Note 20 ailesini biraz daha çok sattırmak için (Son Mohikan etkisi ile ) Samsung'un bir stratejisi de olabilir bu haberiniz olsun. Hep beraber göreceğiz. |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: PassengerNote 20 ailesini biraz daha çok sattırmak için (Son Mohikan etkisi ile ) Samsung'un bir stratejisi de olabilir bu haberiniz olsun. Hep beraber göreceğiz.
Alıntıları GösterS21 ultraya harici kalem koyarak Note serisini bitirmiş oldu zaten samsung. Önümüzdeki günlerde kalem ile uyumlu daha çok kılıf göreceğiz. Aynı zamanda Galaxy Fold Z serisine de kalem desteği gelecek. Şu durumda note serisi tamamen ekarte oldu. Dahili kalem batarya boyutunu düşürmekten başka pek avantajı olmuyor. Boyut olarak da küçük olduğundan yazma deneyimi pek iyi değil. En son Note9 um varken tecrube etmiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: FinalVerdict93S21 ultraya harici kalem koyarak Note serisini bitirmiş oldu zaten samsung. Önümüzdeki günlerde kalem ile uyumlu daha çok kılıf göreceğiz. Aynı zamanda Galaxy Fold Z serisine de kalem desteği gelecek. Şu durumda note serisi tamamen ekarte oldu. Dahili kalem batarya boyutunu düşürmekten başka pek avantajı olmuyor. Boyut olarak da küçük olduğundan yazma deneyimi pek iyi değil. En son Note9 um varken tecrube etmiştim.
Alıntıları GösterSamsung delilerin yönettiği bir firma olduğu için işte hocam, hiç belli olmuyor, olmaz da.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PassengerSamsung delilerin yönettiği bir firma olduğu için işte hocam, hiç belli olmuyor, olmaz da.
Alıntıları GösterAslında bence daha erken bitmesi gerekirdi. Note20 serisini çikartmak hataydı. Samsung da farkında bunun. Hem maliyeti çok yüksek hem de istenen satış adetlerini yakalayamadı avrupa ve orta asya da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence note serisini bitireceklerine ultra serisini kaldırsınlar. Çoğu insan Samsung'u note serisi için seviyor ki ben de bir aralar öyleydim. S10 serisiyle beraber sevmeye başladım S serisini.
Note 20 serisi konusunda haklısınız. Ultra modeli tam amiral gemisiyken düz Note 20 tam bir fiyasko oldu. Samsung mobile'ın sonu da LG mobile olma yolunda ilerliyor bana kalırsa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tucsonFLBence note serisini bitireceklerine ultra serisini kaldırsınlar. Çoğu insan Samsung'u note serisi için seviyor ki ben de bir aralar öyleydim. S10 serisiyle beraber sevmeye başladım S serisini.
Note 20 serisi konusunda haklısınız. Ultra modeli tam amiral gemisiyken düz Note 20 tam bir fiyasko oldu. Samsung mobile'ın sonu da LG mobile olma yolunda ilerliyor bana kalırsa.
Hocam o iş o kadar basit değil ne yazık ki...
Bunu çoğu yerde görüyoruz; Samsung batacak Nokia olacak, LG olacak falan ama Samsung o firmalar kadar basit değil bunu bir kez anlamamız gerekiyor.
İşlemci üretiyor, LG her zaman Qualcomm kullanmış bir firmadır.
Depolama birimini üretebiliyor, ram üretebiliyor. Kamera lensi üretebiliyor.
Bugün Samsung'dan ekran alan firmalar Apple dahil bir sürü. Vivo gibi firmalar Ex1080 işlemcisini aldı.
Xiaomi mesela kamera lensini kullanıyor Mi 10 T Pro gibi modellerinde.
Bunları da geçtim, orta segment pazarını iyi domine edebiliyor. Samsung 'un aslında tüm Android platforumunun genel sıkıntısı amiral satamamaları. Yoksa orta ve orta-üst segmentte işler fena değil.
O nedenle Samsung, bir Nokia veya LG olmaktan şu an için en azından çok çok uzak (gücü ve üretim kabiliyetleri nedeniyle) ama üst segment vizyonunu değiştirmesi gerekiyor, bu kesin.
-
-
-
Üst segmentleri çok pahalı ve rakip firmalar (Çinli firmalar) daha ucuza aynı ya da benzer özellikleri daha uyguna satıyorlar. Orta sınıf cihazlar üst sınıfların yaptığı her şeyi yapabiliyor, arada kalite ve boyut farkları olabiliyor ama temel amaca ulaştırabiliyor. Böyle olunca da üst segmenti satmakta zorlanıyor. S21 ve S21+ modellerindeki özellik kırpma çalışmaları da biraz fiyatları indirebilme amaçlı ama bizde inen bir şey olmuyor. :D
-
-
-
Ne gibi sorun, ben ters hiçbirşey görmedim de -
quote:
Orijinalden alıntı: kenanmorbulut
Note 20 ultradan s21 ultraya geçilir mi sizce ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsungun S21 kılıfları incelemesi
quote:
Orijinalden alıntı: Eyupdmrc1
Ne gibi sorun, ben ters hiçbirşey görmedim deBende genel bir sorun olacagini zannetmiyorum. Sadece ekran şans işi benim şansima ne cikacak onu merak etmiştim.
Tom's Guide S21 Ultra pil testi yaptı. Anladığım kadar ile SD888 versyonu. Ekranı 60Hz aldılar - 11s 25dk. Ekranı adaptif refresh aldıkları zaman 10s 7dk ya düştü.
Nihayet. Inşallah bekleyen arkadaşlar en kısa sürede cihazlara kavuşacaktır.
Hayırlı olsun 😊👍 -
Hayirli olsun. Ben daha cok Galaxy Buds Pro performansini merak ediyorum. Kullandiktan sonra izlenimlerinizi yazarsaniz sevinirim. 😀
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X