Şimdi Ara

Samsung S20 Ailesi Ana konusu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
8
Favori
40.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben note 9 aldım yeni. Eşimde de fan edition var. Note 9 a bile pişman oldum. Artık bir yenilik yok. Fan edition bile note 9 ile kafa kafaya şu an bir kaç ivir zıvır özelliğe bir sürü para saçmışım. Note fan kullananlar telefon yenilemesin. Bana göre note 10 da da yenilik yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makpiyal

Arkadaşlar ben note 9 aldım yeni. Eşimde de fan edition var. Note 9 a bile pişman oldum. Artık bir yenilik yok. Fan edition bile note 9 ile kafa kafaya şu an bir kaç ivir zıvır özelliğe bir sürü para saçmışım. Note fan kullananlar telefon yenilemesin. Bana göre note 10 da da yenilik yok.
    kişiden kişiye göre o değişir o hocam ben note 4 kulluyordum şimdi note 10 geçecem baya fark olacak benim için
  • Mustafa Akyüz kullanıcısına yanıt
    Dikkat ederseniz note fan edition ve sonrası için söylüyorum:)

• Note 9 kullanıyorum, gayette memnunum aslında çok güzel telefon. Ama büyük ve ağır gelmeye başladı iyice. Pro değil de düz modeli görelim, pro ile arada çok önemli farklar yoksa ve güzel bir değişim kampanyası olursa düz modeli alacağım.
  • Samsung S20 Ailesi Ana konusu Samsung S20 Ailesi Ana konusu Samsung S20 Ailesi Ana konusu Samsung S20 Ailesi Ana konusu Samsung S20 Ailesi Ana konusu Samsung S20 Ailesi Ana konusu

• Galaxy Note 10 Plus ve iPhone XR 2019 bir arada
  • Ekranı düz olan versiyon yok anladığım kadarıyla

Büyüklükten dolayı yine tek elde tutmak zor olacak

Zamanında note 4, 4g özelliğiyle gelmesine rağmen geçişlerde sıkıntı olmuştu hala şebeke problemi yer yer yaşanıyor. Muhtemelen bunlarda da 5g'li model gelirse 5g geçişlerinde problem olacak. Çünkü bazı problemler samsungda nesilden nesile devam ediyor.

S10 ile aynı işlemci olursa zaten aradaki tek fark kalem olacak(diğer ufak tefek özellikleri saymazsak)

Bu özelliklere göre fiyatı da muhtemelen 10 bin civarlarında olur. Bu paraya da değer mi tartışılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abrenax kullanıcısına yanıt
    Kendi modemiyle gelirse sıkıntı olabilir ama qualcomm modemiyle gelirse sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
    S10nun işlemcisiyle gelirse facia olur. Bariz 9820de sorunlar var.
    Zaten ayni kamerayla geliyor.
    Mate 30 deli kamerayla geliyor.
    Trde 10bin tl olursa avcunu yalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s10 plustan kalem farkı var.başakada ufak tefek fark olur.kamera aynı.bence 7000 olomalı daha yukarsı pahalı kazık demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Konuyu gördüm kesin dedim smart açmıştır. Beni yanıltmadığın için teşekkürler. Aksiyon dolu bir konu olacak burası!
    SÜPERSİN DOSTUM
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    :)

• Bence fiyatına göre değmeyecek. Artık S modelinin kalemli versiyonunu note diye çıkarıyorlar. Ekran da uzadıkça uzuyor kumanda gibi. Kıvrımlı da olunca kullanışsız. Üstelik pil de sabit.

Stabilite sorunları ne durumda bilmiyorum ama mağazalarda baktığımda yine iphone kadar akıcı değil. O kadar para verdikten sonra iphone almak daha mantıklı. En azından piyasası düşmüyor ve atlama, takılma problemi yok.

• abrenax kullanıcısına yanıt
    Bakalim iphone 11 iyi gelirse gecerim. Cok pahali ve minor ozelliklerle gelirse mate 30 cok iyi geliyor.
    S10 da bile hala kumlanma karincalanma devam ediyor kamerada. Kamerada cok geride kaldilar

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Daha damarına basmamışlar aksiyonun a sı bile yok bakalim heyecanla bekliyoruz takipteyim 😀👊👍

• selam arkadaşlar geçenlerde Çoğu editör hollandaya gittiler ve içeriğini söylemediler ama gecen gün hakkı alkanın videosunda ekin ile yaptığında video da 7 ağustostan sonra ne için burada olduğumuz söyleyebilirim dedi acaba note 10 ön tanıtımı yapıldı basına
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    benimde o video dikkatimi çekti mesut çevik'le beraberlerdi.
  • Mustafa Akyüz kullanıcısına yanıt
    Superstaf elindeki tel note 10 mu acaba
    Samsung S20 Ailesi Ana konusu Samsung S20 Ailesi Ana konusu

• Yaklaşık 12 senelik Apple kullanıcısı olarak ve en son 6s Plus kullanıcısı olarak Note 10+ a geçmeyi düşünüyorum.Android deneyimi yaşamanın belkide vakti geldi.Etrafımda birkaç arkadaşım note kullanıcısı ve hepside telefonlarından memnun.

Benim gibi olupta yani iphone dan note a geçiş yaşayanlardan tecrübelerini paylaşabilecek olan var mı?Getiriler götürüler ne olur gibi.

İyi forumlar.
  • Ekrana yine eşşek kadar delik koymuşlar K20 Pro aldım tam ekran kafam rahat.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.