılarının dikkatine..

Bugün Microsoftun Windows 7 güncellemesinde Atheros Kablosuz Network Adaptörü için bir güncelleme yapıldı.. (01-03-2010)

Ancak bu güncellemeden sonra sistemi kapatıp açtığımda kablosuz adaptör doğru düzgün çalışmadı ve internete bağlanamadım..

Sorunu düzeltmek için Aygıt Yöneticisinden sürücüyü tamamen kaldırttırdım ve bu mesajımın birkaç mesaj üstünde verdiğim Samsung'un kendi otomatik sürücü yükleyen programıyla
    yüklenen sürücüyü yükledim sorun tamamen ortadan kalktı.

Micro"c"ortun her nanesine güvenmeyin..

Bende de o güncellemeyi yaptı fakat sorun cıkmadı başka bi sebep olabilir

benimde dünden beri wireless gidip gidip geliyor. Bundan dolayımı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Samsung R620 kullanıcılarının dikkatine..

Bugün Microsoftun Windows 7 güncellemesinde Atheros Kablosuz Network Adaptörü için bir güncelleme yapıldı.. (01-03-2010)

Ancak bu güncellemeden sonra sistemi kapatıp açtığımda kablosuz adaptör doğru düzgün çalışmadı ve internete bağlanamadım..

Sorunu düzeltmek için Aygıt Yöneticisinden sürücüyü tamamen kaldırttırdım ve bu mesajımın birkaç mesaj üstünde verdiğim Samsung'un kendi otomatik sürücü yükleyen programıyla
    yüklenen sürücüyü yükledim sorun tamamen ortadan kalktı.

Micro"c"ortun her nanesine güvenmeyin..

Bende de o güncellemeyi yaptı fakat sorun cıkmadı başka bi sebep olabilir

benimde dünden beri wireless gidip gidip geliyor. Bundan dolayımı acaba?

wirelessi sil tekrar kur düzelirse bundandır..

• arkadaşlar bendeki durumu yaşayan var mı. lütfen yardımcı olurmusunuz..:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: aferez

arkadaşlar bendeki durumu yaşayan var mı. lütfen yardımcı olurmusunuz..:(

ekran kartını güncellemeyi denermisin
  • hocam öncellikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. hemen deniyorum..,
  • denedim hocam hatta kaldırdım. yine geçmedi. işin kötü yanı windows açılmadan önce bile o çizgi var.
  • quote:

denedim hocam hatta kaldırdım. yine geçmedi. işin kötü yanı windows açılmadan önce bile o çizgi var.

yanlışlıkla filan bilgisayarı bir yere vurmadın dimişimdilik aklıma gelen tek yol kaldı o da recovery denemek, eğer onda da olmuyorsa ya ekranla alakalı bir sorun geldi yada slot filan çıkmış olabilir diye düşünüyorum.yani tek çözüm servis.
    eğer recovery deneyeceksen c'deki dosyaların silineceğini unutma
    şimdilik aklıma gelenler bunlar daha farklı birşey gelirse aklıma pm atarım sana

• hocam recovery yaptım. bilgisayarı düşürmedim umarım düşürmemişlerdir. ama bana direk ekranda bi problem var gibi görünüyor. recovery sırasında bile ekranda aşağıdan yukarıya boyuna tek bi çizgi var. zor farkediliyor ama var. daha taksitleri bitmedi yav çok kötü oldu
  • quote:

hocam recovery yaptım. bilgisayarı düşürmedim umarım düşürmemişlerdir. ama bana direk ekranda bi problem var gibi görünüyor. recovery sırasında bile ekranda aşağıdan yukarıya boyuna tek bi çizgi var. zor farkediliyor ama var. daha taksitleri bitmedi yav çok kötü oldu

o zaman vakit kaybetmeden servis ile görüş ona göre hareket et.üzüldüm doğrusu umarım ufak çaplı bir sorundur.
    geçmiş olsun tekrardan.
  • teşekkür ediyorum hocam. servise götürecem bakalım ne çıkacak
  • Merhaba arkadaslar
    bendede r620 var ancak pili full sarjda 1saat ancak gidiyor bu gibi sorunlar alanlar var mı acaba servisemi göndermek gerekiyo pili ne dersiniz.Makine 2-3aylık
  • Bu r620 de sol alt köşede bir yuva var kredi kartı girecek boyutta tam olarak orası ne işe yarıyor:) Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DGSMAN

Bu r620 de sol alt köşede bir yuva var kredi kartı girecek boyutta tam olarak orası ne işe yarıyor:) Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Yanılmıyorsam ses kartı takılıyor oraya.
  • ses kartı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukucar55

Merhaba arkadaslar
    bendede r620 var ancak pili full sarjda 1saat ancak gidiyor bu gibi sorunlar alanlar var mı acaba servisemi göndermek gerekiyo pili ne dersiniz.Makine 2-3aylık

orası express kart girişidir google'da arama yaparak bakabilirsiniz
  • Çok teşekkür ederim. Herşey takılabiliyor nerdeyse bu express kart yuvasına :)
  • Arkadaşlar vatanbilgisayardan R620JS03TR aldım ve ekranda bir adet ölü piksel çıktı napmalıyım sizce?Ürünü götürünce anında değişim yapıyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuks

Arkadaşlar vatanbilgisayardan R620JS03TR aldım ve ekranda bir adet ölü piksel çıktı napmalıyım sizce?Ürünü götürünce anında değişim yapıyorlar mı?

ürünü yeni aldıysan bir hafta içinde değişim filan yapılabiliyor bazı konularda.ama ölü pixel bu kapsama dahil mi bilmiyorum.istersen vakit kaybetmeden git anlat durumu ve değişim yada iade talep et
  • Merhaba arkadaşlar

Çok uzatmadan konuya girmek istiyorum. Tüm sayfaları okuyamadım belki daha önceden sorulmuştur. Kusuruma bakmayın eğer bilen arkadaşlarım cevap verirlerse çok sevinirim sorunum kısaca şu;

Elime samsung r620 laptop geçti ve Hdmi çıkıştan 46" sony bravia 1080 p full hd televizyonuma görüntü aktarmak istiyorum. Hdmi kabloyu taktığımda çok güzel görüntü aktarımı gerçekleşiyor hatta atinin ayarlarından lcd tv deki çözünürlüğü 1080p yapabiliyorum. Fakat gel gelelim ne yaparsam yapayım televizyonda alttan üstten sağdan ve soldan en az 10 cm lik siyah bir alan kalıyor. Yani ekran tam oturmuyor. Alan kısıtlaması var. görüntüyü tam anlamıyla lcd ime nasıl oturtabilirim.

Umarım sorunumu anlatabilmişimdir. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naib -- 4 Mart 2010; 22:50:21 >
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.