Bildirim
Samsung S20 Ailesi Ana konusu (6. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
selfie kamerası gördüğüm kadarıyla tek olmayacak galiba proda. -
katılıyorum hocamquote:
Orijinalden alıntı: leftercan1907
selfie kamerası gördüğüm kadarıyla tek olmayacak galiba proda. -
Phone Arena
Latest round of Galaxy Note 10 and Note 10+ leaks fills in all the blankshttps://www.phonearena.com/news/samsung-galaxy-note-10-note-10-plus-full-specs-leaked_id117661
bazı özellikler ortaya çıkmaya başlamış, aslında note10 na boyut ergonomisinden dolayı note9dan geçmeyi düşünmüyor değilim fakat bu özelliklere görede işlemci ve kamera haricinde note9dan bir artısı yok gibi
-
-
Note 10 da hem boyut hem de ekran çözünürlüğü kısımına gidilmiş. Bence 3400-3500 mah seviyesindeki bataryanın 1440x3040 pixel için yetersiz olduğunu gördüler/düşünüyorlar. S10 kullanan biri olarak bence de durum böyle. Chipsete güncelleme gelmesi, geliştirilmiş hızlı şarj, bunlar güzel detaylar. 3.5mm jack i özleyeceğiz. -
Note 10 on siparis icin ozellikle onceki senelerde oldugu gibi Emaar Samsung tarafinda bir bilgi var mi arkadaslar?
Fiyat, teslim tarihi, on siparise ozel hediyeler vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya telefona çamur atmak istemem ama arka tarafı biraz Huawei p30 gibi olmamış mı ??
O konuda ben de rahatsızım üstat. Samsung'un her zaman kendine özgü, kendini belli eden bir tasarımı mevcuttu.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3ABCEFCF5
Ya telefona çamur atmak istemem ama arka tarafı biraz Huawei p30 gibi olmamış mı ??
Şimdi kılıfsız veya şeffaf kılıf kullanmadığınız sürece arkadan cihazın bir Samsung; hele ki tepe modeli olduğunu anlamak zor olacak. Çoğu kişi dediğiniz gibi Çinli bir model kullanıyorsunuz sanacak. Kamera dizilimi bir S10 kullanıcısı olarak söylüyorum ki yan yana olmalıydı gene. -
Bende onu sorun ettim işte yanda olsa neysede ortaya pat diye koymuşlar.
Bir de diğer note 10 modelinde kameranın 2 tane olacağı söyleniyor.Eğer ortaya 2 tane kamera koyarlarsa bana göre 2019 un en çirkin telefonu olarak gözükecek bildiğiniz.
İnşallah olmaz üstat. S10 tercih etmemdeki nedenlerden birisi tek kameraya sahip oluşu idi.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3ABCEFCF5
Bende onu sorun ettim işte yanda olsa neysede ortaya pat diye koymuşlar.
Bir de diğer note 10 modelinde kameranın 2 tane olacağı söyleniyor.Eğer ortaya 2 tane kamera koyarlarsa bana göre 2019 un en çirkin telefonu olarak gözükecek bildiğiniz.
Çünkü tek kamera sırıtmıyor ve çentikten güzel de duruyor bana göre. İş iki kamera deliğine gelince ise o göz tırmalıyor.
S10 ergonomik, tek kamera deliği ile tercihim oldu, çok memnunum. Note10 Pro'da eğer ki çift kullanırlarsa dediğiniz gibi araya vermiş olurlar modeli. Tek kamera çok harika bokeh efektli fotolara imza atabiliyor çiftine hiç gerek yok, aradaki fark yok kadar az.
Bu sene Note modelleri S10 ailesinin üstüne çok bir şey koymadığı için heyecan yapmadı nedense.
Şimdi ben alacak olsam düz Note10 alırım (ergonomi her daim ilk seçimim), elime geçen tek şey bir kalem olacak. Ne kadar kullancaksın ki hevesle birkaç defa, o kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 25 Temmuz 2019; 13:21:26 >
-
en sonunda kıvrımları azalmış xperia gibi görünen bir note 10 harika görünüyor -
Bir S10+ kullanıcısı olarak ön kamera tasarımını beğenmedim. Kamera deliği işi benim için çentikten çok daha iyi bir çözüm olmasına rağmen ortada olması sırıtacak gibi duruyor.. Tasarım S10'ların izinden gidebilirmiş gayet iyi ve premium bir tasarımdı.
İşlemci konusu tam belli oldu mu acaba, Snapdragon gelme ihtimali olur mu acaba bizim ülkemize. En son exynos s10 plus deneyimim çok kötüydü.
Şuan sızıntılara göre Exynos 9825 ile geleceği görünüyor hocam, Snapdragon işlemcili modeli paralel ithalat harici getiren olacağını sanmıyorum. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X