Şimdi Ara

Samsung RL62ZBPN mi GRUNDIG GKNE 4780 I INOX mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda okuduklarımdan Sharp > LG > Samsung > ... sıralaması oluşmuş. Ancak ne yazık ki Sharp'ın Türkiyede satışa sunulan kombi tipi buzdolabı bulunmaması, LG'nin LG GC-B419WSQK modelinin de hacmi küçük olduğundan bu markalar ne yazık ki elenmiş oluyor. Candoğan'ın önerdiği BOSCH KGE58AW30N modelini de değerlendiriyordum ancak ürün İzmir'de kullanılacağından sorun çıkarabileceği endişesi ve nişanlımın illa NoFrost olsun demesi nedeni ile Samsung RL62ZBPN modelinde karar kılmıştım. Bu aralar GRUNDIG GKNE 4780 I INOX modeli de çok öneriliyor. Açıkçası kararsız kaldım. Bu ürünler arasında ve yine aynı tipte yani kombi olan farklı buzdolabı önerilerinizi de değerlendirebilirim.

Renk: Gri
    Tip: Kombi
    Bütçe: 2000 TL civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirTurk -- 10 Mart 2012; 23:12:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mirTurk

ancak ürün İzmir'de kullanılacağından sorun çıkarabileceği endişesi

hocam izmirde olması neden endişe yaratıyor acaba sizde?
  • Ürün için nemli havada kullanılması durumunda sorun yaşanabilir türü yorumlar vardı yanılmıyorsam. Candogan usta daha detaylı bilgi verir aslında. Yazın alum İzmir'in havası Antalya kadar olmasa da nemlidir.

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz87

yani no frost dışında başka bir eksikği bulunmuyor. + olarakta hem fiyat olarak en az 1000 tl daha uygun üstelik A++ enerji tüketimi geniş hacim ile çok cazip yanlız 2 şüphem var.

Birincisi bu karlanma olayı yaklaşık 1 ay kadar kullanan kullanıcılar karlanma olmadığı söylüyor. Ayrıca diğer bu buzdolabı hakkında deneyimli kişilerde ortalama yılda bir kere bizim manuel olarak eritmemiz gerektiğini söylüyor. Peki bu yaz aylarındada aynı şekilde kendi kendine karlanmayı eritecekmi bu konuda biraz endişelerim var yani biz bu bozdolabını aldıktan sonra bi kaç ay süre ile bizim tarafımızdan eritme zorunluluğu olursa ev halkı bu zamanda böyle buzdolabımı alırnır diye söylenmesin :)

ikincisi ise motor bölümünün arkasında açık olması yani boruların gözükmesi. Artık dediğim gibi günümüzde bu tip dolapların pek kalmadığı ve bunun bize herhangi bir şekilde görüntü dışında (zaten arkada kalacak ama) başka bir - olumsuzluk yaratıp yaratmayacağı konusunda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Buzdolabı üst soğutucu bölümdeki karlanmayı her zaman kendisi eritiyor, bu alanda bir sıkıntı yoktur.

Dondurucudaki karlanmayı ise buzdolabı kendisi eritmiyor. Low Frost sadece karlanmayı en düşük seviyeye indiriyor.

Ben çevremde Low Frost özelliği olmayan klasik çift kapılı Bosch üretimi buzdolaplarında karlanmanın normal şartlarda ancak 1 senede oluştuğunu gözlemledim. Bu üründe ise karlanmayı azaltan ek özellik de mevcut. Bu da karlanmanın 1 seneden daha uzun bir sürede oluşacağını gösteriyor.

Karlanmadan kastım buz dağı gibi aşırısı değil, 3-4mm kar tabakasıdır. Bu aşamaya geldiğinde eritme gerektirir.

Kısacası aşırı nemli sahil kenarında oturmuyorsanız, buzdolabını -24'C gibi aşırı yüksek soğuklukta kullanmıyorsanız ve günde 7-8 kezden fazla dondurucu kapağını açmıyorsanız karlanma sorunu yaşamazsınız.

Arka kondanser telleri resimde gördüğünüz gibi yandan bakınca belli olmuyor. Estetik durum ve daha çabuk tozlanma dışında bir eksisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirTurk -- 11 Mart 2012; 14:43:33 >

• Fikri olan arkadaşlar yok mu ? :( Aslında bu modelleri kullanan arkdaşlar varsa özellikle onların yorumlarını çok merak ediyorum.
  • Arkadaşlar 1 hafta içinde ürünü almam gerekiyor. Hala fikirlerinizi bekliyorum.
  • quote:

Arkadaşlar 1 hafta içinde ürünü almam gerekiyor. Hala fikirlerinizi bekliyorum.

Hocam Grundig dediğiniz Arçelik zaten.

Bu yüzden Samsung'u önereceğim size.
  • ben iskenderun gibi nem acisindan izmirle kiyaslanamayacak yerdeyim ona ragmen candogan beyin low frost makiesini ciddi ciddi dusunuyorum. Hata mi yapiyorum acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

ben iskenderun gibi nem acisindan izmirle kiyaslanamayacak yerdeyim ona ragmen candogan beyin low frost makiesini ciddi ciddi dusunuyorum. Hata mi yapiyorum acaba?

Sanırım bunun için en iyi yanıtı candogan verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Candogan o ürünü de önermiş. Fiyat olarak grunding çok daha uygun. Aralarında özellik olarak çok da fark yoksa onu alabilirim diye düşündüm açıkcası. Arcelik garanti konusunda epey iyi biliniyor onun icin değerlendirmeye aldım aslında.
  • quote:

quote:

quote:

Candogan o ürünü de önermiş. Fiyat olarak grunding çok daha uygun. Aralarında özellik olarak çok da fark yoksa onu alabilirim diye düşündüm açıkcası. Arcelik garanti konusunda epey iyi biliniyor onun icin değerlendirmeye aldım aslında.

Bende grundig düşünüyorum aldınızmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

quote:

quote:

quote:

Yok arkadaşım ben Samsung RL62ZBPN modelini aldım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun.Kaça nereden aldınız? nasıl memnunmusunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun.Kaça nereden aldınız? nasıl memnunmusunuz?

Ben almaya niyetlendiğimde İzmirdeki Samsung satan yerleri gezdim. Bir tatil günüydü 2000 TL'den başladı fiyat gezdikçe 1800 TL'ye 12 taksitle aldım. Hanım daha o zamanlarda başladı tombulum diye sevmeye. Tipi biraz tombul diğerlerine göre ya ben de başladım tombul demeye. Şimdilik bir şikayetimiz yok çok şükür üründen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.