Şimdi Ara

Samsung RT60KZRSL buzdolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
15.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beyaz eşya tavsiyeleri konu başlığında sıkça sormama rağmen cevap alamayınca konu açmak zorunda kaldım. Sizce Samsung beyaz eşya konusunda tavsiye edilebilecek bir marka mıdır? Forumda araştırdığım kadarıyla genel olarak Bosch markası tavsiye edilmekte.

Ancak Samsung markasına göre fiyat farkı epey fazla. Samsung RT55KZRSL ve Samsung RT60KZRSL modellerini sırasıyla 1399 ve 1549 lira samsung bayisinden fiyat aldım. Bana oldukça makul gibi geldi. Yer sıkıntısı nedeniyle 70-72 cm genişliğe kadar buzdolabı almam gerekiyor. Bu modeller gerek boyut gerek iç hacim konularında olsun işimi görücek gibi.

Ayrıca eşim ile gri istediğimiz için bu modeller tam istediğimiz gibi. Ancak aldıktan sonra servisidir arızasıdır filan çok uğraşmak istemiyoruz.. Bu modelleri tavsiye edermisiniz yoksa kesinlikle alma memnun kalmazsın mı dersiniz.

Bütçe en fazla 1600-1700 civarı. Ayrıca samsung markasını sadece buzdolabı olarak değil diğer ürünler için değerlendiriseniz sevinir.(Çamaşır ve bulaşık makinası)

Çamaiır makinası için maksimum 1000-1100 lira, Bulaşık makinası için ise maksimum 800-900 liralık kalite ürün tavsiyesinde bulunursanız sevinirm..

• Bende epeydir araştırıyoryum bu ürünü almaya karar verdim 1 ay içinde kısmetse alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: caissa

Arkadaşlar beyaz eşya tavsiyeleri konu başlığında sıkça sormama rağmen cevap alamayınca konu açmak zorunda kaldım. Sizce Samsung beyaz eşya konusunda tavsiye edilebilecek bir marka mıdır? Forumda araştırdığım kadarıyla genel olarak Bosch markası tavsiye edilmekte.

Ancak Samsung markasına göre fiyat farkı epey fazla. Samsung RT55KZRSL ve Samsung RT60KZRSL modellerini sırasıyla 1399 ve 1549 lira samsung bayisinden fiyat aldım. Bana oldukça makul gibi geldi. Yer sıkıntısı nedeniyle 70-72 cm genişliğe kadar buzdolabı almam gerekiyor. Bu modeller gerek boyut gerek iç hacim konularında olsun işimi görücek gibi.

Ayrıca eşim ile gri istediğimiz için bu modeller tam istediğimiz gibi. Ancak aldıktan sonra servisidir arızasıdır filan çok uğraşmak istemiyoruz.. Bu modelleri tavsiye edermisiniz yoksa kesinlikle alma memnun kalmazsın mı dersiniz.

Bütçe en fazla 1600-1700 civarı. Ayrıca samsung markasını sadece buzdolabı olarak değil diğer ürünler için değerlendiriseniz sevinir.(Çamaşır ve bulaşık makinası)

Çamaiır makinası için maksimum 1000-1100 lira, Bulaşık makinası için ise maksimum 800-900 liralık kalite ürün tavsiyesinde bulunursanız sevinirm..

buzdolabı secimin güzel kardes bende samsung rt60kzrsl buzdolbı alıcam... en iyi f/p bunda kafan rahat olsun ben 3 haftadır forumda geziyorum bu paraya en iyi dolap budur... ama sana tavsiyem mümkünse bayiyi bosver internette nerden baksan 200 tl asagı alırsın bu ürünleri.. yine de sen bilirsin...

diger ürünler için fiyat aralıklarımız aynı... bak sana söyle söyleyeyim bulasık mak. camasır mak. bu ürünlerde alman dan sasmamak gerek

bulasık mak. o fiyata bulanan en iyi bulasık mak. profilo bm 6284 bu modeli arastır ne demek istedigimi gayet iyi anlarsın...fiyatı da 950 tl civarı...

camasır mak. için iki tane önerim var sana... bende suanda karar vermeye calısıyorum kafam karısık camasır mak. için önerilerim sunlar...

AEG Lavamat 75270 FL http://www.akakce.com/camasir-makinasi/en-ucuz-aeg-lavamat-75270-fl-fiyati,574476.html

Samsung WF0804W8E http://www.akakce.com/camasir-makinasi/en-ucuz-samsung-wf0804w8e-fiyati,425044.html

ikisi de cok iyi makina buna eminim bu yüzden de karar vermekte zorlanıyorum... ama ikisinden birini alırsan pişman olmazsın...

umarım yardımcı olabilmişimdir... bu arada hepsi aynı marka olsun diye takılma sakın bir markanın herseyi kaliteli degildir... bosch un bile...

• ben de RT60 KZRSL ile kararımı vermiş durumdayım. Hızlıal fiyatı 1575 TL ile bonusa 12 taksit olarak verilmiş. Siteyi güvenilir bulduğum için oradan almayı düşünüyorum. Hacmi, Ebatları, fiyatı ve markası bana makl görünüyor. İnş doğru bir karar vermişizdir..
  • Fiyat olarakta uygun gözüyoküyor bende listeye ekledim,

Ankara'da uygun fiyata alınabilecek bir yer var mı?
  • biz ürünü samsung bayinden aldık sorularınız varsa sorun
  • Siz ürünü bir etüd edip detaylı bir bilgilendirme yapabilirseniz bazı arkdaşların yaptığı gibi aydınlatıcı olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla ben anlamam ama sorarsanız bişey söyleyeyim işte can sıkıcı bi sesi var. dedim acaba yerini mi beğenmedi zemin pek düz değil ama sesi çıkıyo maşallahı var artı bide bizimkinin buzluğu acaip bişey kokuyo anlamadım soda ile sildik ama aynı devam hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalkhanas -- 15 Temmuz 2012; 0:08:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalkhanas

valla ben anlamam ama sorarsanız bişey söyleyeyim işte can sıkıcı bi sesi var. dedim acaba yerini mi beğenmedi zemin pek düz değil ama sesi çıkıyo maşallahı var artı bide bizimkinin buzluğu acaip bişey kokuyo anlamadım soda ile sildik ama aynı devam hala

buzluk neden kokarki? bunu anlamak güc...

öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın...

bende aynı üründen alıcam kısmetse fakat forumda kullanan birkac arkadas ses konusunda sikayetci degillerdi... sizin bu üründen beklentinizmi yüksekti yoksa hakikaten ciddi bir ses problemi mi var?

bir de hacim ve kullanıslılık yönünden ürün nasıl? özellikle 70 cm genişlik bu ürün için gercekten + bir özellik yer problemi yaratmaz

genel kalite olarakta yorum alabiliriz yani malzeme kalitesi falan nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

quote:

Orijinalden alıntı: dalkhanas

valla ben anlamam ama sorarsanız bişey söyleyeyim işte can sıkıcı bi sesi var. dedim acaba yerini mi beğenmedi zemin pek düz değil ama sesi çıkıyo maşallahı var artı bide bizimkinin buzluğu acaip bişey kokuyo anlamadım soda ile sildik ama aynı devam hala

buzluk neden kokarki? bunu anlamak güc...

öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın...

bende aynı üründen alıcam kısmetse fakat forumda kullanan birkac arkadas ses konusunda sikayetci degillerdi... sizin bu üründen beklentinizmi yüksekti yoksa hakikaten ciddi bir ses problemi mi var?

bir de hacim ve kullanıslılık yönünden ürün nasıl? özellikle 70 cm genişlik bu ürün için gercekten + bir özellik yer problemi yaratmaz

genel kalite olarakta yorum alabiliriz yani malzeme kalitesi falan nasıl?

çok ciddi değil yalnızca yanındayken fark ediliyo o kadar ama hani ben daha az sesi olur diye bekliyordum buzluktaki koku plastik kokusu gibi ya işte yeni ya ondan galiba yada ne bilim klima gaz kokusu gibi mi ne hacim olarak 70 cm eninde en iyisi bu galiba kapataki rafları bile hayli enli kullanışlı yani tavsiye ederim ben dandik bi parçasını göremedim

• Ürünü yakın zamanda alanlar magaza ve fiyat bilgisi yazabilirlerse iyi olur.
  • daha bugün tekcarsi.com dan sipariş verdim ürün elime 5 agustosta gelecek fiyat kargo dahil 1453 lira ödedim pesin olarak...
  • 1499 Lt 12 ay taksitle satıyor şubelerimiz ilgilenen arkadaslar olursa kahramanmaraşta yardımcı olabilirim hem muhattabım olsun hem uygun olsun hemde görerek alayım diyen arkadaslar olabilir
  • Dün itibari ile bende aldım bu buzdolabını.Asansöre sıgmamış 2 metre kutulu hali ,ceva lojistik 7 kat taşımış valla.Kullandıkça yazıp videosunuda eklerim.

• GÜzel bi görüntü insan evine böyle yeni bir beyaz eşya aldığında mutlu oluyor değilmi ...Bendede rt63wmsw var iyiki kombi almamışım diyorum çünkü bizim 10 aylık velet şimdiden su pınarının dibine elini yetiştirmeye başladı ordaki parçayla oynuyor
  • güzel seçim olmuş güle güle kullan kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

GÜzel bi görüntü insan evine böyle yeni bir beyaz eşya aldığında mutlu oluyor değilmi ...Bendede rt63wmsw var iyiki kombi almamışım diyorum çünkü bizim 10 aylık velet şimdiden su pınarının dibine elini yetiştirmeye başladı ordaki parçayla oynuyor

Ah şu çocuklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepedeninme

quote:

GÜzel bi görüntü insan evine böyle yeni bir beyaz eşya aldığında mutlu oluyor değilmi ...Bendede rt63wmsw var iyiki kombi almamışım diyorum çünkü bizim 10 aylık velet şimdiden su pınarının dibine elini yetiştirmeye başladı ordaki parçayla oynuyor

Ah şu çocuklar.

Bizde çocuğuz içimize bakarsan aslında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tepedeninme

quote:

Ah şu çocuklar.

Bizde çocuğuz içimize bakarsan aslında

bim poşedinin içindeki senin yavrumu

şaka biyana bende bundan alacağım sanırım, gönül sharp istiyor ama maalesef olmayacak galiba

cihazın açılmış ve kurulmuş fotolarınıda koyarmısınız

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.