Şimdi Ara

Samsung Recovery Alanını Geri Getirin/Değiştirin TÜRKİYE'DE İLK (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
874
Cevap
35
Favori
298.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    admin tool 5 ile başlayalım bakalım ne olacak ..
  • merhaba arkadaşlar. aradığım konu bu sanırım yazıların yarısından fazlasını okudum herkeste kendine özgü sorunlar var. şuan yedek alıyorum. bilgisayarım samsung NP700G7C-S02TR bu bilgisayar bana win8 yüklü geldi ama bazı nedenlerden solayı win 7 kurmak zorunda kaldım ama kurarkn gbt de kurmadığı için onu mbr ye çevirmek zorunda kaldım ve bu nedenden dolayı recovery alanımda yok oldu haliyle.

benim sorum admin tool 6 ile gösterilen adımları uygulayarak recovery alanını oluşturduktan sonra install windows la win 8 dvdsini takıp kurulum yapabilirmiyim tekrar ve bu hdd tekrar gbt ye döner mi? çnkü admin tool 6 nın gbt özelliği olduğunu yazmışsınız.

ikinci sorum formattan önce D ye recovery yedeğini almıştım 19 gb boyutunda onu recovery olarak sisteme kurabilirmiyim? yoksa normal format attıktan sonra samsung yazılımıylamı onu kurmalıyım.

bu arada yapılan işlem sonucunda komple hdd sıfırlanıyor anladığım kadarıyla. benim pc de iki tane hdd var c ve d olarak. farklı hdd olduğu için o hdd ye bulaşmaz sanırım değil mi?

• Herseyi yaptım en sonda takıldım,win7 yukle dedim ama"windows installation files are missing Insert the Windows ınstallation disc and try ağacın" yazıyor,iki USB de takılı birinde admin tool diğerinde win7 var.admin tool takılı USB yi çıkarıp mı win 7 mi yükleyeceğim,ama bu seferde bıostan win7 takılı USB ikinci sırada olduğu için tekrar bıostan ayarından birinci sıraya alıyorum bu seferde direkt win7 başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayoki

merhaba arkadaşlar. aradığım konu bu sanırım yazıların yarısından fazlasını okudum herkeste kendine özgü sorunlar var. şuan yedek alıyorum. bilgisayarım samsung NP700G7C-S02TR bu bilgisayar bana win8 yüklü geldi ama bazı nedenlerden solayı win 7 kurmak zorunda kaldım ama kurarkn gbt de kurmadığı için onu mbr ye çevirmek zorunda kaldım ve bu nedenden dolayı recovery alanımda yok oldu haliyle.

benim sorum admin tool 6 ile gösterilen adımları uygulayarak recovery alanını oluşturduktan sonra install windows la win 8 dvdsini takıp kurulum yapabilirmiyim tekrar ve bu hdd tekrar gbt ye döner mi? çnkü admin tool 6 nın gbt özelliği olduğunu yazmışsınız.

ikinci sorum formattan önce D ye recovery yedeğini almıştım 19 gb boyutunda onu recovery olarak sisteme kurabilirmiyim? yoksa normal format attıktan sonra samsung yazılımıylamı onu kurmalıyım.

bu arada yapılan işlem sonucunda komple hdd sıfırlanıyor anladığım kadarıyla. benim pc de iki tane hdd var c ve d olarak. farklı hdd olduğu için o hdd ye bulaşmaz sanırım değil mi?

Harddiskin tamamını formatlıyor. Dikkatli olunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Herseyi yaptım en sonda takıldım,win7 yukle dedim ama"windows installation files are missing Insert the Windows ınstallation disc and try ağacın" yazıyor,iki USB de takılı birinde admin tool diğerinde win7 var.admin tool takılı USB yi çıkarıp mı win 7 mi yükleyeceğim,ama bu seferde bıostan win7 takılı USB ikinci sırada olduğu için tekrar bıostan ayarından birinci sıraya alıyorum bu seferde direkt win7 başlıyor

Ne yapılması gerek bilmiyorum ama ben olsam en sonda win 7 yükle demeden önce USBleri çıkarıp yerlerini değiştirerek takıp win 7 yükleye o zaman tıklamayı denerdim.
  • slm arkadaşlar.bende np550 laptop var.recovery alanını yanlışlıkla sildim.makineye win 7 kurulu gelmişti.recovery alanını sildikten sonra ben de tüm diski silip normal win7 kurulumu yaptım.şimdi rovery solution 5 ile dediğiniz adımları teker teker yaptım fakat tam win7 dvd kurulumuna geldiğinde hata veriyor ve yükleme yapmıyor.daha sonra recovery 6 ile kurulum yaptım.win8 kurdum ve açıldı.ancak sistem yedeğini almak için f4 tuşuna basıp recovery alanına girdiğimde recovery alanı açılmadı.bu sefer win8 e de giriş yapamadım.açılmadı makine.bende normal şekilde win7 yükleyip kullanmaya devam ediyorum.bana bir yardımcı olun nerede hata yapıyorum veya makinede mi bir sorun var.şimdiden teşekkürler.
  • dadasahmet D kullanıcısına yanıt
    slm.bende samsung np550p5c notebook var.gelirken win 7 li geldi.hatayla recovery alanını sildirdim.daha sonra gelen win7 dvd si ile formatlarken diski komple formatladım ve recovery alanı falan herşey silindi.normal win 7 kurulumu yaptım.en baştaki sayfada anlatılanlarla recovery solution 5 ile adımları izledim.tam dvd istediğinde kuruluma geçecekken hata veriyo.makina UEFI kurulumlu bunu açılışta biostan görebiliyorum UEFI DISABLE/ENABLE yazıyor.internetten indirdiğim bir win 8 kopyasıyla admin tool 6 ile kurulumu yaptım gayet güzel bir şekilde açıldı makina.başlarken f4 e basarak recovery alanına girip yedek almaya çalıştığım zaman siyah dos ekranı geliyor.recovery açılmıyor.bu sefer win 8 de açılmıyor.en son umudumu kaybettim ve normal bir şekilde win 7 formatladım öyle kullanıyorum.bana bi yardımcı olursanız sevinirim.ha bide şunu soracaktım.admin tool 6 ile recovery alanını oluşturup kurulum yaptıktan sonra windowsta samsung recovery solution 5 gibi bir program kuruyomuyuz ? bide bu verdiğin linkte uefı kurulumu anlatmış.orada admin tool 6 yı flash bellekten açtıktan sonra , uefı kurulumu win8 li ayrı bir flash bellek hazırlayıp taksak win8 kurulumu yapar mı ? lütfen şuna bir el atalımda yapalım. @dadasahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: muratbasaran09

slm.bende samsung np550p5c notebook var.gelirken win 7 li geldi.hatayla recovery alanını sildirdim.daha sonra gelen win7 dvd si ile formatlarken diski komple formatladım ve recovery alanı falan herşey silindi.normal win 7 kurulumu yaptım.en baştaki sayfada anlatılanlarla recovery solution 5 ile adımları izledim.tam dvd istediğinde kuruluma geçecekken hata veriyo.makina UEFI kurulumlu bunu açılışta biostan görebiliyorum UEFI DISABLE/ENABLE yazıyor.internetten indirdiğim bir win 8 kopyasıyla admin tool 6 ile kurulumu yaptım gayet güzel bir şekilde açıldı makina.başlarken f4 e basarak recovery alanına girip yedek almaya çalıştığım zaman siyah dos ekranı geliyor.recovery açılmıyor.bu sefer win 8 de açılmıyor.en son umudumu kaybettim ve normal bir şekilde win 7 formatladım öyle kullanıyorum.bana bi yardımcı olursanız sevinirim.ha bide şunu soracaktım.admin tool 6 ile recovery alanını oluşturup kurulum yaptıktan sonra windowsta samsung recovery solution 5 gibi bir program kuruyomuyuz ? bide bu verdiğin linkte uefı kurulumu anlatmış.orada admin tool 6 yı flash bellekten açtıktan sonra , uefı kurulumu win8 li ayrı bir flash bellek hazırlayıp taksak win8 kurulumu yapar mı ? lütfen şuna bir el atalımda yapalım. @dadasahmet

Elinde uefi kurulumlu win 8 ya da win 7 varsa usb bellekten rahatlıkla yüklersin.Yukarıda aslında her şey gayet güzel anlatılmış.win 8 kurmak istiyorsan admin tool 6 ile, win 7 kurmak istiyorsanadmin tool 5 ile recovery oluşturacaksın.recovery oluşturduktan sonrakurulumu bu işlemleri yaparken kendi soracaktır zaten.Ancak bu işlemlere başlamadan önce 2 tane boot edilmiş bir flash bellek hazırla ( kopyala - yapıştırla olmuyor ) uefi kurulumlu istiyorsan yukarıdaki konularda verdiğim linkte açık seçik yazılı benden daha iyi anlatmışlar.win 8 li ya da win 7 li belleğin hazırsa 2. belleğe admin tool 6 ya da 5 i çıkar biostaki gerekli ayarlamaları yap onlarda yukarıda resimli olarak var.Daha sonrası zaten kendi yönlendiriyor.
    win 8 li bir bilgisayara recovery solution 5 kuramazsınız hata verir. sürüme göre 6 ya 6. 5 versiyonuna 5.sistem ve disk yapısı farklı çünkü.

boot edilebilir flash bellek hazırlama:
    http://www.youtube.com/watch?v=ObLrBuG65FI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadasahmet -- 3 Ağustos 2013; 14:37:23 >

elimde pc ile gelmiş olan win7 dvd si var. 5. versiyon ile denenleri yaptım ancak dvd istediği zaman kuruluma geçtiğinde hata veriyor.elimedeki win7 dvd sinin içindekilerle 2. usb ye uefı kurulumlu win7 usb hazırlasam olur mu?
  • quote:

elimde pc ile gelmiş olan win7 dvd si var. 5. versiyon ile denenleri yaptım ancak dvd istediği zaman kuruluma geçtiğinde hata veriyor.elimedeki win7 dvd sinin içindekilerle 2. usb ye uefı kurulumlu win7 usb hazırlasam olur mu?

olur tabiki..Birde gelen dvd olaki korumalı olabilir ya da çalışma şekli farklı ayarlanmıştır.İçeriğine baktın mı? windows setup dosyası dvd içeriğinin ilk bölümünde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadasahmet

quote:

olur tabiki..Birde gelen dvd olaki korumalı olabilir ya da çalışma şekli farklı ayarlanmıştır.İçeriğine baktın mı? windows setup dosyası dvd içeriğinin ilk bölümünde mi?

evet ilk bölümde.dvd üzerinde samsung recovery medıa yazıyo.
  • quote:

quote:

quote:

evet ilk bölümde.dvd üzerinde samsung recovery medıa yazıyo.

sıkıntı olmaması lazım ama olmazsa aynı dvd yi boş bir dvd ye çekip tekrar deneyin..

yav dadasahmet kardeşim beni skyp'tan ekleyip yardımcı olurmusun yapamadım ben bunu.bu adımdahttp://p1308.hizliresim.com/1d/4/r3gvu.jpg add'ye basınca bu hatayı veriyohttp://n1308.hizliresim.com/1d/4/r3h83.jpg
    daha sonra next'e tıklayıp geçip diğer adımları yapınca en son dvd yi istediği zamanda bu hatayı veriyohttp://n1308.hizliresim.com/1d/4/r3h9p.jpg vede windows kurulumuna geçmiyor.
    bu işe bi el be güzel kardeşim basaran_efe@hotmail.com

• quote:

yav dadasahmet kardeşim beni skyp'tan ekleyip yardımcı olurmusun yapamadım ben bunu.bu adımdahttp://p1308.hizliresim.com/1d/4/r3gvu.jpg add'ye basınca bu hatayı veriyohttp://n1308.hizliresim.com/1d/4/r3h83.jpg
    daha sonra next'e tıklayıp geçip diğer adımları yapınca en son dvd yi istediği zamanda bu hatayı veriyohttp://n1308.hizliresim.com/1d/4/r3h9p.jpg vede windows kurulumuna geçmiyor.

İftardan sonra şöyle 11-12 gibi bir bakalım...sıkıntı olmaz..

• quote:

bu arada sen win-7 mi kurmaya çalışıyorsun. ona göre yardımcı olayım.

evet win 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmednaim

quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Herseyi yaptım en sonda takıldım,win7 yukle dedim ama"windows installation files are missing Insert the Windows ınstallation disc and try ağacın" yazıyor,iki USB de takılı birinde admin tool diğerinde win7 var.admin tool takılı USB yi çıkarıp mı win 7 mi yükleyeceğim,ama bu seferde bıostan win7 takılı USB ikinci sırada olduğu için tekrar bıostan ayarından birinci sıraya alıyorum bu seferde direkt win7 başlıyor

Ne yapılması gerek bilmiyorum ama ben olsam en sonda win 7 yükle demeden önce USBleri çıkarıp yerlerini değiştirerek takıp win 7 yükleye o zaman tıklamayı denerdim.

oldu çok şükür...
    ama ekran parlaklığını ayarlayamıyorum,
    çözümü aygıt yöneticisinden AMD Radeon HD 8750M sağ tık özellikler" sürücüye geri dön" olarak çözdüm..
    şimdi bu ayarları tekrar recovery e koymam için 1. adımdaki "RECOVERY ALANINDAKİ İŞLETİM SİSTEMİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER "dekileri yapacağım...

• bluetooth güncellemesi sorun çıkardı
    olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 5 Ağustos 2013; 0:27:09 >
  • quote:

quote:

bu arada sen win-7 mi kurmaya çalışıyorsun. ona göre yardımcı olayım.

abi olmadı bu yine resimlerde gösterdiğim hataları veriyo

• merhabalar ufak sorun oluştu bende anlamadım.
    bütün herşey tamam takii recover bölümününe girmek istediğimde recover tuşuna bastığımda windows açılıyor burayı nasıl çözebilirim acaba? yardımcı olursanız teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.