Şimdi Ara

Yeni LG Tv Aldım - Kurulum İçin Servismi Çağırmam Lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni lg led tv aldım ve aldıgım yerden kurulum için servisi çağırmamı gerektiğini söylediler? servis cagırmak zorundamıyım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yeni LG TV'niz için Kurulum Servisine İhtiyacınız Var mı?

Yeni LG televizyonunuzu satın aldığınızda, kurulumu kendiniz yapabileceğiniz gibi, LG TV kurulum servisinden de yararlanabilirsiniz.

LG TV ilk kurulum servisi, televizyonunuzu güvenli ve doğru bir şekilde kurmanıza yardımcı olur. Servis teknisyeni, televizyonunuzu kutusundan çıkarır, standını veya duvar montajını yapar ve tüm kabloları bağlar. Ayrıca, televizyonunuzun ayarlarını yapar ve size nasıl kullanılacağı konusunda talimatlar verir.

Kendiniz kurulum yapmak isterseniz, LG kurulum kılavuzunu takip edebilirsiniz. Ancak, televizyonunuzu profesyonel bir şekilde kurdurmak istiyorsanız, LG kurulum servisi almanızı öneririz.

LG televizyon kurulumu servisi avantajları şunlardır:

• Kolaylık: Televizyonunuzu kendiniz kurmak yerine, profesyonellere bırakabilirsiniz.
    • Güvenlik: Servis teknisyenleri, televizyonunuzu güvenli ve doğru bir şekilde kurarlar.
    • Zaman tasarrufu: Kurulum işlemi, kendiniz yapmanıza kıyasla daha kısa sürer.
    • Kullanım kolaylığı: Servis teknisyeni, televizyonunuzu kullanmanız için size talimatlar verir.

Yeni LG televizyonunuzun LG kurulum servisinden yararlanıp yararlanmayacağınıza karar vermek size kalmıştır. Ancak, profesyonel bir kurulum istiyorsanız, LG servis kurulum hizmetini almanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Muhakkak servis çağırmanızı tavsiye ederim. Kutudan sorunlu çıkması durumunda hak iddianız olmaz aksi takdirde.
  • benim bildiğim çağırmak zorundasın hocam garanti öyle başlıyor diye biliyorum hem tvde bir sorun varsa adamlar ilgilenirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Muhakkak servis çağırmanızı tavsiye ederim. Kutudan sorunlu çıkması durumunda hak iddianız olmaz aksi takdirde.

quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

benim bildiğim çağırmak zorundasın hocam garanti öyle başlıyor diye biliyorum hem tvde bir sorun varsa adamlar ilgilenirler

teşekkürler
  • 444 65 43 bu numara üzerinden ulaşabilirsin Lg garantisi ise.
  • 444 65 43 U ARA BİLGİLERİNİ VE TV MODELİNİ İSTİCEKLER SONRASINDA YARİN GELECEKLERDİR. YADA ACİL KURMAN LAZİMSA KUTUYU TERSTEN AC KUR BAKTİN BOZUK YADA KİRİGİ WAR DİREK TERSTEN KAPAT ESKİSİ GİBİ SERWİSİ CAGİR O ACSİN :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutemet

444 65 43 U ARA BİLGİLERİNİ VE TV MODELİNİ İSTİCEKLER SONRASINDA YARİN GELECEKLERDİR. YADA ACİL KURMAN LAZİMSA KUTUYU TERSTEN AC KUR BAKTİN BOZUK YADA KİRİGİ WAR DİREK TERSTEN KAPAT ESKİSİ GİBİ SERWİSİ CAGİR O ACSİN :D

Denediniz mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 42lm669s lg tv'miz bugün kargo tarafından teslim edildi.kurulumu saatler sonra yapacaklar.dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? yardımlarınız için teşekkür ederim...
  • up
  • Bu konuyu okumalısın

Resimleri al usb ye at ölü piksel ve ışık sızması testlerini yap

http://forum.donanimhaber.com/m_73794345/f_//tm.htm#73794345
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.