Şimdi Ara

SAMSUNG RF510 - TOSHIBA F60-11F - TOSHIBA A665-11Z ve iki adet DELL önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha önce HP düşünüyordum ama HP nin tüm bilgisayarın yerine yeni modeller çıkartması ve şuanda i7 işlemcili modellerin hiçbirinin hoşuma gitmemesi üzerine dün bikaç teknoloji mağzası gezerek farkettiğim bi kaç ürünü sizlerle paylaşmak ve yorum almak istiyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-rf510-s04tr-rf510-i7-720qm-1.60ghz-6gb-640gb-2048mb-gt420m-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49039
    http://www.vatanbilgisayar.com/dell-1747-b72p41-studio-core-i7-720qm-1.6ghz-4gb-1tb-17.3-1-gb-hd4650-cam-dvdrw--bt-w7re/productdetails.aspx?I_ID=48310
    http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-f60-11f-f60-11f-core-i7-620m-2.66ghz-6gb-640gb-15.6-1024mb-gt330m-bt-dvdrw-br-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=46782
    http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-a665-11z-a665-11z-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-15.6-1024mb-gts350m-cam-dvdrw-br-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=47905
    http://www.vatanbilgisayar.com/dell-1558-b74p45-studio-1558-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-15,6-dvdrw-1024mb-hd5470-cam-bt-w7p/productdetails.aspx?I_ID=48107

performans ve oyun özellikli bir bilgisayar arıyorum işin aslı samsung rf510 hoşuma gitti ancak yorumlarınıza önem vereceğimi belirtmek isterim
    ayrıca hangi modelde hatırlamıyorum ama samsunda da olabilir üzerinde direct x 11 stickerı vardı

bu 5 bilgisayar arasından tavsiyelerinizi bekliyorum
    eğer olurda bunlar dışında i7 işlemcili yüksek performans ve oyunlar için uygun notebook varsa onları da belirtirseniz sevinirim

teşekkürler

• bütçe ne kadar ona göre bi öneri yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: inistanbul

bütçe ne kadar ona göre bi öneri yapabiliriz
    en fazla 3000 liralık bi ürün düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut_K

Alıntıları Göster
    rf510 u ilkdefa gördüm yeni gelmiş tr ye heralde verdiğin modellerde en alınabilir model benceekran kartı eski model olmaya başladı ram 6lık işlemcide uygun bunlardan birini alacaksan samsung öneririm

Edit : i5 li modellerede bakabilirsin 1200-1500lira arası çok güzel notebooklar var fazla farketmiyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 19 Kasım 2010; 20:28:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

rf510 u ilkdefa gördüm yeni gelmiş tr ye heralde verdiğin modellerde en alınabilir model benceekran kartı eski model olmaya başladı ram 6lık işlemcide uygun bunlardan birini alacaksan samsung öneririm

Edit : i5 li modellerede bakabilirsin 1200-1500lira arası çok güzel notebooklar var fazla farketmiyor zaten

Alıntıları Göster
    samsung rf510 directx 11 desteği var diye görmüştüm nette
    doğrumudur?
    bana 3-4 sene oyunlarda en azından orta seviye ayarlarda sorun çıkartmadan oyanamı sağlarmı?
    yorumlarınız için de teşekkürler

• quote:

Alıntıları Göster
    aslında 1.650 liraya levono var ama 3.000 tl değil özellikleride iyidihttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-050956-y560a-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48831

monster önericem ozaman çünkü bi fırtınadır gidiyo daha yeni serisinin kullananı olmadı için bilemiyecem forumda monster sayfasına girerseniiz hemen fark edersiniz..
    levononun üzerine ssd alırsanız çok iyi performans çıkarıcağına inanıyorum...

• quote:

aslında 1.650 liraya levono var ama 3.000 tl değil özellikleride iyidihttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-050956-y560a-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48831

monster önericem ozaman çünkü bi fırtınadır gidiyo daha yeni serisinin kullananı olmadı için bilemiyecem forumda monster sayfasına girerseniiz hemen fark edersiniz..
    levononun üzerine ssd alırsanız çok iyi performans çıkarıcağına inanıyorum...

Alıntıları Göster
    lenova ya baktım yanlız ben numpad bölümü de olsun istiyorum
    programlama ile uğraşıyorum ve çok işime yarıyor
    monsterlar biraz kaba geliyor bana :) samsung rf510 hoşuma gitti fakat ekran kartı iyimidir genel olarak bi eksiği varmıdır bilgisayarın bilemiyorum
    yeni donanımları pek takip edemiyorum

• quote:

monsterlar biraz kaba geliyor bana :) samsung rf510 hoşuma gitti fakat ekran kartı iyimidir genel olarak bi eksiği varmıdır bilgisayarın bilemiyorum

oyun için vs. diyosun ve gt420m ekran kartlı samsung almak istiyorsun yazııkk!Arkadaşın önerdiği Lenovo bile daha iyi.Bi de şuna bitiyorum samsung lcd aldım kaliteli çıktı laptop ta samsung olsun bu ne arkadaş yav

• quote:

Alıntıları Göster
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-a510-uae13t-a510-uae13t-core-i5-560m-2.66ghz-4gb-1024mb-gt425m-500gb-15.6--dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49120 bu nasıl? 2.66-3.2 ghz işlemci gt425m fiyatıda iyi ssd konusunda hala aynı fikiri düşünüyorum madem 3bin lira bütçe var ssd şart

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-a510-uae13t-a510-uae13t-core-i5-560m-2.66ghz-4gb-1024mb-gt425m-500gb-15.6--dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49120 bu nasıl? 2.66-3.2 ghz işlemci gt425m fiyatıda iyi ssd konusunda hala aynı fikiri düşünüyorum madem 3bin lira bütçe var ssd şart

Alıntıları Göster
    arkadaşın önerdiği bile iyi derken

• quote:

Orijinalden alıntı: numan75

quote:

oyun için vs. diyosun ve gt420m ekran kartlı samsung almak istiyorsun yazııkk!Arkadaşın önerdiği Lenovo bile daha iyi.Bi de şuna bitiyorum samsung lcd aldım kaliteli çıktı laptop ta samsung olsun bu ne arkadaş yav

donanımlar hakkında fazla bilgimin olmadığını belirttim
    ben HP bilgisayar almak istiyorum ama aradığım modeli bulamadım.samsung lcd tvim yok zaten olsa bile öyle bir kıyaslama yaparak almam bişeyi
    yaklaşık 2500 liralık bir ürün düşünüyorum en fazla 3000 e çıkarım ama 2500 daha iyi olacaktır.

lg ye bakıyorum fakat kafam iyice karışmış durumda çünkü ekran kartları pek farklı gelmedi bana

--

ssd hakkında daha fazla bilgi alabilirmiyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut_K -- 19 Kasım 2010; 20:11:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: numan75

quote:

donanımlar hakkında fazla bilgimin olmadığını belirttim
    ben HP bilgisayar almak istiyorum ama aradığım modeli bulamadım.samsung lcd tvim yok zaten olsa bile öyle bir kıyaslama yaparak almam bişeyi
    yaklaşık 2500 liralık bir ürün düşünüyorum en fazla 3000 e çıkarım ama 2500 daha iyi olacaktır.

lg ye bakıyorum fakat kafam iyice karışmış durumda çünkü ekran kartları pek farklı gelmedi bana

--

ssd hakkında daha fazla bilgi alabilirmiyim acaba?

Alıntıları Göster
    oyun istersen gt420m e yönelme zaten okadar farkı yok sanırım gt425m den. 5650 olsun 5730 olsun biraz daha iyiler bunları seçmen iyi olur yada daha üstünü...

• quote:

oyun istersen gt420m e yönelme zaten okadar farkı yok sanırım gt425m den. 5650 olsun 5730 olsun biraz daha iyiler bunları seçmen iyi olur yada daha üstünü...

Alıntıları Göster
    ssd ler normal harddisc lerden çok daha hızlıdır içinde dönen parça olmadığı için ses çıkarmaz, daha az elektrik tüketir, çok hızlılardır ve hafiftir. çok kalitelileri vardır ve iyi bir bilgisayarın en düşük parçası aslında harddisci dir. ssd ile bilgisayar asıl hızını gösterir ve işlemlerin daha kısa sürede bittiğini fark edersiniz. sayısal olarak değer vermek gerekirse ortalama bi harddisc ten 5 kat hızlıdır... ama biraz pahalı

• quote:

ssd ler normal harddisc lerden çok daha hızlıdır içinde dönen parça olmadığı için ses çıkarmaz, daha az elektrik tüketir, çok hızlılardır ve hafiftir. çok kalitelileri vardır ve iyi bir bilgisayarın en düşük parçası aslında harddisci dir. ssd ile bilgisayar asıl hızını gösterir ve işlemlerin daha kısa sürede bittiğini fark edersiniz. sayısal olarak değer vermek gerekirse ortalama bi harddisc ten 5 kat hızlıdır... ama biraz pahalı

Alıntıları Göster
    ssd harddisc değiştirilebilen bir parçamıdır?
    yoksa sonradan takılabilen bir çeşit taşınabilir hdd gibimidir?

• quote:

Bildiğin 2,5' hdd yuvasına takılan bir cihaz kendisi.Mekanik parçası olmayan harddisktir.
  • quote:

quote:

Bildiğin 2,5' hdd yuvasına takılan bir cihaz kendisi.Mekanik parçası olmayan harddisktir.

Alıntıları Göster
    alıp kullanabilirsin eski harddiscin yerine takıp kullancan bu kadar...
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ssd hakkındaki bilgi için teşekkürler
    yanlız kafam iyice karıştı
    ağustos ayından beri bilgisayar düşünüyorum hpye yoğunlaşmıştım olmadı
    artık herşey hazır gibi samsung da hoşuma gitmişti hani ama ekran kartına yapılan yorumlar iyice kafamı karıştırdı
    arkadaşlar samsung rf510 çok mu kötü bir ürün
    ekran kartı kötü oyun için alınmaz falan diyorsunuz ama bilemiyorum bi türlü
    eğer ekran kartınan dolayı önermiyorsanız hp toshiba samsung pek sıcak bakmasam da asus önerilerinizi bekliyorum çünkü çok kafaya taktık bu bilgisayar işini

• quote:

ssd hakkındaki bilgi için teşekkürler
    yanlız kafam iyice karıştı
    ağustos ayından beri bilgisayar düşünüyorum hpye yoğunlaşmıştım olmadı
    artık herşey hazır gibi samsung da hoşuma gitmişti hani ama ekran kartına yapılan yorumlar iyice kafamı karıştırdı
    arkadaşlar samsung rf510 çok mu kötü bir ürün
    ekran kartı kötü oyun için alınmaz falan diyorsunuz ama bilemiyorum bi türlü
    eğer ekran kartınan dolayı önermiyorsanız hp toshiba samsung pek sıcak bakmasam da asus önerilerinizi bekliyorum çünkü çok kafaya taktık bu bilgisayar işini

Alıntıları Göster
    çok kötü değil oyun oynatmaz demiyorum ama 5650-5730 kadar iyi grafik veremez biraz düşük kalır oyun içinse sağlam bi ekran kartı düşünmek lazım ne kadar iyi olursa güzel olur...

• quote:

çok kötü değil oyun oynatmaz demiyorum ama 5650-5730 kadar iyi grafik veremez biraz düşük kalır oyun içinse sağlam bi ekran kartı düşünmek lazım ne kadar iyi olursa güzel olur...

Alıntıları Göster
    önerdiğin lenovo sanırım 5730 peki başka varmı önerin
    lenovoya pek sıcak bakamıyorum
    hp samsung toshiba ve asus (sırasıyla) daha yakın geliyor
  • quote:

önerdiğin lenovo sanırım 5730 peki başka varmı önerin
    lenovoya pek sıcak bakamıyorum
    hp samsung toshiba ve asus (sırasıyla) daha yakın geliyor

Alıntıları Göster
    asusta 5730 lu model var ama eski çıkanlardan yeni serilerinde kötü ekran kartları kullanıyolar forumda bol miktarda kullanıcısı mevcut merak ettikleriniz için o bölüme bakabilirsinizhttp://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3329&u=Asus%20N61JQ-JX092V

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.