Şimdi Ara

Samsung S20 Ailesi Ana konusu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
8
Favori
40.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xs maxıma 9500 e müşteri var :) şeytan aklımı kurcalayıp kurcalayıp kaçıyor alınacaksa üvey evlat olamayacak note 10 plus alınmalı. ama fiyat uçuk

illa ben bu fiyata alacağım denirse.

kesinlikle hb den alınmalı 1000 tl çek , buds hediyeside var
  • Sisteme fiyat giren kişinin eli, telefonun fiyatından sonra fena titremiş gibi :)

S Pen fiyatı 100 bin TL!!! :)
    shop.samsung.com
    Samsung Türkiye. S Pen
    https://shop.samsung.com/tr/s-pen

Samsung S20 Ailesi Ana konusu

Saygılarımla...

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatı görünce benim bile yüreğime indi :)

Bugün itibariyle Amazon.com.tr'den 7092 TL'ye S10 Plus 512 GB versiyonunu satın aldım. Note 10 Plus'ın o fiyatı hakettiğini düşünmüyorum, o kadar yüksek fiyatı telefona vermeyi de yüreğim kaldırmadı açıkçası, umarım kullanabilirim diye düşünüyorum sadece.
  • s_mail S kullanıcısına yanıt
    Note 9 un sıfırı ne kadar da 5500 e satiyorsunuz hocam ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Aynen 4500 e kapalı kutu var :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y4Ş4R kullanıcısına yanıt
    Hani nerde hocam o kadar da değil ama 5900 a falan var

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Yalnış yazmış 5500₺ e var.

• twilight_flame kullanıcısına yanıt
    İnmeyecek gibi değil ki :)

Güle güle kullanın şimdiden. S10 ve Note 9 artık F/P ürünü olarak gayet iyi ve değerleri de artar NOte 10 un fiyatından sonra hali ile.

Saygılarımla...
  • kazık fiyat.bu fiyatlarla alınmaz.cıkmadan dediğim gibi s10 plus daha mantıklı.
  • şuanda sadece biraz daha beklemek bende ekranı kırdıgım note 4 tamir ettircem 3 ay daha kullanalım çünki samsung türkiye bu fiyat'lara n.h satar baya bir müşteri kaybetsinde görecem şu kampayalar bi bitsin bi bakalım ne gözükecek
  • Yurtdışından getirip satmaya başlıyorlar bile Suna bak Samsung dışarıda yaptığı paketle bize itelemeye kalktığı o fiyatla paket arasındaki fark

Samsung S20 Ailesi Ana konusu

• Keşke bi Yurt Dışına gidewcek birini bulsam geçen ay ne güzel gidenler vardı ya :/ ciddi anlamda kar ediyorsun şuna 1500 tl kayıt ücreti bile koymaz.
  • Aşırı pahalı ve Batarya işlemciye göre çok düşük.
  • Eğer bahsedilen 10 bin bandındaki satış fiyatları doğruysa yanına bile yaklaşmam hocam gerçekten çok pahalı... Gerçi yeni telefonların hepsi ateş pahası 😁 şu an iphone 6s plus kullanıyorum onuda zamanında bulgaristandan getirmiştim 😁 tarifem taahütsüz eğer olurda telefon tamamen bozulursa direk internet paketini iptal edip yeni nokia 3310 almayı düşünüyorum 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 68023967 -- 9 Ağustos 2019; 10:42:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 68023967

Eğer bahsedilen 10 bin bandındaki satış fiyatları doğruysa yanına bile yaklaşmam hocam gerçekten çok pahalı... Gerçi yeni telefonların hepsi ateş pahası 😁 şu an iphone 6s plus kullanıyorum onuda zamanında bulgaristandan getirmiştim 😁 tarifem taahütsüz eğer olurda telefon tamamen bozulursa direk internet paketini iptal edip yeni nokia 3310 almayı düşünüyorum 😁
    Samsung tr sitesinde 10 yaziyor zaten hocam

• kulaklık girişini bataryayı büyütmek için kaldırdık diyip, bataryaları büyütmemekte ayri bir ironi, a70 bile 4500 mah bataryalı üstelik

• BaBA Akü yok .

Malzemeden çalmışlar 11 000 yapmışlar AUX girişi iptal etmiş
    Fiatı artırmış AUX u kaldırmasaydın da 8000 olsa

Yaniiiiii....
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Kalem girişi olduğu icin bataryayı büyütebildiği kadar buyutmusler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 9 Ağustos 2019; 15:32:1 >
  • Mustafa Akyüz kullanıcısına yanıt
    Kendi pasaportuna kayit etmen gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.