yazılım ile 45 w vermemesi banamı saçma geldi sadece |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: alissyazılım ile 45 w vermemesi banamı saçma geldi sadece
Tamamen pazarlama taktiği uygulamislar. S20 ultra 45 watt destekliyor ama S21 ultra desteklemiyor çok sacma değil mi.
1 taşla 5 kuş vurmuşlar.
1. Şarj aleti maliyetinden kurtuldular.
2. Cihazlari sarj aleti olmamasina rağmen daha pahaliya sattilar.
3. Ellerinde kalan 25 watt lik adapterleri ayriyetten satmak için bir kapi actilar.
4. 25 watt yerine 45 watt destegi verilse ve 45 wattlik sarj aletleri daha pahali oldugu icin son kullanicidan daha agir bir tepki almamak icin 25 watt secildi.
5. Bataryalari 25 watt ile sarj ederek batarya sorununu, yanma, patlama vb. gibi sorunlari en aza indirdiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutuyu boşaltma işgüzarlığından dolayı Samsung'tan şarj aleti kulaklık gibi şeyler almayı düşünmüyorum. Spigen, Anker gibi markaların ürünlerini tercih ederim diye düşündüm. Yalnız piyasadaki en ufak şarj aleti sanırım yine Samsung'un şarj aleti.
Amazon DE'den ne kadar zamanda geliyor ürünler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 24 Ocak 2021; 6:18:49 > -
Cihazları daha pahalıya Samsung Türkiye satıyor. Yurtdışı fiyatlarında cihazlar geçen yılki modellere göre daha uygun fiyatlarla çıktı piyasaya. Bu yüzden cihazlardaki kırpmalar yurtdışında daha anlaşılır karşılanıyor. Gerçi Samsung Türkiye'nin de önsiparişteki pahalılık olayı aşılmaya başlandı. 9100₺ civarına S21'e denk gelinebiliyor artık.
45 vat şarj aleti verdiği enerji açısından iyi ama bataryalar teknoloji olarak bunun gerisinde. Bildiğim kadarıyla geçen seneki 45 vat destekleyen modelde şarj süresi 25 vata göre sadece 10 dakika kısalıyordu. Bataryalarının yüksek şarj akımını daha uzun süre alabilmesini sağlaması lazım önce Samsung'un. Çinli üreticilerin çok gerisinde bu tarafta Samsung.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sis651Cihazları daha pahalıya Samsung Türkiye satıyor. Yurtdışı fiyatlarında cihazlar geçen yılki modellere göre daha uygun fiyatlarla çıktı piyasaya. Bu yüzden cihazlardaki kırpmalar yurtdışında daha anlaşılır karşılanıyor. Gerçi Samsung Türkiye'nin de önsiparişteki pahalılık olayı aşılmaya başlandı. 9100₺ civarına S21'e denk gelinebiliyor artık.
45 vat şarj aleti verdiği enerji açısından iyi ama bataryalar teknoloji olarak bunun gerisinde. Bildiğim kadarıyla geçen seneki 45 vat destekleyen modelde şarj süresi 25 vata göre sadece 10 dakika kısalıyordu. Bataryalarının yüksek şarj akımını daha uzun süre alabilmesini sağlaması lazım önce Samsung'un. Çinli üreticilerin çok gerisinde bu tarafta Samsung.
Almanyada yasiyorum. Amazondan alinan ürünler hazirsa en geç iki günde elime ulasiyor.
Almanyada da olsa samsung tepe modelinin fiyatlarini her sene yükseltiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oda biraz sürüyor, 10 gün civarında. Amazon TR den Amazon kendisi satici olan ucuz kılıf alıp kullanabilirsin, 30 gün iadesi var. Spigen gelince iade edersin5. Veya başka çok ucuz bir kılıf varsa, silikon fln 30-40tl ye Spigen gelene kadar kaderi edilebilir.
Benim Aliexpress ten aldığım ürünler 10 günde gelen oldu, 2 ayda da hiç gelmeyen de. Tamamen şans ve satıcıya bağlı. Oradaki teslim süresine bakma gerçek hayatla alakası yok
Bence de Spigen doğru seçim. Çok uzun sürede sadece Spigen kılıfları kullanıyorum. Koruma kısmında ciddi araştırma yaptığı bir firma inandım için.
Samsungdan dün sabah kargo takip no geldi. Kargo firma jetizz.
Daha önce duymadığım bir kuruluş, haydi takip ediyim dedim. Ana sayfaya girdim koca bir yazısı var aynı gün teslimat vs. Sonra şapkata JETİZZ bir Aras kargo kuruluşu diye gördüm, hasiktir bu kargo haftaya gelir ancak dedim.
JETİZZ sayfasından okudum:
"Randevulu Teslimat Hizmeti, Jetizz iş ortaklarının ve bireysel müşterilerinin Türkiye’nin tüm il, ilçe, köy ve kasabalarına göndermiş olduğu kargoları boyut farkı gözetmeksizin 1 gün içerisinde ulaştırdığı hizmetidir.
Standartların ötesinde hizmeti ile Jetizz, Alıcıdan randevu alarak istediği zaman istediği yere kargo teslim etmektedir. Bu sayede sektördeki ‘’kargo bekleme’’, ‘’geldik yoktunuz’’ gibi sorunlara tamamen son vermektedir."
Bu sabah takip ettim, hala çıkış şubesinde hareket yok :)
Dün akşam Amazondan 42tl lik dış fırçalık aldım, kargo firmadan sms geldi bugün adresinize teslim edilecek diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 24 Ocak 2021; 9:34:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Amazon Türkiye henüz sadece Samsung kılıflarını satıyor. Bunlar da pahalılığını geçtim işlevsellik olarak sıkıntılı. Arkasında magneti yok, yüzük kısmı yok, tipler tip değil. Geçici olarak 250 liralık kılıf alıp sonra 50 liralık kullanıp diğerini de çekmeceye atmak biraz lüks geliyor.
Eski kılıflardan kesme biçme uydurmayı denemeyi düşünüyorum. O esnada başka kılıf bulursam alırım, olmadı birkaç aya Çin'den gelir zaten. Çin işini biliyorum. Sipariş verdiğimiz ürün, gelmedi diye sipariş verdiğimiz 2. üründen üç ay sonra geldiği oldu. 🤪
quote:
Orijinalden alıntı: CEBEPBence de Spigen doğru seçim. Çok uzun sürede sadece Spigen kılıfları kullanıyorum. Koruma kısmında ciddi araştırma yaptığı bir firma inandım için.
Evet spigen kaliteli bir markadir.
Daha önce kullandigim spigen marka olmayan, şeffaf kiliflarda zamanla sararma oluyordu. ilk zamanki berrakligida kalmiyordu. Bakalim bu markada durumlar nasil olacak.
Note 20 ultradan s21 ultraya geçilir mi sizce ?
quote:
Orijinalden alıntı: kenanmorbulut
Note 20 ultradan s21 ultraya geçilir mi sizce ?Note 21 Ultra gelirse ona geçilir hocam.
-
İşlemci gücü haricinde hissedeceğiniz çok büyük değişiklikler olmayacaktır. Batarya ömrü ile ilgili şikayetiniz varsa geri dönüşüm kampanyası ile düşünebilirsiniz ama yine de Note 21 Ultra vs. beklemek daha mantıklı olacaktır.
-
Note serisine devam edilmeyecek büyük ihtimalle.
https://www.phonearena.com/news/samsung-is-going-to-stop-making-the-note_id129660
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf Mariachi -- 24 Ocak 2021; 18:59:44 > -
Evet o zaman Samsung Mobile kendi kafasına kurşun atmaya devam ediyor.quote:
Orijinalden alıntı: Elf MariachiNote serisine devam edilmeyecek büyük ihtimalle.
https://www.phonearena.com/news/samsung-is-going-to-stop-making-the-note_id129660
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 24 Ocak 2021; 19:5:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Samsung dan deri kılıf aldım, biraz lüks ve pahalı bir seçim ama bu telefona bu kadarını verdikten sonra yakışırdım :) Spigen den Thin Fit aldım, o gelene kadar deri kılıf kullanacağım sonra arada değiştiririm :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 24 Ocak 2021; 19:53:11 >
Büyük ihtimalle Note serisi çikmayacakmis s21 ultraya abanabilirsiniz.
https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-note-serisini-sonlandiriyor--129299
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 24 Ocak 2021; 20:21:59 >
-
Kılıflar güzel de istediğim gibi değil. Yoksa direk Samsung'tan alıp kullanırım, fiyat çok önemli değil iyi koruyunca.
-
İşlemci ram ve kamera için bence geçilir...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X