Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (24. sayfa)
-
-
Değişim kampanyası kullanan var mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S20 fe kullanmaktayım 4k daha verip s21e geçmeye değer mi yoksa salla düşerse geçersin mi dersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pil ve cihaz bakımı/pil/güç tasarruf modu yolunu izleyin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmekS20 fe kullanmaktayım 4k daha verip s21e geçmeye değer mi yoksa salla düşerse geçersin mi dersiniz
Daha ince çerçeveler, yeni işlemci ve batarya kazancın olur. Harici aynı hocam.
-
Buds Pro da 360 ses denemek isteyenlere, müzikte çalışmaz. Wear uygulama üzerinden 360 aktifler getirin, Netflix uygulamayı açıp film izlemeye başlayın ve telefon sabit önündeyken kafanızı sağ sol uymayın. Bu özellik sadece S21 serisinde calisyor, başka cihazlarda destek yok şuan
Şu telefonlara bu paraları veren var mı acaba? İlginç -
Evet hocam, para çok olunca harcayacak yer arıyoruz. -
İşin ilginç tarafı Android bir telefona bu paralar verilmesi.Samsung üst segmentteki koltuğunu kaybetti gibi bir şey.Alt ve orta segmentte varlar artık sadece. -
Daha az paraya daha çok özellik sunan android'e bu paraları vermek saçma ama daha fazla paraya daha az özellik ve donanım sunan ayfon almak mantıklı. Niye, çünkü değer kaybetmiyor ağbi. İnsanların tercihlerine saygı duymayı bir öğrenemediniz gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tucsonFL -- 28 Ocak 2021; 13:22:49 >
-
o kadar para verip 60 hz ve sarımtırak ekran kullanmaktan daha iyi :) üstelik kasanın kenarları açık değil kozmetik olarak kusursuz :)
yani 15 bin vereceksin ve 60 hz ekran kullanacaksın gerçi apple yaza bu modelerin s bilmem nesini çıkarır 120 hz ekler bunu da size bakın çok büyük atılık yaptık falan diye anlatır 20 bin de ona sayarsınız :)
-
Hayırlı olsun. Güzel günler de kullanın inşallah. S20 Ultra kullanıyorum. Yakın zamanda bende geçicem S21'e.
Bu donanımhabere ne oluyor? Bugün üstü kapalı şekilde Apple'ı öven haberler yapıldı. Haberlerin altına yorum yazanlar hep aynı kişiler. Ya Samsung ya da Android'i hedef alarak karalayıp özellikle iPhone öven kişiler. Şimdi de iSheep gelmiş Samsung konusuna. Ben bu durumun kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Bu site amacından sapmış gibi görünüyor. Android hatta Samsung forumu olmasa işim de olmaz burada zaten. Bunlara prim vermeyin. Bir cihaz almak isteyen kişi bu tür forumlarda araştırma yapıyor ve bu trollerden etkilenebiliyor. Özellikle bunlara inanıp çok memnun olduğu halde iyi bir Android'den bazı çöpPhone'lara geçen kullanıcılar hayal kırıklığı yaşıyor. Aldanmayın bunlara. Bazı çöpPhone'lar diyorum özellikle. Çünkü Apple SE ve 11 gibi çöplerle Android kullanıcılarını çalmaya çalışıyor. Kullanan kişilere saygı duyarak söylüyorum. Asıl ülkemizde iPhone 12 serisi parasını hiç hak etmiyor. Özellikle Pro modelleri. Samsung'un S21 serisi birkaç hafta sonra cihazların fiyatlarına dahil olan sözde hediye kulaklıkların fiyattan düşmesiyle birlikte parasını iPhone'dan kat kat daha fazla hak etmiş olacak. S21 Ultra bu fiyatla bile iPhone 12 Pro Max'ten çok daha mantıklı bir cihaz. Yanındaki sözde hediyesini saymıyorum bile.
-
iyi günlerde kullanın hocam.
Bu arada kulaklık hediyesini biliyordum da kutunun içinde şarj cihazı gönderdikleri ilk defa sizin mesajınızda dikkatimi çekti.
-
Bu kozmetik kusur meselesini bizzat yaşadım. Ayrıca iPhone 12'yi ön çerçevelerinde ekranla bitişen kısımdaki boşlukta biriken toz ve kirleriyle canlı gördüm. Bu kozmetik kusur değil. Bildiğin tasarım faciası. Daha önce birçok konuda söyledim. Malzeme kalitesi, işçilik, tasarım olarak şu anda Samsung'a yetişen yok. Bu videoda eğer Edge ekran olmasaydı her türlü tokatlardı S21 Ultra.
-
Değer kaybetmemesi diye bir şey yok hocam. 12 modeli 11 bin liradan çıktı. 10 bin liraya düştüğü oldu. Aynı şekilde 12 mini 10 bin liradan çıktı. 9200 lira civarında bulunuyor. Siz zannediyor musunuz ki bu fiyatlara alanlar yine aynı fiyata satabiliyorlar. 12 mini şu an ikinci elde 8500 lira civarında rahat bulunuyor. Daha bir aylık cihaz bir de. Nerede bunun değer kaybetmemesi. Satılmayan cihazın fiyatı düşer. Siz daha bekleyin hocam. Yeni modeller gelmeden fiyatları nasıl yerle bir olacak.
-
Ben biliyorum hocam değer kaybettiğini. Klasik ayponcu ağzıyla konuştum orada. Onların en büyük silahı ya sözde cihazlarının değer kaybetmemesi.
-
-
Hocam ticari karta taksit ile ilgili bir problem oldu sipariş verirken o yüzden size 25w hızlı şarj cihazı da hediye edelim dediler samsung müşteri hizmetlerinden.
Bu arada s20 ultra'dan geçtim. Kesinlikle tasarım olarak muhteşem olmuş cihaz. Arka tasarımı s20'den sonra ilaç gibi geldi ve iki gündür kim görse çok beğendi. Bilinen özellikler dışında, 120hz'ı 2k çözünürlükte kullanmak da müthiş bir haz. Ben 120 hz'dan dolayı s20 ultra'yı hep fhd+ kullanmıştım. Resmen gözlerim bayram ediyor bunu yazarken bile. Ek olarak da telefonun dokunmatiği de kesinlikle s20 ultra'dan çok daha iyi. Ben s20 ultra'da bir şey yazmaktan nefret ediyordum artık ama bu sefer olmuş.
Telefonun hoparlörleri de ayrı mest etti beni. Müzik dinlemek, en azından 4 duvar arasında oldukça tatmin edici.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X