Şimdi Ara

Samsung s2 ''mobil ağa erişilemiyor'' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
6.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    eşime isveçten gelen bir arkadaşım vasıtasıyla galaxy s2 sim free bir telefon aldım. henüz kaydettirmememe rağmen yaklaşık 20 gündür kullanıyordu bu gün ne olduysa avea olan hattı çalışmıyor arama yapmaya kalktığında mobil ağa erişilemiyor diye bir uyarı yazıyor ekranda , wi fi de bir sorun yok çalışıyor ilginç tarafı türkcel ve vodafone da da çalışıyor. sadece aveda çalışmıyor. telefoncunun birisine sordum kaydettirmemenden ötürü kapanmış olsaydı tüm hatlara kapatılırdı dedi. valla şaşırdım kaldım bende nedir bu durum arkadaşlar hat full çekiyor resimlerde de görebilirsiniz ama acil aramalar için yazıyo kafam karıştı varmı çözümünü bilen arkadaşım ?
    Bu arada isveçten arkadaşım gelirken 3 tane de sony ericson xperia ray getirdi bu telefonların ikisi ise turkcell sim ile çalışmıyor...

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• Hocam kendiniz diyorsunuz kaydettirmememe rağmen diye. Telefonunuz kilitlenmiştir büyük ihtimalle. Edit: Diğer şirketlerde 15 gün geçince kapatırlar diye tahmin ediyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hocam sordum dediginiz gibi olmuyormus yani hat degil telefon kapatiliyormus. SAygilar
  • Problem hakkinda bilgisi olan var mi ?
  • Hocam problem çözüldü mü acaba aynı problem benim telefonumdada oldu turkcell ile çalışmıyor telefonum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFeKa

Hocam problem çözüldü mü acaba aynı problem benim telefonumdada oldu turkcell ile çalışmıyor telefonum

henüz pasaport kaydını yaptırmadım belki ondandır diyorum yaptırınca da olursa yazarım buradan
  • Hocam ben derim ki siz avea ile görüşün onlar size yardım eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar vodafone hattımla yurtdışı cihazımda bende aynı sorunu yaşadım. dün gece çalışan telefon bugün hata vermeye başladı. vodafone dan kaynaklandığını söyleyenler olmuş internette ama bunun doğruluk payı nedir? nasıl çözeceğiz bu problemi?
  • Bu sorun pasaport kaydindan oluyor bazen bazi operatorler yurt disindan grlen telefonlara taninan o 2-3 haftalik sureyi tanimadiklari icin kapali oluyorlrms =)
  • hocam cihaz pasaporta kayıtlı, o konuda bir sıkıntı olmaması gerek. ek olarak telefonu avea hattımla kullanmayı denedim ve sorunsuz çalıştığını gördüm. bu hakikaten vodafone sim kartlarından mı kaynaklanıyor acaba?
  • Hocam vodafone u arayip onlarin veritabaninda imei sorgulattiniz mi peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFeKa

Hocam vodafone u arayip onlarin veritabaninda imei sorgulattiniz mi peki

hocam o gece sorunu yaşadım, birkaç saat avea kartla kullandım telefonu. ertesi gün vodafone a gidip sim kartı yenilemeyi düşünürken sabah kalktığımda sorun olmadığını gördüm. şimdiye kadar da sorun çıkarmadı başka. şimdilik iyi gibiyiz :) tekrar sorun çıkarsa bu sefer değiştiririm sim kartı
  • şuan o sorun bendede baş gösterdi telefonum telpa garantil..imei sorgulattım oda normal samsung ı9100 die kayıtlı ama bir türlü şu mobil ağa erişelemiyor şeyini halledemedim apn türkiye programınıda denedim oda olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.