Bildirim
Samsung R620 Wifi Kart Değişimi Mümkün Müdür?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Onu biliyorum da ben içindeki değişir mi onu merak ediyorum? -
İçindeki değişmez tümleşik onlar -
Gayet değişir. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum şu aralar.
Bendeki R518'de wifi kartı RAM kapağının altında olduğundan sökmek kolay, ama R620'de nasıldır bilemiyorum.
Wifi kart olarak tavsiyem; öncelikle içindeki kartın anten sayısına bakılıp; aynı anten sayısı çıkışına sahip 300mbit Atheros chipsetli modeller. Tabi bu değişim çekim gücünden ziyade, aktarım hızını arttıracaktır. Asıl amacın daha uzun menzil ise ve para sorunu yoksa Ubiquiti SR-71-E'ye de bakabilirsin. Fiyatı 60-70 dolar civarlarındadır. -
Nereden edinebilirim o kartı? -
2. el olarak (çok çok küçük bir ihtimal) bulunabilir belki. Onun dışında tek yol yurtdışı. ebay vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtiçinden sipariş edebileceğim kartlar arasından en iyisi hanigidir peki hocam? Bu bahsettiğimiz kartın muadilini herhangi bir yerden edinebilir miyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: maxi_rocker
Yurtiçinden sipariş edebileceğim kartlar arasından en iyisi hanigidir peki hocam? Bu bahsettiğimiz kartın muadilini herhangi bir yerden edinebilir miyim?
?? -
Bir bilgisi olan yok mudur?? -
Laptopındaki wireless kartı 300mbit atheros veya intel chipsetli olanlardan biriyse; Türkiye'de öyle aman aman bir fark yaratacak model bulman zor gibi.
Ama yurtdışı alışverişten de korkmayın derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X