Şimdi Ara

Samsung RF511-S03 & HP Pavilion DV6-6077er

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir ikilemde kalmış durumdayım, cihazı yurtdışından almayı düşünüyorum fiyat yaklaşık 1800 TL

Ben özellikle en az bir USB 3.0 portu olsun istemiştim, o nedenle bu modellere yöneldim.

Bu özelliklerde yada yakın özelliklerde başka tavsiyeniz olursa da dikkate alabilirim.

Düşüncelerinizi bekliyorum.

Samsung RF511-S03
    Microsoft® Windows 7 Home Premium
    Intel® Core™ i7 Mobile Processor 2630QM, 2.0GHz (Max Turbo 2.9GHz)(6Mb Cache)
    Intel® HM65 Express
    4096Mb, DDR3 1066MHz
    15,6" HD 1366x768
    500Gb (7200rpm) SATA
    nVidia GeForce® GT540M 1024Mb
    Intel® High Definition Audio
    DVD-Super Multi Double Layer
    Сеть 10/100/1000 Мbit/с (RJ45)
    WiFi, Bluetooth 3.0
    2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, VGA, HDMI, Head-out, Mic-in, Kensington Lock
    Card Reader 4-in-1
    1,3 Mp.
    Li-Ion 6 cell
    255 x 379 x 37 mm
    2,6kg

HP Pavilion DV6-6077er
    Microsoft® Windows 7 Home Premium
    Intel® Core™ i7 Mobile Processor 2630QM, 2.0GHz (1Mb Cache)
    6144Mb, DDR3
    15,6" WXGA 1366x768
    750Gb (5400rpm) SATA
    Mobility Radeon HD 6770М 1024Mb
    Beats Sound System
    DVD-RW Dual
    Сеть 10/100/1000 Мbit/с (RJ45)
    WiFi, Bluetooth
    2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, VGA, HDMI
    Li-Ion
    247 x 378 x 31 mm
    2,91kg

• samsung kalite olarak hertürlü iyidir ve servis olarakta benim gözümde çok başarılılar gözün kapalı al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

samsung kalite olarak hertürlü iyidir ve servis olarakta benim gözümde çok başarılılar gözün kapalı al derim

Samsung Al Tabii ki
  • Diğer konuya yazdığım açıklamayı aşağıya kopyalıyorum. HP alacaksanız EW ten alırken biraz daha düşünün.

Ayrıca samsung rf 511 i geçen hafta kızıma vatan bilgisayardan 2029 tl ye aldım. kasasının alüminyum olması nedeniyle sanırım hiç ısınma yok. Tavsiye edebilirim.

alıntı.

Yaklaşık 6 ay önce electroworlden hp 13.3 '' dv3 i7 işlemcili notebook almıştım. Eşim kullanıyor ve genelde internet, facebook ve müzik dinleme amaçlı kullanıyor. Oyun oynanmamasına rağmen aşırı ısınma, müzik dinlerken takılma felan yapıyordu.

10 gün evvel EW a götürüp servise yollanmasını mümkünse model değişimi veya para iadesi yapılmasını istedim.

Reyon görevlisini çağırdılar hemen yok tozdandır yok bilmemnedir demeye başladı. Bende maalesef ürünü çok incelemeden ve EW çalışanının bu seriler yeni ve sorunsuz tavsiyesiyle aldığımı, ev ortamında biriki ay kullanımda hemen nasıl tozlanabildiğini sordum kehem kühüm cevaplar.

Ben yeterince incelemeden aldığım için hatalıyım ama sizin satış görevlinizde yanlış yönlendirdi felan dedim ama boş. Öncelikli tavsiyem satış görevlilerinin tavsiyelerinden mümkün olduğunca uzak durun, ellerinde kalan sorunlu ürünleri satmaya çalışıyolar sanki.

Kartal EW den almıştım. Müşteri hizmetlerinin ve çağırdıkları reyon görevlisinin tavırları çok hoş olmadığı için uyardım. Satış yaparken Bimeksi kötülüyodunuz ürünün arkasında durmazlar, sizi servisle yüzyüze bırakırlar demiştiniz. Biz sizi servisle yüzyüze bırakmayız demiştiniz ama maşallahınız var satış yaparkenki nazik tavrınızdan eser yok nooluyonuz gibi sözler söyledim ama yüzleri pek kızarmadı.

Neyse birkaç kez takip sonucu bugün notebook geri geldi. Isınma sorununu kabul etmişler, fan temizlendi ve yeni işletim sistemi yüklendi diye yazmışlar ve iadeyi kabul etmemişler. Isınma olduğu an tekrar tekrar servise yollayıp gereken neyse yapacam, bunu yanlarına bırakmam.

Her gittiğimde de Kartal EW personeli ve müşteri hizmetlerinin tavırları da hiç hoş değildi. EW den ürün alırken daha dikkatli davranın ve reyon görevlilerinin yanlış yönlendirmelerine kanmayın sakın.

• Sanırım bu gidişle en iyisi Samsung'u almak, önerileriniz ve zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkürler.

10 gün içinde alacağım Rf511 i.
  • samsung
  • Arkadaşlar bu samsung RF511 'in ekranı nasıl? Mat mı parlak mı? Teşekkürler...
  • yeni çıkan notebooklarda artık hep parlak ekran kullanılıyor mat zor bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

yeni çıkan notebooklarda artık hep parlak ekran kullanılıyor mat zor bulunur

bir arkadaşım mağazada bakmış. Ekranı mat dedi. O yüzden teyit amacıyla sordum...
  • Oyun başarımı Hp nin daha iyidir (6770m) fakat sıcaklık sorunu olduğunu duymuştum.. kalite olarak iki üründe gayet kalitelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 20 Nisan 2011; 18:33:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.