Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.820
Cevap
176
Favori
957.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• CEBEP C kullanıcısına yanıt

Şimdilik Mi 11'in de olduğu bir test vardı önceki sayfalarda. Youtube testinde gereksiz fazla güç harcayıp geride kalıyordu. Ama Snapdragon güç tüketimini göze alıp performansı yüksek tutuyor olabilir. Yakında Ultra'lar arası karşılaştırmaları da görürüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brave353 kullanıcısına yanıt

Çin'den 50 liraya falan geliyor ama 15 Şubat teslim. O zamana kadar cihaza ne olur, bilen yok...

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Türkiye de Spigen elini çabuk tutar umarım...
  • Aslında s21 almak istiyorum ama 1-2 ay içinde fiyatının çok düşecegini bildigim için iphone 12 alıcam.

• Şimdi size Samsung Türkiyenin, güzelim S21 i nasıl HİÇ ETTİĞİNİ göstereceğim. Henüz telefon çıkalı 1 hafta olmamışken 2 gün önce bir de ne göreyim 13.000 TL lik s21 plus 9700 tl ye düşmüş. 3300 TL lik indirim !!!

Şimdi ön siparişle alanlar keriz mi ? Samsung bu kafayla çok zor iş yapar. S21 ultra almayı çok istiyordum ve alacaktım ama 3 günlük telefonda 3 bin tl anlık indirimi görünce vazgeçtim. Şimdi gidip 16 bin tl ye telefonu alacagim 3-5 gün sonra internette 12-13 bin tl fiyatlari görünce büyük söverim samsunga. Hiç istemesem de sanırım 12 pro max ile yola devam edeceğim.

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]
    Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

• Haklısın en az 1 ay mutlaka beklemek lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave353

Haklısın en az 1 ay mutlaka beklemek lazım...

Ne beklemesi hocam boyle bir rezillik olabilir mi ? Düşünsene ön siparişle telefonu 13.000 e alıp, sonra foruma girip bu fiyatı gördüğünü ? Samsung Turkiye bir kez daha gösterdi nekadar güvenilmez bir firma oldugunu.

• Aynı fkirdeyim...
  • Ankara toptan satıcı

• Hocam klasik samsung hareketi bu. Her yıl ön sipariş verenleri keriz yerine koyuyor resmen. Samsung alınacaksa en az 7-8 ay beklenmeli bana kalırsa. Anca o zaman alınacak seviyeye geliyor.

• devmanetihad kullanıcısına yanıt

İphonun enerji yonetimi cok iyi olduğundan kaynaklanıyor.

Android 600-700 ma harcadığı yerde iphone 300-400 ma harcıyor.

Özellikle samsung beyaz sayfada browserda 500-600 ma harcıyor. Siyah sayfada 250-300 ma harcıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Ankara toptan satıcı

Ürünü samsung turkiye kargoluyor. Satıcının kim olduğu ne fark eder ? Istiyosa bakkal hüseyin satsın. Ürün samsung Türkiyenin ürünü.

• Oyle bir fiyat bulamadim. Yanlislikla koydular herhalde.

Yani fiyati dusecek/dusmeyecek diyerek sevmedigim, isime yaramayan bir telefonu/sistemi kullanamam. 🙃
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morthor

Oyle bir fiyat bulamadim. Yanlislikla koydular herhalde.

Yani fiyati dusecek/dusmeyecek diyerek sevmedigim, isime yaramayan bir telefonu/sistemi kullanamam. 🙃

Yanlışlıkla koyulmadı. 2 gün önceydi ben şimdi yazdım foruma. Arkadaşım aldı hatta 9700 tl den. Diğer rengi de vardı sadece mor olan değil. İlk onu koydular sonra mor olanı 9700 yaptılar.

• İyi de her zaman böyleydi zaten.

• arkadaşlar elimde bir adet Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) - 128 GB/Gümüş renk cihaz var. hepsiburada samsung türkiye mağazasından aldım. ilgilenen olursa kapalı kutu olarak teslim ederim. ankarada yaşıyorum

• Ankara toptan kim, böyle bir satıcıdan ne gelir Allah bilir.

Kayıtsız cihaz da olabilir onlar daha ucuz zaten. Samsung bu kadar düşük fiyata resmi ola bayilere sattirmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 23 Ocak 2021; 16:50:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtn

arkadaşlar elimde bir adet Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) - 128 GB/Gümüş renk cihaz var. hepsiburada samsung türkiye mağazasından aldım. ilgilenen olursa kapalı kutu olarak teslim ederim. ankarada yaşıyorum

9700'e alan arkadaş geldi. (Şaka yaptım hocam yanlış anlaşılmasın. Hayırlı satışlar)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEBEP

Ankara toptan kim, böyle bir satıcıdan ne gelir Allah bilir.

Kayıtsız cihaz da olabilir onlar daha ucuz zaten. Samsung bu kadar düşük fiyata resmi ola bayilere sattirmaz.

Arkadaşım aldı. Telefon da eline ulaştı. Problem yok..Dediğim gibi yollayan firma samsung tr zaten.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.