|
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
Benim aracımda da (2019 hyundai tucson) android 11'e geçince çalışmamaya başlamıştı android auto. Takvim iznini kaldırınca çalışmıştı.
-
Tamamen sildiğine emin misin. Rootlu mu yaptın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eagleoneyeTamamen sildiğine emin misin. Rootlu mu yaptın.
ADB için root a gerek yok ve evet tamamen kaldırır uygulamayı.
Bu videodan bilgi alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafafa -- 27 Ocak 2021; 11:35:49 >
-
Adb için roota gerek yok. Tamamen siliyor cihazdan uygulamayı.
-
Arkadaşlar HDR video çekerken 4k 60 da yine ois devre dışı mı kalıyor?
-
Ois asla devredışı kalmaz hocam eis demek istediniz sanirim. Bir bilgim yok ama sadece ois varken bile gayet iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: tucsonFLADB yöntemi cidden işe yarıyor. Ben S20 cihazımda gereksiz olan 135 civarı app sildim. Üstüne bir de naptime kurunca 1-1.5 günü görür oldum.
Hangi uygulamaları ya da servisleri silmeyi tavsiye edersiniz.
-
Bu telefon piyasası hep aynı bokun laciverti gibi ürün çıkarıyorlar hiç yenilik yok
quote:
Orijinalden alıntı: Nokia-3310
Ois asla devredışı kalmaz hocam eis demek istediniz sanirim. Bir bilgim yok ama sadece ois varken bile gayet iyi.HDR çekerken bir şeyi kapatıyordu neydi hatırlamıyorum. 12 pro max'da hdr video çekerken 60 kare hepsi açık da o yüzden sordum.
-
Adb komutları ile çok kolay bir şekilde istemediğiniz uygulamaları tamamen cihazdan silersiniz.quote:
Orijinalden alıntı: eagleoneyeTamamen sildiğine emin misin. Rootlu mu yaptın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S Pen takılabilen kılıf ve S Pen satışa çıktımı veya ne zaman çıkacak bilen var mı acaba. S Pen Pro yu web de gördüm fakat onun amacı farklı olacak sanırım çünkü baya büyük. Kılıfa falan sığmaz. Bluetooth özellikleri Pro da olacakmış yani kılıfa uygun olanda bu özellik olmayacak anlaşılan. Ne kaybetmiş olacağız ?
-
Herkesin kullandığı/kullanmadığı uygulamalar farklı. O yüzden şunu kaldırın diyemem. En güzeli ben size app listi atayım, siz oradan kullanmadıklarınızı kaldırın. Yeşil olanlar kaldırılabilir, kırmızı olanları ellemeyin.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/12jEGQftFUL3vAI03X0Ku1LgoWFQKdwPA_WHuLh_2ics/edit#gid=0
-
Tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim... -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: PassengerHayırlı olsun üstat. Deneyimleri bekliyoruz.
Alıntıları GösterTskler daha güzeli sizin olur ins.
Kullandikca bilgilerimi aktaririm.
Olmadı maalesef. Genel bir sorun sanırım, yurtdışı forumlarda da aynı durumu yaşayanlar var. -
İlginç. Aracınız nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X