Şimdi Ara

Samsung S20 kulaklık hışırtı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung S20 plus cihazım var. 3.5 mm Jack girişi yok biliyorsunuz. Usb type c kulaklıkla kullanmaktayım. Hışırtı sorunu var. Şöyle ki müzik dinlerken veya video izlemeye başladığım anda arkada hışırtı sesi başlıyor fıss diye bir ses geliyor tabiri caizse. Videoyu veya müziği durdurunca da 1 sn kadar daha gelip o rahatsız edici hışırtı kesiliyor duruyor. Kısık sesle dinlediğimde daha bariz duyuluyor. Müzik veya video oynatmadan sesi en yükseğe veya en düşüğe çektiğim de hışırtı gelmiyor.
    Örnek video izliyorsunuz birini dinliyorsunuz. Konuşan kişi durduğunda hışırtı da kesiliyor konuşmaya başladığında hışırtı da başlıyor.
    Kulaklıkta mı sorun diye pc ve başka cep telefonlarında denedim aynı değişen birşey yok. Uygun dönüştürücü aldım başka kulaklıkla denedim onda da aynı. Aklıma başka bir çözüm gelmiyor ayarlara vb baktım düzelmedi. Acaba usb type c kulaklıklar hep mi böyle çalışıyor veya jak girişi olmayan cihazlar mı hep böyle anlamadım. Bana kalırsa usb type c kulaklıklar bu şekilde çünkü Jack girişinden dinleyince öyle bir ses yok usb ye takınca aynı sesi duyuyorum kardeşimin telefonunda denedim. Aynı kulaklığı dönüştürücü ile kendi cihazında deniyorum yine ses var usbli kulaklık takıyorum ondada var şu alttan gelen sesi bir türlü yok edemedim.
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    Herkeze iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmwert -- 28 Ekim 2020; 8:34:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatan bilgisayar'a gittim bugün. Orda açıkta bulunan s20 plus'ı kendi kulaklığımla denedim ondada aynı sorun var. Bluetooth'lu kulaklık bulup onunla deneyeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sorunu yaşayan sanırım olmadı veya bu konuda tecrübe sahibi olan yok. Ben sorunu çözdüm. Bilmeyen arkadaşlara yardımcı olması için yazıyorum. Benim cihaz 32-bit / 384khz çıkışa sahip. İlk Aldığım dönüştürücü 16-bit/48khz'e kadar destekliyor. Sanırım hışırtı problemini bu sebeple yaptı. Ama emin değilim belkide tesadüf. Yeni aldığım dönüştürücü 32bit/384khz'e kadar destekliyor ve bunda hışırtı yok gayet ses mükemmel bir şekilde çıkıyor.

Not: akg kulaklığım orijinal değil a kalite bundan dolayı hışırtı yapabilir. Ama 3.5mm lik orijinal samsung kulaklığım var onda yapmıyor yeni dönüştücü ile. Eski dönüştürücü ile hışırtıyı oda yapıyordu. Ayrıca jbl500bt ile denedim. Hem kablosuz hemde kulağı rahatsız etmiyor. Ses kalitesi gayet tatmin edici hışırtı sorunu vb şeyler yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmwert -- 3 Kasım 2020; 8:59:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam, s20 fe cihaz aldım, baseus'un typeC'den 3.5 mm'ye çeviren bir aparatını aldım kulaklık takmak için ama tanımadı. Sizde de böyle sorunlar oldu mu? Olduysa nasıl çözdünüz? İlla samsung aparat mı şart?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.