Şimdi Ara

Samsung RT60KZRSL buzdolabı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
15.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende inox gri düşünüyorum "mecburen"
  • Lojistik firması ile gelen ürünlerin dışından fiziki olarak kontrol etmeden
    imzalı teslim almayın...

Hiç kullanmadan ağzınızın tadının kaçmasını istemiyorsanız...
  • RT60KZRSL almayı düşünüyorum. Çok mağaza gezdik bugün. Bursa Carrefour Samsung mağazasında peşin 999 TL'ye geliyor. Ama çalışma esnasında gürültü kısmı (Gerçi diğer modelde yazmış arkadaş) ve koku olayı beni biraz tereddütte bıraktı. Kullanan varsa yorumlarınızı alabilir miyim?
  • yanlısın var kardes bu dolabı 1350 den asagı zor bulursun iyi bak spot falan olmasın....
  • Doğru. Ürünün fiyatı 1299 TL'dir, düzeltiyorum.

Yalnız Samsung bayiileri bana daha uygun geldi. Ucuz olduğunu iddia eden Bursa ElectroWorld'de 1599 TL.
  • RT60KZRSL özelliklerine sahip inox olmayan buzdolabı önerebilir misiniz?
  • Bu ürün hakkında son gelişmeler nelerdir?
    Alan arkadaşlar kullanımdan kaynaklanan memnuniyet ya da memnuniyetsizliklerini yazabilirler mi?
  • Bir yıl kadar önce aldık, kullanıyoruz, birazcık gürültülü, biraz parmak izi bırakıyor, derin dondurucumuz olduğu için üst kısmı kapattık, yine de içi 9 derece oluyor, yani tamamını soğutucu olarak kullanıyoruz, enerji tüketimi daha da düşük oluyor, biz koku hissetmedik, kargo dahil 1400 küsur almıştık hala aynı, gayet memnunuz, tavsiye ederiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caissa

Arkadaşlar beyaz eşya tavsiyeleri konu başlığında sıkça sormama rağmen cevap alamayınca konu açmak zorunda kaldım. Sizce Samsung beyaz eşya konusunda tavsiye edilebilecek bir marka mıdır? Forumda araştırdığım kadarıyla genel olarak Bosch markası tavsiye edilmekte.

Ancak Samsung markasına göre fiyat farkı epey fazla. Samsung RT55KZRSL ve Samsung RT60KZRSL modellerini sırasıyla 1399 ve 1549 lira samsung bayisinden fiyat aldım. Bana oldukça makul gibi geldi. Yer sıkıntısı nedeniyle 70-72 cm genişliğe kadar buzdolabı almam gerekiyor. Bu modeller gerek boyut gerek iç hacim konularında olsun işimi görücek gibi.

Ayrıca eşim ile gri istediğimiz için bu modeller tam istediğimiz gibi. Ancak aldıktan sonra servisidir arızasıdır filan çok uğraşmak istemiyoruz.. Bu modelleri tavsiye edermisiniz yoksa kesinlikle alma memnun kalmazsın mı dersiniz.

Bütçe en fazla 1600-1700 civarı. Ayrıca samsung markasını sadece buzdolabı olarak değil diğer ürünler için değerlendiriseniz sevinir.(Çamaşır ve bulaşık makinası)

Çamaiır makinası için maksimum 1000-1100 lira, Bulaşık makinası için ise maksimum 800-900 liralık kalite ürün tavsiyesinde bulunursanız sevinirm..

Selam buzdolabı doğru tercih 60kzrsl 1500 fiyatı olması lazım çamaşır makınası 9902lww 9 kg 1000 tl fiyatı var bulaşık makınası içinde fn320w 800 tl fıyatı var bunlar güzel makinalar f/p olarak bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

RT60KZRSL özelliklerine sahip inox olmayan buzdolabı önerebilir misiniz?

60kzrsw beyazı A+ dijital ekranlı
    60ksrsw beyaz A sınıfı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RT60KSRSL satın aldık, kurulumu yapıldı ama henüz test yapılmadı. Bir türlü işten erken çıkıp da görme şansım olmadı. Kullandıkça bilgi verebilirim. Aldığımız fiyat, 1.399 TL. Carrefour Samsung'tan Maximum karta peşin fiyatına 8 taksitle alındı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nb

Bir yıl kadar önce aldık, kullanıyoruz, birazcık gürültülü, biraz parmak izi bırakıyor, derin dondurucumuz olduğu için üst kısmı kapattık, yine de içi 9 derece oluyor, yani tamamını soğutucu olarak kullanıyoruz, enerji tüketimi daha da düşük oluyor, biz koku hissetmedik, kargo dahil 1400 küsur almıştık hala aynı, gayet memnunuz, tavsiye ederiz...

gurultulu derken? elımde kala kala bu kaldı 77 cm'yı asmayan buzdolapları arasında.. bunu da gurultuye mı kurban etces?
  • bence gönlünüz rahat alın, servis kapı yönünü de değiştirdi, gayet memnunuz, az bir sesi var ona da alıştık herhalde duymuyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

RT60KSRSL satın aldık, kurulumu yapıldı ama henüz test yapılmadı. Bir türlü işten erken çıkıp da görme şansım olmadı. Kullandıkça bilgi verebilirim. Aldığımız fiyat, 1.399 TL. Carrefour Samsung'tan Maximum karta peşin fiyatına 8 taksitle alındı.

Ben sordum samsung ta 1.599 siz nasıl aldınız 1.399 a hangi carrefour orası ?
  • Birde bu dolaba alternatif olarak LG bi şeyler çıkarmış sizce nasıl ?

http://www.bimeks.com.tr/urun/125494/lg-grb632gstw-no-frost-buzdolabi.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirlantacocuk

quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

RT60KSRSL satın aldık, kurulumu yapıldı ama henüz test yapılmadı. Bir türlü işten erken çıkıp da görme şansım olmadı. Kullandıkça bilgi verebilirim. Aldığımız fiyat, 1.399 TL. Carrefour Samsung'tan Maximum karta peşin fiyatına 8 taksitle alındı.

Ben sordum samsung ta 1.599 siz nasıl aldınız 1.399 a hangi carrefour orası ?

Bursa Carrefour (Nilüfer)'dan satın aldık. Soğutması çok iyi. Şu an için memnunuz. Fresh Room özelliği de diğer makinalarda standart mı bilemiyorum ama çok faydalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClavicuLa NoX -- 19 Kasım 2012; 0:36:41 >
  • Dolap hakkında bayağı olumlu yorum var. Ben RT4892RKASL modelini almayı düşünüyorum. Fiyat ise 1950 TL. Sizce nasıl?
  • ben yandım siz yanmayın samsung buzdolabı almayınnn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki ay once ankamall bimeks den 1400 tl ye alti taksit aldim. Kurulum ve kapi yonu degisimini servis yapti. Ses seviyesi iphone gore 47-48 db civari ama eski buzdolabimla kiyas bile kabul etmez. Gayet memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu dolabın üzerindeki dijital ekran sadece kapağı açınca çalışıyo sürekli çalışsa daha güzel olurdu sanki :D
    bide üzerinde dijital panel olduğu halde ısı ayarını dolabın içinden manuel düğmeyle yapıyosun galiba keşke onuda dijital panelden yapabilseydik diye düşünmeden edemedim ben bu dolabı samsung bayiinde inceledim ses filan duyamadım ortamdaki gürültüdendi heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revaha_06 -- 26 Kasım 2012; 15:12:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.