< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
S20 serisinde bu durum ne kadar sürede düzeldi acaba. Ben S20 FE kullanıyorum ve çabuk ısınıyor. Aslında Note serisine tekrar dönmek istiyordum ama ne yazıkki o seriyi sonlardılar sanırım. Kalem desteğinden dolayı S21 Ultra ya geçeyim dedim ama onunla ilgilide ciddi ısınma problemi yaşayanlar var.
-
Şunu adam akıllı en başından düzgün çıkarsa ya Samsung
Aynen e son serisi İlk çıktığında aşırı ısınma ve aşırı pil tüketimi şikayeti vardı
Hatta demiştim ki kendi kendime cihaz iyi güzel ama aşırı ısınma sorunu var demiştim 2 hafta önce cihazı aldım evet güncellemelerle cihazı adam etmişler şu an hiçbir sıkıntı yok -
Hocam son güncellemelerle çok güzel oldu cihaz. Isınma ilk zamanlarda durup dururken olurken şimdi en zorlu işlemde bile hafif ılık. Tavsiye ederim 5900 seviyesine alınıyordu Vatan'da ki cidden önden görünüm falan S21 den premium S20. -
quote:
Orijinalden alıntı: dosiSelamlar Arkadaşlar simdi bir şey sormak istiyorum.
Samsung s 21 almak yerine samsung s20 plus mı almak mantıklı ?
Bütçe 10.000 TL.
Yoksa forumdan okuduğum kadarıyla S21 Plus mı takip edeyim 10 bine düşünce alayım. Kararsız kaldım .
s20 plus alın hazır indirime girmişken...
-
Bilmiyorum ki kullanıcıyı sınamak istiyorlar herhalde :)) Başka açıklaması yok. 4 senedir aynı şey oluyor Samsunglarda.quote:
Orijinalden alıntı: receep 32
Şunu adam akıllı en başından düzgün çıkarsa ya Samsung
Aynen e son serisi İlk çıktığında aşırı ısınma ve aşırı pil tüketimi şikayeti vardı
Hatta demiştim ki kendi kendime cihaz iyi güzel ama aşırı ısınma sorunu var demiştim 2 hafta önce cihazı aldım evet güncellemelerle cihazı adam etmişler şu an hiçbir sıkıntı yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yillarca Samsung kullanan biri olarak diğer androidler alışkanlıklardan dolayı o doygunluğu vermiyor. Batarya ne durumda. Kac saat alıyorsunuz kontrol etme imkanınız oldu mu?
Cidden merak ediyorum bu telefonu satmadan önce hiç mi kimse alıp kullanmıyor bi biraz zorlayalim diyen hiç mi olmuyor gerçekten ilginç :D 2-3 aya hafifletirler 1 sene sonra tamamen çözerler. -
Tamamiyle aynı durumdayız.. 😂 OnePlus bile denedim ben ama nafile hocam. Bu kalite ve doluluk yok. Diğer markaları eline alınca kaba ama oyuncak gibi...
Hocam günü çok rahat çıkarıyor 4 saat 45-50 dakika seviyesinde. Öyle deyim size. Bana yetiyor. Yetmezse 15 dakika takarım şarja. İnanın bu özellik ve kompakt duruşa değiyor. -
Aynen hocam 1 seneye sorunu kalmaz :))mesela benim s9 plusta gördüğüm bir başka şey daha vardı. Telefon düzgün fotoğraf çekmeye iki sene sonra gelen updateler ile başlamıştı. :))quote:
Orijinalden alıntı: Nokia-3310
Cidden merak ediyorum bu telefonu satmadan önce hiç mi kimse alıp kullanmıyor bi biraz zorlayalim diyen hiç mi olmuyor gerçekten ilginç :D 2-3 aya hafifletirler 1 sene sonra tamamen çözerler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 26 Ocak 2021; 17:51:56 >
Çok övülen iphone 12 mini de aynı seviyede hocam ekran süresinde. Hem de telefonun ekranında öyle 60hz,120hz, QHD+ falan da yok. Ona kimse laf etmez ama :)))quote:
Orijinalden alıntı: Passenger
Tamamiyle aynı durumdayız.. 😂 OnePlus bile denedim ben ama nafile hocam. Bu kalite ve doluluk yok. Diğer markaları eline alınca kaba ama oyuncak gibi...
Hocam günü çok rahat çıkarıyor 4 saat 45-50 dakika seviyesinde. Öyle deyim size. Bana yetiyor. Yetmezse 15 dakika takarım şarja. İnanın bu özellik ve kompakt duruşa değiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 26 Ocak 2021; 17:54:2 >
Etmez evet reis.. 😂
S20 şu anda cidden piyasanın en yakışıklı ve mantıklı cihazlarından. Düşünen bence kaçırmasın. 👍 -
Demek ki Samsung amiral gemisi alınacaksa çıktıktan Bir sene sonra alacağız😃
Daha önce 2 yıl Xiaomi kullanmış birisi olarak samsung'daki rahatlık yok yazılım sıkıntılı
O yüzden tek çare Samsung
Ama şu Samsung'un exynosdan vazgeçmesi gerekiyor ya da adamakıllı snapdragon ile eşdeğer Bir işlemci yapması gerekiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete
Çok övülen iphone 12 mini de aynı seviyede hocam ekran süresinde. Hem de telefonun ekranında öyle 60hz,120hz, QHD+ falan da yok. Ona kimse laf etmez ama :)))
Alıntıları GösterHala 60hz cihaz alıyorlar insanlar bu paraları verip aklım almıyor. Iphone 12 pro max vardı arkadaşımda geçen gün kurcaladim, takılıyor gibi geldi cihaz. Isterse a20 işlemcisi olsun, 60hz bu segmentte artık olmamalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam. Benim de Ankara'daki en yakın arkadaşım geçti iP12ProMax'e. Ama bu sefer o da memnun değil çünkü geçiş yaptığı cihaz X'du. Cihazlar arasında hemen hemen fark olmayınca biraz pişman bu aralar. Çentik de iyice gözüne batmaya başlamış.quote:
Orijinalden alıntı: sky__walkerHala 60hz cihaz alıyorlar insanlar bu paraları verip aklım almıyor. Iphone 12 pro max vardı arkadaşımda geçen gün kurcaladim, takılıyor gibi geldi cihaz. Isterse a20 işlemcisi olsun, 60hz bu segmentte artık olmamalı.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de mi 10 pro denedim olmadı o premium ve oturaklı hissi vermedi bana 🙂 iphone 11 pro var şimdi bende sarji ve kamerası çok iyi ama ios bana göre değil. Samsungdan çıkma sebebim de şarjı idi. Yine ayni durumu yaşamak istemiyorum. Bu 5 saatlil değer 120 hz ekranda mi yoksa 60 mı?
quote:
Orijinalden alıntı: MHSNNSL
Ben de mi 10 pro denedim olmadı o premium ve oturaklı hissi vermedi bana 🙂 iphone 11 pro var şimdi bende sarji ve kamerası çok iyi ama ios bana göre değil. Samsungdan çıkma sebebim de şarjı idi. Yine ayni durumu yaşamak istemiyorum. Bu 5 saatlil değer 120 hz ekranda mi yoksa 60 mı?120hz + Exynos 990 ve şarj tezat kelimeler. S20 den şarj performansı olarak pek birşey beklemeyin. S20 plus idare eder, S20 Ultra tatminkar olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MHSNNSL
Ben de mi 10 pro denedim olmadı o premium ve oturaklı hissi vermedi bana 🙂 iphone 11 pro var şimdi bende sarji ve kamerası çok iyi ama ios bana göre değil. Samsungdan çıkma sebebim de şarjı idi. Yine ayni durumu yaşamak istemiyorum. Bu 5 saatlil değer 120 hz ekranda mi yoksa 60 mı?120 hz modunda hocam. Şunu bilmek gerekir ki S20 iPhone 11 ailesinden hiçbir üyenin verdiği süreyi vermez hocam.
Şu anda gerçekten güncelleme ile ısı ve bir miktar batarya sorununu çözdü Samsung. S21'de batarya sorunu da çözüldü (en azından izlediğim testler onu gösteriyor) ama dediğim gibi S21 fiyatının modeli olmadı ve tamamiyle düz ekranıyla önden A51 gibi görünüyor, bu çok üzdü. Plastik arkayı çok umursamam ama SD kart, ekran çözünürlüğü v.s düşüş olmamalıydı.
Kamera kurulumu S20 ile tamamen aynı. Önde olduğu kısımlar işlemci ve dolayısıyla getirisi olan batarya.
-
Hepsiburada s21 serisinden birini alana 500tl cek veriyor -
S20 plus cok büyük kullanamam onu. 11 pro alma nedenim de s10daki ısınma,pil sorunlari illahlah ettirmisti ve küçük olmasıydı. Benzer boyutlarda android olarak seçenek yok. Bakalım artı eksi karşılaştırıp değerlendireceğim. Teşekkürler cevaplar için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X