Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.827
Cevap
175
Favori
958.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katılıyorum s21 tam bir hayal kırıklığı oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultra ilk gün, şuan pil 23%. Ekran adaptif FHD+. Tüm gün 4.5G de, daha çok YouTube. Bu arada cihazı sallarken içinden tıkır tıkır ses çıkıyor, bu normal. Kameralar OIS olduğu için oynuyorlar, kamerayı açtığında o ses gider çünkü OIS devreye girir ve kameraları sabitler.

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEBEP

Ultra ilk gün, şuan pil 23%. Ekran adaptif FHD+. Tüm gün 4.5G de, daha çok YouTube. Bu arada cihazı sallarken içinden tıkır tıkır ses çıkıyor, bu normal. Kameralar OIS olduğu için oynuyorlar, kamerayı açtığında o ses gider çünkü OIS devreye girir ve kameraları sabitler.

Çok iyi süre bana kalırsa 4.5G için. Full Wifi ile 10 saati geçer

• quote:

Ultra ilk gün, şuan pil 23%. Ekran adaptif FHD+. Tüm gün 4.5G de, daha çok YouTube. Bu arada cihazı sallarken içinden tıkır tıkır ses çıkıyor, bu normal. Kameralar OIS olduğu için oynuyorlar, kamerayı açtığında o ses gider çünkü OIS devreye girir ve kameraları sabitler.

Bende bugün sipariş verdim ve yakın zamanda gelmesini bekliyorum. En büyük endişem ısınma sorunu. Note 9 kullanıyordum ve hiç ısınma sorunu yaşamamıştım sonra s20 fe a geçtim ve bu sorun beni rahatsız etti. Siz s21 ultra da böyle bir sorunla karşılaştınızmı acaba. Günlük kullanım ve video seyretmeyi baz alabiliriz sanırım. Oyun hiç oynamıyorum o yüzden note 9 oyun sırasında ısınırmıydı bilmiyorum fakat s20fe günlük kullanımda ısınıyordu.

• YouTube saatlerce izlerken birşey yok, yarım saat COD max grafikte oynadım, ciddi bir ısınmayı hissetmedim.

• Ekranı adaptif ten 60Hz alsam hemde wifi da olursa pil süresi çok daha uzun olacağını düşünüyorum. Yarin FHD+ ve 60Hz te deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEBEP -- 26 Ocak 2021; 22:52:14 >
  • Teşekkürler bilgilendirme için. Ekran ayarlarını full de kullanmayı düşünüyorum bakalım ne olacak. Bu fiyat segmentindeki cihazlarda yok ısınma yok batarya gibi sorunlar biraz saçma oluyor sanki. Ülkemizde vergilerden dolayı extra pahalı ama yurtdışı için de ucuz bir cihaz olduğu söylenemez. Yıllar önce Apple ın saçmalıklarından Samsung a geçtim şimdi Samsung daha beter saçmalamaya başladı. Umarım bahsedilen sorunlar kronik Exynos sorunları değildir ve yazlım ile hallolur.Kalem olan başka alternatifler olsaydı keşke. Fiyat performans ürünü de değilki bu sorunları var ama bu fiyata değer desek.

• quote:

Orijinalden alıntı: fafafa

Teşekkürler bilgilendirme için. Ekran ayarlarını full de kullanmayı düşünüyorum bakalım ne olacak. Bu fiyat segmentindeki cihazlarda yok ısınma yok batarya gibi sorunlar biraz saçma oluyor sanki. Ülkemizde vergilerden dolayı extra pahalı ama yurtdışı için de ucuz bir cihaz olduğu söylenemez. Yıllar önce Apple ın saçmalıklarından Samsung a geçtim şimdi Samsung daha beter saçmalamaya başladı. Umarım bahsedilen sorunlar kronik Exynos sorunları değildir ve yazlım ile hallolur.Kalem olan başka alternatifler olsaydı keşke. Fiyat performans ürünü de değilki bu sorunları var ama bu fiyata değer desek.

Cihaz gelince bir foto isteriz. Şuralar hareketlensin biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ekranı adaptif ten 60Hz alsam hemde wifi da olursa pil süresi çok daha uzun olacağını düşünüyorum. Yarin FHD+ ve 60Hz te deneyeceğim

Bekliyoruz ekran sürelerinizi

• Xs maxdan çılgınlık yapıp s21 ultraya geçmem yok mu ya:)
    Bu ios android olayı çözülmedi dimi fotoğraflar wp mesajları vs.

Appleın fiyat politikası değeri koruyorda uzun vadede hiç düşmemesi sinir bozucu :) pek yenilikte yok 20 bine 120hz iphone almaktan daha mantıklı olabilir s21 .
    Geçiş çok üzer mi resimler önemli wp dan vs ?
    Stabilite güzelde sıktı biraz millet uçmuş biz çentiğe bakıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkb -- 26 Ocak 2021; 23:39:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkb

Xs maxdan çılgınlık yapıp s21 ultraya geçmem yok mu ya:)
    Bu ios android olayı çözülmedi dimi fotoğraflar wp mesajları vs.

Appleın fiyat politikası değeri koruyorda uzun vadede hiç düşmemesi sinir bozucu :) pek yenilikte yok 20 bine 120hz iphone almaktan daha mantıklı olabilir s21 .
    Geçiş çok üzer mi resimler önemli wp dan vs ?
    Stabilite güzelde sıktı biraz millet uçmuş biz çentiğe bakıyoruz

Bir de iphone un popülaritesi sıktı artık. Bugun zorlu center da dolaşıyorum avm de boş beleş gezen herkesin elinde ya 11 promax ya 12 pro max baydı artık bedava dağıtıyolar gibi. Farklı bişey almak istediğinde samsungdan başka seçenek yok piyasada. Diğer çinli androidler çöp hep. Huawei iyi bir tek onda da google uygulamaları yok.

• Parayı kolay kazanan insanların kullandığı bi statüye dönüştü Türkiyede.

Şirkette asgari ücret alan cocuk statü için almış mesela bu algı beni soğuttu.

istisnalar kaideyi bozmaz arkadaşlar alınmasın kimse ben de kullanıyorum güzel cihazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Bu mesaj silindi.

Önemli soru bi soru...

bu olay gizli bi anlaşma sonucu falan bilerek yapılıyor olabilir diye düşünüyordum samsung kullanırken.

eskiden çok barizdi hala öyle mi bende bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkb

Önemli soru bi soru...

bu olay gizli bi anlaşma sonucu falan bilerek yapılıyor olabilir diye düşünüyordum samsung kullanırken.

eskiden çok barizdi hala öyle mi bende bilmiyorum.

Alıntıları Göster

sosyal medya bu kadar hayatımıza girmişken görüntü kalitesini kısması çok kötü olur..

senelerdir iphone kullanıyorum. tek alınası telefon androidde s21 serisi. eğer cam gibi görüntü yükleyemiyorsak yine düşünmek durumunda kalacağım.

• fafafa F kullanıcısına yanıt

S20 de kullandım ve cayır cayır ısınıyordu yükte. S21'de bile o kadar ısınma yokken Ultra'da rahatsızlık verecek bir şey olmaz. Artı Snapdragon 888 bu sene Exynos 2100'e göre daha fazla ısınıyor. Hani performans farkını çektiği güç ve ısınma ile veriyor.

Tabi her şey kullanım amacı ve alışkanlıklara bağlı. Basit sosyal medya uygulamalarında S20 de ısınmıyordu öyle. Ama oyun ve yoğun program kullanımında oldukça ısınıyordu. Hatta PUBG en yüksek ayarlarda elimi rahatsız edecek kadar ısınıyordu. S20 Ultra büyük olduğu için o kadar kötü değildi, S21 Ultra çok daha iyidir hani.

• MHSNNSL M kullanıcısına yanıt

S10e'den S20'ye geçmiştim ben. Ekran süresi S10e ile aynı idi benim kullanımımda. Düz S10'un bataryası S10e'ye göre daha büyük olduğu için düz S20 yeterli gelmeyebilir. Hatta 120 Hz ekran vs. kullanınca saat 15.30 - 16.00 gibi %10 - 15 seviyelerine inip şarja takma ihtiyacı oluyordu S20'de. S10e'yi hiç o saalerde şarj etme ihtiyacım olmamıştı, ev gidince şarja takardım. Şarj aleti bile götürdüğümü hatırlıyorum yanımda.

• fafafa F kullanıcısına yanıt

Isınma konusu biraz kullanımla alakalı. Bende S20 ilk başta da ısınıyordu, son güncellemeden sonra da ısınıyordu; düzelen bir şey görmedim ben. Hani sosyal medya falan kullanırken ılıma hariç aman aman bir ısınma olmuyordu S20'de. Ama biraz yoğun bir uygulama kullan, o zaman hissediliyordu biraz. Oyunlarda ayarları yüksekte aç, o zaman elim bile yanıyordu.

Cihazlar ilk başta kullanımınızı öğrenmeye çalışıyor ve az kullanılan uygulamaları derin uykuya alıyor, yani arka planda çalıştırmıyor. Hiç kullanmadıklarınızı da devre dışı bırakıyor ki kaynak tüketmesin. Bu şekilde bazı iyileştirmeler yapıyorlar ama her tür kullanımda ısınmayı çözecek şeyler olmayabilir bunlar.

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Ben eskiden bir sene öncesinin amiral gemisini ikinci el alıp bataryasını yenilerdim, çok daha ucuza gelirdi. Kral gibi de iki sene kullanırdım. Şimdilik senelik takip ediyorum, birkaç sene böyle yapmaya karar verdim kendimce ama çok da sürdürmem.

S21'in şarjı S20'ye göre daha iyi gidiyor ve aman aman da ısınmıyor. Sonraki sürümlerde AMD'nin grafik devreleri de katıldığında durum ne olacak göreceğiz. GPU tarafında da performanslı ve verimli bir yapı elde ederlerse birkaç yıl kullanacağım bir cihaz olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.