Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.827
Cevap
172
Favori
959.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. İzlenimlerinizi bekliyoruz Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tucsonFL -- 25 Ocak 2021; 16:58:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEBEP

Nihayet. Inşallah bekleyen arkadaşlar en kısa sürede cihazlara kavuşacaktır.

Güzel günlerde kullanın.

Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
    Bir de Facebook uygulaması ön yüklü geliyor dimi One UI 3.1 ile değişmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Çok güzel cihaz hocam, hayırlı olsun, güzel günlerde sağlıkla kullanın. Mutlaka izlenimlerinizi yazın.

• quote:

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın insallah:)

Benim ilk 2-3 günlük izlenimim gayet güzel note 20 ultradan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi6161 -- 25 Ocak 2021; 19:11:11 >
  • maxi6161 M kullanıcısına yanıt
    N20U'ya göre pil konusunda durum nasıl hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre The Sorcerer

N20U'ya göre pil konusunda durum nasıl hocam?

Hocam değerlendirme yapmak için biraz daha kullanmak lazım.

Ilk olarak farkettiğim bu cihaz çok daha akıcı. Note 20 ultra son güncellemeden sonra sarjı çok iyileşmişti ama akıcılık sanki iyi değildi. s21 ultraya geçince daha bariz hissettim bu durumu.

Bence spen desteği gelmeside çok güzel oldu.

Birde daha az ısınıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Çok daha iyi, aynı kullanım senaryosu aynı ortam için konuşuyorum. Note 20 ultra ile fhd+120hz de kullanırken şarjım şuan yüzde 49 falandı, şuan s21 ultra ile 2k120hz de 59 şarjım var
  • Cihazı alanlar güle güle kullansın. Deneyimlerini bizimle paylaşmaktan kendilerini geri koymasınlar inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 25 Ocak 2021; 20:49:5 >
  • CEBEP C kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

• 11750 ye sahibini bekliyor. Bir adet siyah bir de gümüş rengi var.

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]
  • Herkese teşekkür ederim, izlenimlerinizi birkaç güne mutlaka paylaşıyor olacağım.

• akmac A kullanıcısına yanıt

Evet, Facebook ön yüklü geliyor ama silenebilir. Geldiği gibi sildim gördüğüm an, onun için sorun yok.

• S21 ultra dün elime ulaştı. Kısa bir inceleme ve karşılaştırma yapayım. Ben note 10 plus tan geçtim. Kulaklığımda Huawei freebuds 3 dü. Az bir karşılaştırayım :ekran çok güzel, parlaklık çok daha fazla artırılabiliryor. Hiçbir şekilde takılmalar, sekmeler gibi şeyler olmuyor. İnanılmaz akıcı. Film oyun gibi uygulamalarda telefon ısınmayı hiç hissetmedim, ılımadı bile. Eskisi hafif ısınırdı ısınma denmez o ada ama bu hiç ısınmıyor. Pil olarak note 10 plus tan pek farklı değil sabahtan akşama istediğiniz kadar oynayın bitmez. Kamera benim için çok önemli değil ama bunun kamera kısmı çok detaylı, mutlaka iyi çekiyordur. Neyse kulaklığa geleyim. Kulaklıkları kulağa yerleştirmeye alışmak gerekiyor, biraz kulakta basınç yapıyor bence. Ama şık ve sesinde fena değil. Gelelim S21 ultra kötü kısmına: tek bir kötü yanı var ve olayın sonu. AĞIR. Gerçekten beni zorluyor eziyet oldu resmen. Alırken 30 gr fark etmez demiştim. Şuan yattığım yer eziyet olmaya başladı. Sağ bileğim ağrıyor. Yazın şort mayoyla düşünemiyorum.
    Bu arada kılıf olarak Samsung koruyucu kılıf siyah 319.9 TL olandan almıştım. Resimlerde yok ama arkası şeffaf fena değil ama telefonu ağırlaştırıyor sanki. Yok yav kılıfdan değil, bu telefon çok ağır.

• maxi6161 M kullanıcısına yanıt

Akıcılık OneUI 3 güncellemesi ile bozulmuştu sanırım. Geçen sene benim S10e'yi telefoncu tuşsuz kaydırma hareketli modda kullanmıştı, nasıl akıyor bu alet ya diyordu. OneUI 3 sonrası bir hantallaşma var gibiydi. One UI 3.1 ile düzeltmişler sanırım, bana da eskisine yakın akıyor gibi geldi.

• Birde her hangi bir spen i, note 8 ve note 10 plus kalemlerini denedim, direk hiçbir işlem yapmadan ekrana değdirdiğiniz anda bir note serisi gibi çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak14

S21 ultra dün elime ulaştı. Kısa bir inceleme ve karşılaştırma yapayım. Ben note 10 plus tan geçtim. Kulaklığımda Huawei freebuds 3 dü. Az bir karşılaştırayım :ekran çok güzel, parlaklık çok daha fazla artırılabiliryor. Hiçbir şekilde takılmalar, sekmeler gibi şeyler olmuyor. İnanılmaz akıcı. Film oyun gibi uygulamalarda telefon ısınmayı hiç hissetmedim, ılımadı bile. Eskisi hafif ısınırdı ısınma denmez o ada ama bu hiç ısınmıyor. Pil olarak note 10 plus tan pek farklı değil sabahtan akşama istediğiniz kadar oynayın bitmez. Kamera benim için çok önemli değil ama bunun kamera kısmı çok detaylı, mutlaka iyi çekiyordur. Neyse kulaklığa geleyim. Kulaklıkları kulağa yerleştirmeye alışmak gerekiyor, biraz kulakta basınç yapıyor bence. Ama şık ve sesinde fena değil. Gelelim S21 ultra kötü kısmına: tek bir kötü yanı var ve olayın sonu. AĞIR. Gerçekten beni zorluyor eziyet oldu resmen. Alırken 30 gr fark etmez demiştim. Şuan yattığım yer eziyet olmaya başladı. Sağ bileğim ağrıyor. Yazın şort mayoyla düşünemiyorum.
    Bu arada kılıf olarak Samsung koruyucu kılıf siyah 319.9 TL olandan almıştım. Resimlerde yok ama arkası şeffaf fena değil ama telefonu ağırlaştırıyor sanki. Yok yav kılıfdan değil, bu telefon çok ağır.

Deneyimleriniz için teşekkürler hocam.

Hayatta bir defa büyük cihaz kullandım; Note 10+ :) Düşünün o bile bana büyük ve ağır gelen bir cihaz.

S21 Ultra'yı hayal edemiyorum. Gerçekten bilek ağrısı yapıyorlar ve markalar en yüksek özelliklerini bu cihazlara koyuyor.

Benim için el konforu her şey hocam, el sağlığı da diyebiliriz. Varsın giriş seviyesi olsun, varsın özellik kırpılmış olsun.

S20 kullanıyorum mesela 163 gr çok ideal. Ne kadar tutarsam tutayım elimde o ağrı yok.

S21 maalesef ki bırakın S20 üzerine bir şeyler koymayı aldığı için bile bu sene pas geçtim. Farka değecek bir şey yok.

Plus zaten düzün büyüğü ki o bana büyük gelir. Benim limit 6.2-6.3 inç ve 160-180 gr maks arası.

S10 serisinde de S10 kullanmıştım.

Apple kullanıcısı olsaydım şu anda 12 mini kullanıyor olurdum emin olun :) El konforu gibisi yok. Umarım alışırsınız ama lütfen dikkat edin.

• note 20 ultra vardı.İlk çıktığı gün almıştım. Ardından Huawei mate 40 pro aldım. Sarj konusunda kamera konusunda note 20 ultrayı geride bıraktı. Ardından s21 ultra nın çıktığını duydum ve hemen aldım. 1 haftadır kullanıyorum. Mate 40 pro da duruyor fakat s21 ultradan sonra tercihim s21 oldu .Tamam tasarımı harika mate 40 pronun. inceliği falan efsane.ekranı daha hoş duruyor.canlılığı falan.Bunlara sözüm yok.

AMA

Böyle bir macro çekim görmedim. İnşallah samsung güncellemelerle bu telefonu rezil etmez. Sarj konusuna gelirsek dün sabah sarjdan çıkarttığımda yüzde 100 den şu anki saate kadar yüzde 48 e düştü. Oyun oynamam. Sadece telefon ve sosyal media. Face falanda yok. İns - whtsapp gibi ufak tefek sosyal media programları. Ama bol bol resim çekerim.

Pişman değilim

Not : Satılık Huawei mate 40 pro :)

• Passenger kullanıcısına yanıt
    Ben de sizinle aynı görüşteyim. Büyük umutlarla s21i bekledim ama hayal kırıklığı çıktı. S10dan en çok şikayetçi olduğum konu pil ve ısınma sorunlari idi. S20nin ekran süresi nasil memnun musunuz.

• S21 Ultra ya geçmeyi planlıyorum fakat Reddit de EXYNOS 2100 olan modelde ısınma sorunundan bahsediliyor. Exynos 990 da bu sorun var. Kullandığım telefondan biliyorum. Kullanan arkadaşlar diğer kullandıkları telefonlara göre bir ısınma fark ediyorlarmı acaba.

https://www.reddit.com/r/samsung/comments/l3y8ez/s21_ultra_5g_exynos_overheating_really_quickly/?sort=new

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafafa -- 26 Ocak 2021; 13:47:39 >
  • Selamlar Arkadaşlar simdi bir şey sormak istiyorum.

Samsung s 21 almak yerine samsung s20 plus mı almak mantıklı ?

Bütçe 10.000 TL.

Yoksa forumdan okuduğum kadarıyla S21 Plus mı takip edeyim 10 bine düşünce alayım. Kararsız kaldım .

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.