Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.820
Cevap
176
Favori
957.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana gelen birşey olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 cihazında portre çekim modu.

21 ultra

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

mi 10 t

p40 pro

• Tek anladığım Tuzla'dan yola çıkan bir şey. Başka bir şey değildir sanırım, kargolanacak yurtdışı alışverişim vardı tek.

• Bugün Samsung bayisinde S21 i inceleme fırsatım oldu... Kötülemek istemem ama telefon ekranı kasası yani dış yapısı olarak neredeyse s20 FE ın kopyası... Estetik ve malzeme kalitesi olarak s20 nin çok altında... Objektif yorumum bu şekilde malesef...
  • ersoyesra E kullanıcısına yanıt
    • Ön sipariş tarihleri olan 14 Ocak 2021 – 11 Şubat 2021 (23:59) arasında Trendyol üzerinden "Samsung Türkiye" mağazasından satın alınan Galaxy S21 5G 128GB ürünü ile birlikte Galaxy Buds Live model bluetooth kulaklık hediye olarak gönderilecektir. Hediye üründe renk seçeneği bulunmamaktadır. Hediye ürün satın aldığınız telefon ile birlikte gönderilecektir.

ürün bilgisi kısmında yazan bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyupdmrc1 -- 23 Ocak 2021; 2:12:43 >
  • GSMarena'nın incelemesini inceledim. Cihaz batarya ömrü olarak toparlamış, geçen sene en iyi sonuç aldığı teste bakmadım ama 77 saat kullanım ömrü vardı, 120Hz ile 72 saatti sanırım. Şimdi 90 saati geçmiş.

İşlemcide geliştirmeler var ama muazzam bir atak yok. Yer yer 865 seviyelerinde geziyor, yer yer daha iyi. 888 daha büyük cihazdaki ısınma seviyelerini de düşünürsek frekansı enerjiyi basıp bu işlemciyi rahat tokatlayacaktır. Tabi termal bütçe ya da stabilite odaklı kısıtlamalar da olabilir. Hani ilk sızıntılarda işlemcinin çok daha iyi seviyelere çıkılabildiği görülüyor. Belki o durumda güç tüketimi aşırı yükseliyor diye fazla hızlı tutmamışlardır. Ya da esas performansı Ultra'da göstermesi istenmiştir.

Kamera olarak güzel ama karşılaştırmada kullanılan S20+ fotoğraflarını yer yer daha güzel buldum. Özellikle geniş açı çekimde gereksiz bir yumuşaklık var, ağaçlar vs. hayalet gibi görünüyor. S20'de böyle berbat geniş açı çekimlerim olmadı gibi, S10e'de bile. Gece çekimlerinde ve modlarında da ağaç dalları gereksiz bir flu çıkmış. Bu konuların yazılım güncellemesi ile çözülmesi iyi olur, yoksa ortaya komik bir tablo çıkıyor. başka da aman aman ciddi fark yok zaten.

Video tarafında yonganın 30FPS 8K çekebildiği söyleniyor ama, bu sene de 24 FPS ile sınırlı 8K çekimleri. Ha tamam, zaten çok kullanılabilir keskinlikte bir şey değil ama, en azından 24 değil 30 FPS ver de, cihazı sağa sola çevirirken titreşimler hissedilmesin. 4K çekimlerinde de biraz gürültü var. 60 FPS'de detaylarda da kayıplar var gibi. Ayrıca S21 bazında geçen seneki cihazlardaki kamera özelliklerine vs çok artı bir şey görünmüyor...

Özetle, S20 kullanıcıları kullanmaya devam etsin. S21 pek bir gelişme vadetmiyor. İşlemci gücü ve batarya ömrü, adaptif ekran hızı işe yarayan artıları. microSD girişi, yuvarlak kenarlar ve arda cam ile daha üst seviye görünümü, ekranda yüksek çözünürlük seçeneği ve kutusunun daha dolu gelmesi ile S20 çok iyi bir seçenek. Yoğun kullanımda işlemci sıkıntısı yaşayabilecekler ise S21'i düşünebilir. Hani S20'den S21'e geçecek olanlar, daha çok işlemci sebebiyle geçebilir. Ki onda da cihazın ılık çalışması hariç kaç kişi cihazı zorluyor da performans limitli kullanıyor, tartışılır. Özetle, S20 çok iyi bir cihaz. S21 de performans olarak artılara sahip ama kamera tarafında güncellemeler bekliyor, aşırı farklar da vadetmiyor.

• S21 Ultra ön siparişim için Samsung dan fatura geldi. Demek ki bugün veya pazartesi günü kargoya verecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 23 Ocak 2021; 9:50:40 >
  • S21 ultaranın ekran çok başarılı olmuş. Kurcalamaktan pek pile bakamadım.

• Samsunga S21 Ultra silikon kılıf geldi - 200tl

• Iphone 3687mAh ile hepsini tokatlamis. A14 rakipsiz. insan S21 i Iphone fiyatina satmaya utanir

• devmanetihad kullanıcısına yanıt

Ipon iyi ama samsung u birde 60hz test etmek lazım çok fark ediyor

• Samsung sitesinden verdiğim S21 Ultra ön siparişim kargoya verildi.

• CEBEP C kullanıcısına yanıt
    Samsung Türkiye bu sefer gerçekten bizi öpmeyi kafaya koymuş anlaşılan... Standart silikon kılıf 199₺ yazık...
  • Asıl merak ettiğim pil testi S21 Ultra Exynos vs Spandragon.

Bende onu merak ediyorum
  • eksik yönü olmayan cihaz yok. Fiyatı düşük olanda kalmadı maalesef..

• 21 Ultra tokatlamış 12 pro max ı..

Benim kargo geldi bugün ama Pazartesi teslimi tahmin ediliyor diye ben evde değilim. 🤨 Pazartesi alacağım, ve çok sonra kurcalayabileceğim. Zor bir gün olacak. 🤣

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.