Bildirim
SAMSUNG RF510 - TOSHIBA F60-11F - TOSHIBA A665-11Z ve iki adet DELL önerileriniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bütçe ne kadar ona göre bi öneri yapabiliriz -
en fazla 3000 liralık bi ürün düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: inistanbul
bütçe ne kadar ona göre bi öneri yapabiliriz -
rf510 u ilkdefa gördüm yeni gelmiş tr ye heralde verdiğin modellerde en alınabilir model benceekran kartı eski model olmaya başladı ram 6lık işlemcide uygun bunlardan birini alacaksan samsung öneririmquote:
Orijinalden alıntı: Aykut_K
en fazla 3000 liralık bi ürün düşünüyorum
Alıntıları Göster
Edit : i5 li modellerede bakabilirsin 1200-1500lira arası çok güzel notebooklar var fazla farketmiyor zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 19 Kasım 2010; 20:28:35 > -
samsung rf510 directx 11 desteği var diye görmüştüm nettequote:
Orijinalden alıntı: Volkanbaba
rf510 u ilkdefa gördüm yeni gelmiş tr ye heralde verdiğin modellerde en alınabilir model benceekran kartı eski model olmaya başladı ram 6lık işlemcide uygun bunlardan birini alacaksan samsung öneririm
Edit : i5 li modellerede bakabilirsin 1200-1500lira arası çok güzel notebooklar var fazla farketmiyor zaten
Alıntıları Göster
doğrumudur?
bana 3-4 sene oyunlarda en azından orta seviye ayarlarda sorun çıkartmadan oyanamı sağlarmı?
yorumlarınız için de teşekkürler
-
aslında 1.650 liraya levono var ama 3.000 tl değil özellikleride iyidihttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-050956-y560a-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48831quote:
en fazla 3000 liralık bi ürün düşünüyorum
Alıntıları Göster
monster önericem ozaman çünkü bi fırtınadır gidiyo daha yeni serisinin kullananı olmadı için bilemiyecem forumda monster sayfasına girerseniiz hemen fark edersiniz..
levononun üzerine ssd alırsanız çok iyi performans çıkarıcağına inanıyorum...
-
lenova ya baktım yanlız ben numpad bölümü de olsun istiyorumquote:
aslında 1.650 liraya levono var ama 3.000 tl değil özellikleride iyidihttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-050956-y560a-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48831
monster önericem ozaman çünkü bi fırtınadır gidiyo daha yeni serisinin kullananı olmadı için bilemiyecem forumda monster sayfasına girerseniiz hemen fark edersiniz..
levononun üzerine ssd alırsanız çok iyi performans çıkarıcağına inanıyorum...
Alıntıları Göster
programlama ile uğraşıyorum ve çok işime yarıyor
monsterlar biraz kaba geliyor bana :) samsung rf510 hoşuma gitti fakat ekran kartı iyimidir genel olarak bi eksiği varmıdır bilgisayarın bilemiyorum
yeni donanımları pek takip edemiyorum
-
quote:
lenova ya baktım yanlız ben numpad bölümü de olsun istiyorum
monsterlar biraz kaba geliyor bana :) samsung rf510 hoşuma gitti fakat ekran kartı iyimidir genel olarak bi eksiği varmıdır bilgisayarın bilemiyorum
oyun için vs. diyosun ve gt420m ekran kartlı samsung almak istiyorsun yazııkk!Arkadaşın önerdiği Lenovo bile daha iyi.Bi de şuna bitiyorum samsung lcd aldım kaliteli çıktı laptop ta samsung olsun bu ne arkadaş yav
-
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-a510-uae13t-a510-uae13t-core-i5-560m-2.66ghz-4gb-1024mb-gt425m-500gb-15.6--dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49120 bu nasıl? 2.66-3.2 ghz işlemci gt425m fiyatıda iyi ssd konusunda hala aynı fikiri düşünüyorum madem 3bin lira bütçe var ssd şartquote:
Alıntıları Göster
-
arkadaşın önerdiği bile iyi derkenquote:
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-a510-uae13t-a510-uae13t-core-i5-560m-2.66ghz-4gb-1024mb-gt425m-500gb-15.6--dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49120 bu nasıl? 2.66-3.2 ghz işlemci gt425m fiyatıda iyi ssd konusunda hala aynı fikiri düşünüyorum madem 3bin lira bütçe var ssd şart
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: numan75
quote:
oyun için vs. diyosun ve gt420m ekran kartlı samsung almak istiyorsun yazııkk!Arkadaşın önerdiği Lenovo bile daha iyi.Bi de şuna bitiyorum samsung lcd aldım kaliteli çıktı laptop ta samsung olsun bu ne arkadaş yav
donanımlar hakkında fazla bilgimin olmadığını belirttim
ben HP bilgisayar almak istiyorum ama aradığım modeli bulamadım.samsung lcd tvim yok zaten olsa bile öyle bir kıyaslama yaparak almam bişeyi
yaklaşık 2500 liralık bir ürün düşünüyorum en fazla 3000 e çıkarım ama 2500 daha iyi olacaktır.
lg ye bakıyorum fakat kafam iyice karışmış durumda çünkü ekran kartları pek farklı gelmedi bana
--
ssd hakkında daha fazla bilgi alabilirmiyim acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut_K -- 19 Kasım 2010; 20:11:13 >
-
oyun istersen gt420m e yönelme zaten okadar farkı yok sanırım gt425m den. 5650 olsun 5730 olsun biraz daha iyiler bunları seçmen iyi olur yada daha üstünü...quote:
Orijinalden alıntı: Aykut_Kquote:
Orijinalden alıntı: numan75
quote:
donanımlar hakkında fazla bilgimin olmadığını belirttim
ben HP bilgisayar almak istiyorum ama aradığım modeli bulamadım.samsung lcd tvim yok zaten olsa bile öyle bir kıyaslama yaparak almam bişeyi
yaklaşık 2500 liralık bir ürün düşünüyorum en fazla 3000 e çıkarım ama 2500 daha iyi olacaktır.
lg ye bakıyorum fakat kafam iyice karışmış durumda çünkü ekran kartları pek farklı gelmedi bana
--
ssd hakkında daha fazla bilgi alabilirmiyim acaba?
Alıntıları Göster
-
ssd ler normal harddisc lerden çok daha hızlıdır içinde dönen parça olmadığı için ses çıkarmaz, daha az elektrik tüketir, çok hızlılardır ve hafiftir. çok kalitelileri vardır ve iyi bir bilgisayarın en düşük parçası aslında harddisci dir. ssd ile bilgisayar asıl hızını gösterir ve işlemlerin daha kısa sürede bittiğini fark edersiniz. sayısal olarak değer vermek gerekirse ortalama bi harddisc ten 5 kat hızlıdır... ama biraz pahalıquote:
oyun istersen gt420m e yönelme zaten okadar farkı yok sanırım gt425m den. 5650 olsun 5730 olsun biraz daha iyiler bunları seçmen iyi olur yada daha üstünü...
Alıntıları Göster
-
ssd harddisc değiştirilebilen bir parçamıdır?quote:
ssd ler normal harddisc lerden çok daha hızlıdır içinde dönen parça olmadığı için ses çıkarmaz, daha az elektrik tüketir, çok hızlılardır ve hafiftir. çok kalitelileri vardır ve iyi bir bilgisayarın en düşük parçası aslında harddisci dir. ssd ile bilgisayar asıl hızını gösterir ve işlemlerin daha kısa sürede bittiğini fark edersiniz. sayısal olarak değer vermek gerekirse ortalama bi harddisc ten 5 kat hızlıdır... ama biraz pahalı
Alıntıları Göster
yoksa sonradan takılabilen bir çeşit taşınabilir hdd gibimidir?
-
quote:
ssd harddisc değiştirilebilen bir parçamıdır?
Bildiğin 2,5' hdd yuvasına takılan bir cihaz kendisi.Mekanik parçası olmayan harddisktir. -
alıp kullanabilirsin eski harddiscin yerine takıp kullancan bu kadar...quote:
Orijinalden alıntı: Volkanbabaquote:
Bildiğin 2,5' hdd yuvasına takılan bir cihaz kendisi.Mekanik parçası olmayan harddisktir.
Alıntıları Göster -
ssd hakkındaki bilgi için teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Volkanbabaquote:
Bildiğin 2,5' hdd yuvasına takılan bir cihaz kendisi.Mekanik parçası olmayan harddisktir.
Alıntıları Göster
yanlız kafam iyice karıştı
ağustos ayından beri bilgisayar düşünüyorum hpye yoğunlaşmıştım olmadı
artık herşey hazır gibi samsung da hoşuma gitmişti hani ama ekran kartına yapılan yorumlar iyice kafamı karıştırdı
arkadaşlar samsung rf510 çok mu kötü bir ürün
ekran kartı kötü oyun için alınmaz falan diyorsunuz ama bilemiyorum bi türlü
eğer ekran kartınan dolayı önermiyorsanız hp toshiba samsung pek sıcak bakmasam da asus önerilerinizi bekliyorum çünkü çok kafaya taktık bu bilgisayar işini
-
çok kötü değil oyun oynatmaz demiyorum ama 5650-5730 kadar iyi grafik veremez biraz düşük kalır oyun içinse sağlam bi ekran kartı düşünmek lazım ne kadar iyi olursa güzel olur...quote:
ssd hakkındaki bilgi için teşekkürler
yanlız kafam iyice karıştı
ağustos ayından beri bilgisayar düşünüyorum hpye yoğunlaşmıştım olmadı
artık herşey hazır gibi samsung da hoşuma gitmişti hani ama ekran kartına yapılan yorumlar iyice kafamı karıştırdı
arkadaşlar samsung rf510 çok mu kötü bir ürün
ekran kartı kötü oyun için alınmaz falan diyorsunuz ama bilemiyorum bi türlü
eğer ekran kartınan dolayı önermiyorsanız hp toshiba samsung pek sıcak bakmasam da asus önerilerinizi bekliyorum çünkü çok kafaya taktık bu bilgisayar işini
Alıntıları Göster
-
önerdiğin lenovo sanırım 5730 peki başka varmı önerinquote:
çok kötü değil oyun oynatmaz demiyorum ama 5650-5730 kadar iyi grafik veremez biraz düşük kalır oyun içinse sağlam bi ekran kartı düşünmek lazım ne kadar iyi olursa güzel olur...
Alıntıları Göster
lenovoya pek sıcak bakamıyorum
hp samsung toshiba ve asus (sırasıyla) daha yakın geliyor -
asusta 5730 lu model var ama eski çıkanlardan yeni serilerinde kötü ekran kartları kullanıyolar forumda bol miktarda kullanıcısı mevcut merak ettikleriniz için o bölüme bakabilirsinizhttp://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3329&u=Asus%20N61JQ-JX092Vquote:
önerdiğin lenovo sanırım 5730 peki başka varmı önerin
lenovoya pek sıcak bakamıyorum
hp samsung toshiba ve asus (sırasıyla) daha yakın geliyor
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- heifer marka kimin
- msi klavye rengi değiştirme
- monster boot tuşu
- monster güç ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- monster bios tuşu
- samsung galaxy book 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X