Şimdi Ara

Samsung Recovery Alanını Geri Getirin/Değiştirin TÜRKİYE'DE İLK (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
874
Cevap
35
Favori
298.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://translate.google.co.uk/translate?hl=&sl=fr&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.sammynetbook.com%2Fforum%2Fthreads%2F11440-Recovery-Partition-rebuild-with-F4-key-enable

Ayrıca usb den boot edemiyorsanızhttp://www.isotousb.com/ bu program ile iso dosyasını usb ye atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siella -- 18 Mayıs 2013; 23:42:13 >

• meraba recovery solution 5 i kurdum herşey yolunda gayet iyi gidiyo program için teşekkürler :) bir de birşey soracam D yi genişletmem mumkun mu acaba sistem c ye kurulu.ve c de yerim.d yi genişletirsem verilerim silinir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seri1618

meraba recovery solution 5 i kurdum herşey yolunda gayet iyi gidiyo program için teşekkürler :) bir de birşey soracam D yi genişletmem mumkun mu acaba sistem c ye kurulu.ve c de yerim.d yi genişletirsem verilerim silinir mi?

hocam sıfırdan recovery partitionu oluşturacaksanız hard diskteki bütün veriler silinecek zaten.
    bölümü oluştururken orda kafasına göre c: d: bölümleri ayıracak.windows kurduktan sonra disk yönetiminden c: yi küçültüp d:yi yükseltirim diye düşünmeyin. c: nin sonunda taşınamaz veriler varsa küçültülemiyor.o yüzden orada oluşturulan bölümleri silip elle oluşturun.

dedidğim kısım bu:
     Samsung Recovery Alanını Geri Getirin/Değiştirin TÜRKİYE'DE İLK

• teşekkürler güzel konu.
  • Arkadaşlar merhaba, Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şuanda bende 40GB'lık bir windows 8 samsung recoverysi yedeği var. Fakat bu dosyalar "user01" gibi yedekler yani image yedeği değil. Bu yedeği ben windows 8 recoveriy programı ile kendim almıştım. Şuanda konunun hepsini okudum fakat bu tür anlatılmamış sanırsam.

Bu windows 8 recovery yedeğini recovery alanına gömmek istiyorum fakat şuanda sistemin windows 7dir. Windows 8 mi yüklemem gerekmekte ve bu user01 gibi dosyaları image mi yapmam lazım ? nasıl image yapabilirim ?

Lütfen yardım lütfen
  • Recovery Solution yedeği ile Admin Tool yedeği aynı biçimde değildir büyük ihtimal. Aynı biçime çevrilse bile Recovery bölümüne onu gömmek daha zor.
    O yüzden en iyisi Windows 8 kurduğunuz zaman aldığınız yedeği geri yükleyip ondan sonra Recovery imajını almanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surrealist86

Recovery Solution yedeği ile Admin Tool yedeği aynı biçimde değildir büyük ihtimal. Aynı biçime çevrilse bile Recovery bölümüne onu gömmek daha zor.
    O yüzden en iyisi Windows 8 kurduğunuz zaman aldığınız yedeği geri yükleyip ondan sonra Recovery imajını almanız.

Recovery alanı oluşturamadım usb hdd ve hafıza kartını boot etmiyor. Oluşturabilsem harici hdd'den yedeği yükleyerek sorunu çözecem. Windows 7 yükledim ne ekran kartı yükleniyor ne birşey.

Fabrikadan yedek cd gelmedi bana.
  • cd/dvd ile de yapabilirsiniz.
    usb'ye yazdırmak için Windows USB/DVD Download Tool ile Windows 7 ya da 8 kurulum için usb hazırlayın.daha sonra içindeki dosyaları silip admin toolu kopyalayın. biostan ayarlanmışsa boot edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root -- 18 Haziran 2013; 16:26:45 >
  • quote:

cd/dvd ile de yapabilirsiniz.
    usb'ye yazdırmak için Windows USB/DVD Download Tool ile Windows 7 ya da 8 kurulum için usb hazırlayın.daha sonra içindeki dosyaları silip admin toolu kopyalayın. biostan ayarlanmışsa boot edecektir.

Onu denedim ve 2 notebooktada boot etmiyor. Harici hddyi bios görüyor fakat admin toolus açmıyor. Şimdi bunu dvd'ye bassam yine olur mu? fakat dvd'ye nasıl basabilirim admintools 6 programını.
  • Admin Tool 4 ve 5 iso formatında olduğu için windows 7 de çift tıklayarak direkt yazdırılabilir fakat Admin Tool 6 dvd kalıbı img formatında olduğu için ultraiso gibi programlarla yazdırılabilir. Dosyayı açıp İmajı yazdır a tıklamanız yeterlidir.
  • quote:

Admin Tool 4 ve 5 iso formatında olduğu için windows 7 de çift tıklayarak direkt yazdırılabilir fakat Admin Tool 6 dvd kalıbı img formatında olduğu için ultraiso gibi programlarla yazdırılabilir. Dosyayı açıp İmajı yazdır a tıklamanız yeterlidir.

Dvd alınca onu deniyeceğim teşekkürler. Şimdi şu hddyi bot etmeye çalışıyorum :)
  • quote:

Recovery Solution yedeği ile Admin Tool yedeği aynı biçimde değildir büyük ihtimal. Aynı biçime çevrilse bile Recovery bölümüne onu gömmek daha zor.

win 7 ile win 8 in disk yapıları farklı olduğu için muhtemelen olmayacaktır siz o yedekleri bi yerde saklayın win 8 e geçeceğiniz zaman admin tool 6 ile ilksayfada anlatıldığı gibi yapıp daha önce aldığınız yedekleri gizli bölüme gömebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: walter13

quote:

Recovery alanı oluşturamadım usb hdd ve hafıza kartını boot etmiyor. Oluşturabilsem harici hdd'den yedeği yükleyerek sorunu çözecem. Windows 7 yükledim ne ekran kartı yükleniyor ne birşey.

win 8 li netboklarda usb den boot için biraz uğraşmıştım bios ayarlarını biraz karıştırmak gerek.
    hatta laptop win 8 li ve admin tool 6 ile gelmişti biraz zorlansamda admin tool 5 ile yeniden yükleyip xp ye çevirmiştim
    şimdi nasıl yapıldığını hatırlayamadım. usb boot için bios ayarı google amca da muhtemelen vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zngdev67 -- 18 Haziran 2013; 23:25:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatlax67

quote:

quote:

win 8 li netboklarda usb den boot için biraz uğraşmıştım bios ayarlarını biraz karıştırmak gerek.
    hatta laptop win 8 li ve admin tool 6 ile gelmişti biraz zorlansamda admin tool 5 ile yeniden yükleyip xp ye çevirmiştim
    şimdi nasıl yapıldığını hatırlayamadım. usb boot için bios ayarı google amca da muhtemelen vardır

Hocam şimdi DVD'ye admin tools 6 programını yazdırsak olmaz mı? Ultraiso programı sadece CD'ye basıyor DVD'ye basan bir programda bilmiyorum.

Bu 40 GB'lık yedek yüklenmez mi şimdi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam şimdi DVD'ye admin tools 6 programını yazdırsak olmaz mı? Ultraiso programı sadece CD'ye basıyor DVD'ye basan bir programda bilmiyorum.

admin tool 4 ve 5 i cd de denemiştim olmamıştı 6 yı bilmem taminimce olmayacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

admin tool 4 ve 5 i cd de denemiştim olmamıştı 6 yı bilmem taminimce olmayacaktır.

6yı denemedim diğer sürümler cdden olmadı. Gerek kalmadı artık ekran kartı driverini buldum.

• faydalı konu olmuş pek böle yorum yapmayı sevmem ama tebrikler ustalar
  • admin tools 6 windows 8 pro ile çalışıyor denendi. fakat windows 8 single language kurulumunda 'windows bu diske yüklenemez. seçilen disk gpt bölümü stilinde" hatası veriyor. bilgisayarım windows 8 single language önyüklü geldiği için windows 8 pro yüklesem de elimdeki ürün anahtarı ile etkinleştiremiyorum. Single language kurarken de nedense kurulumu uefi ortamında yapamıyorum galiba sorun bundan kaynaklanıyor, legacy mod ile kurulabiliyor sadece. Çok ilginç bir durum, muhtemelen zar zor bulduğum windows 8 single language iso'su ile alakalı. Recovery oluşturamadan legacy modda kurdum etkinleştirdim sorunsuz çalışıyor, tabi recovery partition'um artık yok.
  • peki sorum şu;
    win8 yüklü gelen SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP370R5E-S0ATR ürüne win7 yükledim,tabi recovery dahil herşeyi sildim..
    bu üründe recovery nasıl oluştururuz(win8 ve/veya win7)
    bu ürün ultrabook gibi optik sürücü yok,sadece usb var
  • Başlangıç USB'si oluşturarak (bootable USB) içinde admin tool olacak, yapabilirsiniz. Bilgisayarı USB'den başlayacak şekilde ayarlıyorsunuz ve sanki CD/DVD ile yapar gibi yapıyorsunuz her şeyi.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.